כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
רק שבמקום שישיר אותו מישהו מאייפל 65, שרה אותו איזה מישהי, והמילים טיפה שונות.. מישהו יודע על מה אני מדבר? move your body and your soul משהו כזה, וזה שיר דאנס כזה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
זה כזה האוס עם מילים בגיבריש משהו יפה אם מישהו יודע את השם?
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
נדמה לי שזה הולך ככה... רציתי לטייל איתך יד ביד רציתי להיות שלך לעד רציתי לתת לך אהבה חלמתי שתהיי אלי קרובה זה קצת מזרחית לא משהו כבד... תודה (:
-
- 12 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש את השיר מהסרט באטמן, שיר ממש ישן. תודה.
-
- 14 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שיר דאנס. השיר הוא על סאנן פרנסיסקו, בקליפ יש בחורות חצי ערומות (דאנס ....) בבגדים של היפים באוטובוס של היפים שנוסע לSF כאילו. אני חושב שהשיר הוא של GLOBAL DJ או משהוא כזה. הוא הולך כך: IN THE CITY....IN THE CITY משהו כזה בבקשה, יש לו אחלה קצב ובאס מעולה.
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שיש את הפרומו של ארץ נהדרת... "I DONT KNOW BUT I...." זה המילים שאני יודע מישהו יודע את הם של השיר?
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
השיר מהסרטון הזה http://www.broadbandsports.com/node/6047&yv=1 אני יודה מאוד למי שיעזור לי למצוא את השיר אני מחפש כבר יום שלם
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש תוכנית שבתרגום חופשי לעברית ניקראת פארק פרה-היסטורי או פריהסטוריק פארק למי שרוצה איך כותבים תשם באנגלית?
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
נתחיל מהשאלה על פייסבוק - מישהו מכיר Facebook live messenger? נכנסתי לקישור בקבוצה הזאת, קפצה לי הודעה "ספר לחברייך" באנגלית והחלון מייד נסגר, חשוד. דבר שני, יש תרגיל שאני רגיל לקרוא לו אקדחים, אבל כמעט אף אחד לא מכיר אותו, לפחות לא בשם הזה =/ זה הולך ככה: עומדים על רגל אחת, רגל שנייה באוויר מכופפים את הרגל שעליה עומדים עד הסוף, ואז עולים למעלה חזרה הרגל השנייה כל הזמן ישרה באוויר, לא נוגעת ברצפה בלי עזרה - לא שמים רגל שנייה על הרצפה, לא דוחפים את הרצפה עם היד אשמח לשם בעברית/אנגלית/שתי השפות^^ תודה איל.
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מחפש בנרות את השיר מהפתיחה של האקדח מת מצחוק 1 ו 2 וחצי ( חיחיח). http://www.youtube.com/watch?v=xgsQbVg-i9w&feature=related הנה המנגינה.
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
היי שוב.. אמי אמורה ללדת בעוד כ-5 חודשים בע"ה היא רוצה לקרוא לתינוק בשם אירופיי כלשהו....מה אתם מציעים? תביאו רשימת שמות אירופיים אם אתם מכירים מקור כזה..שמות יפים .. תודה לכולם!
-
- 24 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
מחפש את שמות השירים המתנגנים ברקע שניי הקליפים הבאים: redline http://www.mytempdir.com/1141553 redline 3 http://www.mytempdir.com/1141601
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מחפש תשמות באנגלית ל- 1-סידרה של אסונות טבע שאולי יקרו בעתיד אחד הפרקים אם אני זוכר נכון זה סופר הר געש בעיברית ובטח יש עוד דברים בסגנון בפרק המסוים הזה משחזרים מה היה קורה אם הייתה יתפרצות הר געש ענקית בילוסטון 2-סידרה בStar World על ניתוחים פלסטים ויופי אין לי מושג איך לתרגם לעיברית אז בגיבריש זה וולטי אינסנטי (המילה האחרונה זה טירוף באנגלית ) בתודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אנחנו רוצים לקנות לאמא שעון יוקרתי ליום הולדת. בערך ב-5 אלף שקלים. לצערי אני לא מכיר חברות שמתמחות בשעוני יוקרה לנשים. תוצרת סין לא תתקבל בשום פנים ואופן. 100% תוצרת אירופה/יפן. אני רוצה שעון כל כך אירופאי שהוא יקלל יהודים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבקשה בכותרת תודה מראש איזה פרצוף מצחיק זה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תוכנית ראשונה היה צוות של לוחמים שהיו חיים בצוללת מתחת למים והייתה להם בריכה בתוכה כשהם היו קופצים לבריכה כל אחד מהם היה משתנה ליצור ים כמו הזקן השמן שהפך לכלב ים ואחד מהם הפך לדולפין. תוכנית שניה זה היה מחנה מפלצות שהיו שם כמו מפלצות קטנות היה ערפד קטן היה מומיה עם כפפות בוקסים אתם יודעיםםםםםםםםםםםםםםםםםם?
-
- 78 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
או מישהו באמת נדיב יכול להביא לי בוק ריפורט
-
- 8 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שניים אני מחפש. בסרט הראשון אני זוכר אנשים שנסעו למאדים בשביל לשתול שם אצות או להבין למה אספקת החמצן במאדים נגמרה, ואז הרובוט שהם שלחו לשם, מנסה להרוג אותם. בסוף נשארים שני אסטרונאוטים שמגלים שיש חרקים שמייצרים חמצן במאדים, החרקים הורגים אחד מהם ואז האחרון מנסה לחזור לחללית האם עם חללית שהונחתה בעבר על מאדים. אני זוכר שקרי אן מוס (אם ככה קוראים לה) ממטריקס השתתפה בסרט.. הסרט השני שיותר אהבתי, הוא מספר על משלחת שנסעה למאדים בשנת 2020 וכנראה איזה סופת חול אכלה אותם. אחרי איזה עשר שנים נשלחת משלחת חילוץ, כי הם שיערו שנשאר שם מישהו בחיים. הם הגיעו למאדים ואז ראו תחנה מלאה בצמחים. פתאום הם ראו את החבר שלהם שכמעט מת לפני 10 שנים. הוא מראה להם שהוא גילה משהו (איזה מבנה של פרצוף…
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מחפש קטעי מוזיקה עוצמתיים עד כדי צמרמורת מסרטים או לא מסרטים תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
: או כל שיר אהבה טוב אחר יתקבל בברכה... תודה...
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לדעת מה השם של השיר שנישמע בערך כך ohhh we living on...ohhh we living on...take my hand we make it i swear'ohhhh.... בנוסף רציתי למי שיודע איך קוראים לשיר של רובי וויליאמס שהוא שיר עם מישהי שבקליפ הם הולכים על מדרגות כאלה,למי שמבין. ושם אחרון של שיר its geeting hot in here..so..so take off all your clothes תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שאתם הכי טובים בזה אז הראשון שרה אותו בחורה, קצב מאוד טוב ויש איזה קטע שהיא אומרת מש'ו כמו - The higher power of the revolusion. והשני שר אותו גבר ויש קטע בשיר שהוא ככה - .This is not Chicago, This is not New York אני מודה מאוד לעוזרים, מתן
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הסרט הראשון הוא סרט פארודיה בריטי עם איזה ממציא והעוזר שלו שנוסעים בזמן (לפחות ממה שאני זוכר בתחילת הסרט). היה קטע עם רובין הוד שהממציא גורם לכל החבורה להבין איזה פריירים הם ולהרוג אותו במקום לעזור לעניים. זה לצערי כל מה שאני זוכר בבירור וכל ניסיונות החיפוש שלי לא מצאו משהו מתאים. הסרט השני הוא רק המלצה אבל נשמע מעניין בטירוף: וירוס שתוקף את העולם ובגללו מתחילות התאבדויות המוניות ברחבי העולם. החבר שהמליץ לי על הסרט לא זוככר מה השם או אפילו מתי הוא יצא ככה שאין לי מושג מה לחפש. תודה מראש לעוזרים!
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש שיר משהו כזה Ilike the bird iwant to fly way ויש משהו ממש ממש ישן עם אחד שנראה כמו צ'ארלי צ'פלין והוא עולה כזה במדרגות זה הולך ככה: פה פי פה פה לפופ די גי טי טופ,זה באמת ישן ומי שמכיר הוא ענק!
-
- 11 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שיר הפתיחה של מיגרש ביתי ושיר הפתיחה של סקראבס תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-