עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Kingbenyakrik,

היי, מחפש האקר עבודה רווחית מאוד לטווח ארוך מעוניין? או מכיר מישהו? ליצירת קשר: mickycohen@protonmail.com

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  2. סמסונג מסירה מידע על תאריכי השקת One UI 7 בארה"ב, מעוררת חשש לעיכובים נוספים בהפצת העדכון המיוחללכתבה

3. Started by Ancient1,

היי קניתי מסך מחשב וגם כבלים באיביי. המסך צפוי להגיע השבוע 4.12 - 10 הכבלים בעוד כחודש לכל היותר ? משלוח סיני חבל לי להוציא כאן כסף על כבל נוסף סתם. האם מישהו בחיפה יכול להשאיל לי כבל HDMI או DP לבינתיים ?? תודה וחורף נעים (:

4. Started by TicTacToe,

במידה ואדם שעובד במשמרות כל שבוע (סטטי לגמרי - פעם 5 ,4 ואף 3) מוציא חופשת מחלה משלמים לו כסף רק על אותם ימים אשר היה אמור לעבוד (ראשון ,שלישי , שישי לדוגמא) או משלמים לו על כלל הימים בהם היה חולה? כמובן שנלקח בחשבון היום הראשון ללא תשלום היום השני/שלישי 50% והלאה. תודה

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by MishaK,

http://www.freefunpages.com/1/behappy.swf

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  6. אני רוצה להזמין דברי מודינג מג'ב טק, מאוררים קטודות גרילים ועוד כל מיני למודינג שאני מתכנן. ואני צריך לדעת מיסים כמו מע"מ או כל מס אחר [מיסים כמו על מוצרי חשמל גדולים אני יודע שעל ציוד מחשבים אין] אבל מע"מ אני אצטרך לשלם?? מאיזה סכום? חלק אומרים לי שזה מעל משקל מסויים וחלק מעל סכום מסויים אז מישהו יכול לעזור לי אני קונה בערך ב 50-60 דולר על איזה סכום אני אשלם מע"מ או כל מס אחר תעזרו לי בקשה... תודה

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by לוח שנה,

האם ידעתם שכשאתם כותבים קטע ואתם נמצאים באמצעו אתם יכולים להגיע לתחילתו או לסופו ע"י הכפתורים האלו.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  8. סוף סוף פרק באמת חזק היו הרבה פרקים דפוקים אבל זה היה חזק

• 11 תגובות
    • 828 צפיות
  9. היי, מישהו מכיר תוכנה שאני יכול בעזרתה (בקלות יחסית) לבדוק איך יראו תספורות שונות על הפנים שלי? יש לי שיער ארוך כבר יותר מ-5 שנים ואני חושב על להסתפר אבל מצב שני אני סבבה עם איך שאני נראה עכשיו וזה דיי מפחיד לעשות משהו כל כך לא הפיך... ברור לי שחייבת להיות תוכנה שאתה מעלה תמונה שלך והיא מדביקה לך כל מיני סוגי תספורות ואתה רואה איך זה יוצא, השאלה היא אם אתם מכירים אחת כזאת..? תודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  10. Started by GOVNER_T.S.Y,

הלכתי היום לחנות, כולי דרוך ומוכן להלחם על זכותי לגישה לפנים המארז. נגשתי לסוכן וואלה הוא יצא גבר, אמר לי בשביל זה באת לפה יכולת להתקשר הייתי אומר לך שחופשי אתה יכול לגעת במארז, רק במידה ותגרום נזק פיזי (שריטות שליפת שבבים וכאלה) רק אז האחריות תפוג, ואמרתי לו שאני רוצה את זה בכתב הלך כתב שם חותמות הוא היה ממש בסדר. אני מרגיש שעשיתי עכבר מהר. סך הכל אני מרוצה מהמחשב הוא עובד פצצות CRYSIS עובד לפנים קיצר KSP אחלה חנות אני רואה שאני קונה תמחשב הבא שלי גם שם :> g0vner_x3

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  11. אם מישהו מכיר מקום טוב, אם לומד במקום טוב עם מרצים טובים ומחירים סבירים? אז אנה ממכם שטפו אותנו בזה. ;D

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  12. תיראו, הזמנתי לפני שבוע בערך משחק מהאתר Play-Asia.com והוא הגיע היום אחרי 9 ימים והכול היה טוב, עובד חלק וזה... עכשיו אני רוצה להזמין גם שלט, אחרי שראיתי שהאתר אמין. אז אני מנסה לשלם דרך PAYPAL, וכשאני בא להתחבר ל-PAYPAL בשביל לשלם להם רשום לי: This payment cannot be funded with a credit card at this time. וזה עם אותו כרטיס אשראי (חד פעמי) ששלמתי על המשחק הקודם, ולא היה בעיות. עכשיו נישאר לי בכרטיס 300 שקל והשלט כולל המשלוח עולה פחות מ-200.... ואחרי זה איכשהו זה התחבר, קיבלתי את הפרטים של הכתובות שלי ושל המחיר הסופי ועשיתי "אישור תשלום" ואז הופיע לי שוב בדף חדש את זה: ובאמצע היה רשום "PAY 50 $ NOW" ולחצתי על זה. ואז הוא פתח לי דף שרשום עליו את זה: ועכשיו בדקתי כ…

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  13. Started by eldad_elyashiv,

שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות ליצור כבל USB לבד - זאת אומרת - כבל בנפרד וסופיות בנפרד. ואחרי שמשחילים את הכבל בצינור בקיר ללחוץ את הסופיות. האם זה אפשרי? הכוונה היא כמו כבל רשת ביתי - שמשחילים אותו ללא סופיות ואחרי ההשחלה לוחצים סופיות. איזה לוחץ צריך? היכן ניתן לקנות כבל USB? היכן ניתן לקנות סופיות? היכן ניתן למצוא דיאגרמה של פריסת הכבל בסופית? תודה מראש אלדד

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  14. Started by ref4fcd,

אני חדש בעסק, לא הצלחתי להבין מתי זה אמור להגיע? http://cgi.ebay.com/Mustek-PVR-H160-H140-WALL-Charger-AC-POWER-ADAPTER-/140395502955?cmd=ViewItem&pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item20b0395d6b

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  15. Started by ariel-ro,

שלום לכם, יש לי כמה שאלות עם מנוי פרימיום בראפידשר. 1. אם לדוג' אני רוצה להוריד קובץ חוקי שיש בו 40לינקים, האם אני יכול להכניס את כולם למנהל הורדות ולהוריד את כולם במכה? במידה וכן, האם אני יכול להשהות את הקבצים, ולהמשיך להוריד יותר מאוחר?(כי בפיילפלייר לדוג', זה לא עובד) 2. האם אני אקבל מהירות הורדה מלאה? 3. מה ההגבלה ליום? והאם בשעות הלילה יש הורדה חופשית? אריאל

16. Started by Fighter,

של booth babes כמובן מה נראה לכם, של החומרה?

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by smack,

שלום חברים אני רוצה להתחיל ללמוד שנה הבאה- רק שאין לי מושג מה, ואני לא רוצה לבחור סתם מקצוע מישהו יכול במקרה להמליץ על איזה אתר שמסביר ככה פחות או יותר על מקצועות לימודים שקיימים??

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  18. אהלן, יש לי מאגר מוזיקה עצום, ורוב הזמן בעבודה וכשאני לומד הוא רץ על אקראי אבל אני מוצא את עצמי יותר ויותר מעביר שירים... רציתי לשמוע עם מה אתם עובדים/לומדים, אולי אני אקח כמה רעיונות מזה... בקשר לסגנונות... הכל. אלקטרוני, רוק, מטאל, קלאסית, היפ הופ, ישראלי, ג'אז, בלוז, פאנק. כל עוד זה בא לי טוב באוזן, הכל זורם... אשמח לשמוע את ההצעות שלכם, תודה

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  19. שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה להזמין לאישתי מוצרי טיפוח של חברה הנקראת "develop 10", לא ניתן להשיג את המוצרים האלה בארץ, מצאתי אתר בחו"ל שמוכר אותם אבל האתר לא עושה משלוחים לישראל, מישהו יכול לעזור לי למצוא דרך להזמין את המוצרים שלהם לארץ? בתודה מראש לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  20. פתאום לרגל החזרה לארץ תקף אותי גל נוסטלגיה וגעגועים לסאטירה הטובה של פעם (כשהטלויזיה היתה מלאה ברק 97% זבל ולא 110%)... אני מחפש הקלטות (בכל פורמט, אני אסתדר...) של התכניות של שי ודרור מערוץ 2 (כשהם עברו לכבלים/ערוץ 10/ ערוצים אחרים הם הדרדרו מאוד). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by HeaT-SinK,

החלטתי שאני רוצה להתעסק בדאייה כתחביב. אני אוהב גבהים סוגי הריחופים הם מגוונים וכמובן שאני לא מכיר את כולם ולכן אני אצטרך עזרה אני מכיר את הדאון שזה מה שהכי משך אותי אני מכיר מצנח רחיפה שזה מה שיש לרוב בים ויש עוד כמה שאני לא מכיר בדיוק (לדוג' שמחובר לבתי השחי ולרגליים כמו מפרשים-קרומים ואתה נופל מגובה באיטיות (הסבר עלוב) אולי זה לא בדיוק המקום לשאול את השאלות האלה אבל רציתי לשאול מה לדעתכם יותר מהנה ? דאון או מצנח רחיפה או משהו אחר (שתרשמו) ואם אתם מכירים אתרים שינדבו מידע על הדאון ולא על המצנח רחיפה כי אחרי חיפושים מצאתי על הל המצנח אבל לא על הדאון

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  22. שלום לכולם , מדי פעם אני שומע את השיר הזה..אבל אני לא מצליח לגלות את שמו. הוא היה ב"שעת שיא 2" אם אני לא טועה, וקטע מהפזמון: Freeze! don't stop!" come on let's make it hot..." והוא חוזר... מישהו אולי מכיר את השם של השיר?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by Red-AnGel,

כל המעוניין בקניה משותפת שישלח הודעה פרטית וגם איך הוא מתכוון לשלם ואם הכרטיס אשראי שלו תקף בחו"ל.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  24. עשיתי כבר את המבחנים, אבל הזמינו אותי שוב (קיבלתי את המכתב שאומר שאני צריך להתייצב בתאריך כזה וכזה וכו') השאלה שלי היא למה ???? הדבר הראשון שחשבתי עליו זה, שהמחשב נתקע לי ל5 דקות ואיבדתי קצת זמן אז הם רשמו אותי בטופס כזה(נראה שזה קורה להם לעיתים תכופות, אם כבר יש טופס מוכן, של תקלות וכמה זמן אבד וכו') אבל הבעיה היא שממה שאני הבנתי אי-אפשר לעשות את המבחנים פעמיים בשום פנים ואופן, והנה הם באים ונותים לי לעשות את זה שוב ! הייתכן ? מישהו יודע אולי למה הם עושים את זה ?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  25. Started by KOBRA CHOPER,

http://www.youtube.com/watch?v=RHyUYNyMtVY&search=SNIPER%20RIFLE תגידו מה זה ה SNIPER החזק ביותר שיש?

• 4 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.