עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם. כאשר עליתי לארץ גרתי בעיר א' ומן הסתם רשמו אותי בסניף ביטוח לאומי של אותה העיר. כיום אני גר בעיר אחרת וקיבלתי מכתב מביטוח לאומי שדורש את ההתייצבות שלי בסניף שלהם. זה משנה אם אני מגיע לסניף בעיר א' או לסניף בעיר שאני גר בה כיום? תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 5.1k צפיות
  2. Started by bezangeloo,

אתה מרים את השפורפרת ומחייג על המקלדת. סיפור אמיתי :-\

3. Started by House M.D.,

ראיתי הרבה פעמים קודים מוזרים שצריך להקליד, אבל את זה עוד לא ראיתי: http://imageshack.us/photo/my-images/853/10713640.png/ למישהו יש הסבר איך מילה בעברית הגיעה ל reCAPTCHA, שרוב ה"משתמשים" שלו לא יכולים לכתוב בעברית? את הקוד הזה ראיתי באתר FileSonic.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by lmlm,

בארץ? אני חייב להשיג אותם

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  5. ערב טוב אני מחפש אתר שיאפשר לי להעלות אליו קבצי וידאו במשקל 100-200 מגה (אחרי כיווץ מכמה ג'יגות טובות) כדי שאני אוכל לקשר אותו לאתר אחר . יש משהו מומלץ? תודה .

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני רוצה לקנות צ'יפ שיאפשר ל-PS2 לקורא משחקים צרובים + סרטי DIVX ו-XVID. אני מחפש חנות אמינה, מומלץ מאזור המרכז, שתעשה את ההתקנה בצורה מקצועית ולא תיעלם עם פרטי כרטיס האשראי שלי.

7. אשמח לשאול אותו כמה שאלות. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by deso,

רציתי לדעת אם יש כזה דבר וירוס כיום שעדיין אין נגדו שום דבר והוא מביס גם את הפיירוול.. יש את הוירוס החדש של התמונות.. תודה

• 11 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by Lanzar,

• 40 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. Started by shaks,

האם יש הבדל בין השניים כשזה נוגע לשריפת שומנים ושיפור יכולות באימון? (אני מדבר על שתיה של כחצי שעה לפני האימון)

• 6 תגובות
    • 6.8k צפיות
  11. Started by mrsph666,

תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by RayZ,

יוו איזה גשם יורד בחוץ! איזה מפחיד,אני מיסתכל מהמרפסת אני רואה ניצוצות של אש בעמודי החשמל. מה שאני ממליץ (וזה מה שאני עושה הרגע) לכבות את המחשב ולנתק אותו מהחשמל. (או כל מכשיר חשמלי אחר) למה? כי יכולה ליהיות הפסקת חשמל רצינית,ואחד החלקים במחשב יכול ללכת פייפן. קניראה שהולך ליהיות חורף מלא מלא שיטפונות. כי אנחנו אפילו לא בחורף S:

• 60 תגובות
    • 4k צפיות
  13. Started by PhP dUdE,

אני נשארתי כי אני לא מרגיש טוב

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. http://www.filecabi.net/video/curry-n-rice-girl.html

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  15. מישהו יכול לפרט לי מה זה בדיוק התפקיד הזה ?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. :spam:

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  17. היי, אני מחפש את הוידאו של הגמר של התחרות הטבעות של ה-NBA. למישהו יש את זה באיכות טובה, לא מצאתי משהו נורמלי עד עכשיו - רק ב-YouTube כמה דברים, אבל לא באיכות משהו... אני רוצה להמיר את זה ל-N73, אבל זה כבר אחר כך... תודה רבה למי שיעלה את הסרטון, אדם

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  18. בקיצור, זוכרים בסרט אני רובוט, שהבחורה נכנסת לו לחדר ולא מצליחה לסגור את המערכת?? איזה שיר מתנגן שם בדיוק??? מי שיודע פעמיים גבר. (סתם באמת מי שיודע שירשום, אני מחפש את השיר הזה בנרות).

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by Dr. Evil,

כיתה יא' יש שביתה? אני לא מבין מה הולך עם יולי תמיר והסטודנטים. מי שובת ומיל לא? בבקשה מהר :'( יש מחר מבחן על אנטיגונה ולא למדתי בכלל :'( :'( :'(

• 53 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by IG,

שלום לכולם. אחרי העדרות ממש ארוכה נכנסתי לבקר קצת באתר. נחמד לראות את אותם הדבילים מתווכחים על אותן השטויות גם אחרי 10 שנים, ילדים ששנות הלימוד במערכת החינוך לא הועילו ליכולת הביטוי או הכתיב שלהם, עיצוב חדש ומציק מאי פעם לפורום ומילפורד קיוביקל אחד שהוסיף כתב הבהרה בחתימה שלו (מה עשו לך מסכן, יש לי דה-ז'וו לתקופה של PC-TIP) אז- שלום לכולם

21. Started by sxs,

יש לי אתר .com עם מעל 500 כניסות ביום. ורציתי לדעת מה היא הדרך הכי טובה לעשות ממנו כסף ? (אין בו כרגע שום פירסומות) אז... איך עושים את זה... ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים