כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
-
יוו איזה גשם יורד בחוץ! איזה מפחיד,אני מיסתכל מהמרפסת אני רואה ניצוצות של אש בעמודי החשמל. מה שאני ממליץ (וזה מה שאני עושה הרגע) לכבות את המחשב ולנתק אותו מהחשמל. (או כל מכשיר חשמלי אחר) למה? כי יכולה ליהיות הפסקת חשמל רצינית,ואחד החלקים במחשב יכול ללכת פייפן. קניראה שהולך ליהיות חורף מלא מלא שיטפונות. כי אנחנו אפילו לא בחורף S:
-
- 60 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
http://www.filecabi.net/video/curry-n-rice-girl.html
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מישהו יכול לפרט לי מה זה בדיוק התפקיד הזה ?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש את הוידאו של הגמר של התחרות הטבעות של ה-NBA. למישהו יש את זה באיכות טובה, לא מצאתי משהו נורמלי עד עכשיו - רק ב-YouTube כמה דברים, אבל לא באיכות משהו... אני רוצה להמיר את זה ל-N73, אבל זה כבר אחר כך... תודה רבה למי שיעלה את הסרטון, אדם
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 346 צפיות
- 1 follower
-
-
בקיצור, זוכרים בסרט אני רובוט, שהבחורה נכנסת לו לחדר ולא מצליחה לסגור את המערכת?? איזה שיר מתנגן שם בדיוק??? מי שיודע פעמיים גבר. (סתם באמת מי שיודע שירשום, אני מחפש את השיר הזה בנרות).
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אחרי העדרות ממש ארוכה נכנסתי לבקר קצת באתר. נחמד לראות את אותם הדבילים מתווכחים על אותן השטויות גם אחרי 10 שנים, ילדים ששנות הלימוד במערכת החינוך לא הועילו ליכולת הביטוי או הכתיב שלהם, עיצוב חדש ומציק מאי פעם לפורום ומילפורד קיוביקל אחד שהוסיף כתב הבהרה בחתימה שלו (מה עשו לך מסכן, יש לי דה-ז'וו לתקופה של PC-TIP) אז- שלום לכולם
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 341 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אתר .com עם מעל 500 כניסות ביום. ורציתי לדעת מה היא הדרך הכי טובה לעשות ממנו כסף ? (אין בו כרגע שום פירסומות) אז... איך עושים את זה... ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבל מקוריות.. כל כך הרבה זמן לא קניתי שאני כבר לא יודע מי מוכר ואיפה... אני מחפש את הסרטים אוסטין פאוארס 3 ודוח מיוחד (שתי סרטי חובה דרך אגב..) אני יודע שהם כבר הגיעו לארץ בDVD אבל אני רוצה לקנות קלטת וידאו.. למישהו יש רעיון?
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי למי שאין רישיון ויוציא מהר!!! רציתי לדעת איך מגדירים מלווה הכוונה גיל חובה למלווה כמה זמן רישיון יש לו בשביל שהוא יכול להתחיל ללוות נהגים חדשים תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שני אחים, סטודנטים למתמטיקה ומדעי המחשב, נעצרו באשמת גניבת מטבעות קריפטו בשווי 25 מיליון דולר בפרק זמן של 12 שניות בלבד, בפריצה שמעלה ספקות לגבי אמינות הבלוקצ’ייןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 312 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצות לאלבומי מטאל קלאסי טובים. אני מתכוון לאלבומים ברמה של האלבום השחור של מטאליקה, האלבומים של דיפ פרפל משנות ה-70, בלאק סאבאת' לפני שזרקו את אוזי המלך, וכו'.... ריפים של גיטרות, סאונד נמוך וכבד ובלי גרולינג. אפשר להוריד מהרשימה את אלה שציינתי קודם, את אירון מיידן, ג'ודס פריסט, טול, אוזי אוסבורן, דיו, בלו אוייסטר קאלט וריינבו (כנראה שאני מכיר עוד לא מעט להקות אבל לא מצליח להזכר עכשו...) תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
גוגל DeepMind מציגה רובוט פינג-פונג חדשני המשלב בינה מלאכותית מתקדמת עם יכולות פיזיות מרשימות, ומעלה שאלות מרתקות על עתיד הספורט והטכנולוגיהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 369 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 34 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש כזה דבר כמו כל המבחני IQ שיש ברשת ? לבדוק את רמת הזיכרון? ואני לא מדבר על משחק הזיכרון הדבילי חחח
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
היום היה אמור להיות לנו טקס של קבלת תעודות זהות. אז כל השכבה התכנסה באמפי, ישבנו, והיה קצת ריח מוזר באוויר. לאט לאט הריח התגבר, עד שהסירחון היה בלתי נסבל והרבה תלמידים "ברחו" החוצה. אז אני יצאתי גם ואז חזרתי, ועליתי לקומה מעל ומהמדרגות ראיתי שכל הקומה התחתונה הייתה מוצפת ב.... (רמז, זה היה נראה כמו בוץ אבל זה לא היה כמו בוץ והסריח בצורה נוראה). מה שקרה זה שהתפוצץ צינור ביוב מתחת לבית ספר וכל הקומה התחתונה הוצפה בחרא ;D ואז איזה מורה התעלפה ופרפרה או משהו כזה ובא אמבולנס לחצר, עם כל האורות במתכונת חירום והכל, היה מגניב :elkgrin: סירחון סירחון, אבל לא ביטלו לנו שיעורים
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-