עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תודה לעוזרים....

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אהלן, אני מחפש תמונה של Porsche 911 Turbo, ברזולוציה גבוהה מאוד. אני לא מתכוון לרזולוציה של רקע אלא למשהו הרבה יותר גדול מזה... אני לא יודע גדלים מדוייקים, אבל זה הולך להיות מודפס בפלוטר (מדפסת גדולה) אז תבינו לבד... תודה

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by nehmia,

אני רוצה תמונה מש מגניבה משהו בסט כזה...רק שלא יהיה מסובך מידי...אני חשבתי על משהו בסגנון דרקון יורק אש.... אם למשהו יש אז אתם מוזמנים להעלות תמונות...

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  4. אני מחפש תמונה גדולה ומיוחדת לעשות ממנה פוסטר גדול צריך תמונה עם איכת גבוהה מאוד למי שיש תודה לכולם!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by waizman,

אהלן אני מחפש את התמונה שצירפתי ברזולוציה גבוהה לצורך הדפסה בגדול מאוד. הרזולוציה המקסימלית שמצאתי היא כ 1000x400 וזה לא הכי מספיק לצרכים שלי. אם תוכלו לעזור לי במציאת התמונה בגודל גדול יותר אני אודה לכם מאוד. תודה מראש! [attachment deleted by admin]

6. Started by ofer_fas,

שלום, אני רוצה להוציא חולצות לצוות שלי בצופים, והיה לי רעיון מגניב עם התמונה של... בירז'יט (המנקה המוזרה.. ) לא יודע איך נזכרתי בזה אבל זה ממש מתאים, הבעיה היא שאני לא מוצא את הדיסק של המשחק ואין תמונות באינטרנט.. :-\ אני צריך או תמונה שלה מהמשחק הראשון עם מגב (או מה שזה לא יהיה שהיא כל הזמן מחזיקה.. ) או תמונה מדיסק השני (ששמה היא נראית ממש עצבנית.. היא הולכת עם פלומבה מכות...) תודה רבה ;D

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Black Knight,

ערב זח! אני מחפש תמונה משר הטבעות (השלישי), תמונה של גאנדאלף עם המקל מאיר כשהוא על הסוס ומרחיק את הנאזגולים בשדה. עדיף שהתמונה תהיה נקיה בלי כל מיני עיטורים אלא רק התמונה הזאת. אם אפשר ברזולוציה כמה שיותר גבוהה ובאיכות כמה שיותר טובה... חיפשתי ברחבי הרשת ולא מצאתי... תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלומות, אני זוכר שמתישהו בפורום הזה ראיתי תמונה שממחישה את ההבדל בין דוקטרינת הלחימה של צה"ל לדוקטרינת הלחימה של ארגוני הטרור הפלשתינאים, מצד אחד נראית עריסה וחייל צה"ל עומד לפניה, כמגן עליה. מן הצד השני נראית עריסה וטרוריסט(או "לוחם חופש" בשביל מר רון פאוול שלנו) עומד מאחוריה, כך שהעריסה מגנה עליו. הינני מחפש את התמונה כבר די הרבה זמן, תוך כדי ניסוי כל מיני צירופים שונים ומשונים, באנגלית ובעברית גם יחד וללא הועיל... תודה מראש לעוזרים!

9. ואחת כזו שתהיה נקייה מהשחקנים/תפאורה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by night-fire,

שלום, חבר שלי צריך לשולחן עבודה שלו את התמונה הזאת: http://www.michaeldeas.com/Mike%20Deas%20Website/site_images/columbia_pictures_logo_520.jpg אך באיכות טובה יותר ונורמאלית יותר יש למישהו? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by the_saint,

אחרי הרבה מאוד חיפוש באינטרנט אני פשוט לא מצליח למצוא תמונה טובה ויותר חשוב גדולה של האוטו האהוב עלי.. כמו שהבנתם זה אלפא רומאו... אז בבקשה אם למישהו יש תמונה כזאת ...או שתיהיו ממש נחמדים ותחפשו לי ותישימו בפורום אני יהיה הבן אדם הכי מאושר בעולם.. רק בקשה קטנה.. שהתמונה תיהיה גדולה..לפחות 1280 * 1024 תודה רבה!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by GWeizman,

אין מה להרחיב, האמת. הסיבות שמורות במערכת.

• 48 תגובות
    • 7.4k צפיות
  13. Started by nim901,

לפני שאתם קופצים, ראיתי היום בדרך, ובכללי מלא תמונות שנראות כמו מה שמצורף (החלק העליון שלה צהוב, רשום שם בשורה הראשונה יחי [משהו] ובשורה מתחת המלך המשיח, ומתחת לזה תמונה שלו עם הידיים למעלה), אני מחפש צילום של המקורית ואיזה רבי נמצא שם מצטער שאני לא מבין יותר, זה בשביל חבר ואני לא ממש רשום לשום פורום אחר אז זה מה יש. מצטער על הציור [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by nehmia,

למשהו אולי יש תמונה של הסמל של נשק ביולוגי אני צריך את זה לעבודה ןלא מצאתי כלום ברשת.... זה נראה כמו כל מיני עיגולים די יפה....

15. Started by Spiritus,

שתיהיה תמונה בגודל בינוני ... אני ממש צריך את זה דחוף, ואני לא מוצא. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היייי אני צריך בבקשה תמונה של תלמידים בכניסה לאושוויץ (אתם יודעים בשער הראשי שם...) בכל מיקרה אם מישהו פה היה בפולין או חברים היו בפולין ויש לו תמונה בסגנון זה ממש ממש יעזור תודה מראש

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by Overkiller,

שלום לכולם; כאמור כמו שהכותרת מרמזת אני בחיפושים נואשים אחר תמונה לפרויקט בביולוגיה; בתמונה אני צריך שיהיה חוף סלעי, עם אצות (בגוון חום/אדום). תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by dorviper,

יש איזה תמונה מצחיקה שמתארת את המסלול של גבר בהשוואה למסלול של אישה כשהם צריכים ללכת לחנות בקניון... למישו יש מושג על מה אני מדבר ואיפה אני יכול למצוא את זה?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  19. Started by MacGyver,

אני מחש את התמונה הזאת בגודל של רקע(וכמובן בלי הדסקטופ של המאק..... בבקשה אפילו רעיון איך לחפש דבר כזה בגוגל... איתן

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  20. Started by PhP dUdE,

אהלן אני מחפש הרבה תמונות כמו בעיצוב הזה: שיהיו איכותיות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  21. Started by 3d7,

תשמעו, מתחשק לי לקשט קצת את הקירות, ואני לא ממש מכיר חנויות שמוכרות תמונות (ציורים או צילומים - לא פוסטרים), בכל אופן לא כאלה עם מבחר גדול שקולע לטעם שלי. אשמח לקבל המלצות לחנויות של תמונות באיזור תל אביב שמחזיקות מבחר גדול. קשה לי להגדיר את הטעם שלי, זה יותר עניין של לראות משהו שנראה לך יפה ולאהוב אותו. הכיוון הכללי הוא נופים, קשקושים יפים ותלת-מימד. איפה אפשר למצוא תמונות תלת-מימד יפות ומוארות? התקציב הוא עד 100 ש"ח לתמונה, או אולי כמה מאות שקלים בודדים לתמונה גדולה ויפה. אני לא מחפש תמונות מקוריות אלא רפרודוקציות של יצירות. חשבתי גם על אפשרות של להוריד תמונה יפה מהאינטרנט, להדפיס בגדול בחנות צילום ולמסגר, אבל לא מצאתי בגוגל. מישהו מכיר אולי אתרים שאפשר להוריד מהם תמונו…

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  22. אני מחפש בעיקר תמונות נוף ושמיים. יש לכם לינקים לגלריות \ אתרים ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  23. תמונות גדולות על רקע לבן. לא מצאתי בשום מקום.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  24. Started by waizman,

אהלן אני צריך תמונות באיכות טובה מתוך הסרט קיוב, בעיקר של הקוביה מבפנים ושל הקירות. מצאת ירק תמונות קטנות ולא מובנות בינתיים... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  25. מחפש גם את התמונות של האלבומים שלהם אך בגדול , כח מה שמצאתי היום זה תמונות מצ'וקמקות שלהם... חוץ מזה הכותרת אומרת הכל

• 2 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.