עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. פשוט סרט תת רמה, מייבש אותך בצורה בלתי נתינת להסבר =| משעמם, משחק גרוע, אין אקשן.. בקיצור חבל על כספכם ולא ממליץ בכלל.. איכזב אותי קשות.

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  2. Abraham Lincoln was elected to Congress in 1846. John F. Kennedy was elected to Congress in 1946. Abraham Lincoln was elected President in 1860. John F. Kennedy was elected President in 1960. Both were particularly concerned with civil rights. Both wives lost their children while living in the White House. Both Presidents were shot on a Friday. Both Presidents were shot in the head. Now it gets really weird. Lincoln 's secretary was named Kennedy. Kennedy's Secretary was named Lincoln. Both were assassinated by Southerners. Both were succeeded by Southerners named Johnson. Andrew Johnson, who succeeded Lincoln, was born in 1808. Lyndon Johnson, who succeeded Kennedy, was …

• 12 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by darkman,

אני מחפש אתר שיש בו מאגר של תרגומים באנגלית בעיקר של סרטים חדשים תודה.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  4. Started by mbaran,

איך משנים פה את השם תצוגה? עדכון: הסתדרתי תודה

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by musari,

קטלניייייייייייייי http://www.woot.co.il/2008/03/16/%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%a8%d7%95%d7%91%d7%99%d7%9d/

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  6. Started by smack,

שלום חברים אני רוצה להתחיל ללמוד שנה הבאה- רק שאין לי מושג מה, ואני לא רוצה לבחור סתם מקצוע מישהו יכול במקרה להמליץ על איזה אתר שמסביר ככה פחות או יותר על מקצועות לימודים שקיימים??

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by RGod,

מעוניין לקנות מכשיר סלולרי של NOKIA דור 2 ,3 מחנות אמינה בחיפה ,אפשרות דרך האינטרנט ,מחכה להמלצות. מחיר עד 1300 שח ,שיהיה רדיו ,מצלמה ,בלו טופ ,עדיף דור שני ,העיקר לדיבור .

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  8. לפי כ-3 ימים, חבר שלי רכב Asus 1000H בסניף של חנות "פנדה מחשבים ותקשורת". בדיעבד, התבררה העסקה כלא מתאימה, ובכלל לא משתלמת לבחור. כרגע, הוא מעוניין בביטול הרכישה, וקבלת החזר כספי מלא (לא זיכוי). לאחר עיון קצת בתקנון האתר, ובטפסים שהוא קיבל מהם, התברר שאין החזר כספי, או בכלל התחיבות להחזר, במחשבים ניידים. כזכור לי, העובר בכנסת חוק שדורש מהחנות לפרסם את מדיניות ההחזרה על שלט. האם ציון המדיניות בקבלה מזכה אותם ? החוק הזה לא כלל גם התחיבות להחזיר לכל הלקוחות את המוצרים, כולל החזר כספי מלא, אם לא עברו 14 ימים, והמוצר באריזתו המקורית ? אז זה לא בעצם עברה על החוק לכתוב שאין החזר :s05: בשורה התחתוה, לפני שאני ניגש אליהם יחד עם החבר ביום ראשון (או שני) הקרוב, יש למישהו ניסיו…

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  9. Started by nadaw,

קבלו: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3176791,00.html LOL

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by Alex89,

עשיתי LABEL ועשיתי עליו פילטר שכל האימיילים מכתובת מסויימת ילחו ישר אליו כאני מקבל אימייל כזה בGMAIL NOTIFICATION לא מראה לי שקיבלתי אימייל, יש פתרון?

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by redti,

שלום חבר'ס קראתי ושמעתי בהרבה שירים וספרים את "kool aid smile" מהזה אומר חיפשתי במילון באינטרנט וכל דבר ולא מצאתי את הפירוש למילים האלו.. אולי מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by סתם אחד מושפע,

1 באפריל

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  13. רצוי להורדה והדפסה.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by goolkt,

ננעל

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  15. Started by icebreak,

http://www.gprime.net/images/trippy/ ועוד משהו לא פחות trippy, מטוס boeing 747 שהפך למכונית? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=7251&item=4536876004&rd=1 וגם משהו לא פחות מגניב: http://www.flickr.com/photos/w00kie/sets/180637/ זה אמיתי (המחשבים עובדים רגיל)..

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  16. איך נכנסים ל"ביוס" כדי לבטל את C1E?

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  17. www.happytreefriends.com לכו ל-Watch Episodes ותראו כמה הגורל יכול להיות אכזרי...

• 12 תגובות
    • 836 צפיות
  18. http://www.storewars.org/flash/

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  19. Started by huber,

הייתי שם היום פעם שניה בחיפושיי אחר מארז פול טאור משומש למודינג... מסתבר שהוא מכר 2 שבוע שעבר, שניהם ב 150 ש"ח בלבד! אבל מצאת אוצרות אחרים: מצאתי 4 מאווררי פנפלו 80 מ"מ + גרילים + ספק 230 וואט + 4 סינקים לזיכרונות + כבל מתח למחשב + מאוור עגול ענק + 2 סינקים של פנטיום 2 ומאוורים + כונן 5.25 אינץ' ב 100 ש"ח בלבד! תקחו בחשבון שרק ה 4 מאווררי פנפלו עולים יותר שלא לדבר על ספק חדש... יש מה למצוא שם! ד"א - מישהו רוצה למכור מארז פול טאוור או טאוור או מכיר מישהו כזה?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by gshhar,

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  21. קודם כל אני רוצה לציין שאני חצי מזרחי (טראבזי-שזה טריפולטאי חננה ) ואין לי גזענות למזרחיים בכלל חוץ מאלו שפנו לכת הערסים ) התחלת הסיפור אתמול בערב הגיע לפתח דלתי שכני הערס המחשב שהוא קנה יתקלקל והוא ביקש עצות בבחירת מסך למעשה הוא לא באמת רצה עצות אלה רצה לגלוש לזאפ להשוות מחירים בגלל שזה מסכים ב1000 שקל אמרתי לו שעדיף להגדיל את התקציב למסך איכותי ראיתי שהמוח הערסי שלו לא קולט אז נתתי לו לראות את הPW201 שלי תוך כדי הפניה למדריך המצוין של HWZONE על מסכי LCD חלק א כמובן אמרתי עברית הוא יודע ונתתי לו לקרוא את הכתבה תוך שניות אחדות הכתבה הוחלפה לזאפ ופה ברשותכם כי אני לא מתאפק - בכל מקרה בררתי כמה דברים וסיכמנו שאני ינסה לתקן לו את המחשב הישן תמורת…

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by A-10,

כרגע, משודר אירוע הפתיחה של כנס המפתחים של אפל. יש מערכת הפעלה חדשה עם "זכוכית נוזלית" ושאר שמות מפוצצים כדרכה של אפל בקודש ... לידיעתכם.

23. Started by Evil Activities,

האמת שאני מתעניין בכל העסק וחשבתי על להרשם ולקבל כל שבוע? / חודש? איזה גליון למישו יש את זה? ואיזה הכי טוב שמסקר הכל יפה ותמונות טובות?

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by mrsph666,

כמה זמן כדאי לשים אותו לייבוש? יש סיכונים מיוחדים? תודה!

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by dvirf1,

היי, יש אתר בסגנון wolfram alpha לביצוע חישובים online לחשמל ומגנטיות? (הדוגמה הכי פשוטה שאני יכול לחשוב עליה היא שמכניסים שני מטענים, עם מיקומם במרחב, ומקבלים את הכח שאחד מפעיל על השני). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.