כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי כרטיס אשראי, שעובד בקניות בחו"ל, אבל משום מה יצירת חשבון באייטונס לא עובדת לי! יש לכם מושג אם זה אפשרי ליצור חשבון באייטונס בכרטיס אשראי לא אמריקאי?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי מכשיר 3100 שניקנה באורנג' ואני רוצה לפתוח אותו לסלקום אז מה הקוד פתיחה שלו?? (זה לא קשור לכאן) תודה לעונים..!
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
http://www.bsh.co.il/Forums/
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
מה דעתכם על הדיסק החדש שלהם? אני אישית חושב שהוא בסדר, אהבתי את השירים: Artillery Becoming Insane Heavyweight Change The Formality כל השאר נחמדים... מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
למי שיש סריאל שיכתוב פה או שיביא לי באייסיקיו בבקשה, אני חיפשתי וחיפשתי וללא הצלחה אייסי 118431391
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
יש פה הרבה אנשים מבוגרים, בעליי רכב... אז רציתי לשאול, כמו שיש את HWZONE שזה פורום עם נושאי תחזוקה של מחשב וכל מיני כאלה.... האם יש משו דומה בהקשר לרכבים? תחזוקת רכבים וכאלה... הא? מישו מכיר פורום כזה? תנו לינק בבקשה..
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני בארץ, אבל אבא שלי בארה"ב. אני רוצה צורב DVD, והוא מסכים. אני מצאתי אתר ע-נ-ק, הוא נכנס. אני מנסה להרשם, אך אי אפשר. עכשיו ברצינות, איך אפשר להרשם\להזמין בלי להרשם מNEWEGG ? צריך BILLING ADDRESS רק מארה"ב.. מישהו מכיר חנות זולה ואמינה בארה"ב שמאפשרת להזמין עם כרטיס אשראי מהארץ ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זאת ההודעה שאני מקבל בעמוד הראשי של האתר ואז בכל עמוד חדש בתוך האתר שאני מקליק עליו פעם ראשונה שאני רואה את זה פה אבל כבר ראיתי את זה באתרים אחרים לא ציפיתי לראות את זה בפורומים פה אבל האם אני היחיד שמקבל את זה ? Uploaded with ImageShack.us
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אשמח לפתרון של סעיפים א',ג'. (מצ"ב). הפתרון הוא עבור סטודנטית שירקה על זה דם, אני לא ממש מבין בזה ולכן גייסתי את אנשי המילואים באיזומטריות בפורום תודה מראש אנשים ! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המקור הפארודיה של שרוטונים ארבייטמן מתורגם לעברית ולבסוף גרסת ההאוס תענוג... "אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד"
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אהלן, אף פעם לא הוצאתי ימי מחלה מהעבודה, אבל בזמן האחרון אני עם מגרנות ואני חייב, אי אפשר ללכת לעבוד עם כאלה כאבי ראש תמיד. בכל מקרה, חלק מהאנשים אמרו לי שאפשר להתקשר ולבקש ויתנו, אבל זה נכון? לגבי מכבי. מתי עושים את זה או הולכים לשם, אחרי תום ימי המחלה או לפני כשאני מודיע למעסיק על שאני "חולה"? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא יודע למי להתחבר כדי לקבל שירות טוב וזול לשיחות לחול בזק, ברק, ,014,012....??? הרבה אנשים אמרו שיש עכשיו את voip אבל דרך מי זה בדיוק ואיך עובד דרך אינטרנת? ושזה עדיף והרבה יותר זול יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אחרי כמה שעות עבודה שמכבים את המזגן, לאחר כשעה שעתיים בערך מצטבר ממש קרח בתוך המזגן וטיפות שלו מתחילות לטפטף, לפעמים ממש נופל חתיכות קרח... אני לא יודע כבר מה לעשות עם המזגן הזה עצותתתתת
-
- 4 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
היי חברה, היתי רוצה לנסוע עם חברה שלי לצפון בחופשת ראש השנה.. אנחנו מתכננים להיות באוהלים והינו רוצים איפהשהו בטבע קרוב ליער ונהר כלשהו שאפשר להתרחץ אולי.. וגם שלא יהיה מאוד רחוק מהמרכז (לא חרמון או משהו).. הטיול הוא ליומיים.. אז אם יש לכם משהו להציע אז אני אשמח מאוד לשמוע! תודה! (:
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני יודע שאת בקשה דיי מוזרה אבל בכל זאת זה דיי חשוב לי...
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך ליסוע מחר לתל-אביב, יש לי כמה סידורים שהחשוב שבהם זה להיכנס לכמה חנויות אלקטרוניקה. אני צריך לקנות כל מניי דברים. אני מדבר על חנויות לרכיבי אלקטרוניקה כמו נגדים, קבלים, בידוד מתכווץ, חיבורים של אודיו-וידאו וכו'. איפה יש חנויות כאלה? המליצו לי על שמסי בגבעתיים, ולבקר בשדרות הר ציון שאין לי מושג איפה זה בדיוק, ואני לא יודע איזה חנויות יש שם. אם מישהו יכול להגיד לי איפה זה שדרות הר ציון, ואם באמת יש שם חנויות שוות. ואיפה יש חנויות כאלה עוד, אני אודה לו מאוד. Anatoli.
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכם.. ראשית אין לי מוסג איזה פורום הוא הכי מתאים לשאול את השאלה אז אני שואל כאן.. אני רוצה לשדר ב DDT (תקן DVB-T) ערוץ אחד או מספר ערוצים אפילו.. את המחשב שלי. חשוב לי שלא יהיה התנגשויות תדרים כך שאני משחק לדוגמה במחשב במשחק HD יראו את זה בHD בפלזמה אשמח מאוד לעזרה שלכם..
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין להגיע לכפר הירוק בימי שישי (אונ' פתוחה) אך הבנתי שזה קצת בעייתי להגיע לשם בתחבורה ציבורית. מישהו יכול להסביר לי איך אני מגיע לשם מהתחנה המרכזית של ת"א? או אולי מהרכבת? אשמח לכל עזרה אפשרית. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו צריך להעביר לי 10$ לpaypal שלי (הרגע יצרתי), אני חדש בזה ואין לי מושג איזה פרטים למסור לו.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
איזור חיפה והקריות וכאלה או שרק במרכז הארץ? רוצה לראות אוואטר...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-