כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי מזל נאחס רצח :'( , התקנתי אתמול את התוכנה Ashton [בלילה] הלכתי לישון ובבוקר הדלקתי את המחשב ,פתאום המסך לא נדלק..נשרף\: מזל שהיה לי עוד אחד[הישן] אז חיברתי אותו נכנס לי פתאום הכל נתקע , אז מחקתי את התוכנה Ashton ועשיתי R הדלקתי את המחשב וזה מה שאני רואה... מישהו יודע איך אני פותר את זה?!?! כל מהלך שאני עושה אני צריך לעשות אותו דרך Alt Ctrl Delete=>new task... ??? לא ידעתי לאיזה פורום זה מתאים אז שמתי את זה בפורום כללי , תעזרו לי בבקשה ! אני נואש :'( [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני חדש בעסק, לא הצלחתי להבין מתי זה אמור להגיע? http://cgi.ebay.com/Mustek-PVR-H160-H140-WALL-Charger-AC-POWER-ADAPTER-/140395502955?cmd=ViewItem&pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item20b0395d6b
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בתוכנת TLN eMule v6.0 ולטעמי היא מיושנת,כבדה (לא מעט זמן לוקח לתוכנה להסתיים כשאני סוגר אותה),איטית וכבר פאסה. התקנתי תוכנה נוסטלגית שהייתה אז מאוד מהירה וקלה LHeMule_v2.2 למי שזוכר, לבדוק אולי אולי היא תוריד אבל היא לא מוצאת כלום בחיפוש אז אין לי מה להשתמש בתוכנה הזו למרות שמאוד הייתי רוצה להשתמש בה. אני נעול להסיר את שתי התוכנות האלה ולהתקין אחת חדשה. לכן, אני מעוניין בהמלצה לתוכנת אימיול הטובה והמהירה ביותר שאתם מכירים (שלא תיהיה גם כבדה) והמלצה לאיזה כמה שרתים מומלצים להתחברות (עדיף לפי סדר מהראשון לאחרון) ואיזה שרת המומלץ ביותר. תודה, אופיר.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
בוקר אור! קניתי מחשב נייד ויש הרבה מסמכי וורד שאני עובד עליהם בשני הצדדים.. עד עכשיו השתמשתי בשרות של MEGA לאכסן אותם, אבל נמאס לי כל פעם להוריד את הקובץ למחשב ולהעלות אותו מחדש כשאני מסיים לעבוד.. יש איזה אתר שאתם מכירים שאפשר לשמור עליו קבצים עם אפשרות לבצע את השינויים במסמך כשהוא על השרת עצמו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
http://www.kladblog.com/site/exembed.asp?id=http://www.marok.org/Arte/Mix/rocky_is_back.swf%20&w=320&h=240 :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=printer&id=208990
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
אני שוקל להעלות פריטים למכירה באיביי, כמו העתק של עיתון (עמוד ראשי בלבד) מהיום שלאחר הקמת המדינה (הכותרת היא "STATE OF ISRAEL IS BORN") והעיתון נקרא The Palestine Post (היו ימים :-\), ובכלל כל מיני שטויות שיש לי בחדר. האם יש לכם ניסיון ממכירות שעשיתם באיביי, אם כן, אז מה מכרתם ובכמה, ומה גם לא הצלחתם למכור? איך העברתם את הכסף (ודאגתם שלא יעשקו אותכם)? תחלקו חוויות... נ.ב. בבקשה לא לשאול אותי פה בפורום בקשר למכירה של העיתון מכיוון שזה יהווה הפרה של חוקי הפורום.
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום אני צריך לשלוח מעגל חשמלי לארה"ב דרך DHL\FEDEX\UPS השאלה שלי היא איך אני עושה את זה? אף פעם לא שלחתי חבילה לחו"ל המעגל הוא בגודל של 20/20/1 איך כדאי לארוז אותו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
אחרי 3 שנים שלא התעסקתי בעריכת וידאו, מה דעתכם? צריך ביקורת בונה כדי שאדע להשתפר... תודה! http://youtu.be/pjoyLgwiaaM
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
טוב המצב כזה: צריך להגיע מכביש 6 מחלף עירון לנשר (ראו מפה). ביום רגיל לנסוע דרך צומת מגידו (ימינה במפה לכביש 66) מהר יותר. אבל בגלל המבנה של כביש 65 לכיוון מגידו+ זה שכביש 66 הוא חד נתיבי אני חושש להיתקע בפקק אחושילינג (בגלל שאין לי מושג מה מצב הכביש) מדובר בשישי אחר הצהוריים לכיוון הערב לכיוון חיפה\נשר. ובשעות הערב חזרה מנשר לכביש 6 האם למישהו יש נסיון בכביש זה? תודה נ.ב. אם יש למישהו מושג איפה אני יכול לברר את זה אני אשמח גם [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
החומר שהמתאגרפי סומו האלה משתמשים בו... כדורסלנים מרימי משקולות.... האבקה הלבנה הזאת שעפה לכל עבר על הידיים.... זה לא טלק... בדקתי מה זה בדיוק ואיפה משיגים את זה? אם אפשר לינק לקנייה ברשת... תודה
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
בתקופה האחרונה הפייסבוק הוא איטי יותר ויש לו כל מיני הודעות שגיאה. עם אתר כמו פייסבוק צריך לצפות ליותר לא?! גם אתם נתקלים בזה?
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מישהו פה גר פעם עם שותפים? אתם עוברים לגור בבית עם אנשים שאתם לא מכירים בכלל, לי זה נראה קצת קשה, אני היחיד שחושב ככה? 2. טיולים ראיתי שיש באינטרנט באתרי טיולים לאנשים שרוצים לצאת לטיול תרמילאים ודברים כאלה שותפים (שאני משער שלטיול תרמילאים זה הכרחי וגם יותר זול) אבל עם מישהו שאני לא מכיר? חח עוד פעם אותו סיפור מישהו פה התנסה בזה פעם?
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
לא יודע למי להתחבר כדי לקבל שירות טוב וזול לשיחות לחול בזק, ברק, ,014,012....??? הרבה אנשים אמרו שיש עכשיו את voip אבל דרך מי זה בדיוק ואיך עובד דרך אינטרנת? ושזה עדיף והרבה יותר זול יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי אני עוזב את הבית סופסוף ואני צריך אינטרנט איזה ספק? איזה תשתית? איפה הכי זול וטוב? ואני מאוד מעדיף מקום ללא התחייבות כי אני לא הולך לגור שם לנצח. *עריכה!! הערה: אין לי קו טלפון בדירה ואין לי כבלים בדירה.
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
איי.בי.אם מייצרת מחשב שיכול לאתר בעצמו את התקלות במחשב ולתת עליהם מידע... נשמע טוב? לי זה נשמע נחמד ביותר..(יחסוך לי קצת כאב ראש) לכתבה
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
ראיתם את הפרסומות... יש למישהו פרטים מה הולך ? נגמר לי לי עכשיו החוזה ל1.5 שווה לעשות 5 מגה? פרטים, הצעות ודעות בנידון יתקבלו בברכה. שבוע טוב L.A
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
Blinker (4:02 PM): איזה ברקים אחושילינג (מסווג (4:02 PM): צלם כמה צילמתי .. לא האמנתי עד כמה זה מרתק .. אך גם קצת מסובך .. 2 תמונות מתוך 200 ומשו אם גם אתם אוהבים לצלם אז צאו לחלון ונסו לצלם איזה ברק או 2 ושתפו אותי בתמונותייכם עריכה: חה חה ההודעה ה 500 שלי .. בעצם לא .. זה הרי פורום כללי
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
בעיות משתמשי מחשבים למחלקת תמיכה תומך: איזה מחשב יש לך? > לקוח: לבן... > ----------------------------------------------- > תומך: תלחץ בבקשה על אייקון 'המחשב שלי' בצד שמאל של המסך. > לקוח: שמאל שלי או שלך? > ----------------------------------------------- > תומך: שלום, במה אפשר לעזור לך? > לקוח: שלום, אני לא מצליח להדפיס. > תומך: אוקיי, תלחץ בבקשה על 'START'... > לקוח: תשמע חבוב - אל תתחיל איתי עם שפה טכנית - אני לא ביל גייטס!!! > ----------------------------------------------- > שלום, אני לא מצליח להדפיס. כל פעם שאני מנסה אני מקבל הודעה 'לא מוצא את > המדפסת'. אני אפילו כבר שמתי את המדפסת מול המסך אבל הוא עדיין אומר שהוא לא…
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין פורום של Yabbse 1.3 ואני לא מצליח,הוא אומר לי להעלות את שני הקבצים yse.ya במצב Binnary ואת הקובץ- install.php במצב ASCII מה שני המצבים האלה אומרים ואיך אני יכול ליישם אותם?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
את מכירים אולי מקומות כאלה שמוכרים המון סיכות יחידה כאלה למינהם... ריקושט ניסיתי אין להם...
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-