כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
ראיתי באיזה עיתון מחשב כף יד 206 MHZ עם 64 זיכרון אני עדיין בשוק
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
חיפשתי בזאפ ולא ממש הבנתי אם הgps בא כחלק מהמפרט של המחשב או כתוכנה שצריך לקנות בנפרד אם מישהו יוכל להסביר לי איך העסק הזה עובד ואולי להמליץ על כמה דגמים טובים (בלי קשר למחיר) תודה
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לא יודע אם נפתח כבר ת'רד בנושא הזה,אבל בהצלחה לכל מי שעושה מחר בגרות במחשבים ואלקט' שאלון א'\מערכות ספרתיות\לוגיקה\וואטר אבר. מקצוע קל אבל לא תזיק בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אם מישהו לא ידע או שכח, אני מחפש בנרות מחשבים ישנים, מכל הסוגים (במיוחד מחשבים שאינם מחשבי PC, ז"א Commodore, Amiga, Apple, Spectrum, Tandi וכו'). אם מישהו מת להיפטר ממחשב כזה וחבל לו לזרוק... שלחו אימייל. אני יותר מאשמח להוריד אותו מידיכם :-)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום פעם היתה חנות שמוכרת מחשבים של MSI הם פירסמו את עצמם פה בתחתית הדף ועכשיו כבר לא מישהו מכיר את האתר שלהם? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה מישהו יכול לגיד לי כמה משפיע המחשב הנייד אם שמים אותו על הברכיים לאשכים של הגבר..שמעתי שזה מזיק המון מבחינתי....כשאר אני שם אותו על הברכיים אני מתחיל להרגיש כאבים נוראיים....מישהו יכול לתת הסבר מפורט ?
-
- 35 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנות להשלמה אוטומטית במחשב נייד? מחפשת כבר מלא זמן, מעצבן להקליד הרבה. אשמח לעזרה :))
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
2 שאלות. תאורטית המחירים על מחשבים (וציוד מחשבים) באילת צריכים להיות זולים יותר בגלל שהם לא כוללים מע"מ, האם "בפועל" הם באמת יותר זולים?? ואם כן, האם מישהוא מכם מכיר חנויות מחשבים באילת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
למי ששמע על הפרוייקטים (דוגמת Folding@Home), השאלה די ברורה. למי שלא - מדובר בפרוייקטים בנושאים שונים ומשונים (מחקר מחלת האלצהיימר ועד חיפוש חיים בחלל החיצון) שדורשים כמויות עצומות של כח עיבודי, שמפוצלים בין עשרות עד מאות אלפי מחשבים פרטיים (ולאחרונה PS3-ים) ברחבי העולם. ניתן להוריד תוכנה המאפשרת השתתפות בפרוייקטים מהאתר של כל פרוייקט, כשהבולטות הן BOINC, התומכת במגוון רב של פרוייקטים, או הקליינט של Folding@Home, שמתוכנן להשתמש לא רק במעבד המרכזי אלא גם במעבד של כרטיס המסך. אם אתם מצביעים לאפשרויות 3-5, רשמו גם לאיזה פרוייקט אתם תורמים את משאבי המחשוב היקרים שלכם - כדי שנוכל להקים את צוות HWZone ולהשתלט על העולם ולמצוא תרופה לסרטן וכו'!
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.miniclip.com/crypt/cryptraider.htm יש במשחק 100 שלבים, אני תקוע בשלב 20 כבר חצי שעה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
מישהו יכול לסביר לי איך עושים את זה בדיוק? והאם יש דרך יותר מהירה להגיע למט?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אז לפי הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3855241,00.html חלומם של רבים סוף סוף יתגשם ;D מעולם לא הייתי במשחק כדורגל או משהו באיצטדיון רמת גן ורציתי לדעת מה דעתכם ? המחירים הם : לכר הדשא יעמדו על 600-1,200 שקלים ומחירים ליציעים בישיבה יעמדו על 300-600 שקלים. נניח והמחיר לא בעייתי (למרות ש1200 זה שערוריתי אבל אין ברירה כשזה נוגע למטאליקה..) איזה כרטיס כדאי לקנות ? ישיבה או עמידה בדשא ? אני מדבר מבחינת נוחות ראייה של האמנים ולא עפ"י דברים כגון "לחוץ בדשא , אנשים רומסים אותך" וכו .. לא מעניין ולא פרקטי . מקווה לראות אתכם שם
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.mouse.co.il/CM.articles_item,404,209,44594,.aspx http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3837393,00.html אין הרבה מה להוסיף - חפשו אותי על הבמה :ylsuper:
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
בטח שמעתם, שממש בקרוב בנק ישראל עומד להוציא מטבע חדש של 2 ש"ח. תהיתי, למה צריך מטבע כזה בכלל? הסתדרנו עד עכשיו יפה בלעדיו וזה נשמע כמו פרי המצאתו של אדם בבנק ישראל שהיה לו יותר מדי זמן פנוי.. מישהו יכול להאיר את עיניי בנושא?
-
- 27 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מאיפה אפשר לקנות כזה בלי להתחיל להזמין מאי-בי וכאלה? מכון לשלם תמורתו 10 שקל.. למישהו יש רעיונות? עדיף משהו באיזור המרכז/שרון.. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מצאתי אצלי בבית חבילה של מטבעות משנים עברו וממדינות זרות . לא מבין בזה כלום זה כנראה של אחי הגדול ואני אמור למכור אותם ... לאן אפשר לפנות ? איפה אפשר לקבל מידע כדי שלא ישדדו אותי ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו מכיר מקום באיזור המרכז\ירושלים שאפשר לעשות בו מטווח לחידוש רשיון נשק בזול?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
איזה מטוס נראה ב-0:55? זה מעין הכלאה של הליקופטר ומטוס. יש חיה כזאת???
-
- 86 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
אתמול אני ועוד חבר נוסעים בחזרה לכיוון רחובות מרמת גן אחרי דאבל דייט עם שתי בנות שם... השעה כבר מאוחרת לפנות בוקר עם תחילת אור ראשון ,בדרך כלל אני נוסע על הנתיב השמאלי אבל במזל הייתי קצת עייף אז נסעתי לי באיזי על הנתיב האמצעי במהירות גבולית של 100~ לפתע משום מקום דווקא כשהכביש (לייד התחנת דלק לכיון בית-עובד למי שמכיר) היה בעלייה קטנה עם פנייה שמאלה קלה כשדה הראיה לא משהו מגיח משום מקום רכב שנוסע בכיוון הנגדי ועוד על הנתיב השמאלי !!! כלומר שאם הייתי נוסע על הנתיב השמאלי כמו בדרך כלל סביר להניח שלא הייתי כאן מספים אותכם . מדובר בכביש מהיר מרכזי וגדול עם הפרדה מובנת ולא בפס לבן, כמה שאני מנסה להבין מה לעזאזל הוא עשה שם אני לא מצליח ... היו לו שוליים דיי רחבים שהוא יכל לנ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://msnbc.msn.com/id/8076120 אתרגם את המאמר בקרוב לנוחיות חברי הפורום. אפילו יצרני הצ'יפים, מאשימים אחד את השני בגניבת שמות מסחריים, ובעיקר בגרימת הפרעות לרשתות אלחוטיות אחרות. עדיין לא התגבש מסמך אחד אפילו בנושא התקן החדש, אבל כולם כבר הכריזו עליו. פשוט שערוריה!
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היום ראיתי תוכנית בטלוויזיה הראו שם שמי שהמיטה שלו ממקומת ליד המטען של הסלולרי כאשר הוא ישן המטען פולט קרינה בדיוק כמו המכשיר עצמו! אצלי המעטן מעל הראש כבר שנים!!! זה נכון הדבר הזה?..
-
- 16 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אני מחפש משהו שפעם היה לו iPod, והוא קיבל אותו עם מטען שמחובר לחשמל, והיום הוא כבר לא משתמש במטען (מסיבות שונות), אבל מהטען נישאר אצלו. אם יש משהו כזה (באזור ירושלים), ולא איכפת לו לתת לי את המטען שלו, אני אשמח מאוד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-