כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
אני כנראה אקנה מנועה את ה- G5 אבל יש לי מגבלה קטנה, ההורים שלי לא סומכים על החנות מכיוון שזה רק חנות אחת והם לא מכירים אותה ובלה בלה בלה... אז אני צריך עדיות של אנשים שקנו מנועה דרך כרטיס אשראי ... פשוט תירשמו מה קניתם ואיך.(טלפון\אינטרנט) תודה רבה רבה רבה !!!
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הלכתי לקחת מסכת אב"ח מהדואר מה איתכם?
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
אהלן אנשים, אני הולך ללמוד בסמסטר הבא בבאר-שבע. אני מחפש עכשיו דירה (עם שותפים כמובן) לגור בה. מצאתי כמה דברים נחמדים ברשת וכבר פניתי לכמה אנשים. עם זאת, במידה ויש פה אנשים שלומדים שם וצריכים שותף אני אשמח לשמוע. תודה Anatoli.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יאללה אנשים תריצו ציונים....עושה השוואה ברמות בין איזורים.... ותגידו של כמה יחידות המבחן....
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ערך את הפרופיל המזדיין שלי????????? עדיף שיגיד ישר כי אם אני אצטרך לגלות בדרכים עקיפות אני פשוט מפרק אותו פיזית וסמוך עלי מי שזה לא יהיה אני אגלה
-
- 46 תגובות
- 4k צפיות
-
-
וואי אני משתגע מאיפה מביאים את הסמרטוטים האלה.... עכשיו ראיתי בוואי נט את המועמדות למלכות היופי ואני פשוט לא מצליח להבין מי לעזאזל בוחר אותן.... אין בהן כלום... שום דבר שיכול להגיד לי וואו... אפשר לעבור ברחוב ולראות פי 1000 בנות יותר יפות (אשדוד,אשקלון,ירושלים,מישור אדומים)... בנות שיגרמוו לך פשוט להזיל עליהן ריר.. מגעיל מה שיש שם בתחרות
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי איך להגיע...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מידי פעם אני מכין אנטריקוט פעם שעברה קניתי את הסוג בשר היקר יותר שלא עבר הקפאה ועולה פי שניים והכנתי אותו ישר שחזרתי מהסופר כרגע הוצאתי שני סטייקים מהפריזר והם שם כבר שבוע אני מניח אותם על השיש כמה שעות להפשיר הוצאתי רק לפני שעה ואני שם לב יש בסטייק באזורים מסויימים צבע חום ירוק צהוב לא שמתי לב אם היו לפני שהוצאתי אבל בכל מקרה הסטייק עוד קפוא לגמרי האם זה האוויר וזה שאני משאיר אותם בחוץ זה מתקלקל ? איך אני צריך להפשיר את הנתח
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו ליישב ויכוח שיש לי עם חבר. ניתנה לנו השאלה "מי מבין הבאים הוא התקן פלט?" כשרק אחת מהתשובות נכונות. האופציות: א. כרטיס מסך. ב. כרטיס קול. ג. רמקול. אשמח אם תוכלו להסביר גם את תשובתכם.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
-
מי מגיע מחר לאליפות ישראל באוברקלוקינג ? אני משתתף, אשמח לראות הרבה אנשים מהפורום... ובהצלחה לכל המשתתפים..!
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מגיעה...אני רק צופה ;D מי מישתתש? מי צופה?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
השאלה בכותרת ...(זה לא בישבילי חח אני יש לי עוד שנה אבל חבר שלי פשוט רוצה למצוא אנשים שמתגייסים בתאריך הזה)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני לא טועה ראיתי פה מישהו שמוכן להזמין מ-Ebay ולהתעסק עם כל הבלגן ורק לקבוע תאריך ושאני יתן לו את הכסף מזומן ביד.. אם יש כאלה אנשים פה...אני אשמח שתידעו אותי אלעד
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
תישמעו תעזרו לי לזהות את האישה הבא: אני יודע שהיא מהאתר הזה http://www.skins.be/ אבל מי זו? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
-
http://blog.mozilla.com/store/2008/02/01/firefox-plushie/ יש נוכחות?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מתגייס ועדיין אין לי מושג לאן ידחפו אותי. פרופיל 64 :ylsuper:
-
- 51 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... אבל בעיקרון, איך בוחרים את הסרטים, ואיך מתבצעת הקניה.?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי קיבל ומי בא? ושאלה. והאם זה רק מקצועות שמשתיכים לעתודה או שגם חובשות קרבית, ותפקידים במסגרת רפואית שהם לא עורפים?
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-