כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לחפש באתרים של האוטובוסים לא ממש הצלחתי להבין איזה קן אני צריך מצומת חולון או מתחנה מרכזית ת"א
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לא מצאתי שום פורום שעוסק בזה, אז במקרה הכי גרוע, שמישהו יעביר את זה לפורום הרלוונטי. בכל מקרה, נכנסתי היום בג'ימייל שלי לרשימת 10 מקורות התחברות האחרים ונתקלתי ב2 התחברויות (ברצף) מארה"ב. הנה תמונה (אני זוכרת שכשקראתי בפעם הראשונה את החוקים היה איזה אזכור לגבי איסור העלאת תמונות מאתרי אחסון או משהו כזה, ועכשיו כשחפשתי את החוק הזה, לא מצאתי אותו, אז שוב. אם יש בעיה, אשמח אם תסירו את התמונה ולא תעשו לי בעיות כי באמת חפשתי.. (: ) עכשיו, אם אני לא טועה, זה כותב IMAP כשיש התחברות דרך הג'ימייל נוטיפייר. אז למישהו יש מושג מה זה אומר? פרצו לי לחשבון או שזו יכולה להיות סתם טעות מפגרת? (כמובן שהחלפתי סיסמא והכל... אבל עדיין) תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום כולם. אחרי פקודה שפעלה במשך זמן די ארוך, קיבלתי פלט. לא העתקתי \ שמרתי את הפלט הזה בשום מקום. רציתי לדעת אם יש דרך לגשת להיסטוריה ולראות את התיעוד של התהליכים והשורות שהתכונה רשמה? נ.ב אני מריץ את ה BACKTRACK 5 על Vmware אם זה משנה. תודה! - - - תגובה אוחדה: - - - תודה הסתדרתי. הרצתי את הפקודה שוב והתוכנה שאלה אם restore previos session והכל בא על מקומו בסבבה
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
-
מועדונים איכותיים, עם בנות איכותיות, שמשמיע מוזיקה אלטרנטיבית, מטאל ורוק איכותי (בעיקר 90's) ולא שטויות ממוסחרות כמו רוב המועדונים היום... על מה אתם ממליצים (לגילאי 18+, כי אני בן 18 וחצי עדיין...)?
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש טעם לראות את הסדרה אם ראיתי את הסרט קודם? היום צפיתי בפרק הראשון ו ... העלילה היא בדיוק כמו בסרט, יכול להיות שהסרט פשוט דחס את הסדרה לשעה וחצי? :-\
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
צפיתי בסדרה בהמלצת אחד הגולשים בפורום ואני מוכרח לציין שהסדרה פשוט איומה. הסדרה The Tudors מתארת את סיפורו של הנרי ה-8 שבעקבות אובססיה ליורש זכר הוציא להורג שש נשים וניתק את אנגליה מהכנסיה הקתולית. חוץ מעלילה זוחלת, שחקנים לא טובים במיוחד וקצת חוסר דיוקים היסטורים פה ושם, הסדרה פשוט דוחה. למה אני צריך לראות את הנרי מאונן על משרת בפרק 10? או אולי סצנת הסקס ביער עם אן בולין שלא הייתה מביישת סרט פורנו גרמני? או המציצה של מארי? הבמאי לקח את הרעיון של Rome ולקח אותו יותר מידי רחוק.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כמו בKSP, LOGICPC וכו', ישנן חנויות כאלו גם מחו"ל שמאפשרות לבנות מחשב מחלקים? חיפשתי ולא מצאתי... תודה!
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את האוזניות האלו באינטרנט, להזמין אותן לכתובת אמריקאית ומשם הן ישלחו לישראל. האם יש צורך לשלם מס כלשהו על המשלוח אם האוזניות מגיעות בקופסא? האם אפשרי בכלל לשלוח כזה דבר מחול לישראל? תודה
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
במרץ אני רוצה לעשות רישיון לקטנוע. אני לא מבין בזה כלום! מישהו יכול להסביר לי את כל התהליכים והשלבים ,ממה מתחילים ,מה עושים ,מה המחיר וכו'...כל מה שצריך לדעת בקיצור. [br]פורסם בתאריך: 14.12.2007 בשעה 19:20:46 [אני יהיה בן 16 במרץ]
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
ספרו איפה הייתם איך היה ? יחס/אוכל/חדרים/מחיר ?
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הטקסט הולך ככה: Unfortunately it seems, that a few Israeli ISPs, are intensionally altering the announces to our tracker of their clients, announcing to our tracker false stats (over 8.000.000 TB of upload and download) in order for these users to be probably banned (and save some bandwidth). We made a script to automatically detect this false announce, and reset the user's account (reset uploaded/downloaded). Although this is NOT a fix, only a temporary solution, we cannot do anything more from our part, since this is not a problem of our tracker. We know that reseting these accounts is not pleasant, but the other alternatives were to ban these accounts or to ban all the…
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הבנתי שהתזונה של בני הנוער משפיעה רבות על התפתחותם, בין השאר על הגובה, כמה זה נכון? האם יש תפריטים מומלצים לשיפור ההתפתחות?
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני לא יודע איך היא נקראית בשמה המלא אבל מה שאני כן יודע זה.. F C זה מאוד מאוד חשוב לי תודה.
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אז כמו שאתם בטח יודעים יום שני הוא לג בעומר. תכננו חברים ללכת לים ככה לעשות על האש. השאלה שלי היא כל עווד אנחנו לא עושים מדורות וכו' לא יכולים לעשות לנו בעיות וכאלה נכון? אז מה אתם עושים בל"ג בעומר? שתפו אותנו
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מרוב כל התרדים ההזויים שראיתי פה חשבתי לעשות תחרות לגבי התרדים ההזויים של השנה. והמתמודדים הם: כל מי שיהיה בתרד הזה
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
Virtual Bartender old, but here are all the commands : (or most of ..) kiss, pillow, kick, sleep, jiggle, naked, tattoo, topless, jump, pour beer, drink beer, sing, stretch, dance, lick, hummer, wave, tickle, hat, strip, breast, dance on bar, be a pimp, magic, karate, robot, shoes, show me something, spin, read, write, hair, belly, gymnastics, fire, spread, pitcher, kiss me, hand stand, arms, phone number, I love you and laugh fake, fight, playboy, sing, jump, ass,wet, beer.com, cowgirl, banana, feel good, give me head, love, party, rap, kung fu, shoot, aerobics, yoga, show me, Cartwheels, Handstands, Shake, magic, Think, tongue is funny, belly, spread, kiss me, tits, roc…
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני קונה גיטרה ראשונה... המוכר בחנות ניסה לדחוף לי אלברטו מנציני... ואז איזה בחור נחמד פשוט הציל אותי ואמר לי שהיא טובה רק כחומר לל"ג בעומר... צריך המלצה לקלאסית יש לי כ 600-800 ש"ח לגיטרה + כל מה שמסביב (אני רוצה לקנות את הספר ד"ר גיטרה... איזה נרתיק נוח ככה מפרט וסט מייתרים ספייר) תודה.
-
- 10 תגובות
- 823 צפיות
-
-
http://www.gprime.net/images/trippy/ ועוד משהו לא פחות trippy, מטוס boeing 747 שהפך למכונית? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=7251&item=4536876004&rd=1 וגם משהו לא פחות מגניב: http://www.flickr.com/photos/w00kie/sets/180637/ זה אמיתי (המחשבים עובדים רגיל)..
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני אישית מתכוון לנתק את המחשב מהאינטרנט לתקופה הקרובה. לפחות זה מה שאני אומר לעצמי... נראה אם אני אעשה את זה חופש נעים לכולכם! טוב, כמעט כולכם. *אהם*.
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לא דגדגנית ?
-
- 11 תגובות
- 823 צפיות
-
-
בלי מילים. http://www.mhaifa.co.il/Fanzone/Columns.asp?col=669 שולט.
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-