עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. באיחור קל, אנחנו מקבלים סרטון נוסף שמתעד את הסרט על Warcraft כפי שהוצג בכנס הקומיק-קון, הפעם מצד גזע בני האנוש לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הצצה-נוספת-אל-הגירסה-ההוליוודית-של-warcraft/

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  2. Started by HaEsrimVeArba,

יש בחורה אחת שהייתי במערכת יחסים אינטרנטית\טלפונית איתה לפני כשנה שנינו יצאנו פגועים. הייתי צריך לעשות את זה מזמן אבל לקראת יום הכיפורים אני רצה להתנצל ולבקש אולי הזדמנות שניה.אני מחפש ציטוט שיתאים למכתב כזה. ואם יש לכם עצות חיוביות תבורכו, שנה טובה ומתוקה לכל חברי הפורם.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  3. ג'ילט ג'ל (ספיד סטיק) לא יודע איך לאיבוד בארון כמעט 40 שקל תאריך אחרון לשימוש 2009\01 מה אתם אומרים אפשר עדיין להשתמש ?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by Lirux,

יש את השיר הזה עם החמת חלילים או איך שלא רושמים את זה... הוא דיי מוכר, הוא לא ממש חדש... מישהו יודע איך קוראים לו?

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by Red-AnGel,

כל המעוניין בקניה משותפת שישלח הודעה פרטית וגם איך הוא מתכוון לשלם ואם הכרטיס אשראי שלו תקף בחו"ל.

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  6. חדשות: NoAds היא תוכנה מעולה על-מנת להיפטר מפרסומות pop-ups באתרים! חחח אולי הגיע הזמן לשנות?

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  7. בינתיים התגובות הכי טובות זה זיגזג מחשבים. יש חנויות נוספות באזור ראשון לציון שהן מומלצות? מה דעתכם על SKYPC או DMO אני מחפש חנות שתהיה אדיבה לא רק במעמד הקנייה כמו הרשתות הגדולות. האם כדאי לקנות ברשת באג ? תודה

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by J0HNiE,

כמו שכמה יודעים אני גר בארה"ב ועוד בערך 3-4 שבועות אני מסיים 12 שנות לימוד ומקווה לא לחזור לסיוט הזה (אני מעדיף ללכת לצבא מאשר ללמוד).. בכל מקרה בבית ספר שלי צריך להזמין את הכובע המרובע הזה והחליפה הזאת שאתה לובש מתי שאתה מקבל את הHigh School Diploma והנה התמונות :xyxthumbs: הכובע החליפה + הכובע אני + הכובע + החליפה אני כבר לא יכול לחכות שיגמר הגהינום הזה

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  9. Started by DAN,

מה הסתירה קאיה? ביהמ"ש מותח ביקורת חריפה על יבואנית קאיה - שהסתירה מידע מלקוח שרכש ממנה רכב, וגילה שהוא עבר תיקונים רבים. קאיה חויבה להחזיר את הכסף בני ברק יבואני הרכב מגלים במקרים רבים עמדות כוחניות כלפי רוכשי מכוניות חדשות. זה קורה במיוחד לאחר שהקונה כבר שילם את מלוא התמורה עבור המכונית, קיבל את הרכב לרשותו ורק בדיעבד מגלה שהרכב החדש שקנה הוא בעייתי או שיש לו כבר עבר מכובד של תיקונים. אז נכון שלא בכל מקרה זכאי בעל הרכב להחלפת המכונית. אבל יש מקרים ממש צורמים שבהם מעלימים יבואני הרכב מידע חיוני מרוכש המכונית, וכשהוא מגלה את הבעיה בדיעבד ופונה ליבואן - מנסים לנפנף אותו בטענה שהוא טרדן. בימים אלה נתן בית-המשפט פסק-דין בפרשיה מסוג זה. מדובר בסיפורו של דוד כנורי, שרכש מכונ…

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by deangefen,

יש לי אפשרות לקנות PSP ביפן ושחבר יביא לי אותו. אבל אני חושש שכאשר הוא יצא בארץ המשחקים לא יתאימו לו האם זה יכול לקרות?

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  11. אני מחפש עבודה בתחומים האלה כרגע אני שולח הצעות דרך האתר jobmaster כבר חצי שנה ואף פעם אפילו לא היתקשרו מהמקומות האלו וזה מוזר לכן אני מבקש מכם המלצות לאתרים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  12. היי אני עוזב את הבית סופסוף ואני צריך אינטרנט איזה ספק? איזה תשתית? איפה הכי זול וטוב? ואני מאוד מעדיף מקום ללא התחייבות כי אני לא הולך לגור שם לנצח. *עריכה!! הערה: אין לי קו טלפון בדירה ואין לי כבלים בדירה.

13. אם הזמנתי מוצר והודיעו לי שהוא מגיע בין 12:00-15:00 והמוצר לא מגיע בזמן , האם מגיע לי פיצוי של 300 שקל ?

14. Started by tom123,

http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/5841.MosheSason.pps מי מצליח לגלות?

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by PhP dUdE,

מישהו יודע אתר ששולח מוצרים מארצות הברית? זאת אומרת צד שלישי,זה מגיע אליהם והם שולחים לי..

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by DakloN,

את מכירים אולי מקומות כאלה שמוכרים המון סיכות יחידה כאלה למינהם... ריקושט ניסיתי אין להם...

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  17. שלום, לידיעתכם , ישנם שני ייצוגיות נגד HOT , אחת בתוקף ואחת עתידה להיכנס עכשיו לתוקף , זאת שבתוקף כבר: http://cafe.themarker.com/topic/2189173/ פשוט לפנות ולקבל את זה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000689915 עוד לא בתוקף , מהירות אינטרנט כפולה חינם למשך שלושה חודשים . דיברתי איתם היום והם טוענים שיתקשרו לאחר החג להודיע ללקוחות על המבצע. - אולי צדיק בסדום. תהנו.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by -LosNir-,

היי עשיתי טראק קטן ב Cubase.. (טראק ראשון שלי בכללי) השתמשתי ב Cubase עם ה Instruments הבאים: z3ta+, HyperSonic, DD Drum Sampler II שם: LosNir - Crazy Vibes איכות: 128KBPS, MP3 שימו לב שזה עדיין סקיצה.. מפרט מחשב: Intel Pentium 3 1Ghz 384MB כרטיס קול: E-MU 1212M מקלדת שליטה: Kurzweil SP88 מוניטורים (רמקולים): זוג KRK Rokit Powered 6Inc מחשב ישן אני יודע, אבל עובד כמו בובה הורדה: http://www.speedyshare.com/241919711.html תביעו חוות דעת (ראשון!)

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  19. Started by yoav1000,

במשחק רשת אז כנסו ל- http://canso2.2do.co.il תודה לנכנסים!

• 11 תגובות
    • 842 צפיות
  20. על מה לוחצים בשביל לשמור תמונות מהביוס?

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  21. אני מנסה ללמוד שיר מסויים, אבל הוא דורש ממני לכוון את את כול המייתרים של הגיטרה Half Step Down אין לי מושג בכול מה שקשור לכיוון גיטרות, ובגלל זה אני משתמש בטיונר הנ"ל:http://www.musiciansbuy.com/FENDER_LX12_TUNER___A_$41_99_VALUE.html המוכר אמר לי שאני יכול לכוון איתו את הגיטרה HALF STEP DOWN אבל הוא לא ממש פירט איך. מישהו יכול להסביר לי איפה המחט שעל הצג צריכה לעמוד, בשביל שאני יידע שהמייתר מכוון Half Step Down?

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  22. כל דיון שהגבתי בו אי-פעם פתאום מופיע כ"תגובה חדשה", ואי אפשר למחוק את כולם ביחד ע"י "סמן כנקרא" אלא עמוד-עמוד, ויש לי 129 כאלה... מה זה אמור להביע?

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  23. אתר ONE.CO.IL לא עולה לי כבר שבוע זה קורה גם לכם או רק לי ?

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  24. שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה להזמין לאישתי מוצרי טיפוח של חברה הנקראת "develop 10", לא ניתן להשיג את המוצרים האלה בארץ, מצאתי אתר בחו"ל שמוכר אותם אבל האתר לא עושה משלוחים לישראל, מישהו יכול לעזור לי למצוא דרך להזמין את המוצרים שלהם לארץ? בתודה מראש לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  25. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

התערוכה היתה ממש קטנה, אולם אחד ועוד חדר, היו הרבה עמדות של חנויות מחשבים שמכרו שם דברים, היו הרבה חברות אבטחה, כגון קספרסקי, חברות לוחות, חברת הרמקולים הלטק לנסינג, המקום היה עמוס לעייפה, וכל סנטימטר דחפו לי ליד פלייר, היתה שם עמדה של מחשבים, בא לרגע אחד גלשתי ב HW ;D. מחיר הכיסה 50 שקל :-\. בסה'כ לא משהו שווה טירחה גדולה לנסוע ולראות את הדברים, היו שם הרבה דברים חדשים מערכות קירור מים ו כרטיסי מסך, לא היו שם חברות של מעבדים AMD' INTEL. לצערי הרב נפלתי גם ליום ממש לא טוב, הייתי חולה, לכן גם לא כתבתי פה במשך כמה ימים.

• 4 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.