עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by zgd,

נקמה? או שאולי סתם "באג" :] http://www.pctip.co.il/about.php לחצו על "מיכאל שניצר"

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by PhP dUdE,

שלום,בזמן האחרון יש לי יותר מידי זמן פנוי על הידיים,מידי פעם אני עושה כמה פירמוטים וכו... בזמן האחרון רציתי להפוך את זה לתחביב יותר משתלם. מישהו יודע אולי איך אני יכול לפרסם את עצמי ואיזה חומר\תוכנות\ספרים\אתם חושבים שאני צריך להחזיק אצלי?

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by Raul,

מי שמתחבר לחבילה של 4MB מקבל לפטופ ב2K סתם מחשב טראש או שווה בדיקה? http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/about/News_bezeq/NewsBezeq2008/april-june2008/100908.htm

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  4. לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את הנושא, הפורום הזה ניראה לי הכי מתאים, אם לא תעבירו בבקשה.. אוקיי אז אני בדיוק עומד לסדר את הכבלים במחשב - השאלה שלי היא האם מותר לכסות את הכבלים (כל המולקסים וכבל הIDE של הפלופי והצורב) במין דבק בד כזה די קשיח שישמש לעטוף את הכבלים- כמובן אחרי שאני אהדק אותם עם אזיקונים (אני לא יודע בדיוק ממה הוא עשוי...) ועוד שאלה למען הסר ספק. האם מותר להעביר את הכלבים מאחורי הלוח אם ולהדביק אותם עם איזיבלורד - משהו בסגנון הזה: http://img254.imageshack.us/img254/4434/p1010022bg9.jpg

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  5. אני צריך להחליף את המחסנית ( שחור לבן ) של מדפסת HP 930C שיש ברשותי, ואני לא רוצה לקנות מחסנית מקורית. הרשת מכירה שכרגע אני זוכר את שמה היא DMO אבל משום מה נראה לי שהמחירים שלה מאד יקרים. בחיפוש אקראי קצר יצא לי למצוא מחסנית לא מקורית לדגם שאני צריך, באיזו חנות בכפר סבא, המחיר שהופיע שם עמד על 30 ש"ח, ב DMO ראיתי את המחיר לאותו דגם ולא מקורי על 105 ש"ח, שנראה לי מוגזם לחלוטין. איזה עוד רשתות למכירת מחסניות יש, שהן מוכרות ומומלצות? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by אמיר יצחקי,

שלום,רציתי לשאול כמה חזק צריכה להיות מכה בעין בשביל שהיה פנס? תודה.

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  7. רו"ח שלומי שוב - פירמידות השליטה.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  8. שלום רב, נתנה לי היום חידת (חפשו חידת אינשטיין בגוגל). אחד מהנתונים אמר כך: "הבית הירוק משמאל לבית הלבן" כעת עצרו וחשבו, רק לאחר מכן סתכלו איך אני הבנתי: איך אתם מבינים את משפט זה? אני הסקתי כי הבית הירוק חייב להיות משמאל לבית לבן אך לא בהכרח בסמוך אליו. למשל בשורה יכול להיות רצף כזה צהוב-לבן-אדם-ירוק.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  9. [h=3]Hugo Boss Just Different Lacoste Essential בוס לגבר[/h]

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  10. Started by liav12,

השאלה בכותרת... תודה

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  11. איזו מגירת עכבר שמדברגת מתחת למגירת מקלדת ונפתחת, אין לי שם מקום להשים פד, אלה אם כן אני דוחף את המקלדת הצידה וזה לא נוח

12. אם כן, איך?

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by elilosky,

איך אני משלם ? עם ויזה? ואיך זה מגיע אליי? וכמה יעלה לי משלוח על נעליים שעולות 70 דולר?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by -LosNir-,

כנראה נעה השתגעו והחליטו לפרסם את קוד המקור של האתר לכל החופץ בו [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  15. מישהו מכיר אתרים או פורומים בנושא?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  16. Started by kobi_af,

נשלח אליי מוצר דרך USPS - FIRST CLASS MAIL בשני לאפריל השאלה שלי אם אני יכול לקצר את הזמן עד שיודיעו לי שהגיע הפריט עבורי , כלומר ללכת למכס או לדואר ישראל ולשחרר בעצמי את הפריט ? ועוד שאלה אני יכול לברר דרך דואר ישראל או המכס היכן נמצאת החבילה שלי ? יש לי מין מספר מעקב שבאתר של USPS יש עדכון על המשלוח אך באתר של דואר ישראל אין מידע . יש לציין שזה פריט פלוס משלוח מתחת ל 50 דולר . תודה רבה

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  17. אני זוכר שלפני כ10 שנים או יותר ראית סרט בכבלים שנורא אהבתי כילד, ועכשיו אני מנסה למצוא אותו אבל ללא הצלחה כלל, ואני מבקש את עזרת חברי הפורם במציאת הסרט הזה. סוג הסרט- מדע בדיוני, פעולה. ניראה לי שזה הסגנון אבל בטוח לא קומדיה. הסיפור בסרט על, נער שחלם על מטוס או לטוס על מטוס, ואיך שהוא הוא השיג לעצמו JET PACK, העלילה מתרחשת בשנות ה50-60 ניראה לי. וכמו שאתם יודעים הוא הופך לגיבור מקומי בגלל הJET PACK הזה שלו. כמובן שיש חברה רעים שמנסים להשיג את הJET PACK הזה בכל מחיר. אני לא זוכר כל כך הכל אבל בסוף, איזה שהוא עשיר נותן לנער מטוס במתנה.

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by Zeev86,

כל פרק נמשך כעשר דקות. בינתיים יש 5 פרקים, היום כנראה יוצא המשך. סדרה מאוד מושקעת ומצחיקה, ממליץ לכולם לצפות

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  19. Started by Retaliator,

VVVVV

20. Started by Norm4nde,

This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification. זה הבעיה שזה מראה לי אחרי שהורדתי את 4GB של windows vista beta 2 אני לא מבין מה זה הUDF file אני צריך עזרה דחוף אני חייב את זה תודה על כל העזרה!

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by Merrymoon,

וידאוקליפ מצחיק בטירוף מומלץ מגיל 16. The Vikings are comming, so hide your children, the vikings are comming so hide your women!

• 11 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by overload,

מישהו ראה? נראה כמו סרט מאוד מיוחד. יצא רק ב 11 מדינות (נראה לי USA כולם)? http://www.sonypictures.com/movies/mirrormask/main.html http://www.imdb.com/title/tt0366780/ בקרוב אני יראה ויביא ביקורת

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by Doctor Robert,

אני מחפש תוכנות ללימוד גיטרה, חשוב שהתוכנה תהיה בעלת ממשק פשוט ולא יותר מסובכת... גם אתרים ללימוד גיטרה יועילו מאד! אם למישהו יש נסיון עם תוכנות מסויימת ויכול להמליץ עליהן, אשמח מאד עם יעשה זאת. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by aldema,

למישהו יש תרגום לאבודים עונה 2 פרק 5?? או לסימפסון עונה 17 פרק 3??

25. Started by nadaw,

קבלו: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3176791,00.html LOL

• 4 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.