עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן, אני מחפש תוכנה או ויידג'ט לוינ7 שאני אזין לה סדרות, היא תראה לי תאריכי שידור של הפרק הבא, מישהו מכיר משהו בסגנון?

2. מחפש תוכנה אשר מציגה את כל חומרת המחשב תוכנה שמציגה בפרטי פרטים את כל סוגי החומרה המותקנים במחשב + יצרן וסוג תודה מראש

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  3. תסתכך למעלה...............

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. תודה מראש העיפו אותי מהשיעור בגילל חולצת בית ספר והחלטתי להישאר בבית ולהביא לחראות האלה אישור

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by CyberBot,

אני רוצה להמיר דיסק DVD של החתונה(לא שלי...) לקובץ חשוב שתהיה חינמית וקלה לתפעול... לא ידעתי איפה להשים את הפוסט הזה

6. שלום חברים. יש לי שרטוט של הדירה שרכשתי. אני רוצה להפוך אותו למודל תלת מימדי. יש תוכנה שמבצעת את הפעולה הנ"ל? תודה מראש.

7. חברה שלום. מישהוא יודע אולי על תוכנה (רצוי בעברית) להנהלת חשבונות: " מי חייב למי " - ניהול מלאי וכו' תודה.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  8. אהלן, לאחרונה החלטתי לקפוץ שלב במגיטרה והחלטתי שהגיע הזמן להתחיל להקליט את עצמי כדי להרכיב מנגינות. [לא תמיד אפשר לנגן עם עוד מישהו] בכל אופן, תהיתי האם ידוע לכם איזו תוכנת הקלטה מומלצת? חוצמזה, האם יש למישהו הצעה למיקרופון שהוא טוב + - [ולא המיקרופונים ב-30 שקל שמוכרים בחנויות כמו אופיס דיפו] ?

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  9. כמו שאפשר בFRAPS... להקליט סרטון של הGAMEPLAY... כי FRAPS משום מה לא עובד לי, וגם מה זה 30 שניות... תודה בהקדם PS: ולא משנה איזה פורמטים, העיקר שיעשה את העבודה!

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  10. ידוע למישהו על תוכנה כזאת שמאפשרת להתקשר לקווים פרטיים מהמחשב בחינם?!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Peri228,

היי .. אני מחפש קליינט נוח למשחקי טקסס הולד'ם , לא על כסף אמיתי . אשמח לשמוע המלצות מניסיון .

• 13 תגובות
    • 981 צפיות
  12. Started by Kurt,

תוכנה פשוטה יותר ממתלב,מתמטיקה ודומיהם שתצייר לי משטחים תלת מימדים ותספק לי פתרונות חיתוך ביניהם. לא חייב חינמית. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by iem,

תוכנה אשר יכולה להוציא לי מידע על מחשב אחר ברשת הביתית שלי שיכולה להראות לי מסרים של מסנג'ר שנשלחים ב- Real time או מתעדת אותם... כאשר אינני צריך להתקין כלום על המחשב אשר עליו אני עושה מעקב... מישהו מכיר ,.? מיותר מלציין שיש לי גישה מלאה לתוכנת הראוטר...

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  14. אני מחפש תוכנה שאני מכניס את השעה שניכנסתי והשעה שיצאתי והתשלום שלי לשעה ושתחשב לי כמה אני אמור לקבל בחודש הזה יש חיה כזאת?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני יודע שזה אולי טפשי אבל פעם ראיתי תוכנה כזאת שמפילה את האותיות כאשר כותבים אותם, אז בבקשה LINK ME!

16. מחפש תוכנה שמשנה קול שהוקלט ממיקרופון, לשנות את הקול לכל מיני קולות, לעשות אוו יותר רובוטי, המטרה היא להכנת ג'ינגל כלשהו.... אני אקליט את עצמי ואערוך את הקול שהוקלט... תודה, Aviko

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  17. Started by JohnnyBravo,

כמו בטלביזיה,מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  18. Started by VL,

יש איזה תוכנה או אתר לצרכים שאני מחפש ? תודה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  19. לימוד מהבסיס כמה שיותר מפורט.... תודה.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  20. אני בן 17, י"בניק מנתניה. בשבוע שעבר חזרתי ממשלחת של שבועיים לארה"ב במסגרת הבי"ס והחלטתי שאני מעוניין בצורה רצינית לשקול אפשרות של תוכנית students exchange לארה"ב, ולעשות שם חצי שנה\שנה אחרי סיום י"ב ולפני הצבא, שיידחה בשנה אני מניח. התחלתי לחפש באינטרנט בימים האחרונים אך הרוב המוחלט של התוכניות שמצאתי לא מציינות שותפות עם ישראל. האם מישהו כאן מכיר תוכניות שכן פועלות עם תלמידים ישראליים? האם מישהו מכיר אנשים שהשתתפו בתוכניות כאלו, או השתתף בתוכנית כזו לפרק זמן ארוך(חצי שנה\שנה?) בעצמו? תודה על העזרה,

21. שאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  22. חברים. אני זקוק לעזרה(במשהו ספציפי, לא באופן כללי, למרות שאולי גם זה). היום נזכרתי, במעין פלשבק לא ברור באיזה סגמנט שהיה בתוכנית מסויימת שאני פשוט לא מצליח להיזכר במה היא. חיפוש בגוגל העלה חרס. אני כמעט בטוח שמדובר בCartoon כלשהו. הסגמנט עצמו: פתאום עוצרים את רצף העלילה ואז יש קריין שאומר בקול סמכותי And now - Something totally UNRELATED! בבקשה עיזרו לי, מאיזו תוכנית זה לעזאזל?! :'(

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  23. שלום אני מחפש תוכנה להעברת נתונים לפלאפון Motorola E1000 בסגנון של Nokia PC Suite של Nokia תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by pazer005,

אשמח אם תיצור איתעי קשר, יש לי מספר שאלות אלייך מספר icq: 156306764 מייל: pazer@nana.co.il ניתן כמובן לשלוח הודעה פרטית פה או משהו כזה.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.