עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היום התחלתי פרויקט שבו תיכננתי למחוק תמונות וכתבות שאני לא רוצה שיופיעו עליי בחיפוש בגוגל (גיליתי שממש מעצבן שכל מי שרושם את השם שלי יכול לחדור לפרטים אישיים שלי) , פניתי כבר לשני אתרים והם מטפלים בזה, אבל הבעיה שלי היא שהיה לי חשבון של גוגל+ שהעלתי אליו תמונות לגיבוי אך אחת התמונות מופיעה בגוגל אחרי שמחפשים את השם שלי, מחקתי את כל התמונות מהחשבון בגוגל + ועדיין התמונה מופיעה. דבר נוסף היה לי חשבון ברשת חברתית מסויימת שאותו ניתקתי כדי שכל התוכן ימחק אבל עדיין גוגל מקשר אותי לדפים שבהם מופיעות תגובות שלי אך כשאני מנסה להיכנס לפרופיל שלי זה מראה שהחשבון מנותק. מה אני יכול לעשות עם זה? תודה

2. Started by rofben,

מישהו שמע על זה?: http://www.apture.com/ זה נראה מאוד נחמד, אני חייב להגיד שאחרי שהתקנתי אותו אני משתמש בו הרבה... זה מאוד עוזר אז החלטתי לשתף מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  3. Started by ORANGEJUICED,

אם מישהו יודע מאיפה להשיג לי תסיסמא אני מוכן לשלם לו :yelclap:

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by benor,

לאחרונה אני מאוד מתעניין, בכל התחום הזה של המדיטציה. אף פעם לא יצא לי לעשות מדיטציה רק כל מיני סוגים שונים של הרפיות. מישהו כאן עושה יוגה, או סוג כלשהו של מדיטציה או הרפיה? ואם כן, איך ההרגשה אח"כ? לדעתכם, באמת אפשר להגיע לידי הרגשה וידיעה שהראש מתנקה ממחשבות, ולהגיע למעין רגיעה טבעית? (מעין ריסט/ פרמוט לגוף) http://www.desertashram.co.il/Default.aspx?tabid=223

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ONKYO,

http://www.pconline.com.cn/pcedu/carton/xp/10212/other/iconstory.swf

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  6. אהלן וערב טוב בעיה מוזרה לחלוטין. מנסה לשלוח מייל מצרף קובץ וכמה פעמים שאני לא מנסה מציג לי שישנה שגיעה ולא ניתן לצרף את הקובץ? מה פשר הבעיה , שרת גימייל או משהו במחשב דפדפן . תודה

• 4 תגובות
    • 8.3k צפיות
  7. Started by iem,

ביום שישי נערך מבחן מיון בארכיטקטורה מ-9:00 עד- 14:00, ועשיתי אותו לצערי.... מישהו כאן עשה את המבחן של הטכניון אתמול ויכול לספר חוויות ? איך היה ? היה קשה ? מה הוא עשה ? כמה נראה לו שיקבל ? מחכה לתגובות ...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היי, ברצוני לייבא אוזניית בלוטוט מחו"ל במשלוח דרך הדואר, השאלה אם זה יעבור במכ"ס מאחר וזה מוצר של תקשורת והבנתי שצריך אישור ממשרד התקשורת בשבל זה. כמו כן, האם יש מקום שאליו אני יכול להתקשר לברר או לשאול שאלות? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  9. בקיצור , אני עומד לפני קנייה מחו"ל פרטי התשלום והמשלוח הינם פה לפניכם, אני מעוניין לדעת אם באמת זה מבוטח ואני יכול להיות בטוח שברגע שאני מקבל את הפרטים מ UPS זה באמת מבוטח הנה המייל הרשמי: I start the shipping to you using ONLY UPS and I ask UPS to verify the package contents and attest to their authenticity when starting the shipping. I will ship the order first, provide the tracking information, proof of insurance, manifest of package contents and proof of authenticity and you will have to pay from an Western Union office located in your area with cash in hands, but ONLY AFTER you receive the tracking number from UPS. It's a foolproof system that has always worked ve…

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  10. איזה חנויות יש בב"ש מלבד פנדה, KSP, ואייבורי לריכשת רמקולים/מסך/מארזים?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by wooper,

הי לא מובן לי כ"כ החוק לגבי הודעה מוקדמת אם אני נמצא בעבודתי יותר משנה. זה אומר שאם אני מעוניין להתפטר אני צריך לחכות חודש עד שיתאפשר לי לעזוב את עבודתי הנוכחית? אז מה קורה אם אני רוצה למצוא עבודה במקביל לזה שאני בעבודתי הנוכחית? הרי אם אני אמצא עבודה והם צריכים במידי, אני אהיה תקוע בעבודה הקודמת עד לסיום זמן הודעה מוקדמת שזה חודש ימים היום המצב במשק לא כ"כ קל ואני לא רוצה לעזוב את מקום העבודה עד שאמצא מקום אחר

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  12. Started by navk2,

לא מזמן פתחתי פה ת'רד דומה לזה אבל אני לא חושב שהבנתם אותי אז... אני מחפש סדרת מד"ב עם מתח ואני מעדיף עם חייזרים\יצורים, היום סיימתי ליראות את יריחו (JERICHO) סדרה דיי טובה אבל לא יודע... משעממת מידיי ודרמתית מידיי, אני מחפש יותר מתח אפילו אוליי לפחד קצת אבל משהו שישאיר במתח כזה... קיצור מי שראה את פלישה יודע על מה אני מדבר למרות ששם לפעמים זה גם כזה רדוד, וגם לא מראים יותר מידיי את החייזרים... אמרו לי שיש את T.I שהיא בדיוק מה שאני מחפש אבל לא מצאתי אותה בשום מקום... (לא תרגום ולא את הפרקים..) תודה רבה רבה למי שעוזר !

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  13. התמונה כאילו במצב של זום קטן ולא תואמת למצב 16:9 של הטלויזיה.. משני הצדדים התמונה חתוחה והבעיה היא לא בהגדרות של הטלויזיה , אם אני משנה בטלויזיה למשל לתמונה בגודל 4:3 אז אני מקבל תמונה מרובעת שמשני הצדדים חתוחה בפסים שחורים אבל גם אז הצמונה המרובעת שבאמצע עדיין חתוחה , מה שאומר לי שהבעיה היא איכשהו בהגדרה של הממיר או משהו כזה. מישהו נתקל בבעיה ויודע מה ניתן לעשות ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. לא JAB . חומרה חומרה - דיסקים , לוחות , כרטיסים , מעבדים . פעם הרבה היו עושות את זה . כבר לא .

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by Dark Respect,

איך חברה מסוימת, למשל הוט, מחליטים שמספר מסוים הוא זהב או כסף? יש להם אלגוריתם שהם בודקים במחשב, או שזה נתון לשיקול דעתו של המוקדן? הייתי רוצה לדעת כי אני הולך לשנות את מספר הטלפון שלי.

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  16. בחיא'ת(רגע עמוק.). כבר עדיף להשתקע בדיוני הילדות העמוקה של אניסרסור. זה סתם מיותר, לא מצחיק ועושה בלגן בפורום. |: בצהריים היו שניים כאלו, לא?

17. שלום לכולם אני רוצה לפתוח את הפרופיל שלי בפייס לכולם גם למי שלא חבר וגם מי שלא חבר של חבר שלי... ולחצתי בprivacy על הכל everyone וזה נשאר חסום רק לחברים.... מה עושים? אם זה לא שייך לפורום הזה תעבירו כי לא ידעתי לאן.תודה.

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by tulicooli,

שלום לכולם.. בחברה ממש קטנה שאני עובד בה כבר הרבה זמן , הציעו להצטרף לעסק. אני סירבתי להיכנס לעסק, בגלל שאין לי מושג ב100% אילו חובות יש או אילו דברים יש או אין בשותפות.. הצעתי לבנאדם שאני יפתח עסק משלי שכביכול נעבוד ביחד אני עם העסק שלי לצורך הענין מטפל בX,Y והוא בעסק שלו מטפל בA,B. הוא אמר לי שיש צורך בהשקעה כספית כיוון שיש נכסים כביכול בעסק , הצעתי לו פתרון כזה במקום שהרווחים ילכו 50% , 50%, נעשה 60% לו , 40% לי.. וככה לכסות בעצם את ההשקעה הכספית הנדרשתלצורך העסק עם הנכסים. הוא הסכים עם זה. ששאלתי אותו מה האינטרס שלו בעצם להביא שותף לעסק הוא ענה לי.. שהוא כבר עייף מלעשות הכל לבד ויש עליו נטל גדול מידיי ואין עוד מישהו ששיכול לעשות את העבודה שאני עושה כיוון שאני מבין בת…

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. היי, מישהו יכול לעזור לי, אני צריך להוריד שירים מהאתר הזה: http://www.havesov.net/musicenter.html כעיקרון פעם היה אפשרות להורדה עכשיו ביטלו את זה לא יודע למה. מי שלא הבין מה זה אז זו תוכנת פלאש שהיא מעין פלייליסט וכרגע אפשר רק לשמוע דרך האתר, אני מחפש איך להוריד למחשב בשביל להעביר לי את זה לMP3. אני משער שיש איזשהיא תוכנה שאפשר לעשות זאת בעזרתה. תודה רבה מראש זה חשוב לי מאוד.

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  20. מי קיבל ומי בא? ושאלה. והאם זה רק מקצועות שמשתיכים לעתודה או שגם חובשות קרבית, ותפקידים במסגרת רפואית שהם לא עורפים?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by HF Integrale,

את זה חשבתי להעלות עם הכותרת: ''ללא מילים'' (גזור מ www.zigzag200.co.il שכ''כ אהובים עלינו...(לא בציניות)).

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  22. http://www.amazon.com/gp/music/wma-pop-up/B00004YLQU001009/ref=mu_sam_wma_001_009/102-8573408-7452933 http://www.amazon.com/gp/music/wma-pop-up/B00004YLQU001013/ref=mu_sam_wma_001_013/102-8573408-7452933 זו המנגינה רק שחידשו אותו לטראנס מישהו יודע את השם ?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by x-dude,

לאקסטרני.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מחפש למכור את האופניים שלי, כמה לדעתכם ניתן לקבל עליהם? הדגם הוא GT Tachyon 3.0 2011 האופניים במצב טוב, 2-3 שריטות קטנות ולא מורגשות. האופניים עם גלגלים 700/23C ויש לי גם זוג גלגלים נוסף 700/32 כמו כן, מספר פנימיות חדשות וגלגלי שיניים קדמיים ספייר (הקיימים טיפה עקומים אך לא מפריע לי לכן לא החלפתי). יש כמה שידרוגים נוספים כגון ידיות יותר טובות (עם קרניים מגומי) ועוד. בכמה לדעתכם אוכל למכור אותם?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.