עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. סרטונים מהים בשישי הזה, חוף ירושלים ת"א אני והחברה וגם

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  2. Started by GOVNER_T.S.Y,

הלכתי היום לחנות, כולי דרוך ומוכן להלחם על זכותי לגישה לפנים המארז. נגשתי לסוכן וואלה הוא יצא גבר, אמר לי בשביל זה באת לפה יכולת להתקשר הייתי אומר לך שחופשי אתה יכול לגעת במארז, רק במידה ותגרום נזק פיזי (שריטות שליפת שבבים וכאלה) רק אז האחריות תפוג, ואמרתי לו שאני רוצה את זה בכתב הלך כתב שם חותמות הוא היה ממש בסדר. אני מרגיש שעשיתי עכבר מהר. סך הכל אני מרוצה מהמחשב הוא עובד פצצות CRYSIS עובד לפנים קיצר KSP אחלה חנות אני רואה שאני קונה תמחשב הבא שלי גם שם :> g0vner_x3

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  3. Started by Proctocal,

שלום, שמי ירין. נקלעתי לבעיה - נרשמתי לפייפאל עם כרטיס ויזה. עכשיו, אני לא רואה באתר של הויזה את ארבעת המספרים שאני צריך לכתוב. ביקשתי מהם לשלוח לי שוב, עוד בזבוז של 8 ש"ח.. מתי זה אמור להישלח? תודה רבה. ירין.

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  4. Started by kfirlion,

ראלי WRC ראלי דקאר פורמולה 1 ומה עוד? תנו רק שמות של מירוצים של מכוניות....

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by Born2Kill,

חבר שלי הביא לי משחק מזה נחמד. http://www.dailyfreegames.com/images/files/final%20survival-MA.swf ממש כייפי תנסו... הגעתי ל-Lv.7. איזה מבאס, הכל בגלל יורק האש הזה... Q=מחליפים נשק. A= יורים.

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  6. Started by CyberBot,

תנין נגד צלופח http://www.break.com/index/alligator-bites-electric-eel-1966616

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by klayton,

Best Door to Door Salesman Ever! Kenny Brooks

8. Started by goolkt,

ננעל

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  9. Started by KOBRA CHOPER,

http://www.youtube.com/watch?v=RHyUYNyMtVY&search=SNIPER%20RIFLE תגידו מה זה ה SNIPER החזק ביותר שיש?

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  10. Started by Toxin II,

אהלן כולם יודעים מה אומר THIS IS SPARTAAAAAAAAAAA [למי שלא- זה יבהיר לו] בקיצור ולעניין, היום חזרתי מהבסיס אחרי עוד שבועיים מתישים, ובעודי על האוטובוס נתקלתי במחזה מתמיהה... איזה ילד בן 14 החליט לדפוק את אחד הקרטונים הענקיים האלה שתמיד מציבים בקולנוע שמפרסמים סרט שעתיד להגיע בקרוב... במקרה הזה, הוא דופק את הקרטון של "300"...הקרטון הכיל את דמותו של החמוד הנ"ל בגובה של איזה פאקינג מטר עשרים. איכשהו הוא הצליח לדחוף את הקרטון לתוך האוטובוס ולהניח אותו לידו באחד המושבים. מכיוון ונדפקתי עם תיק גדול, עליתי על האוטובס אחרון ולא היה לי איפה לשבת, אז עמדתי...ואז נגלה לעיניי מחזה מרהיב- מנקודת המבט שלי, אדון "THIS IS SPARTAAAA" הציץ כך שרק ראשו היה מעל המושבים וזה היה נראה …

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  11. לכל אלה שצמים תפרמטו את המחשב כי גם ככה הרבה אנשים לא נכנסים לאייסיקיו, מסנג'ר ועוד.... אין מה לעשות.... ואני אומר את זה לכל אלו שהמחשב שלהם עם הרבה וירוסים, קבצים לא רציפים, ו-Full קבצים שלא צריכים......... כל זה כדי שהמחשב יעבוד יותר טוב..... פרמטו את המחשב, מומלץ מאוד! גם כך יהיה משעמם ביום כיפור עריכה: סליחה, אבל אכן יום כיפור הוא יום משעמם כי ביום הזה צמים ואין חנויות פתוחות וכו'.... מה כייפי פה, וחוץ מזה זה המלצה למי שוינדוס שלו כבד יותר ממה ששוקל "אריאל שרון"!

• 13 תגובות
    • 885 צפיות
  12. יש לי חבר שהוא מנסה לעשות רווח ואם יש טקסט קדימה אז הוא נמחק. אני זוכר שנתקלתי בדבר הזה פעם נראה לי שזה היה איזה כפתור לחוץ או משהו ? יש למישהו רעיון? לא הצלחתי למצוא משהו. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  13. צמד הבמאים-תסריטאים המעוטר חוזר לתחום הקומדיות עם Hail, Caesar! לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-הצצה-ראשונה-לסרט-החדש-והמדליק-של-הא/

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by nnfyrbsnss,

אני מתכנן לקנות מחשב ובskypc הוא יוצא ממש זול לעומת IQPC אז כעת אני מחפש דעות אם החנות אכן טובה ויש ש אנשים טובים אני נוטה עוד לSkypc מכיוון שהם הרבה יותר קרובים לעיר שאני גר בה (חולון) מישהו אמר פה שהיתה לו בעיה גדולה עם החנות .. זה חד פעמי או שזה חוזר אצל עוד אנשים? תודה רבה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 12.05.2007 בשעה 18:09:00 תודה רבה לכולם!! :'( כבר עבר יום והדיון עבר לעמ' 2 כבר כתבתי שמישהו אמר שהיתה לו בעיה עם החנות ואני פותח עוד דיון מכיוון שרציתי עוד דעות.. אפשר לפתוח אותו?? תודה רבה בכל מקרה

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  15. Started by HoLy4EvEr,

שלום לכולם יש לי מקלדת של לוגיטק MEDIA ELITE עכשיו אני רוצה להוסיף אותיות ברוסית ושמעתי שהמדבקות ממש חרא...אחרי כמה זמן יורדים... רציתי לשאול אולי יש איזה טוס לא מחיק וממש נגד זיעה וכו כדי שאני ירשום על הכפתורים? מה עדיף? לא בא לי ממש להרוס את היופי של המקלדת

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  16. Started by Norm4nde,

This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification. זה הבעיה שזה מראה לי אחרי שהורדתי את 4GB של windows vista beta 2 אני לא מבין מה זה הUDF file אני צריך עזרה דחוף אני חייב את זה תודה על כל העזרה!

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by mrdjmo,

שלום רב אני מורה למחשבים בבית ספר בדרום , כל הזמן היה מופיע אצלי בגוגל בצד "חיפוש מתקדם" כרגע נעלם , עברתי לגוגל כרום גם איננו ! אני לא יודע אם גוגל בכלל הורידה את ההטבה הזאת מהאתר שלה! איך אפשר להחזיר אופציה זו ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by dorratz,

כנראה שיש תרנ'ד חדש ביום העצמאות: להביא לפארקים מארזים ישנים, לשים בתוכם גחלים, לפזר קצת שמן, לזרוק איזה גפרור לתוכו והנה יש לנו מנגל ! אפשר להחליף את השישליק באיזה ג'יפה FX 5800 מגעיל... ;D

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  19. Started by r1plet,

כל הת׳רדים הקודמים בנושא די ישנים, אז מה האופציות העדכניות למעמד זול שיכבד את ה Turtle Beach X11 שלי?

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  20. http://www.youtube.com/watch?v=abxAdGQNu3Q&mode=related&search= יש שם איזה 7 פרקים כולם אדירים! עריכה: זה שני חברה שמדובבים את ספלינטר סל...אבל לא מה שאתם חושבים ;D בהתחלה יש בחור ובחורה שמציגים אבל זה ממש קצר מיד זה מתחיל אחרי זה.

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by Burned,

יש לי שאלה שאני לא מצליח לפתור אודה לכם את תרשמו את הדרך שלושה כוחות שווים פועלים באותה הנקודה. הזוית בין הראשון לשני שווה לזוית בין השני לשלישי. הוקטור השקול שווה לפעם וחצי כל אחד מהם. מהי הזוית ביניהם?

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  22. Started by Ido.G,

היי, כרגע אני עם מכשיר Samsung 630 ברשת פלאפון במסלול חיילים. אני שוקל לעבור למסלול חיילים החדש של ESC בו מקבלים גם מכשיר Telit X95. אז כמה שאלות: א. איך המכשיר? ב. האם מישהו מכיר את המסלולים ויודע איזה מהם עדיף?

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  23. Started by urdead,

יש לי שלט של JVC MULTIBRAND REMOTE CONTROL UNIT LP20337-008 ואני רוצה לתכנת אותו שיפעל על טלוויזה של LENCO ואני לא מצליח מישהו יכול לעזור לי ? אני לא יודע לתכנת את השלט או את הקוד של LENCO ....

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  24. Started by StrikeEagle,

אני לא יודע איפה בדיוק לכתוב את זה אז הלכתי על בטוח. שאני מקבל משליח מחשב מה אני צריך לבדוק לפני שאני משחרר אותו? לפתוח את הקופסה? לראות שכל החלקים שם?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים