עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by אוריפ,

רק רציתי לאחל לכול מי שנבמן ביחידה אחת בבגרות בערבית! בהצלחה (או בערבית בילנג'ח!).

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by chris_u16,

http://gifs.msn.co.il/msnads/kingstone/Kingstone.htm מי מפרסם את זה?! MSN??? יש גם באנרים של זה "הזכרון שלך אוגר כל כך הרבה פרטים ברגע נתון" ??? ??? זה כ"כ הולם את ישראל לפרסם מוצר שכולם מכירים את שמו.

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  3. Started by Moooshe,

תגובות, הערות וכו' תתקבלנה בברכה. כמו- כן, אם תוכלו לסנן את הסיפורים למקרים אישיים (ולא "חבר של אבא של שכן של הכלב של אחותי קנה וקרה לו XYZ...") זה יהיה מצויין.

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by Joli,

בוקר אור! קניתי מחשב נייד ויש הרבה מסמכי וורד שאני עובד עליהם בשני הצדדים.. עד עכשיו השתמשתי בשרות של MEGA לאכסן אותם, אבל נמאס לי כל פעם להוריד את הקובץ למחשב ולהעלות אותו מחדש כשאני מסיים לעבוד.. יש איזה אתר שאתם מכירים שאפשר לשמור עליו קבצים עם אפשרות לבצע את השינויים במסמך כשהוא על השרת עצמו? תודה!

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by yonizaf,

שלום נרשמתי פעם לפורום פה, אבל אני לא פעיל בו. כלומר, לפעמים אני קורא אבל אין לי מה לכתוב. יום אחד התחילו להגיע לי הודעות לאימייל בזו הלשון: בתדירות של שלושה שבועות לערך (למרות שאני קורא חדשות באתר, ולפעמים נכנס גם לפורום). מכיון שאני לא רוצה לקבל הודעות מהפורום - אני יודע שלא הייתי פעיל גם בלי זה - ניסיתי לחפש אפשרות בפרופיל או משהו, שלא ישלח לי הודעות כאלה, ולא מצאתי. ניסיתי לכתוב לצוות האתר ב"צור קשר" ולא קיבלתי תשובה, וההודעות המשיכו להגיע. ניסיתי לשלוח הודעה פרטית למנהלים בפורום, אבל המערכת הודיעה לי שאני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות לפני שכתבתי לפחות 5 תגובות בפורום, או משהו כזה. האפשרות האחרונה שלי היא לכתוב הודעה פה בפורום, ואני יודע שכתוב "פניות שלכם לצוות האתר …

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  6. Started by R0ck,

הרכב הדאנס הבריטי - The Grid, שחרר בשנת 1994 את "היצור מהביצה", אחד מהקטעים שיותר השפיעו עלי באותה תקופה... הייתי בסה"כ פרח כיתה ד', כ 4 שנים לאחר ההתמכרות המוחלטת שלי לסצינת ה"יורודאנס" והאלקטרוניקה. בנוסף ל Crystal Clear ו Out of range (קטעים מוכרים נוספים מבית היוצר של The Grid), ראיתי לנכון לשתף אתכם בגירסה המלאה של Swamp Thing. למי שיש זכרון וויזואלי מוצלח, בוודאי ייזכר בקליפ של הדבר הזה, אשר כיכב ב M.T.V לא מעט. אותה ספינת חלל מעופפת דמויית גיטרה חשמלית, אותו תינוק סקרן ואותו קלידן שמתחרע כמעט לכל אורך הקליפ. משובח. http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=33WR90IKF3WLG1NZ1QJ36JAQFM האזנה איכותית.

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  7. Started by Dr. n00b,

אין לי מי שיטחן לי את המוח! הוא סוגר שבת ראשונה בבסיס רע לי. אולי אני אתקשר אליו. ג'ובניק מעאפן :\ האם אני לבד? או שבאמת העולם יותר בודד כשמינימייזר בחאקי?

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by ShrekHunter,

מה זה אומר שיש משחק עם ממשק בצרפתית בלבד (לדוגמא)?? האם זה שכל המשחק הדיאולוגים וכל השיחות בצרפתית או שזה רק התפריט במשחק????

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  9. אני לא מצליח למצוא בארץ. לא בצורת בובה ולא מחרסינה או PVC משהו יכול לעזור לי זה דחוף!!! תודה משהו כזה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  10. השאלה בכותרת- למה במילקשייק, פרוזן יוגורט, פרישייק וכו' שמעורבים בו תותים הצבע תמיד ורוד?

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  11. ההורים נוסעים לחול ואני צריך סלולארי כרגע אני חושב על ה sony ericsson k750 יש לו מצלמה איכותית bluetooth חיי סוללה מעולים! מסך גדול ואיכותי וחריץ הרחבה לזיכרון (אלו הדברים הכי חשובים לי) האם יש משהו עדיף עליו? ומה ההבדל בינו ל W800 (יותר אהבתי את ה K750 בגלל הצבע) חבר שלי אמר ששנייהם בדיוק אותו הדבר.

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by nadav1379,

מה זה ליבה שבמחשב זה שסמים עליו את הגריז הזה לקירור מישהו יכול להראות לי תמונה של ליבה

13. Started by megas_xlr,

חברה אני ממש אבל ממש חייב שמישהו יפרוץ לי לפורום הזה www.forum.elicomp.co.il תודה למי שמוכן לעזור

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  14. אני אולי נוסע לשם בקיץ ורציתי לדעת.... מישהו מכיר/יודע? במיוחד ברחוב הראשי- נדמה לי קוראים לו הרמבלה... תודה לעוזרים מראש נ"ב מישהו יודע אם המחירים טובים בדיוטי פרי של האוניות שמפליגות מישראל (מנו, כספי ואחרים) גם בהקשר למחשבים....

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  15. Started by DJDAVID,

בימים אלו מסתובבים קבצנים ברחובות ובצמתים קבצנים אלו יושיטו אליכם יד בבקשה לקבל כסף קטן בשום אופן אין לגשת אליהם / לתת להם כסף או אפילו לדבר איתם מדובר במחבלים מתאבדים אשר חולים בשפעת עופות פרוסטטית כל מגע עם האנשים האלו מדבק מאד נא להפיץ הודעה זו לכל מי שאתם מכירים בברכה: משה שבתאי, ר"צ טכני מרחב סוכנויות רב פקד ג'ורש, משטרת ישראל מרחב מרכז ד"ר הילה בקר, ראש מחלקת מחלות מדבקות,בי"ח איכילוב

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by DarkMoh,

עברתי היום צו ראשון ולפי מה שהבנתי הקב"א והדפ"ר שלי חסויים... נורא רציתי לדעת אותם בתקווה להתמיין למודיעין, ודיי התבאסתי.. יש פה מישהו שיודע איך אפשר להשיג את הפרטים האלה, או יכול להשיג לי אותם (בפרטי)? תודה.

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by Internal,

לא יודע למי להתחבר כדי לקבל שירות טוב וזול לשיחות לחול בזק, ברק, ,014,012....??? הרבה אנשים אמרו שיש עכשיו את voip אבל דרך מי זה בדיוק ואיך עובד דרך אינטרנת? ושזה עדיף והרבה יותר זול יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by 00000,

היה מאוד מוכר, בקובץ המלודיה המרכזית [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  19. שלום! אשמח אם תמליצו לי על אתר או אפליקציה (אנדרואיד או באדה) ללימוד תיאוריה לרכב פרטי, (רצוי בחינם) תודה מראש ^^

20. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

פרודיה אל המכשפה מבלייר בסיגנון קצת אחר חחחחח איזה כוסיות יאללה ;D ;D

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by Shasoosh,

http://www.youtube.com/watch?v=kBDEqchl_xc

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  22. Started by avivlyaviv,

יש לי מכשירים חשמלים כמו GPS, פלאפון, מכונת גילוח שאני רוצה לחבר אותם בארה"ב. בדקתי והמטענים של כולם רשום 100-240V ו50-60W לפי מה שהבנתי אני צריך פשוט לחבר אותם לשקע שונה מסוג A (קווים כאלה לא עגולים), לא ממיר. נכון? ואם כן לאמא שלי יש מפצל ל3 חיבור מסוג A. אני יכל פשוט לחבר את המכשירים ולמפצל וזהו? בלי ממיר כלום? (סליחה על החפירה פשוט אני לא רוצה להגיעה לחו"ל ולמצוא את עצמי בלי מכשיר עובד... :-\) TNX

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  23. פתאום לרגל החזרה לארץ תקף אותי גל נוסטלגיה וגעגועים לסאטירה הטובה של פעם (כשהטלויזיה היתה מלאה ברק 97% זבל ולא 110%)... אני מחפש הקלטות (בכל פורמט, אני אסתדר...) של התכניות של שי ודרור מערוץ 2 (כשהם עברו לכבלים/ערוץ 10/ ערוצים אחרים הם הדרדרו מאוד). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by מר מקלדת,

...

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  25. Started by ref4fcd,

אני חדש בעסק, לא הצלחתי להבין מתי זה אמור להגיע? http://cgi.ebay.com/Mustek-PVR-H160-H140-WALL-Charger-AC-POWER-ADAPTER-/140395502955?cmd=ViewItem&pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item20b0395d6b

• 4 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.