עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום רב, אנחנו קבוצת תלמידים מתיכון קריית חיים. במסגרת לימודי האזרחות נדרשנו לכתוב מטלה שבה אנו בודקים בעיה אזרחית על המתות חסד. נבקש לסמן את התשובה הקרובה ביותר לעמדה שבה אתה מחזיק בה. השאלון מנוסח בלשון זכר אך הוא מכוון לנשים וגברים כאחד. תודה על שיתוף הפעולה. https://docs.google.com/forms/d/1CdqJAuENlPrATZyVlHSNOOeIhVcnSSkX7vJeHvZTg5s/prefill

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by Dark_Phantom,

למרות שאין לי ממש הרבה מטבעות באוסף, ורובם מרוסיה יש לי כמה עודפים של מטבעות שאין לי מה לעשות איתם. אני מדבר על מטבעות רוסיים קטנים הנקראים "קופייקה" ו רובלים משנות 70,80,90 וגם 1961 להחלפה חוץ מזה יש 5 סנטים של 91' להחלפה. מישהו שמעוניין שייצור איתי קשר בפרטי.

3. Started by Kingbenyakrik,

היי, מחפש האקר עבודה רווחית מאוד לטווח ארוך מעוניין? או מכיר מישהו? ליצירת קשר: mickycohen@protonmail.com

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  4. Started by Shasoosh,

http://www.adfc-frankfurt.de/images/michaels/verkehr.html

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  5. היי, מישהו מכיר תוכנה שאני יכול בעזרתה (בקלות יחסית) לבדוק איך יראו תספורות שונות על הפנים שלי? יש לי שיער ארוך כבר יותר מ-5 שנים ואני חושב על להסתפר אבל מצב שני אני סבבה עם איך שאני נראה עכשיו וזה דיי מפחיד לעשות משהו כל כך לא הפיך... ברור לי שחייבת להיות תוכנה שאתה מעלה תמונה שלך והיא מדביקה לך כל מיני סוגי תספורות ואתה רואה איך זה יוצא, השאלה היא אם אתם מכירים אחת כזאת..? תודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  6. Started by תינוק22,

הי , אני מחפש שיר שהולך ככה : Follow your love follow your needs ..... זה פחות או יותר, שיר יחסית ישן. תודה

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by eldad_elyashiv,

שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות ליצור כבל USB לבד - זאת אומרת - כבל בנפרד וסופיות בנפרד. ואחרי שמשחילים את הכבל בצינור בקיר ללחוץ את הסופיות. האם זה אפשרי? הכוונה היא כמו כבל רשת ביתי - שמשחילים אותו ללא סופיות ואחרי ההשחלה לוחצים סופיות. איזה לוחץ צריך? היכן ניתן לקנות כבל USB? היכן ניתן לקנות סופיות? היכן ניתן למצוא דיאגרמה של פריסת הכבל בסופית? תודה מראש אלדד

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  8. שלומות, מחר מבחן ראשון בסמסטר ב' אשר בא עלינו לרעה לא מכבר במתמטיקה 5 יחידות כיתה י"א ותקוע אנוכי בתרגיל אשר המורה הגדיר כ"חשוב מאוד" לקראת ההתכוננות למבחן: 59) נתונה הפונקציה: y = mx^2 - (2m+2)x + m+3 א. מצא לאילו ערכי M הפונקציה היא פרבולה שהקודקוד שלה נמצא ברביע הרביעי של מערכת הצירים(רביע רביעי: x > 0, y < 0) ב. האם מבין הפרבולות שמקיימות את התנאי של סעיף א' ישנה פרבולה שחותכת את ציר הX משני צידי הראשית? נמק. הנה מה שניסיתי לעשות... הצבתי במקום X קודקוד את b-/2a(מינוס b חלקי פעמיים a) ובמקום y קודקוד את 4c/a- (מינוס ארבעה c חלקי a) ועשיתי ביניהם מערכת "וגם". הפיתרון של x קודקוד יצא לי: -1<m<0 הפיתרון של y קודקוד יצא לי: m < 0 או m …

9. אני רוצה להזמין דברי מודינג מג'ב טק, מאוררים קטודות גרילים ועוד כל מיני למודינג שאני מתכנן. ואני צריך לדעת מיסים כמו מע"מ או כל מס אחר [מיסים כמו על מוצרי חשמל גדולים אני יודע שעל ציוד מחשבים אין] אבל מע"מ אני אצטרך לשלם?? מאיזה סכום? חלק אומרים לי שזה מעל משקל מסויים וחלק מעל סכום מסויים אז מישהו יכול לעזור לי אני קונה בערך ב 50-60 דולר על איזה סכום אני אשלם מע"מ או כל מס אחר תעזרו לי בקשה... תודה

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  10. נטפליקס ישראל לא טומנת ראשה: החברה מתחילה לחסום שירותי VPN למיניהם להתגברות על מגבלות גיאוגרפיות, ומחזירה את המשתמשים לספריית התכנים המקורית שזמינה לכולם לפני פחות מחודש השיקה נטפליקס את הגרסה שלה בישראל. מן הסתם, היו גלים, היו קופצים, אבל יותר מכל היו תהיות על אפשרותה להוות גרסה מלאה למה שזמין בחו"ל, ובעיקר כאלטרנטיבה למוצע בארץ ולשירותים מקוונים פחות חוקייםשמתבססים על קודי. בעוד שאר חבלי הלידה הולכים ונעלמים, עובדה אחת נשארת מוגמרת, בינתיים: ספרית התכנים בארץ קטנה בהרבה מבכל מקום אחר בו זמינה נטפליקס. מטעמי זכויות יוצרים כאלו או אחרים, הספריה הישראלית מציעה כ-581 סדרות וסרטים, זאת מתוך 5,750 סוגי תכנים הזמינים בארה"ב. זהו מתכון לא רע להפיכת השירות ללא רלו…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by itaysp,

לפני שנה וחצי ראיתי את זה איפשהו... במקרה היום נזכרתי ועוד 3 ימים זה היום המתוכנן.. http://www.worldjumpday.org מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by Yehudaa,

http://www.itsall3.com/game.swf?sb=true&dp=q.php&g=/ourgames/lines.swf צריך לאסוף את הכוכבים ולא לגעת בלבנים .

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  13. אני קונה גיטרה ראשונה... המוכר בחנות ניסה לדחוף לי אלברטו מנציני... ואז איזה בחור נחמד פשוט הציל אותי ואמר לי שהיא טובה רק כחומר לל"ג בעומר... צריך המלצה לקלאסית יש לי כ 600-800 ש"ח לגיטרה + כל מה שמסביב (אני רוצה לקנות את הספר ד"ר גיטרה... איזה נרתיק נוח ככה מפרט וסט מייתרים ספייר) תודה.

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  14. Started by MS-D,

שלום חברים, אני מנסה במשך שבועיים להעלות ערך לאתר ויקיפדיה. בטענה שהעלתי ערך פרסומי ולא אינצקלופדי, מחקו אותו כבר פעמיים. אני לא מצליח להגיע ולנהל שיחה עם אף משתמש ותיק באתר. אני משער שיש קשר בין העובדה שזה הערך הראשון שפרסמתי לעובדה שהוא נמחק, לכן אשמח להיעזר במישהו ותיק שיוכל לעזור לי להעלות את הערך בסופו של דבר לאוויר. טובי-לב, אנשים חינניים או כל אחד אחר שיוכל לעזור לי, יתוגמל בעזרה הדדית במקום בו אוכל להועיל.

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by Aviad6,

שיהיה בהצלחה ושנזכה למקדש עוד בימנו הצו מתחיל מארבע וחצי לפנות בוקר ואני יודיע מתי יסתיים בהמשך אין לי את הדף לידי מי צם?

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  16. הי. אני רוצה לקנות מחשב לבית הספר (hp 2133 mini note) מאיבי ואני לא יודע איך לקנות ולייבא אותו ארצה. אני רוצה לשלם דרך paypal, ושוב פעם אינני יודע איך להביא אותו. מישהו יכול לומר לי איך?...

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  17. שלום, אתמול הלכתי לאכול פלאפל ב"4 טעמים" כשמתיישב לידי בחור ובחורה שמדברים על המדינה בוליבייה, באיזשהו קטע הם דיברו שהם היו בבוליבייה והם קנו משם חומרי נפץ באיזה חנות ופוצצו שם בתוך מתחם העיר TNT וכו'... הוא אמר שם שיש אותם בגלל שליד אותו עיר יש מכרות ולכן לוקחים משם חומרי נפץ כדי לפוצץ כל מיני מכרות, רציתי לשאול מאלה שמבינים, האם מוכרים שם חומרי נפץ באמת או שהם סתם דיברו?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  18. Started by kikkler,

יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  19. אחרי 3 שנים שלא התעסקתי בעריכת וידאו, מה דעתכם? צריך ביקורת בונה כדי שאדע להשתפר... תודה! http://youtu.be/pjoyLgwiaaM

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  20. Started by The-Devil,

למרות שהמהירות היא לא הגורם העיקרי לתאונות המשטרה ומערכת בתי המשפט בוזזים את האזרח המסכן תחתמו חברה! תקראו מפרטים שם על הכול... מקווה שהעצומה הזו תצליח

21. Started by ccc,

החומר שהמתאגרפי סומו האלה משתמשים בו... כדורסלנים מרימי משקולות.... האבקה הלבנה הזאת שעפה לכל עבר על הידיים.... זה לא טלק... בדקתי מה זה בדיוק ואיפה משיגים את זה? אם אפשר לינק לקנייה ברשת... תודה

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by Ido.G,

שלום, אני וחבר מעוניינים להזמין כמה דברים מחברה בחו"ל. העסקה לא תתקבע דרך אתר אינטרנט. רציתי לברר מהם אמצעי התשלום המקובלים בעסקה כזו ואיך בדיוק מבצעים אותם. לדוגמה- העברה בנקאית. מה בדיוק הולך עם זה? איך יש לבן אדם ביטוח על התשלום שלו? וכו'. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by Gosha,

נגיד וכתבתי תסריט, איך אני יכול להוציא עליו זכויות יוצרים? עורך דין והכל או שמספיק לפרסם ב"במה חדשה" למשל תחת שמי?

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by MasterKinG,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=376

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  25. Started by liav12,

השאלה בכותרת... תודה

• 3 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.