כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,586 דיונים בפורום זה
-
היי חברה, ההורים בקרוב נוסעים לסין. עכשיו חשבתי לעצמי שאפשר להוציא מהם ככה איזה X2900HD או אפילו רק 8800GTS חדש דנד'ש השאלה היא האם המחירים שם יהיו יותר זולים בצורה משמעותית שיהיה שווה לקנות, ומה בערך הבדל המחירים בארץ. האם יש אתר בישראל או סיקור מסויים שהוכן באתר מסויים שמסביר על הכל? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כל פרק נמשך כעשר דקות. בינתיים יש 5 פרקים, היום כנראה יוצא המשך. סדרה מאוד מושקעת ומצחיקה, ממליץ לכולם לצפות
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
צריך עזרה במציאת שולחן טוב למחשב חיפשתי קצת באתר של איקאה ולא ממש אהבתי רצוי חנויות בחיפה אני מחפש שולחן לא פינתי (יש לי עכשיו פינתי וזה די מעצבן), שיהיה עמוק זתומרת שהקצה שלו יהיה רחוק מהקיר, ושיהיה רחב. עדיף שיהיה בצבע כהה. מישהו יודע איפה אני משיג משהו כזה באיזור חיפה ? חיפשתי ברשת ולא מצאתי שום דבר כזה.
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
למישהו יש תרגום לאבודים עונה 2 פרק 5?? או לסימפסון עונה 17 פרק 3??
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
ניסיתי לחפש באתרים של האוטובוסים לא ממש הצלחתי להבין איזה קן אני צריך מצומת חולון או מתחנה מרכזית ת"א
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
האם ידעתם שכשאתם כותבים קטע ואתם נמצאים באמצעו אתם יכולים להגיע לתחילתו או לסופו ע"י הכפתורים האלו.
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם .... אולי זה שימע לכם קצת דפוק אבל אני צריך איזה אתר או משהו אחר שיש שם כל מיני דברים יפים שאשפר לכתוב ב Away"" תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני אחרי חיפושים של שעות בגוגל מחפש בטירוף ps 2\3 Emulator כדי שאני יהיה יכול להריץ tekken 5\6 מוכן כמובן לשלם כסף עבור תוכנה שעובדת אשמח אם תעזרו בפרטי תודה ענקית מראש.
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
-
שלום. יש לי מכשיר Sony Ericsson מדגם W600, שהוא Swivel (כמו סליידר, רק בסיבוב. מגניב נורא) קניתי את המכשיר דרך סלקום, ואני מנוי אצלם. המנגנון של הסיבוב של המכשיר נהיה ממש ממש רעוע, מרגיש כמו צעצוע שעוד שניה עומד להתפרק. אתם אולי מכירים את התופעה מסליידרים כמו ה-nokia 6280 שיש להם נטייה להתפרק. השאלה שלי היא האם יחליפו לי את המכשיר במידהו אני אבוא למרכז שירות? יש לציין כי כל העניין קרה עקב שימוש רגיל, ולא כי נפל לי המכשיר או משהו כזה.
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
כמובן שחבל על הבננה והכל אבל זה באמת שווה את זה כדי להציל איזה דיסק אהוב עם דברים חשובים עליו. http://www.metacafe.co.il/watch/748070/how_to_remove_cd_scratches_with_a_banana/
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
את זה חשבתי להעלות עם הכותרת: ''ללא מילים'' (גזור מ www.zigzag200.co.il שכ''כ אהובים עלינו...(לא בציניות)).
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
http://www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10054&langId=-1&productId=43802 האמריקאים האלה התחלקו על השכל... :screwy:
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
איזה באסה לא למדתי טוב השנה אז שולחים אותי לפנימייה יעני לא שולחים אני גם רוצה בשביל העתיד שלי .. טיפה מתבאס למה להיות רק שישי שבת בבית בלי חברים וזה .... יש פה עוד מישהו אולי שהיה בפניימייה יסביר לי קצת איך הולך שם הפנימייה שאני הולך להיות בא (עוד לא בטוח למה אני צריך לעבור מבחנים )בחיפה את השם לא ממש זוכר משהו אולפנות הגליל לא יודע אהה ויש לי יומלדות עוד חודש תציאו רעינות למה לבקש ... אהה ואני עולה לכיתה ט'
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות חוץ מללכת עכשיו לחברה אין לי זמן וראש לטירטורים בשביל לאפס את הסיסמה. יש איזה קוד ? או משהו כזה , ידוע לי שיש קודים שמאפסים סיסמה/מראים את הסיסמה בפלאפונים..האם יש אחד כזה גם לדגם שלי ?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני יודע שחלק מהדברים שנאמרים שם הם כתוצאה מתהליך של שנים ולא רק אשמתו של אולמרט, אבל בבקשה הפעם אל תהיו קטנוניים, זה אשכול בשביל הומור P:
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני צריך להחליף את המחסנית ( שחור לבן ) של מדפסת HP 930C שיש ברשותי, ואני לא רוצה לקנות מחסנית מקורית. הרשת מכירה שכרגע אני זוכר את שמה היא DMO אבל משום מה נראה לי שהמחירים שלה מאד יקרים. בחיפוש אקראי קצר יצא לי למצוא מחסנית לא מקורית לדגם שאני צריך, באיזו חנות בכפר סבא, המחיר שהופיע שם עמד על 30 ש"ח, ב DMO ראיתי את המחיר לאותו דגם ולא מקורי על 105 ש"ח, שנראה לי מוגזם לחלוטין. איזה עוד רשתות למכירת מחסניות יש, שהן מוכרות ומומלצות? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מאגר מוזיקה עצום, ורוב הזמן בעבודה וכשאני לומד הוא רץ על אקראי אבל אני מוצא את עצמי יותר ויותר מעביר שירים... רציתי לשמוע עם מה אתם עובדים/לומדים, אולי אני אקח כמה רעיונות מזה... בקשר לסגנונות... הכל. אלקטרוני, רוק, מטאל, קלאסית, היפ הופ, ישראלי, ג'אז, בלוז, פאנק. כל עוד זה בא לי טוב באוזן, הכל זורם... אשמח לשמוע את ההצעות שלכם, תודה
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום חברים! לסבתי יש פטיפון ישן, שעבד עד לא מזמן ופתאום תוך כדי עבודה הפסיק לעבוד. הפלטה של התקליט האטה עד לעצירה, אחרי זה הוא חזר לעבוד קצת והפסיק. מאז כבר כמה שבועות הוא לא עובד. נגעתי בשנאי שנמצא למטה והוא היה חם.(ברגע שהפטיפון "גמגם" עד לעצירה) האם זה השנאי שנשרף? אם כן כמה זה צריך לעלות? חשבתי ללכת ל"רדיו הכוכב" שהבנאדם שמתקן שנים בתחום. יש עוד חנויות טובות? שבת שלום, אריאל
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי,אני מחפש רופא שיניים מקצועי במיוחד ולא חסר בשוק, אבל שמעתי על הרבה מאוד שהם רק גורמים לנזק מאשר להועיל.. מישהו פה מכיר רופא שיניים איכותי או אתר שיש בו חוות דעת על רופאי שיניים? תודה
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אחים שלי מצטער ככה להעלות ספאם אבל אניצריך תמונה של שוארמה בבקשה!
-
- 14 תגובות
- 836 צפיות
-
-