עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Peri228,

היי .. אני מחפש קליינט נוח למשחקי טקסס הולד'ם , לא על כסף אמיתי . אשמח לשמוע המלצות מניסיון .

• 13 תגובות
    • 969 צפיות
  2. Started by Kurt,

תוכנה פשוטה יותר ממתלב,מתמטיקה ודומיהם שתצייר לי משטחים תלת מימדים ותספק לי פתרונות חיתוך ביניהם. לא חייב חינמית. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by iem,

תוכנה אשר יכולה להוציא לי מידע על מחשב אחר ברשת הביתית שלי שיכולה להראות לי מסרים של מסנג'ר שנשלחים ב- Real time או מתעדת אותם... כאשר אינני צריך להתקין כלום על המחשב אשר עליו אני עושה מעקב... מישהו מכיר ,.? מיותר מלציין שיש לי גישה מלאה לתוכנת הראוטר...

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  4. אני מחפש תוכנה שאני מכניס את השעה שניכנסתי והשעה שיצאתי והתשלום שלי לשעה ושתחשב לי כמה אני אמור לקבל בחודש הזה יש חיה כזאת?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני יודע שזה אולי טפשי אבל פעם ראיתי תוכנה כזאת שמפילה את האותיות כאשר כותבים אותם, אז בבקשה LINK ME!

6. מחפש תוכנה שמשנה קול שהוקלט ממיקרופון, לשנות את הקול לכל מיני קולות, לעשות אוו יותר רובוטי, המטרה היא להכנת ג'ינגל כלשהו.... אני אקליט את עצמי ואערוך את הקול שהוקלט... תודה, Aviko

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by JohnnyBravo,

כמו בטלביזיה,מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by VL,

יש איזה תוכנה או אתר לצרכים שאני מחפש ? תודה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  9. לימוד מהבסיס כמה שיותר מפורט.... תודה.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  10. אני בן 17, י"בניק מנתניה. בשבוע שעבר חזרתי ממשלחת של שבועיים לארה"ב במסגרת הבי"ס והחלטתי שאני מעוניין בצורה רצינית לשקול אפשרות של תוכנית students exchange לארה"ב, ולעשות שם חצי שנה\שנה אחרי סיום י"ב ולפני הצבא, שיידחה בשנה אני מניח. התחלתי לחפש באינטרנט בימים האחרונים אך הרוב המוחלט של התוכניות שמצאתי לא מציינות שותפות עם ישראל. האם מישהו כאן מכיר תוכניות שכן פועלות עם תלמידים ישראליים? האם מישהו מכיר אנשים שהשתתפו בתוכניות כאלו, או השתתף בתוכנית כזו לפרק זמן ארוך(חצי שנה\שנה?) בעצמו? תודה על העזרה,

11. שאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  12. חברים. אני זקוק לעזרה(במשהו ספציפי, לא באופן כללי, למרות שאולי גם זה). היום נזכרתי, במעין פלשבק לא ברור באיזה סגמנט שהיה בתוכנית מסויימת שאני פשוט לא מצליח להיזכר במה היא. חיפוש בגוגל העלה חרס. אני כמעט בטוח שמדובר בCartoon כלשהו. הסגמנט עצמו: פתאום עוצרים את רצף העלילה ואז יש קריין שאומר בקול סמכותי And now - Something totally UNRELATED! בבקשה עיזרו לי, מאיזו תוכנית זה לעזאזל?! :'(

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  13. שלום אני מחפש תוכנה להעברת נתונים לפלאפון Motorola E1000 בסגנון של Nokia PC Suite של Nokia תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by pazer005,

אשמח אם תיצור איתעי קשר, יש לי מספר שאלות אלייך מספר icq: 156306764 מייל: pazer@nana.co.il ניתן כמובן לשלוח הודעה פרטית פה או משהו כזה.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  15. שלום רב: אני מחפש תוסף לפיירפוקס, שחוסם Autorefresh באתרים שמשתמשים ב-Javascript במקום ב-Meta Tags, לצורך ריענון אוטומטי של הדף (שהדפדפן ורוב תוספי ה-Autorefresh Blockers, לא יכולים לחסום). האם יש תוסף כזה?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by asaf_azar,

משעמם לי בית וחשבתי לנסות תחביבים חדשים תמליצו לי.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם. אני אני לא מעוניין להרשם להוט או יס. ומצד שני, עידן+ לא רלוונטי כי ערוץ 2/10 לא ממש מעניינים אותי. אני מחפש שירות (אפשר אפילו בתשלום סימלי, כמו נטפליקס) שיתן לי צפיה בספורט באיכות נורמלית וכמובן שהסטרימים יהיו יציבים. אני יודע שיש פה ושם לינקים כאלו ואחרים שאפשר לראות בהם משחקים. אבל האיכות שלהם נמוכה והם גם מאוד לא יציבים כי מתחברים אליהם אלפי אנשים. יש דבר כזה?

• 13 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. Started by IG,

חינמיות, של רוק: ביטלז, U2, Gn'R, מטאליקה וכו... לא וואלה... תודה :DJsmile:

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by שוקו,

טוב, כן נושא קצת דבילי (לא שחסר פה כאלה ) התיק צד שקיבלתי מהאונ' לפני שנים סיים את תפקידו, עכשיו אין לי מושג מאיפה להשיג תיק חדש וטוב ללכת איתו ביום יום. בפועל- צריך 1. להסתובב באיזה מרכז מסחרי, או 2. לחפור בZAP\EBAY את 1 אין לי ממש זמן לעשות, ו2- מסריקה ראשונית לא קפץ לי כלום מרגש, אז לפני שאני חופר לעומק אולי תוכלו לכוון כי במקרה יש לכם המלצה. מה שאני צריך- תיק צד, סגנון סטודנטאלי (לא זקן, לא מעור, לא מראה רציני), לא צריך להיות בו מחשב. מה שצריך להיכנס בו בפועל זה- כלי כתיבה, נרתיק של משקפיים, שטויות ממש קטנות (אין צורך בריבוי כיסים בתכלס), דפדפת ו\או מחברת, מסמכים. צריך שאוכל לשים אותו באלכסון חשבתי לכוון על תיק למחשב נייד כיוונים: http://www.caselogicisrael…

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  20. Started by POD,

בעברית או באנגלית. אם אף אחד לא יודע, אז אולי מישהו מכיר אתר טוב להורדות תירגומים לסרטים מהסוג הזה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  21. Started by Wingedbull,

התליון זהה לזה שבתמונה, אני מחפש כזה. אם אני לא טועה הוא בצבע לבן\שנהב. לא יודע מאיזה חומר הוא עשוי, אבל אני ממש רוצה תליון כזה לשרשרת רגילה, שחורה. מישהו יודע אולי או נתקל בכאלה? אפילו בדומה. אני אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by IlanF,

"take me to your dealer" התמונה היחידה שאני מותא היא זאת: http://www.geocities.com/gilposters9g/general/fp0252.jpg יש עוד תמונה קצת שונה עם אותו השם... A phrase seen on posters and T-shirts in the late eighties up to the mid nineties. Has a picture of an extra terrestial with a light on hsi finger. A parody to "take me to your leader" זה אמור לעזור למצוא אותה, אם מישהו בכלל ראה אותה איפשהו

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  23. Started by taimor,

מחפש את התמונה ממלחמת לבנון השניה, שרואים תותח, יורה פגז ורשום למעלה "בדרך לעוד לקוח מרוצה" יש למישהו כאן אותה במקרה ? שחכתי לציין, שאם אני לא טועה זה תותח M-109...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. דיי דחוף, צריך את זה למחר בערב... יש למישהו במקרה תמונה כזאת? מישהו נחמד יכול פשוט לייצר אחת? ;D חיפוש של "רכוש צה"ל" בגוגל לא ממש עזר לי..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אהלן .. אני מחפש את התמונה הזאת : http://img29.echo.cx/img29/4701/avatar1038211jn.jpg בגדול .. אם למישהו יש יהיה פגז תודה רבה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.