כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לקרוא את כל הסיפור שהיה עם מנהלי האתר ופנדה ומשום מה המנוע חיפוש לא מוצא לי אותו ( ואני יודע שהוא קיים כי קראתי אותו פעם אחת) אז מישהו מימכם יודע את הלינק לתרא'ד הזה שיכתוב לי אותו בבקשה. בתודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מישהו פתח פה תראד על משאים עם מנוע סילון שנוסעת במהירות של מטוס עשיתי חיפוס ולא מוצא לי או שהמנוע חיפוש בפורום מעפאן.....תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני צריך את התירגום לחלק השני של הסרט. הבעיה היא שמצאתי אחד ב-EMULE אבל הוא לא כ"כ מסונכרן לסרט. ניסיתי גם לעבוד עליו עם Subtitle Workshop אבל ללא הועיל :-\. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני צריך להגיש עבודה גדולה באנגלית ליום שני וכמובן שלא התחלתי. בעבוד אני צריך לקחת מבחנים, בחנים ועוד כל מיני ולתקן ולשפר ועוד כל מיני שטויות. עכשיו, הבעיה היא שאני לא מצליח להבין את ההערות של המורה שלי על המבחנים והעבודות בגלל הכתב יד שלה. סרקתי דוגמית מאיזה מבחן, אם מישהו יכול לתרגם את מה שהיא כתבה שיכתוב פה and i will very thankful... very ver thankful ;D. זה על צבא ושחרור מהצבא לעבודות שירות לקהילה ואני כתבתי שם גם על רכישת ידע בשנים האלה (יקל בזיהוי מילים שהיא אולי כתבה).
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש תרגום לסרט הנ"ל, בבקשה אם מישו יודע איפה אני יכול למצוא בעברית או באנגלית לא חשוב לי שיתן לי פה קישור אני באמת כבר אובד עצות תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
חבר'ה מישהו יודע מאיפה ניתן להוריד תרגום בעברית לסרט Carandiru? תודה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי הכותרת אומרת הכל... תודה מראש install
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכוללללללם. אני מחפש תרגום לשר הטבעות הראשון (fellowship of the ring) אבל לא מדובר בגירסה המקורית אלא בגירסה מיוחדת שנערכה מחדש וכוללת קטעים שלא הופיעו בקולנוע, אנא למי שיש את התרגום (עדיפות לעברית אבל גם אנגלית יהיה בסדר) שיפנה אותי ללינק או שישלח לי הודעה פרטית. מדובר בשני קבצים של 696 מגה כל אחד וזה נקרה THE LORD OF THE RINGS- THE FELLOWSHIP OF THE RING EXTENDED CUT תודה מראש, עקרב. עריכה: רק לתשומת ליבכם- שלא תחשבו להסיט את הדיון לכיוון ווארז או משהו כזה. אין לינקים להורדת הסרט עצמו או משהו כזה, רק כתוביות נטו.
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש תרגילים שאפשר לעשות בבית בלי מכשירים מיוחדים לחיזוק שירירי הירכיים, מישהו מכיר? ???
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני עובד בהוסטל לאוכלוסיה הסובלת מבעיות נפש יש לנו מחשבים כל כך ישנים שהאיטרנט לא זז ואין לנו תקציב לחדשים לצערי אשמח לכל תרומה של מחשב ישן מפנטיום 3 ומעלה תודה מראש אלעד 0523924145
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אבא שלי אפך לאחרונה לנכה ,כי נאלצו לקרות לו רגל העניין שהבן אדם מהמר ,ואנחנו לא יכולים לעזור לו כספית או בדברים יקרים ,שיתנופפו בטיל בגלל ההימורים ואני גם לא מבקש לא כסף ולא דברים יקרים ,אני לא מתכנן לעשות מיזה מסחרה מה שאני כן מבקש זה ציוד ישן שאין לו ערך נורמלי ביד שניה ,או ציוד חצי פגום שאני יוכל לתת לו דברים כמו קונסולות ישנות מחשבים ישנים ודברים כאלו אנחנו גרים באזור השרון ומי שמעונין שיצור איתי קשר בפרטי
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, בעקבות ויכווח עם חבר,אני מחפש הסבר למה ההבדל בין ניעור המשקה לעירבוב,כמו בסרטי ג'יימס בונד המפורסמים,כמובן שאני מתייחס לאופן הכנת הקוקטייל. יש לי עוד כמה שאלות,יש כל מני כוסות לשתיית אלכוהול,אפשר הסבר,אולי תמונה של הכוסות למינהם. בקשה אחרונה אפשר אתרים בעברית,באנגלית להכנת קוקטלים משקאות??
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
ראיתי אותו שהייתי בן 8 בערך, סרט ישן . מערבון שמספר על בחור שנודד בדרכים, ואוסף כל מיני אנשים ובעיקר נשים במצוקה והן מתלווים אליו לדרכו. אם אני זוכר נכון הסרט היה משהו כמו שלוש שעות לפחות... הסרט היה צבעוני אבל באיכות דיי ירודה. מישהו מכיר \?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש אתרים שבהם אני יהיה יכול לפרסם דברים שהני מוכן למכור,כגון וואלה,ששם כבר פירסמתי. מכירות כמו טלויזיה וכו שאני כבר לא צריך. מה שכן שהאתר יהיה חינמי,אני לא מתכוון לשלם על הפירסום(כמו בוואלה). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מחפש איזה אתר שיקצר לי את השם ש Geocities נתנו לאתר שלי. מישהו מכיר איזה אתר שעושה את זה???
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, אני צריך את הספר שבאתר הזה http://www.adwordssecrets.co.il/ מישהו יכול לעזור לי איפה אני יכול למצוא אותו כי כמה קנו את הספר ובטוח שזה מסתובב ברשת אז חבל שאני ישלם עליו 80 דולר שהאמת אין לי אותם. אני באמת יודה לכול מי שיעזור לי. עוד דבר שחשוב יש את הפרק הראשון הוא בחינם ואני לא מחפש אותו אלא את הספר כולו.(הפרק הראשון הוא כ2.5 מ"ב) תודה. מנהלים אם זה לא מתאים לפה אנא תעבירו! וכול האנשים שאומרים שזה לא חוקי אל תשכחו שאתם מורידים סרטים ושירים חופשי בלא חוקיות.
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
עריכה ----------- עקב תגובות לא נעימות ערכתי את ההודעה...
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה חברים מחפשים וילה לסופ"ש למסיבה, משהו נחמד כזה, לא מפואר ויקר~ באזור ת"א, ראשון, פ"ת, נתניה... בסביבה הזו; שתהיה בריכה, שאפשר לשים מוזיקה בלי ששכנים יתלוננו. אני אין לי מושג בכל העניין ולא יודע מה טווחי המחירים, חבר אמר שהוא יכול לארגן וילה ב-3.5 אז אם אפשר הצעות באזור הזה 4K~
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הארועים בצפון .... אובכן, קרה מה שקרה בצפון. לכאורה, תנאים אופטימליים לניסוי על אמת. "רק" שני טילי קרקע - קרקע (עם ובלי מרכאות) עשו את מעופם לכיוון הארץ. מה שאמור לטפל בסוג האיום הזה היא מערכת "קלע דוד", או בשמה הקודם "שרביט הקסמים". המערכת מבצעית מזה זמן מה, כלומר עברה את כל השלבים עד להיותה כזאת. אממה, ככל הנראה, תוך כדי הירוט התברר שאין איום על הארץ. נו, מילא. אז הופעלה השמדה עצמית למיירטים של המערכת. אכן, שברים של מיירט אחד נפלו בשטחי מדינת ישראל. אבל, וזה האבל הגדול, המיירט השני נעלם. או יותר נכון, לא יודעים מה היה לו. איננו. לא שברים ולא טיל ולא כלום. בעיה. בעיה גדולה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שלום אני מחפש עבודה ומי שיכול להציע לי משהו בכיף.. יש לי ניסיון עמוק במחשבים וידע טכני גבוה מחפש עבודה בתחום החומרה או בתחום מערכות הקולנוע (פריק רציני בתחום) מי שמעוניין ליצור קשר המייל: eran26bm@gmail.com ואני אשלח ק"ח תודה חבר'ה...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש שירים בסגנון השיר של Darin - Step Up. יש למישהוא? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
אני מחפש שירים סטלניים, שקטים יחסית שעושים כיף להרגע כמו PIXIES - HEY לדוגמא. תודה !!
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני חבר בצוות ההפקה של תוכנית נוער בערד שתעלה לאוויר בטלוויזיה הקהילתית. יש לנו כבר את רוב התכנים, אבל אין שם. אנא זרקו את כל הרעיונות שעולים לכם בראש. אפשר אולי לשחק איכשהו עם המילה ערד. תודה, עדי.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצאתי אתר שאותר לכם איזה שירים כרגע מתנגנים ברדיו בכל מני תחנות. ניתן גם לערוך חיפוש איזה שירים נוגנו בכל תחנה בתאריך וזמן מסויים. תהנו. http://www.hingi.net/ יש בצד שמאל רשימה של כל התחנות הכי פופולאריות ומה מתנגן בהן כרגע... לתחנות האחרות זה כבר בתשלום של אס אם אס.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-