כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם .... אולי זה שימע לכם קצת דפוק אבל אני צריך איזה אתר או משהו אחר שיש שם כל מיני דברים יפים שאשפר לכתוב ב Away"" תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הגירסה האחרונה היתה 503, כל שנותר הוא להתחיל לחפש שיפורים ותקלות חדשות. 8)
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
-
אהלן חברים, חבר משפחה קנה בחו"ל לבקשתי תנור חימום חשמלי שאין להשיג בארץ . עלות המוצר הוא 800 דולר . משקלו 45 ק"ג . השאלה שלי האם הוא יצטרך לשלם מכס או לא ? שמעתי שישנה אפשרות להגדיר את המוצר כ"מתנה" בצורה חד פעמית ואז לא יחול עליו תשלום מכס . האם זה הנכון? ואם לא איך ניתן לדעת כמה אצטרך לשלם ? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
למה תגובות שלי לנושאים לא מתפרסמים ? מי מאשר את הפירסום של ההודעה ואיך הוא מסנן, מה גורם לו לא לאשר ?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
היי אני רציתי לעשות את שולחן העבודה יותר יפה ונוח אבל באייקונים שיש לי במחשב ממש מכוערים ומיושנים. מי שמכיר אתרים שיש בהם אייקונים אשמח לקבל את כתובתם. בתודה מראש Install
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
במהלך החג, יצא לי קצת לעבוד על ההתחלה לרימייק החדש שלי. סגנון : אמביינט/ברייק לבינתיים, הווקאלז מסונכרנים עם הקצב, אבל אין התאמה שמיעתית (זיוף בחלקים ספציפיים). תורידו ותבינו, ניסיתי לסמפל מחדש, ניסיתי לעלות/לרדת בסולמות - לא ממש הולך, אבל הליין עצמו נשמע טוב. כנראה שאצטרך לכתוב את הכל מחדש. בכל מקרה, אשמח לשמוע @ דעתכם... http://www.r0ckf0rd.shyper.com/DLz/Otherz/Fine%20Day%20(Sample%20I).mp3
-
- 11 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק של חנות בחול שמוכרת מצלמות דיגיטליות ושולחת לארץ?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
-
בדף הראשי יש קבצים להורדה וביניהם יש קובץ שנקרא "מדבקות למארז" הורדתי אותו ואלו בעצם תמונות.... אז מה לעשות כדי שיהיו לי את הצורות המדהימות האלה על המארז? תודה רבה רבה רבה לכל העוזרים......
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הי לכולם אני אוסף חלקי מחשבים .מרכיב אותם ותורם אותם לילדים שלא יודעים מה זה מחשב ושלא מסוגלים לרכוש אפילו לא פנטיום 1. אים יש לכם מחשבים ישנים או חלקים ישנים מכול הסוגים אשר ללא שימוש אצלכם הוא זרוק סתם על המדף או במחסן .תחשבו על זה ישנם אלפי ילדים שישמחו לקבל מחשב פשוט שאנחנו לא הינו מעיפים עליו מבט נוסף. לתורמים המעונינים ישלח מכמב תודה מהילד המאושר. חברה לא להתביש אפשר לתרום אפילו עכבר בזכותכם ידלק אור נוסף בעני ילד ניזקק צרו קשר vp128@bezeqint.net או דרך אתר זה נ.ב אני כרגע בונה אתר פרטי שכולו מיועד לתרומה ללא כל מתרת רווח
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
השיר בסוף פרק 6 בעונה 7 שיר מוכר נראה לי שמעתי משהו כמו : we can find out the sonas woo hoo...
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3973009,00.html
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
בקרוב אעבור דירה והחלטתי שזה אחד מדברי המותרות שאשקיע בהם במקום טלביזיה. למה? כי אני לא רואה כמעט כלום, והכל מלא זבל. מקסימום רואה קצת את השטויות של מאקו במחשב הנייד כשמשעמם לי. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח (כולל הובלה). חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי כרגע רק חנויות בת"א, הבעיה היא שאני ממטולה הרחוקה ולא אהיה במרכז בזמן הקרוב. מישהו מכיר חנויות קרובות יותר? אם אין אז פשוט אחכה לזמן שאגיע למרכז. אשמח כמובן להמלצה על מותגים מסוימים של ה"א שכדאי להתמקד בהם, האמת שאלה מהעץ נראים לי פחות טובים ומרשימים מאשר אלה מפורמייקה. כמובן שאם אני טועה אז תקנו אותי תודה מראש לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
-
אהלן.. חיפשתי האמת באתר שלהם,לא הבנתי מה קורה שם עם הדרכי תשלום שהם לא פייפאל או אשראי ישיר .. אשמח לדעת אם זה אפשרי,כיצד,ואת שאר הפרטים הקטנים בנוסף,שאלה קטנה לגביי החשבון פרמיום.. יש הגבלה מצד הספקיות אינטרנט בארץ או rapidshare למהירות הורדה?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
רצוי להורדה והדפסה.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
צריך עזרה במציאת שולחן טוב למחשב חיפשתי קצת באתר של איקאה ולא ממש אהבתי רצוי חנויות בחיפה אני מחפש שולחן לא פינתי (יש לי עכשיו פינתי וזה די מעצבן), שיהיה עמוק זתומרת שהקצה שלו יהיה רחוק מהקיר, ושיהיה רחב. עדיף שיהיה בצבע כהה. מישהו יודע איפה אני משיג משהו כזה באיזור חיפה ? חיפשתי ברשת ולא מצאתי שום דבר כזה.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום חברים. אני בן 21 . אני לקוח של בנק לאומי, ברשותי כרטיס ויזה חייל. בחשבון שלי יש כמה מאות שקלים ואולי פחות מזה, אני לא עוקב, יש מצב שאני אפילו במינוסוני קטן והרווח במקלדת שלי דפוק שזה מממשששש מעצבןן!! (אין קשר למי שעדיין שואל את עצמו). כמו הרבה מאיתנו גם לי יש כל מיני חרטטאוי למינהם שאני מת להעיף ואולי לעשות על הדרך כמה שקלים (או דולרים, לא ממש אכפת לי). עם האשראי שלי אני יכול לגהץ ולמשוך כסף ותקרת המינוס שלי היא 1000 ש"ח. עד כאן - האם עם אמצעי זה אני יכול להיות רשום באיביי/ פאיי-פל ולבצע מכירות? מה בעניין רכישות? בנוסף רציתי לשאול אם ההרשמה עולה לי כסף? האם אני משלם על כל פריט / מודעה שאני מפרסם למכירה סכום מסויים? אפשר אולי רקע כללי וכמה הדרכות שיעזרו לי? תודה רבה ל…
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
החלטתי לעשות סקר בקשר לנושא הזה אז תציינו איזה מערכת הפעלה אתם מעדיפים ולמה ;D מערכות ההפעלה : XP32\64BIT VISTA32\64 BIT אני אישית אהבתי את VISTA32 מאשר 64 כי יש בה יותר תמיכה מבחינת תוכנות למיניהם ,כלים של אוברקלוקרים ,יש רכיבים שאין להם תמיכה ב 64 ביט .
-
- 12 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לשיר בפירסומת של בזק עם ה 5 אגורות? תודה מראש..!!!!!
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלומות חברי הזון, אחרי שצלחתי בהצלחה את שאלון 005(הגשה 100, בגרות סביבות ה95), נותר לי שאלון 006(אני עושה אותו מתישו באמצע יולי, בגלל השביתות כל הכיתה עושה אותו מאוחר כי היו דברים שלא הספקנו ללמוד). התחלתי להתכונן(כי אני ממש גרוע בחומר של 006) כבר עכשיו ועל ההתחלה אני פשוט לא מצליח לפתור תרגילים... פאקינג בבעיות תנועה! בעיות תנועה! זה אמור להיות הדבר הכי קל שיש! מתוך שלושה תרגילים שניסיתי עד עכשיו, הצלחתי רק אחד. בשניים האחרים נראה שפשוט... יש נעלם אחד יותר מדי הנה התרגיל הראשון שלא הצלחתי: "שני רוכבי אופניים יצאו בבת אחת זה לקראת זה ממקומות A ו-B. האחד מA לB והשני מB לA. הם נפגשו בדרך וכל אחד מהם המשיך, מבלי להתעכב, לנוע ליעדו. רוכב האופניים מA הגיע לB ארבע(4) …
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
"יומהולדת שלי היא בעוד *** יום" או "המלווה שלי נגמר בעוד *** יום"? גמני רוצה אחת P:
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-