עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם, אני באמצע הפרוייקט של הרמקולים ויש לי שאלה קטנה האם הנגד הזה הוא 10 קילו אום? (זה מה שמראה הרב מודד בקריאה של הנגד - 10 קילו אום) מדוע הנגד אינו בצבע "רגיל" עם פסים - חום,שחור,כתום,זהב? האם אני יכול להשתמש בו כנגד 10 קילו אום לכל דבר? עריכה: סליחה סליחה בבקשה להעביר לפורום אלקטרוניקה בטעות פרסמתי פה איך מוחקים הודעה?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  2. Started by erez20,

הרכבתי מפרט למחשב בשביל בנדוד שלי, ואני עומד להרכיב אותו (כבר הרכבתי כמה מחשבים בחיים שלי זאת לא הבעיה למרות שאם יש לכם הצעות אני אשמח לשמוע). הייתי רוצה לדעת איזה תוכנות/עזרים כדאי לי להכין לקראת ההרכבה. אני רוצה להוציא מתחת ידיי מחשב מושלם חלונות ואופיס מקוריים כבר יש, מה עוד צריך ? איך כדאי לי לחלק את הדיסק (בנדוד שלי הוא משתמש מתחיל הייתי רוצה לארגן לו את הכל מראש) המלצות למשחק שיינצל וידגים את כוחו של המחשב להלן וכ"ו אה, דרך אגב... הנה המפרט (מסך מקלדת רמקולים ועכבר כבר יש לו ומשחה טרמית של וונטק יש לי) : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.81 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 v2.0 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Do…

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by TOMY-BOY,

שלום לכולם, אני נכנס מידי פעם לפורטל בשם pcarenA עד שהנכנסתי היום ובערב וגיליתי הודעה שהוא נפרץ. קישור: http://www.pcarena.org מה אני יכול לעשות?

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by iakovl,

כנראה אני לא שולח יותר מדי PM בשנים האחרונות אבל זה פשוט מוזר... מתי הוסיפו את זה בדיוק?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  5. :s07: :s07: נראה כאילו הקבוצה הזו קיבלה איזה כישוף קללה.... אין לי דרך אחרת להסביר את זה... כישלון אחרי כישלון,מכה אחרי מכה... נראה שמה שהיה לה מאז 1995 לא יחזור... לאחרונה,כשגאיידמק קנה את הקבוצה-תקווה חדשה התעוררה...חוץ מתכנון על הרכבי שחקנים מדהימים,הוא גם תכנן להביא מאמן מדהים [לשם שינוי] נראה שכל זה הלך לעזאזל היום,ארקדי גאידמק נעצר ע"י משטרת ישראל בחשד להלבנת כספים [כ250 מליון דולר]...המעצר התבצע לאחר מספר חודשים של חקירה עליו. כרגע הוא שוחרר בערבות על סך מליון דולר,אבל נראה שכל העסק הולך ונדפק. אם זה לא מספיק,גאידמק הודיע לאחר השיחרור כי הוא מתכוון להקים מפלגה שתקרא בית"ר עכשיו השאלה היא כמה שניות ייקח עד שהוא יחליט לברוח מהארץ ומהמשטרה שלנו.

• 12 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by ONKYO,

אני רוצה כבר הרבה זמן לפתוח לי תחנת רדיו אינטרנטית, אבל שליחה של 16-15 בכבלים 1.5 לא תספיק לי, אז ראיתי שבמקומות אחרים שמשדרים דרך שרתים, מישהו מכיר שרתים כאלו שנותנים שירות בחינם???

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  7. יום ראשון הקרוב יתקיים בכל הארץ מבצע מלביש של המנאייק, תחנות מרכזיות, תחנות רכבת, ובסיסים גדולים.. אז, שימו לב להופעה שלכם, או שתמיד יש את האופציה השניה, ואני מקווה שאתם רצים טוב, והיא לברוח כמו שאוהבים להגיד אצלנו, "איחלתי לחייל בהצלחה..."

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by ~Bulldog~,

Battle field ו Call of duty יוצאים מהקופסא, הClan הכי גדול במזה"ת מזמין אותך להיכנס לשרת הכי חי בישראל. תמיד חיפשת את המשחק הכי מציאותי, עם הגרפיקה הכי טובה? לא עוד. אסקדרון מזמינה אותך לבוא ולשחק בקנה מידה של 1:1 וגרפיקה מהחיים. בוא להיצטרף לקבוצת האירסופט הכי גדולה בישראל. בוא להשתמש בכלים שמדמים את כלי הנשק המישחקיים בצורה הכי טובה שיש. בוא להיתאמן בזירת הבית ולהילחם בזירות שונות ברחבי הארץ נגד קבוצות נוספות. ההזמנה פתוחה לשחקנים עצמאיים בני 21 ומעלה המעוניינים להשתתף בפעילות פיזית בימי שישי ומדי פעם בשבתות הפנויות שלהם, תנאי הקבלה הם על בסיס התאמה אישית והתחברות לשאר חברי הקבוצה, אנחנו לא מפלים על רקע דת, גזע, צבע או מין. מה זה אירסופט? http://en.wikipe…

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  9. Started by Fkl0ster,

היי, למישהו יש מושג איך ואיפה אני משיג את הסרט הזה? אוכל למצוא אותו ב"חנויות כולבו" במחיר סימלי? תודה.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by Moty_p,

חיפשתי בכל מקום תשובה ולא מצאתי.. מתי יהפכו כל 16 הערוצים לזמינים? כידוע עכשיו יש רק 5 ערוצים ללא HD איזה ערוצים היו זמינים?

11. Started by wrecker,

יש כל מיני דגמים ואין לי ממש מושג בהם, אני מכיר יותר את היקרים.. צריך משהו נוח ואמין שאפשר לקנות באנטרנט או בחנות, לא בחברות התקשורת תודה

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  12. Started by ariel-ro,

שלום לכם, יש לי כמה שאלות עם מנוי פרימיום בראפידשר. 1. אם לדוג' אני רוצה להוריד קובץ חוקי שיש בו 40לינקים, האם אני יכול להכניס את כולם למנהל הורדות ולהוריד את כולם במכה? במידה וכן, האם אני יכול להשהות את הקבצים, ולהמשיך להוריד יותר מאוחר?(כי בפיילפלייר לדוג', זה לא עובד) 2. האם אני אקבל מהירות הורדה מלאה? 3. מה ההגבלה ליום? והאם בשעות הלילה יש הורדה חופשית? אריאל

13. Started by pincher77,

אני חיב עזרה אנשים.. מישהו שמבין אנגלית טוב אני חייב שתתרגמו לי את זה בדחיפות רצינית First the Fat Boys break up, now every day I wake up Somebody got a problem with Hov' Whassup y'all niggaz all fed up cause I got a little cheddar and my records movin out the sto'? Young fucks spittin at me, young rappers gettin at me My nigga Big predicted the shit exactly "Mo' Money, Mo' Problems" - gotta move carefully Cause faggots hate when you gettin money like athletes Yung'uns ice-grillin me, ohh - you not feelin me? Fine; it cost you nothin - pay me no mind Look, I'm on my grind cousin, ain't got time for frontin Sensitive thugs, y'all all need hugs Damn though mans I'm just try…

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  14. Started by Lumber_Jack Jim,

לאלו מכם שמכירים את האתר: האם הוא שולח לארץ? ואם כן האם צריך Pay Pal? האם המדבקות עשויות מנייר פשוט או שמדובר על מדבקות איכותיות כמו שיש על מארזים?(מדבקות ומעליהם שכבת פלסטיק/סיליקון עבה וחלקה). האם אתם מרוצים מאיכות המדבקות? וכמה זמן לקח להם להגיע לארץ?

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  15. שלום לכולם , מדי פעם אני שומע את השיר הזה..אבל אני לא מצליח לגלות את שמו. הוא היה ב"שעת שיא 2" אם אני לא טועה, וקטע מהפזמון: Freeze! don't stop!" come on let's make it hot..." והוא חוזר... מישהו אולי מכיר את השם של השיר?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by SupeRnovA,

מכירים את המדבקות האלה שמדביקים כמו "שלום, חבר" או "העם עם שרון" וכל החרטא האלה עכשיו זה ממש מכער את המכונית שלי ואני מת להסיר את זה אבל אני מפחד שזה יהרוס את הפח או ישרוט אותו מישהו יכול להציע לי דרך שלא תגרום נזק לפח ותסיר את המדבקות האלה??!

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  17. Started by moonjib,

בלי לינקים בלי אתרים רק רשימה מלאה של כל התוכנות שהיו קיימות ואלה שקיימות עכשיו. כמובן שאתם מוזמנים להוסיף ואני כבר אערוך להודעה הראשית. ואז תהיה לנו את הרשימה האולטימטיבית. : 1. imesh 2. kazaa 3. kazaa lite 4. emule (אל תכתבו מודים למשל ליונטוורק וכולי) 5. BitTorrent 6. sababadc 7. dc++ 8. נאפסטר (napstar) של פעם

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by mejok,

זה הקישור הנכון http://www.heep.co.il/129-he/Heep.aspx?FileID=34501

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  19. Started by Tomerico,

lotr= lord of the rings יש לי שאלה האם לשלושתם יצאה גרסאה מורחבת? ומה השם שלה באינטרנט אם אתם יודעים... זה חוקי אני כמעט בטוח.. זה אפילו חוקי (אני כמעט בטוח) לתת לינק להורדה של זה באימיול אבל נעזוב כי אני לא סגור על זה.. אבל את השם של הגרסא שמסתובבת באינטרנט ושל איזה סרט יצא אני ישמח לדעת... תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  20. Started by THE FOX,

האם ישנו גוף ישראלי המתעסק בתחום ההמצאות בארצנו? יש לי כמה רעיונות לא רעים שהייתי רוצה לפתח ופשוט איני יודע לאן לפנות

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by artyom,

אתם מכירים אולי אתב שאפשר להשלים ממנו חומר בפיזיקה? פיספסתי את הנושאים הבאים: מגנטיות חשמל (זרמיםת מתחים וכו, לא זוכר איך זה נקרא) אני לומד בטכני (כיתה י) ופיזיקה זה חשוב תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  22. Started by krelian,

אני רואה שבפורום מפרטים רוב ההמלצות נלקחות מPCH האם הם גם אמינים ומספקים שירות טוב, או שרק הממשק שלהם נוח ? במידה ואתם לא ממליצים עליהם אודה למי שיתן המלצה על חנות אחרת ... למנהלי הפורום: מקווה שזה לא עובר על החוק שכתוב בהודעה הדביקה, לפי הבנתי - לא. במידה וכן אודה לכם אם תרחיבו את האזהרה...

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  23. הזדעזעתי. כן, אני עדיין מחפש את הפרובוקציה; את הבריחה, הדבר אשר יבדיל אותי מכולם ויעלה אותי לעננים. כמו שאביב גפן כתב בזמנו "אנחנו דור מזוין", אני מחפש איפה אני נכנס פה. תראו, אינני עושה כלום עם עצמי חוץ מלהשמיד את הסיכויים שיש לי לעתיד ורוד ויפה. בתיכון שלי, אם אני שוקד מספיק, לא כל כך הרבה אני ממריא. אבל אני מרגיש שאני לא יכול לחייב את עצמי למערכת כזו צפופה של לימודים. לא יודע למה, אני מתרץ את זה בדביליות שלי, אני לא יודע אם אני כועס על עצמי, מרחם על עצמי או מנסה להעניש את עצמי. או בעצם, אם כבר להעניש אז את ההורים שלי. אני אומר לעצמי שאני לא מנסה אפילו להצליח בלימודים כי אז יקום אבא שלי (שדרך אגב אני מאוד מכבד אותו ומעריך אותו, אבל למרות זאת אינני חושב שאני מרוצה מהי…

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  24. Started by S_pitts,

אני לא יודע אם ראיתם את האתר הזה עדיין אבל הוא נחמד http://www.fuckmicrosoft.com/ הוא מכיל מספר מאמרים שמראים איך מיקרוסופט מרגלת אחרינו אבל את זה כולנו יודעים יותר מגניב זה שאפשר להירשם שם עם הפניות של כתובת אימייל למשל אני השגתי אחת s_pitts@fuckwindowsxp.com נחמד לא? רק צריך לזכור שאלה הפניות צריך להיות לכם חשבון דואר רגיל שתוכלו להפנות אליו כדי להישתמש ;D

• 0 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.