כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
לפני איזה כמה חושים אכלתי בצפון איזשהו פרי ולאף אחד לא היה מושג מה השם שלו ואני צריך את השם שלו אם זה עוזר הוא בא גם בלבן בפנים תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
חשבנו על רודוס או על איה נאפה, התאריכים הם בין ה-3.7 ל 7.7 זאת אומרת 4 ימים.. עכשיו בכל מיני אתרים כמו גוליבר אני רואה שיש מבצעים כאלה "מהיום להיום", ככה שזה יוצא זול כמו נסיעה לאילת (כולל טיסה, כל החבילת נופש). שווה לחכות עד יום לפני ביולי כדי להזמין איזו חבילה כזאת? כל מה שמנסים להזמין מהיום יעלה הרבה יותר יקר. דוגמא: http://www.gulliver.co.il/GulliverPackagesFamily/content/Results.aspx?destinationId=RHO יש שם אחלה מבצעים אבל כשרוצים לראות מחירים לחודש הבא המחירים מסריחים יותר. מישהו כאן שנסע יודע איך הוא עשה את זה?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ברשת. סתם לדוגמה באתר קסטרו איך אני יכול למדוד מה מידת הג'ינס שאני צריך תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכותרת אומרת .... השבוע ראיתי ארץ נהדרת והיה שם את השיר של "רבי נחמן מאומן" קיצר אני חייב את השיר הזה.!!!!!! חיפשתי בחמור ובקאזה.....אין שם .... אני יודע שהטראק הזה קיים והוא לא הומצא בתוכנית.... תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מישהו שמע על בושם לגברים בשם "גפ"? יודע אולי איפה ניתן ליקנות אותו בארץ? יש לו ריח עדין מיוחד משהו. אני חושב שהשם הוא GEP או GAP, מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
לא מזמן שאלתי בקשר לאתר שממנו אפשר להשיג תצלומים באיכות גבוה במיוחד, לא היתה לכם תשובה אבל בכל זאת מצאתי אחד נחמד. יש לי רק בעיה אחת איתו, הוא ברוסית, ואני לא מצליח להגיע לגלריה שלו (אני יודע שיש, היתי בה ). זה האתר האם מישהו שיודע רוסית יוכל בבקשה להסביר לי על מה מהג'יבריש הזה אני צריך ללחוץ כדי להגיע לתמונות ? והנה תמונה לדוגמה לאיכות שאני מתכוון (אני יודע איך להגיע לתמונות דרך החדשות שלהם רק) לחץ כאן
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קיבלתי פה מפרט למחשב שלא כלול בו כרטיס מסך (אלא מובנה על לוח האם) ורציתי לדעת אם זה מספיק בשביל להריץ את הויסטה או שעדיף להשקיע גם בכרטיס מסך נפרד? אם כן אשמח בבקשה לרעיון לא יקר הבנתי בינתיים שזה מספיק בשביל הויסטה הום אבל זאת לא הגרסה המגניבה עם החלונות השקופים. נכון? תודה, ארז
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
נרשמתי לא מזמן לEBAY, ואני דיי חדש בעינין. חפשתי כל מיני דברים בשביל להשוות מחירים, והגעתי לדיל הזה חבילה של מאג 3 טורבו ב14 שקל כולל משלוח ל8 סכינים. בארץ זה עולה פי 4 בערך. http://cgi.ebay.com/32-NEW-GILLETTE-MACH3-TURBO-BLADE-RAZOR-CARTRIDGES_W0QQitemZ270343554087QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item270343554087&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לא מצאתי באתר שלהם תודה.
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
השארתי שוט של וודקה בחדר שלי על המדף קיצר שבועיים לא נגעתי בזה לא כלום בדווווק לא נשפכה טיפה אפילו והתאדה כמעט חצי מהוודקה דבר שני אתם מכירים את החיידקים האלה שעושים ניסויים בבצפר עם צלחות כאלה ואז רואים את המושבות חידיקים קיחצר זה מה שיש על הוודקה ואני לא מביא איך זה היוני כי אלכוהל זה מחסל חיידקים קיצר מה שכימאי פה או משהו.......
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
או דגם/חברה אחרת עד סביבות 500 ש"ח ? חשוב במיוחד שהגילוח לא יגרום גירוי/אדמומיות משמעותית בעור (במיוחד בקיץ - כמו שה5841 שיש לי גורמת).
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נכון כמו שיש lol=laugh out laud או gg=good game אז מישהו אולי יודע מזה xox? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
זה באמת נכון? http://www.skype.com/products/skypepro/ כי זה ממש זול...
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
כאמור - אני מחפש שיר שהווידאו שלו היה בMTV לפני כמה שנים. ( מה לעשות...) זה קליפ אנימציה כזה, תלת מימדי. בקליפ איש אחד מגיע לבורסה ומתחיל לרקוד, ואז כל האנשים נאספים סביבו ולפיו מעלים או מורידים \ מוכרים קונים מניות.. הוא רוקד ומצביע למעלה ולכל מיני כיוונים עם הידיים... בסוף הוא מפסיק לרקוד והולך או משהו..... זה כל מה שאני זוכר. מזכיר משהו למישהו? בתודה ובתקווה... Qtec
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם :] סיימתי צבא, כרגע אני מורה פרטי.. אני רוצה להתחיל ללמוד משהו לא אקדמי(אין תקציב, ואם יהיה גם לא ילך על זה) בתחום המחשבים. אני מחפש מקצוע של לפחות 8K בחודש, שמעתי שיש כמה אופציות, כמו מנהל רשתות, מהנדס רשתות, מנהל רשתות לינוקס או סיסקו, טכנאי פיסי(סקפטי לגבי זה שאני יקבל עם המקצוע הזה מעל 8K) אשמח לשמוע על עוד אופציות.. ועל מה אתם ממליצים, מה הולך היום יותר בשוק העבודה? ביקוש וכו', תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
השיר מתחיל מהשנייה ה-11 אני כבר שעה לא מצליח לזהות אותו, תודה!
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אהלן אהלן חברים מה שלומכם ? התגעגעתם ? אולי שכחתם ? טוב בכל מקרה אני לא שכחתי אתכם, אז אני רוצה לאחל לכולכם שנה טובה ופוריה שנת הצלחה ושלום וגמר חתימה טובה. למי שרוצה לדעת אני עושה טירונות 02 במתכונת חירום (מלחמה) בגלל המצב וההתראות ואני אצא בעוד שבוע וחצי לאבט"ש 8 ימים ברובע היהודי בי-ם בינתיים לכולכם חג שמח ושנה טובה
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לרשום אז מנהלים תעבירו.. יש לי פוקט פי סי ובתוכנות אני רואה עיברית אבל הפוך.. מה אפשר לעשות? =/
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אחרי שמצאתי את זה חשבתי שצריך לשתף את כולם בזה! אז קחו, שתפו את עצמכם: http://r2s.xepher.net/new/idiot/index.html ראביש
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
בסוף הסרט מהיר ועצבני אחד יש איזה שהוא שיר אבל אני לא יודע מה השם שלו אולי מישהו יודע ???? אני מחפש אותו בנרות!!!!
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
יש דבר כזה ? שאם אני מכניס איזה תאריך מסוים אז הוא יגיד לי מתי זה יהיה בשעות\ימים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , כשאני עושה קנייה ב Ebay בדף של המוצר אני רואה מחיר מסויים בשקל אבל כשאני בא לחייב ב PayPal תמיד יש הוספה של כמה שקלים , כנראה בגלל ההמרה . איך אפשר להימנע מזה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-