כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
הקלטתי שיחה בטלפון ע"י ווקמן כזה של מנהלים שאפשר לדבר אליו כשהפאלפון (צביקה פיק) עצמו היה על רמקול. השיחה כרגע נמצאת על קלטת של טייפ רגיל וישן , קסטה של ווקמן. כששומעים את השיחה , יש המון רעשים של קליטה או משהו כזה , למשל כשמישהו מתקשר ושומעים רעשים ברמקולים עוד לפני שהפלא מצלצל. ועוד כל מיני הפרעות , כנראה בגלל שהפלא היה קרוב מדי לווקמן. אני רוצה לסנן \ לנקות את אותם הפרעות שיהיה צליל נקי. יש איזה תוכנה או משהו בשביל זה ? *בשביל מלנוע שאלות , זה חוקי , הצד השני יודע שהוא מוקלט.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני גולש באתר הזה גבר קרוב ל3 שנים וזב זמן רב מעניין אותי מי יש לו הכי הרבה הודעות בפורום אז מה דעתכם לדרג את 10 הגדולים??? ראתי של - VATOS L יש יותר מ 10000 הודעות!!! וגם כל בעלי ההודעות באלפים יוכלו להיראות!וגם לספר על כמה שנים או חודשים הוא כבר פה!!! LET THE SHOW BEGIN
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי אם מישהו יוכל לעזור לי ולתת לי דרך(אם אפשר גם הסבר) זוהי השאלה: אופנוע ומשאית שהמרחק ביניהם הוא 150 ק''מ יצאו באותו הזמן ונסעו באותו כיוון כך שהאופנוע נסע אחרי המשאית. מהירות האופנוע הייתה גדולה פי 2 ממהירות המשאית. האופנוע השיג את המשאית אחרי 3 שעות. לאחר מכן הם המשיכו בנסיעתם. א.מה היו המהירויות של המשאית ושל האופנוע? ב.כמה שעות אחרי שהאופנוע השיג את המשאית המרחק ביניהם היה 125 ק''מ?
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אהלן,אני מברר את זה בשביל בן דוד שלי,רק רציתי לדעת מאיזה גיל אפשר לעבוד,מה צריך לעשות בשביל להוציא רשיון עבודה,ומה הם התנאים והשכר. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח חשבון בנק עכשיו מה שיש זה או לאומי או פועלים מה אתה ממליצים? ועם יש דברים שאני צריך לדעת בקשר לחשבון צעיר וכל זה אז תזרמו
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שהשאלות כבר נשאלו בעבר, אבל יש לי שאלה קצת שונה, אני מחפש קורס יחסית קצר (לא יותר מחצי שנה) בתמים האילה, כדי שאוכל לעבוד בזה כפרילאנסר, ז"א לא עבודה קבועה מ8 עד 5אלא לפי פרוייקטים\בהזמנה בגדול הנטייה שלי היא לפתור בעיות של מחשבים (הו אלוהים כמה עשיתי את זה אצלי בבית!!) אבל הידע שלי הוא די בסיסי. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי מחשב שאני מפרמט יחסית הרבה (פעמיים - שלוש בשנה) אז חשבתי לעשות clone של פירמוט נקי + תוכנות ואז כל פעם שצריך לפרמט אני פשוט אעשה restore ורק אעביר את הגיבוי של הקבצים לחדש. המחשב בעיקר סובל מווירוסים ומהתקנת תוכנות בעיתיות ואני חושד שגם אתרים מפוקפקים (לא בדקתי, מעדיף שלא להכנס לזה). האם התוכנה באמת תחסוך לי זמן או שכדאי להמשיך לעשות לבד פירמוטים?
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל רציתי לדעת האם האתר DEEZER נחסם למשתמשים מישראל וכבר אי אפשר לשמוע מוזיקה און ליין? אשמח לתגובה
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
זהו. כבר לא צריך יותר לקחת קורס במבני נתונים.
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
^^^ כותרת, נפלתי ב-6 תורים!!!.............. כמה נפילות יש לכם?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
נגיד יש מערכת כזאת x + 4y+ 5 z =10 2x + 2y + 5 z = 20 x +10 y + 3 z =15 נעביר למטריצה 1 + 4 + 5 = 10 2 + 2 + 5 = 20 1 + 10 + 3 =15 R2 - 2R1 R3 - R1 1 + 4 +5 = 10 0 - 6 - 5 =0 0 + 6 - 2 = 5 עכשיו כל פעולה אלמנטרית[מותרת] שנעשה שתי האיקסים בעמודה הראשונה ישארו אפס תזכירו לי למה ? כלומר אם איפסנו אותם על ידי פעולה אלמנטרית של הוספת כפולה של שורה כל כלשהי אז אם אחר כך אני מוסיף לה עוד כפולה של שורה שיש ב X [נגיד R1 עוד פעם ] אז למה זה ישאר 0 ב X ? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אאאממ... לא יודע, עלה לי בראש לרענן קצת את המראה של הפורום, אני לא מתכוון לשינוי סקינים לגמרי, או משו גדול במיוחד, סתם משו לרענן... כמו שבבית מזיזים את הכורסא לפינה אחרת.. =) : נגיד חשבתי על זה שכוכב ראשון ושני יהיה בצבע זהב כמו עכשיו, ושלישי ורביעי יהיה בצבעים אחרים, וחמישי צבע אחר, ואולי מי שיש לו 5 כוכבים יכול להוסיף עוד כתובית בין הכוכבים לכינוי... יש לכם רעיונות? אתם בעד? נגד? :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות פוסטרים לקיר של סרטים ואולי משחקי מחשב יש למישהוא מושג מאיפה ניתן להשיג את זה באזור תל אביב וכמה זה יעלה בערך?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מחר יש לי מיונים, מופיע כמסלול אל-אופ(אתם בטח מכירים את החברה) - האידיוט שדיברתי איתו בטלפון אמר שהמבחנים יכללו אופטיקה(דה!) מה שעוד לא למדתי מישהו נבחן ויכול להרגיע אותי, או לחילופין להפחיד אותי? מה יש במבחנים? איך יש לך סיכוי לעמוד בהם? כל מה שאני יודע כרגע זה מכניקה של י"א(למעט מומנטים שלא לימדו) ופסיק מחשמל(אלקטרוסטטיקה) של השנה להתאבד עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה זמן אדם נחשב לנהג חדש אם הוא הוציא רישיון מעל גיל 24? עד כמה שידוע לי, חברות הביטוח מחשיבות נהג חדש למשך שנה, אבל את השט של ה"נהג חדש" צריך לתלות במשך שנתיים... מישהו מכיר את הנושא קצת יותר טוב במיקרה?
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
העלתי לפני כמה זמן טרד לגבי תופעה שמתרחשת במגן הברקים שלי מדגם מדגם GPT Protector SC9L, ואף אחד לא ענה והוא לא היה פעיל. הטרד הנוכחי הוא המשך של הטרד הקודם שלי. בכל מקרה, הנורית הכתומה של ההארקה שוב פעם בקושי מאירה, והפעם נראה כי היא כלל לא דולקת. האם זה אומר שאני צריך להחליף את מגן הברקים. צרפתי תמונה שלו למטה: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בדיוק כמו בכותרת שאני עונה על שאלה אני לוחץ ENTER כדי לקפוץ שורה פשוט לא עובד לי מישהו יודע למה או מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי אתר שבו אפשר להרוויח כסף עם מינימום השקע ככל שאתם מקקיעים יותר באתר ושמים בו תכנים מעניינים כך תקבלו יותר כסף לפרטים נוספים הרשמו כאן
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי, בתור Book Report אני עושה השוואה בין ברית המועצות לבין "חוות החיות", אבל אין לי מספיק קריטריונים. לכן, אשמח אם תוכלו להציע פה עוד כמה. (מי שלא יודע על מה אני מדבר, שלא ישאל כאן שאלות אלא שילך ויקרא את "חוות החיות" מאת ג'ורג' אורוול). בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד כמה ימים קבצים מ megaupload מוריד לי על 5 קיי..? לכולם זה ככה ?
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי חברים, אחי הקטן בן 17 התחיל לעבוד עם חבר על פיתוח של משחק מחשב. הוא זקוק לעזרה ופתח דף באתר של מימון המונים. אם תוכלו להפיץ את זה לכמה שיותר אנשים שיראו ויוכלו אולי גם לתמוך בפרויקט זה מאוד יעזור ובעיקר אם תוכלו גם אתם לתת משהו. כתובת האתר: https://www.headstart.co.il/project.aspx?id=13800 קיים שם הסבר מפורט יותר על מה המשחק ומה הרעיון בכלל. תודה לכל מי שיוכל לעזור להגשים לו את החלום לפיתוח המשחק . מה שכן, ראוי לציין שרק אם הוא יגיע ליעד מבחינת הסכום כסף הדרוש יחוייב הכרטיס אשראי של מי שנרשם כתומך. אם לא ישיג את היעד אז אף אחד לא יחוייב בסכום.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש כבר דיי הרבה זמן סרט מצחיק, ואני לא מוצא.. אני מחפש סרט עם הגזמות, ושיהיה ממש מצחיק! שכמעט כל הסרט יהיה קטעים מצחיקים.. קיים סרט כזה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-