עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.fastup.co.il/images/48375237.jpg http://www.fastup.co.il/images/36661644.jpg אני מנתניה אבל אם אין לכם רכב ואתם מעוניינים לאמץ אותו- אין לי בעיה ליסוע עד אליכם.. מידע נוסף עליו: כלבלב (גור) ממש חמוד שמצאנו בגשם.. הוא מאוד אנרגטי וטוב עם אנשים- כמו כן הוא גם טוב עם כלבים (יש לנו כלב והם מסתדרים). נורא נורא נורא חמוד.. יותר מכפי שהוא נראה בתמונה. שאלות נוספות?

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by iem,

שאלה לי למבינים בנפח תעבורה באופן כללי באינטרנט.... בטכניון התחילו לגבות תשלום לפי נפח תעבורה בחיבור האינטרנט האישי במעונות צירפתי מהאתר צילום של מחירי הגבייה ורציתי לדעת האם נראה לכם כי סקייפ יטחן לי את התעבורה או שניתן להעביר את החודש עם איזה 30 דק' בכיף ביום למשך 6 ימים ממוצע בשבוע למשך חודש בלי לעבור את ה-39 ש"ח. תודה !! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  3. Started by amit_amit,

צריך עזרה של זיהוי הסוג של העכביש, מצאתי אותו היום בבית ואני לא יודע אם הוא טוב או לא תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by Jules Winnfield,

הכיסא שלי גוסס ואשמח להצעות לכיסא חדש. ד"א לא חייב שזה יהיה כיסא מנהלים או משהו שנראה יוקרתי, הכי חשוב שיהיה כמה שיותר נוח במסגרת התקציב. תודה.

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  5. בבקשה. די דחוף.

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  6. Started by Blinker,

Blinker ‎(4:02 PM): איזה ברקים אחושילינג (מסווג ‎(4:02 PM): צלם כמה צילמתי .. לא האמנתי עד כמה זה מרתק .. אך גם קצת מסובך .. 2 תמונות מתוך 200 ומשו אם גם אתם אוהבים לצלם אז צאו לחלון ונסו לצלם איזה ברק או 2 ושתפו אותי בתמונותייכם עריכה: חה חה ההודעה ה 500 שלי .. בעצם לא .. זה הרי פורום כללי

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  7. לי ולחבר שלי יש ויכוח..... מה יותר עדיף מבחינת ביצועים ואיזה מכונה בסה"כ חזקה יותר מבחינת ביצועים (עם דגש חזק על ביצועים גרפים)... טוב, הנה המפרט מחשב: ASUS P4C800 Intel P4 3.2 GHz Kingston PC3200 512 MB X2 Asus ATi Radeon 9600XT Maxtor 120 GB SATA צורבים וכאלה זה לא ממש עקרוני... עכשיו אני צריך תשובה חדש משמעית איזה מכונה יותר חזקה....

• 11 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by PingLOst,

www.ogrish.com יש לי טראומה מהאתר הזה , צריך לתבוע את האתר הזה. אתר מגעיל. גם אח שלו www.ratemypooh.com לא פחות מסריח

9. Started by krelian,

אני רואה שבפורום מפרטים רוב ההמלצות נלקחות מPCH האם הם גם אמינים ומספקים שירות טוב, או שרק הממשק שלהם נוח ? במידה ואתם לא ממליצים עליהם אודה למי שיתן המלצה על חנות אחרת ... למנהלי הפורום: מקווה שזה לא עובר על החוק שכתוב בהודעה הדביקה, לפי הבנתי - לא. במידה וכן אודה לכם אם תרחיבו את האזהרה...

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  10. Started by R-E-L,

מישהו היה היום במופע של "דלה גווארדה"!? מה אתם חושבים על זה? בכל אופן, אני הייתי ובשתי מילים: פשוט מדהים! ממליץ לכולם...

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  11. אני הולך לעשות ניתוח בחופש, שדורש אישפוז למשך שבוע בבית החולים. האם יש סיכויים ש: יתנו לי להשתמש בלפטופ/ יחברו אותי לאינטרנט?תודה, --Vega

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  12. מהו מספר ההודעות שצריך לכתוב כדי להיות משתמש בוגר או מתבגר או מה שיהיה!!? והאם מישהו מכם זוכר מה הוא מספר ההודעות שצריך בשביל דרגות אחרות?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  13. Started by CrAsH,

שלום לכולם אני חדש כאן, מקווה שיהיה פה נחמד.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  14. Started by ONKYO,

אני רוצה כבר הרבה זמן לפתוח לי תחנת רדיו אינטרנטית, אבל שליחה של 16-15 בכבלים 1.5 לא תספיק לי, אז ראיתי שבמקומות אחרים שמשדרים דרך שרתים, מישהו מכיר שרתים כאלו שנותנים שירות בחינם???

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  15. הזדעזעתי. כן, אני עדיין מחפש את הפרובוקציה; את הבריחה, הדבר אשר יבדיל אותי מכולם ויעלה אותי לעננים. כמו שאביב גפן כתב בזמנו "אנחנו דור מזוין", אני מחפש איפה אני נכנס פה. תראו, אינני עושה כלום עם עצמי חוץ מלהשמיד את הסיכויים שיש לי לעתיד ורוד ויפה. בתיכון שלי, אם אני שוקד מספיק, לא כל כך הרבה אני ממריא. אבל אני מרגיש שאני לא יכול לחייב את עצמי למערכת כזו צפופה של לימודים. לא יודע למה, אני מתרץ את זה בדביליות שלי, אני לא יודע אם אני כועס על עצמי, מרחם על עצמי או מנסה להעניש את עצמי. או בעצם, אם כבר להעניש אז את ההורים שלי. אני אומר לעצמי שאני לא מנסה אפילו להצליח בלימודים כי אז יקום אבא שלי (שדרך אגב אני מאוד מכבד אותו ומעריך אותו, אבל למרות זאת אינני חושב שאני מרוצה מהי…

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by The UnKnown,

אין מה ללהוסיף, השאלה בכותרת.

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  17. http://www.exstatica.net/crap/sand_sicaf2003.wmv תהנו אני מקווה שלא פירסמו את זה פה פעם כי לפני כמה זמן הייתה כותרת דומה ולא הצלחתי להכנס אז אני לא יודע מה היה שם

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  18. Started by Tomerico,

lotr= lord of the rings יש לי שאלה האם לשלושתם יצאה גרסאה מורחבת? ומה השם שלה באינטרנט אם אתם יודעים... זה חוקי אני כמעט בטוח.. זה אפילו חוקי (אני כמעט בטוח) לתת לינק להורדה של זה באימיול אבל נעזוב כי אני לא סגור על זה.. אבל את השם של הגרסא שמסתובבת באינטרנט ושל איזה סרט יצא אני ישמח לדעת... תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  19. Started by idofr,

אחים שלי מצטער ככה להעלות ספאם אבל אניצריך תמונה של שוארמה בבקשה!

• 14 תגובות
    • 823 צפיות
  20. שמעתי את הטרנס של אסטריקס Astrix - On Fire ויש שם קטע שמאוד אהבתי, מן קטע שלפי האוזניים שלי(שמיעה לא משהו)) היה של גיטרות משולבות בטרנס קטע ממש חזק שמאוד אהבתי הוא מתחיל בערך 2 דקות מתחילת הטרנס וחוזר אחרי עוד שתי דקות. אני מחפש עוד טרנסים בסגנון למישהו יש?

21. Started by DOGMA,

http://www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10054&langId=-1&productId=43802 האמריקאים האלה התחלקו על השכל... :screwy:

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  22. Started by gshhar,

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  23. Started by ariel-ro,

אהלן! אני צריך כרטים מסך שתומך בהאצת חומרה למחשב ישן. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814133245 מצאתי את זה, וזה מאוד זול, השאלה זה האם יש משלוחים לארץ? ומה זה ההחזר שהם נותנים? והאם זה כרטיס חדש? ויש אחריות? אריאל. ועוד שאלה: אם המחשב הוא עם כונן IDE תיהיה בעיה לראות סרטי FHD?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by GWeizman,

יום המגבת 2009, לציון 8 שנים ושבועיים למותו של דאגלס אדאמס. אל תשכחו את המגבת שלכם.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Started by dvirf1,

היי, יש אתר בסגנון wolfram alpha לביצוע חישובים online לחשמל ומגנטיות? (הדוגמה הכי פשוטה שאני יכול לחשוב עליה היא שמכניסים שני מטענים, עם מיקומם במרחב, ומקבלים את הכח שאחד מפעיל על השני). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.