עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by arik100,

שתתחבר לשקע נורה רגיל. אני שוקל לקנות LED . בנוסף אני שוקל לקנות אור "חם" שדומה לנורות ליבון בעיקרון השימושים זה מחשב וקריאה. גודל החדר הוא 3 על 4 מ' אשמח להמלצות לקנייה בEBAY. תודה

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by nadav1379,

מה זה ליבה שבמחשב זה שסמים עליו את הגריז הזה לקירור מישהו יכול להראות לי תמונה של ליבה

3. Started by KOBRA CHOPER,

http://www.youtube.com/watch?v=RHyUYNyMtVY&search=SNIPER%20RIFLE תגידו מה זה ה SNIPER החזק ביותר שיש?

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  4. Started by IceCold,

;D [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  5. אוקיי, זה משחק יחסית "ישן" , שיחקתי בו הרבה לפני שנה כשהייתי תומך טכני (הייתי שם לקוחות על המתנה בשבילו די הרבה...) ובסה"כ זה משחק הפלאש שבמצטבר הקדשתי לו הכי הרבה זמן מכל משחקי הפלאש שקיימים... אני עדיין משחק בו פעם בחודש כשאני נזכר. אז זה המשחק : http://www.eyezmaze.com/tontie/v1/index.html זה אולי ייראה לכם קל בהתחלה, אבל זה דורש קואורדינציית יד-עין על אנושית בשלבים מסויימים השיא שלי של כל הזמנים הוא שלב 20, שאותו לא עבדתי מעולם : אני חייב לדעת אם מישהו מבינכם יצליח לעבור את שלב 20, מי שעובר את זה, לדעתי רשאי לדלג על המבדקים לקורס טייס.

• 12 תגובות
    • 866 צפיות
  6. שמעו חברה יש לי מבחן עוד יומיים ואני לא יודע את החומר מי שלא קשה לא שירשום בבקשה את הכללים של Past Simple Past Rrogressive Pr. Perfect כי אני בכלל לא יודע את זה. אני מבקש רק אלה שיודעים ב 100% אני לא צריך שיבלבלו אותי אני רוצה רק אלה שבאמת מבינים את זה ועדיף אלה שכבר למדו את זה. תודה רבה לכולם על העזרה!

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  7. Started by Kriz,

תגידו איך\מה זה משטרה צבאית.... הבנתי שמשהו יכול לסדר לי שם להיות משהו (הכל מעורפל) אבל אין לי אפילו חצי מושג אם זה שווה משהו או בכלל מה זה..

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  8. מחר אני אמור לעבור מבחן אישיות (שיקבע לא מעט את גורלי בצבא) אשמח לדעת באילו שאלות יכולים להתקיל אותי, מה מומלץ להשיב ועל מה יש לשים דגש.. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  9. Started by Eled,

אני רוצה לבנות לעצמי בלוג אבל שלא יהיה בלוג בתוך מערכת בלוגים גדולה כמו של תפוז. אני רוצה בלוג פרטי בסגנון הזה: http://www.xslf.com/ איך בונים כזה בלוג? דבר נוסף. איני רוצה שברישום הדומיין יהיו רשומים פרטי כי אני רוצה שהבלוג שלי יהיה אנונימי. איך עושים זאת? תודה,

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  10. Started by blabla600,

HWzone , חיפשתי את האתר בגוגל, והוא מופיע בגוגל כאתר שעלול להזיק למחשב ואי אפשר להכנס אליו. ממש רציתי לכתוב את זה, ולא ידעתי איפה... מקווה שזה בסדר

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  11. Started by 888,

משהו מכיר אתר שאפשר לבדוק איתי מזג האוויר שיש בעולם?

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  12. מה זה אומר בדיוק?אגב גם הספרנים והפקידים באונברסיטאות שובתים.היה אצלנו (ת"א) שמועה שהמעבדות יהיו סגורות.יש מצב?

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  13. Started by Jules Winnfield,

פרסמו את התוצאה שלכם + שם המעבד שלכם. אצלי: athlon iiX3 445 ליבה רביעית פתוחה עם OC ל ghz3.33 (215*15.5) 09/09/2011 13:53:38 Benchmark results: 09/09/2011 13:53:38 Number of CPUs: 4 3352 floating point MIPS (Whetstone) per CPU 7050 integer MIPS (Dhrystone) per CPU

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  14. Started by redead,

אני רוצה להזמין מEBAY בטריות נטענות. השאלה אם לקנות מותג ידוע או משהו זול ? מה ההבדלים בעצם? יש מה לחשוש מלהזמין כזה דבר ? http://cgi.ebay.com/AAA-AA-Rechargeable-Battery-2300-800-mAh-8-pcs-toy-/120655833721?pt=US_Batteries&hash=item1c17a5ea79#ht_1065wt_905

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  15. SK Hynix מתחילה להציע שבבי זכרון דינאמי בנפח של 16 ג'יגה-ביט, לראשונה בשוק זה לכתבה

16. Started by Djx,

http://computers.walla.co.il/?w=/4001/684383 חמסה חמסה חמסה (אני לא מרוקאי או משהו כזה... ;D)

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  17. Started by !_Evil_!,

Video Kill The Radio Star Is In My mind In My heart זה הפזמון נדמה לי בסרט נגן החתונות שכרגע נגמר בערוץ 11 בסיום הסרט

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  18. שלום! רציתי לשמוע את דעתכם השונות, אנו חיים בימים שבהם למחרת קניית המחשב כבר יצא דור חדש, ושבוע אחרי הוא כבר מאבד שליש מערכו. כיום אתה יכול למצוא את עצמך מוציא עשר אלף עבור מחשב שבעוד שנה וחצי לא תוציא עליו חצי. בהתאם להנחות אלו, מאיזו מחיר הייתם ממליצים לאנשים לא לחרוג עבור קטגוריות המפרטים השונים (משחקים, קולנוע, משרדי...) ?

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  19. Started by QuAKeR_996,

אני שוקל לקנות מהם 9800 פרו ואני כבר קניתי מהם בעבר והיתה לי בעיה שלא קרתה עם הומרה הקודמת שלי אך אין שום ודאות שהבעיה קרתה בגלל החומרה החדשה. בגלל זה פתחתי נושא חדש כדי לשאול אותכם על דעתכם ונסיונכם (אם יש ) עם זיגזג. תודה

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  20. Started by kfirlion,

ראלי WRC ראלי דקאר פורמולה 1 ומה עוד? תנו רק שמות של מירוצים של מכוניות....

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  21. מחפש מכשיר טלפון פשוט, שיאפשר לחבר אליו שלושה קווי טלפון ביתיים וימתג ביניהם. תנו לי מילות חיפוש נדרשות, או הפנייה לדף מוצר. תודה.

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  22. שלום הכרטיס מסך שלי תקול - הדגם HD5750 של Club 3D הבאתי לחנות לבדיקה (הכרטיס עדיין באחריות), קיבלתי תשובה שהם לא מתעסקים יותר בכרטיסי מסך ולכן כרטיס תקין או חלופי אני לא יקבל..הכי הרבה שהם מוכנים להתגמש זה לתת לי זיכוי של 150 שקלים מה שנשמע לי כמו בדיחה כיוון שהכרטיס באחריות עדיין(מה שבמצב נורמלי הייתי מקבל פשוט כרטיס חדש) והוא שווה יותר מ-150 שקלים איך נשמע לכם ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  23. אז ככה תקשיבו טוב. חיפשתי לי נגן יפה וקטן כי אני אוהב לרוץ כל יום. הסתכלתי באינטרנט וראיתי את הנגן הזה: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961026 ראיתי את המחיר והתלהבתי. אז ביררתי קצת והזמנתי ישנם כ14 ימי עבודה. חיכיתי 14,חיכיתי 20,והיום זה 30 יום מהזמנתי ולא קיבלתי את הנגן,אני מבין שהיו הרבה חגים בזמן הזה,אבל בכל זאת התקשרתי אל נטאקשין,שמה אמרו לי תחכה עוד כמה ימים יש להם והם יתקשרו אלייך כמה ימים לפני שזה יגיע אלייך,חיכיתי,ולבסוף נמאס לי התקשרתי אליהם היום ואמרו לי שהדבר הכי טוב לעשות זה להתקשר לספק בעצמי,התקשרתי לספק,ואחרי חצי שעה שאני על טלפון לא ענו לי.לספק קוראים א.מ.ג יבוא שיווק בע"מ למי שתוהה,אחרי זה התקשרתי לנטאקשין ואמרתי להם הם לא עונים לי שמה מה אני…

24. Started by tomz,

מישהו פה פרסם את האתר JAB-TECH.COM נכנסתי והמחירים היו דיי נמוכים אני כניראה יעשה לי משם הזמנה אם יש אנשים שמעוניינים להזמין איתי ביחד כדי להוריד את המחיר של המשלוח והםמ אזור כפר סבא השרון תרשמו פה בבקשה אני כרגע עומד על 163$ כולל משלוח המשלוח הוא USPS AIRMAIL PARCEL POST והוא מגיע תוך 7-10 ימים לבית הדואר בכפר סבא ואז אלינו לפי מה שהבנתי מהם בקשר למע"מ ומכס, אני יטפל בזה אפשרי לשלוח לי גם הודעה פרטית

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  25. אני צריך דחוף חשבון ישן ב-'תפוז אנשים', אם יש לכם אחד כזה ואתם לא צריכים אותו ומתחשק לכם לעזור לחבר במצוקה, אז שלחו אליי לפרטי את ה-User ואת ה-Password (תשנו אותה כמובן לפני שאתם שולחים). ואני אודה לכם מאוד... ולכל החכמולוגים למיניהם, ימנעו בבקשה מהשאלה, "מה הבעיה להירשם?", חסכו את זה ממני. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים