כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
פליזז תתרגמו תמדריך הזה: http://www20.tomshardware.com/howto/20041113/index.html אני מתכוון לעשות את זה אבל אני לא יודע כל כך טוב אנגלית כאילו אני יודע אבל יש מילים שאני לא מבין וזה יכול לדפוק לי פרויקט יקר.. חוץ מזה שמדריך כזה מטיס את הרמה פה...
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום אז שמעתי השיר ומצא חן בעיני ורוצה השם בבקשה ככה זה : ( " אני שר ..הוי הוי... ונשבר..הוי הוי.....") מי שזיהה שם השיר או הזמר שיעזור לי
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם ! הנה לכם קצת מהמתרחש במרוץ החם והמטורף ביותר כרגע, מרוץ ה - A.I . https://www.ynet.co.il/digital/technews/article/byupaujhc?tbref=hp שלא לומר, מי יביא עלינו את הקץ ?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
- 1 follower
-
-
אני גולש באתר הזה גבר קרוב ל3 שנים וזב זמן רב מעניין אותי מי יש לו הכי הרבה הודעות בפורום אז מה דעתכם לדרג את 10 הגדולים??? ראתי של - VATOS L יש יותר מ 10000 הודעות!!! וגם כל בעלי ההודעות באלפים יוכלו להיראות!וגם לספר על כמה שנים או חודשים הוא כבר פה!!! LET THE SHOW BEGIN
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
כבר כמה ימים אינטיות בלתי נסבלת.. בדיקות מהירות לארה"ב ואירופה מציגות פחות מ-200 קיי... מה קרה להם? הם תמיד היו הכי בסדר ברוחב פס...
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני צריך חלקים למחשב יש כאן מישהו מאזור המרכז שיש לו?? תודה מראש, מתן.
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
All your base are belong to us ומאיפה הוא?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עובד על קווי וה2 האחרים על אלחוטי - נטו גלישה
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני כנראה אקנה מנועה את ה- G5 אבל יש לי מגבלה קטנה, ההורים שלי לא סומכים על החנות מכיוון שזה רק חנות אחת והם לא מכירים אותה ובלה בלה בלה... אז אני צריך עדיות של אנשים שקנו מנועה דרך כרטיס אשראי ... פשוט תירשמו מה קניתם ואיך.(טלפון\אינטרנט) תודה רבה רבה רבה !!!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום הלכתי לקחת מסכת אב"ח מהדואר מה איתכם?
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
אהלן אנשים, אני הולך ללמוד בסמסטר הבא בבאר-שבע. אני מחפש עכשיו דירה (עם שותפים כמובן) לגור בה. מצאתי כמה דברים נחמדים ברשת וכבר פניתי לכמה אנשים. עם זאת, במידה ויש פה אנשים שלומדים שם וצריכים שותף אני אשמח לשמוע. תודה Anatoli.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יאללה אנשים תריצו ציונים....עושה השוואה ברמות בין איזורים.... ותגידו של כמה יחידות המבחן....
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ערך את הפרופיל המזדיין שלי????????? עדיף שיגיד ישר כי אם אני אצטרך לגלות בדרכים עקיפות אני פשוט מפרק אותו פיזית וסמוך עלי מי שזה לא יהיה אני אגלה
-
- 46 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
וואי אני משתגע מאיפה מביאים את הסמרטוטים האלה.... עכשיו ראיתי בוואי נט את המועמדות למלכות היופי ואני פשוט לא מצליח להבין מי לעזאזל בוחר אותן.... אין בהן כלום... שום דבר שיכול להגיד לי וואו... אפשר לעבור ברחוב ולראות פי 1000 בנות יותר יפות (אשדוד,אשקלון,ירושלים,מישור אדומים)... בנות שיגרמוו לך פשוט להזיל עליהן ריר.. מגעיל מה שיש שם בתחרות
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי איך להגיע...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מידי פעם אני מכין אנטריקוט פעם שעברה קניתי את הסוג בשר היקר יותר שלא עבר הקפאה ועולה פי שניים והכנתי אותו ישר שחזרתי מהסופר כרגע הוצאתי שני סטייקים מהפריזר והם שם כבר שבוע אני מניח אותם על השיש כמה שעות להפשיר הוצאתי רק לפני שעה ואני שם לב יש בסטייק באזורים מסויימים צבע חום ירוק צהוב לא שמתי לב אם היו לפני שהוצאתי אבל בכל מקרה הסטייק עוד קפוא לגמרי האם זה האוויר וזה שאני משאיר אותם בחוץ זה מתקלקל ? איך אני צריך להפשיר את הנתח
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו ליישב ויכוח שיש לי עם חבר. ניתנה לנו השאלה "מי מבין הבאים הוא התקן פלט?" כשרק אחת מהתשובות נכונות. האופציות: א. כרטיס מסך. ב. כרטיס קול. ג. רמקול. אשמח אם תוכלו להסביר גם את תשובתכם.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
-
מי מגיע מחר לאליפות ישראל באוברקלוקינג ? אני משתתף, אשמח לראות הרבה אנשים מהפורום... ובהצלחה לכל המשתתפים..!
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-