כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
אני מנהל האתר southpark4U האתר עוד לא ממש נפתח אבל כמעט כולו מוכן. פתחתי פורומים לאתר - הפורומים אני צריך שתציעו לי כותרות לנושאים לפורומים. כמו שיש לדוגמא בפורמים של HWZONE את הנושאים - חומרה , מעבדים , תוכנה , כללי וכו'... אז אני צריך כאלה שקשורים לסאות'פארק. בקיצור - מי שיש לו רעיון שיציע הצעות אם יש פה מישהו שרוצה להיות מנהל בפורומים שיצור איתי קשר דרך אי סי קיו מספר - 154095782
-
אני בונה מחשב לדוד שלי הוא גר בתל אביב ואני רוצה לקנות לו את המחשב בחנות בתל אביב שנותנת שרות מעולה גם אחרי הקנייה שיש בה חלקים טובים והרבה מותגים כמו בחנויות PCH וKSP ואם מחירים זולים מישהו מכיר חנות כזאת? השמח גם לכתובת
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלחו לי הודעות פרטיות לפני כמה ימים לפייסבוק, מחקתי אותן. קיימת איזה דרך לשחזר אותן?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב ב-5K רציתי לדעת מה הולך להיות מוזל ,בכמה בערך? וכמובן מתי ? אני יודע שיש מעבדים חדשים שנכנסים וגם כרטיס מסך חדש. מה כדאי לרכוש מהציוד החדש שיוצא ? ומה לא?
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
כשהכנסתי את הכתובת בישראל הוא אמר שיש בעייה עם המשלוח... מישהו פעם הזמין משם משהו ויודע מה צריך לרשום? תודה.
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם.. היום פירמטתי את המחשב, אך לפני הפירמוט צרבתי את הקבצים שרציתי לגבות. עכשיו כונן הדיסקים לא קורא את הדיסק והקבצים האלו מאוד חשובים בעבורי. האם יש אפשרות כלשהי להחזיר את הקבצים האלו (תמונות בעיקר) עם תוכנה או משהו? :-[ :'( תודה מראש לעונים, אמיר [br]פורסם בתאריך: 24.01.2008 בשעה 20:46:03 מצטער על הדאבל, אבל בדקתי את הדיסק בDVD הביתי והקבצים נצרבו. הבעייה היא בצורב כנראה (3 שנים כבר אצלי)..אחח איזו הקלה.. אמיר.
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
קודם כל הוא נהיה בעברית עם פלאש גרוע שלא עובד ומלא פרסומות מעצבנות לחיצות כשהכפתורים הרגילים לא לחיצים!!! אחרי זה אני נכנס לסרטון ואז נכנס לסרטון בצד ואז הוא זורק אותי לדבר מעצבן כזה שנקרא בחר את הקט' שלך :pissed: :pissed: :pissed: יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
:lol: (התמונה מפורום Orphaned land)
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
אני מחפש אולפן הקלטות ....בערך כמה עולה שעה באולפן + מיקס
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני זוכר שקראתי כתבה שביטלו את זה ואני לא מוצא את זה עכשיו.. מישהו יודע ?
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי שלט של JVC MULTIBRAND REMOTE CONTROL UNIT LP20337-008 ואני רוצה לתכנת אותו שיפעל על טלוויזה של LENCO ואני לא מצליח מישהו יכול לעזור לי ? אני לא יודע לתכנת את השלט או את הקוד של LENCO ....
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מנסה ללמוד שיר מסויים, אבל הוא דורש ממני לכוון את את כול המייתרים של הגיטרה Half Step Down אין לי מושג בכול מה שקשור לכיוון גיטרות, ובגלל זה אני משתמש בטיונר הנ"ל:http://www.musiciansbuy.com/FENDER_LX12_TUNER___A_$41_99_VALUE.html המוכר אמר לי שאני יכול לכוון איתו את הגיטרה HALF STEP DOWN אבל הוא לא ממש פירט איך. מישהו יכול להסביר לי איפה המחט שעל הצג צריכה לעמוד, בשביל שאני יידע שהמייתר מכוון Half Step Down?
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
טוב,לאור בקשות-עשיתי פרק נוסף ב"סדרת הקומיקסים" שלי הפעם עשיתי את הקומיקס בפוטושופ ובצורה מקצועית בהרבה,ולכן גם התוצאה נראית הרבה הרבה הרבה יותר טוב. מה גם שהפעם אני לא צריך לתת לאף אחד קרדיט-כל האיורים,הציורים והעריכה הם שלי הפרק השלישי נקרא "chicks בתרתי משמע",וחייבים לקרוא את פרק 1 ופרק 2 כדי להבין מה קורה בפרק 3. בכל מקרה,אם הפידבק יהיה חיובי אני כנראה אתחיל לעשות קומיקסים על בסיס קבוע,אולי אפילו אפתח בלוג לקומיקסים [משהו בסגנון של penny arcade] תהנו,והכי חשוב-תגיבו ותחוו את דעתכם תגובות ממש חשובות לי-מה לשפר,מה אהבתם,ומה לא אהבתם *הערה-בפריים 5,כתוב "יש לי פיתרון"...משום מה זה התחרבש ולא שמתי לב...תיקון של זה ייקח לי בערך 20 דקות כי זה בועות דיבור שקופות :s05: http:/…
-
- 13 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לעשות מודינג למארז. ראיתי פרוייקט של מישהוא שעשה חיתוך מדהים!!! על המארז,של שני דרקונים. לינק לתמונה: http://www.bit-tech.net/modding/2007/05/29/project_logs_update_11/2 אני רוצה לעשות את אותו החיתוך בדיוק,במארז שלי, אבל אני לא מוצא את התמונה, חיפשתי שעות על גבי שעות בגוגל,ולא מצאתי, בבקשה שמישהוא יביא לי לינק של התמונה הזאת!. בתודה, MuTaTiOn.
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
תראו משהו מצחיק שנתקלתי בו בעבודה. שימו לב לשורה 3. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
איזה אתר טוב ואמין הכי חשוב יש מחול שממנו אפשר להזמין רכיבים לארץ?
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
בחג הפסח הכשר והנחמד, החלטנו אני וחברי להזמין פיצה 1 פלוס אחד. לשליח חיכנו דקות ארוכות, וכשצלצל הפעמון היו פנינו מאושרות. את המגש פתחנו בציפיה גדולה, אך לא האמנו כשראינו שקיבלנו.... פיצה הפתעה! ושיהיה בתאבון!
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
כי ביום ראשון הקרוב ויום שני ישודרו שני הפרקים האחרונים של העונה השישית. ורציתי לדעת אם ישדרו גם את השביעית... תסתכלו במדריכי TV שלכם או משהו. נ.ב: ערוץ 22 א-ה 14:00 שידור חוזר ערוץ 23 23:15.
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם, . ברשותי נגן מיני-דיסק במצב מצויין, לא השתמשתי בו הרבה בכלל. החלטתי למכור אותו, בגלל שאני לא משתמש בו הרבה. במידה ומישהו מעוניין לקנות ממני, שיפנה אלי ל-ICQ שמספרו: 532570, או למסנג'ר: miky48@zahav.net.il. תמונה להמחשה (ככה הוא נראה בדיוק):
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
אני הולך לעשות ניתוח בחופש, שדורש אישפוז למשך שבוע בבית החולים. האם יש סיכויים ש: יתנו לי להשתמש בלפטופ/ יחברו אותי לאינטרנט?תודה, --Vega
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
אוקיי אני אתחיל ככה: המורה לאנגלית שלי נותנת לי הזדמנות לשפר את הציון שלי במקצוע. היא שלחה לי אנסין באי מייל, ואני צריך לשלוח לה את זה בחזרה.... פליזזז אנשים זה ממש ממש חשוב לי! זה ההבדל בין נכשל לעובר! מה שאומר שזה ההבדל בין לעשות קורס קיץ בביצפר, לבין להיות חופשי!!! בכלל זה ממש ממש קצר, ואמור להיות לא קשה (אבל אני בכיתה י' וזה לכיתות י"א'..) אז מי שיכול אני מאוד אודה לו על זה! הנה קישור לאנסין: http://forums.ort.org.il/files/30/1775990/7109739.doc
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, אנחנו רוצים לנסוע מחר עם המשפחה ובנות הזוג לטיולון קטן בצפון הבעיה שאנחנו לא מכירים מקומות בכלל. אנחנו מכפר סבא ככה שיש עדיפות לצפון הלא ממש רחוק (עדיף לא להרחיק לרמת הגולן) ואנחנו רוצים שיהיה איזה נחל שזורם גם בקיץ מכירים משהו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-