כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
NVIDIA, ATI, GIGABYTE, THERMALTEK וכו..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שמחה שזה נינעל כי האמת לא ידעתי איך בדיוק לסגור את זה בכל מקרה .... אני גם חושבת שכל הדיון הזה היה ממש מיותר ודפוק!! וזהו היה נחמד להכיר אותכם בה ביי!!
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
נתונות משוואות של שני ישרים Y=4X+2 ו- Y=-2X+17 הם נחתכים בנקודה M צריך למצוא את שיעורי הנקודה M תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי מחשב בן 4 שנים: אתלון XP 3.2 שהוספתי לו זכרון (כיום 1.5 GB) במהירות 2.19. אי ך אני יכול לבדוק אם הוא עדין מספיק מהיר לעבודות משרדיות (חוץ מהתחושה שלי) ולעבודה מול האינטרנט? בברכה קומפ13
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש סיכום של זה או משהו בעיברית או באנגלית ? אנ צריך את זה למבחן .....
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
קודם כל חג שמח וכשר... עכשיו, אני לא יודע מה הסיסמה שלי של המשתמש בפורום המשתמש נשמר אוטומטית וככה אני לא צריך לכתוב כל פעם את הסיסמה אבל אם פעם זה התנתק לי או משהו כזה אז אני לא יכל להתחבר שוב למשתמש שלי... יש אפשרות כלשהי לדעת מה הסיסמה שלי? איזה משהו בפרופיל או משהו? (לא היה לי שאלה שרומזת לי מה הסיסמה) כשאני ידע את הסיסמה אני יחליף אותה לסיסמה אחרת שבטוח אני תמיד אזכור...
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
רציתי לקנות ספר לימוד על חומרת המחשב.. מ-א' ועד- ת' ממש הכל הכל הכל מצידי שיהיה 100 עמודים... אבל יש כל-כך הרבה ואני לא יודע איזה לקנות.. אני רוצה את הספר הכי טוב של הכותב הכי מוכר וטוב... מישהו יודע על איזשהוא ספר או מישהו בכלל יכול לעזור לי..!? תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מחפש סרט ישראלי ישן : "נערי החוף"....
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם פרסמתי את הציון שלי ב 3dmark עכשיו כל פעם שאיזה מישהו מעלה את הציון שלו או מגיב אני רואה את זה בתגובות חדשות וזה כבר מזמן לא מעניין אותי, או כל מניי נושאים לא מעניינים שהגבתי עליהם עכשיו אני צריך לאכול אותה ולראות אותם ב"תגובות להודעות שלי" תעשו איזה אפשרות להפסיק נושאים שכבר לא מעניינים כי זה מאוד מציק,
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני צריך להרשם לתואר כפול להנדסת חשמל ואלק' ופיזיקה. באפשרויות להרשם (דרך פה https://www.ims.tau.ac.il/Md/rishum/smdr000.asp ) אפשר לבחור בהנדסת חשמל ואלק', או בהנדסת חשמל ופיזיקה, בשניהם זה מסמן אוטומטית את אופן הלימוד כ"מורחב". חוץ ממורחב עבור חלק מהמסלולים האחרים אפשר לבחור ב"דו-חוגי". השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי להרשם למסלול המבוקש? מה ההבדלים בין דו-חוגי, תואר כפול, מורחב, ורגיל? בקיצור מה עלי לעשות? נ"ב- הייתי מתקשר אליהם אם הם היו עונים עכשיו, אבל זה די דחוף לי להרשם כמה שיותר מהר, לכן אני שואל פה.
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
קודם כל הוא נהיה בעברית עם פלאש גרוע שלא עובד ומלא פרסומות מעצבנות לחיצות כשהכפתורים הרגילים לא לחיצים!!! אחרי זה אני נכנס לסרטון ואז נכנס לסרטון בצד ואז הוא זורק אותי לדבר מעצבן כזה שנקרא בחר את הקט' שלך :pissed: :pissed: :pissed: יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על אחד כזה?? עדיף חינמי... תודה
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מה דעתכם על כמה דברים והמחירים שלהם שקניתי באיביי (הודות לאמא שלי בארה"ב) CANON A70 250$ HERCULES ATI RADEON 9800PRO 237$ LEXAR HIGH SPEED X12 256 CF 56$ ועוד כמה דברים שכרגע הם במכרז AUDIGY 2 ZS 50$ APPLE IPOD 5GB 130$ אני מקווה לזכות !!!!! הלוואי
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום. החלטתי שאני עושה labret, רוב החברים שלי הולכים לפירסרים חובבנים\אפילו עושים בעצמם.. אני לא רוצה לקחת את הסיכון הזה, אז אני מחפש מקום מקצועי ועדיף לא יותר מדי יקר באיזור המרכז, עדיף ר"ג. ראיתי איזה מקום קטן בזבוטינסקי, אני לא זוכר מה השם, מישהו מכיר אולי? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי שאלה שמסקרנת אותי נורא: איך אתרים (לדוגמא: www.livegames.co.il) מציגים באתר שלהם תוצאות חיות ממשחקי ספורט בארץ ובעולם? האם יש איזה חברה שמספקת את השירותים האלה לאתרים הללו? האם הם פשוט יושבים מול הטלויזיה ומעדכנים תוצאות באתר? האם יש דרך אחרת? אני מאוד אודה לכל מי שיתן לי מידע על השאלה הזאת...
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מסך LCD אני מתכוון שיהיה צמוד למסך כמו מסך רגיל תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות ... מתי יגיע וינדוס ויסטה לארץ גרסת ה RETAIL???? ומה עדיף 32 או 64??? תודההה
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
אני צריך רענון בחוקים איך הולך סיבוב משחק. מה שאני זוכר שכול שחקן מקבל 2 קלפים, לאחר מכן פותחים קלפים על השולחן אבל אני לא זוכר איך זה הולך. אני זוכר משהו בסגנון פותחים קלף סגור ועליו פתוח, ואז כול אחד מעלה אם הוא רוצה, ואז פותחים עוד אחד סגור ועוד פתוח ושוב מהמרים ובסוף פותחים שלוש סגורים ואז שלוש פתוחים על השולחן. תקנו אותי אם אני טועה.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
אני מחפש אתר אמין וידידותי שמאפשר להעלות תמונות ולשמור אותם באלבומים שונים שאני יוצר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם . היום ראיתי את התוכנית "הילוך חמישי " באגו ולקחו שם מרצדס עם מנוע דיזל ובמקום דיזל שמו שם שמן . איך המנוע עובד על שמן ? אני לא כל כך מבין במנועי דיזל אבל הדיזל ניצת מעצמו במנוע (לא כמו במנועי בינזין) אז איך השמן ניצת במנוע ? עוד שאלה . חבר שלי אמר שאפשר להניע מכונית אוטומט בדחיפה זה נכון ? איך זה הגיוני ? שמעתי זה תלוי בסוג הקלאץ שיש במכונית . תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדיון זה אני רוצה שכל אחד ישתף אותנו בשירים הקלאסים שהוא מכיר... וככה יהיה נחמד ! אני אומר מראש שיר קלאסי לא יכול להיות שיר קצבי מדי כמו P.I.M.P של "חצי שקל" * זה צריך להיות שיר טיפה ישן משו קלאסי בטח לא האוסים וטרנסים כי זה ההפף המוחלט אז יאללה תתחילו להריץ שמות אני פה עם חברי הטורקי והוותיק "קאזזה"... לי יש שתי שירים קלאסים שעולים לי כרגע בראש....... RedHotChilli Peppers - scar tissue Theme- Remember The Titans
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//563482 עוד מעט היא תשדרג לכולם את המייל, הרבה לנפי שGMAIL הפך למסחרי, אולם אחרי שSPYMAC אבל לא נורא עדיין 1GB, מעניין איך זה יפעל ואיזה תוכן חדש יהיה שם.
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-