כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני משתחרר מהצבא בעזרת השם עוד שנה וחצי,כאשר אני בשאיפה עד אז להיות עם אנגלית טובה,והמטרה היא ללכת ללמוד תקשורת באירופה,מה יהיה אחר כך נראה. אני מתחיל בזמן הקרוב לשפר את האנגלית דרך wall street,אבל זו לא ממש הנקודה. הנקודה היא:בשביל להתקבל לאוניברסיטה הזאת צריך לעבור בחינת ielts,שזו בחינה לבדיקת רמת האנגלית שלי. חיטטתי בגוגל לגבי הבחינה הזו ומצאתי מעט מאוד מידע מישהו יכול להסביר על הבחינה הזו?מה בעצם יש בה? אני אלמד תקשורת,והדרישה שלהם היא 6.5 במבחן הזה.האם זה קשה להשיג ציון כזה? אם אני אתכונן בצורה טובה למבחן הזה אני אוכל לעבור אותו בפעם הראשונה שאני אגש אליו? שאלה נוספת:איך בית הספר ללימוד אנגלית wall street?יש כאן מישהו שלומד/למד בו בעבר ויכול להגיד עליו משה…
-
- 23 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
-
Intel Pentium 4 2.4(512/533/Northwood/socket 478) + Titan - Asus P4S533-MX (uATX) - Samsung DDR/PC3200/256Мб - Samsung DDR/PC3200/512Мб - nVidia GeForce FX5200/AGP 8x/DDR 128/128 - SAMSUNG SP 40Гб - WD Caviar 120Гб - . DVD и CD-ROM : Asus CD-RW - LG CD-RW/DVD(read only) - 300W/80mm - או AMD Athlon XP 2500+ (Socket A) + CoolerMaster(80mm) MSI KT6 Delta (MS-6590 v2.0/ATX) + сетевая карта Realtek - Transcend DDR/PC3200/1024Мб - ASUS 6600GT/AGP 8x/DDR3 128/128 - SAMSUNG SP 40 - NEC CD-ROM - LG DVD-RW - ATX/4xFAN 80mm - 400W/120mm - 80грн ATX/2xFAN 80mm -
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך להשלים את שאלון 002 לפני שאני מתגייס..מישהו מכיר מורה טוב (מבחינת הרמה והמחיר)? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם. בנתיים יש חופש ולא הצלחתי למצוא עבודה . אמא שלי אמרה לי שבמקום לשבת כל היום בבית אז היא מוכנה לרשום אותי לחדר כושר . עכשיו חשבתי להירשם לHolmes Place . יעלה לי 179 שקל לחודש אם אני נרשם ישר לחודשיים, ואני יכול לבוא להתאמן כל יום משעה 11 עד שעה 3 . זה מחיר טוב? עוד שאלה זה על האבקה . אמרו לי שצריך לקנות אבקה בגלל שאני די רזה וגבוה (שוקל בערך 65 ואני מטר 80 בערך ) . באמת צריך לקנות את האבקה הזאת ? ומה היא עושה בעצם ? תודה לעוזרים .
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני משער שנותנים איזה הצעת מחיר על דבר כזה, בכל זאת גם מה שרואים בעיתונים זה אחרי הורדה של כמה מאוד שקלים.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
איזה מבאס זה... בדיוק הייתי באמצע הורדה של סרט נשאר דקה לסיום חחח מזל שיש download manager
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש שירים משנות ה 60 משהו כזה.. בשביל אבא שלי.. תודה רבה לכולם..
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח חברה אינטרנט של אירוח אתרים ,איכסון אתרים . אני הולך ללמוד בתחום המחשבים ,אבל לא יודע איזה תחום ללמוד בשביל להקים חברה אינטרנט (אירוח אתרים ,איכסון אתרים) . אני אולי אלך ללמוד תיכנות אבל האם זה יעזור לי או שיותר טוב שאם אני רוצה להקים חברה אינטרנט שמתמחה ב (אירוח אתרים ,איכסון אתרים) אני צריך ללמוד משהו אחר בתחום האינטרנט . בבקשה תנו לי כיוון.
-
- 47 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
קבלתי באיימיל מישהו נתקל בזה? http://planet.nana.co.il/Tar2003/Email.txt עבר צנזורה כי זה בא מבזק אם שמות של אנשים
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
-
-
i wanted to order 8000 nis computer from menahem the owner of the store i ask him if the q6600 1520 nis is stepping g0 he said that someone from intel he know told him that they arent in the market yet in israel and all the ones that says he bought an g0 is laying. i wanted to order from him 1066 ocz 2 gb reaper edition with the heatpipe heatsink he said that the importer of ocz send him the stock only once a cople of weeks so hw wanted to sell me overpriced corsair xms 2 and said that this is the best memory for oc and it isn't true at all most of the things waren't at stock i canceled the order and bought somthing better in other familiar store so be carful!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תפרסמו תמונות שלכם שנראה אחד את השני אני פירסמתי את שלי כאן: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=1938219 מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
-
http://digg.com/software/SuprNova.org_is_becoming_NewNova.org_with_torrents
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חובב די גדול של מנגה ואנימה אבל הייתי רוצה לדעת איזה עוד סרטים טובים יש חוץ מאלה שאני ראיתה. השמות הגדולים הם: GHOST IN TH SHELL (מי שלא ראה לא יודע מה הוא מפסיד) AKIRA הנסיכה מונונוקי VAMPIRE HUNTED D איזה עוד סרטים אתם מכירים וממליצים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, הוציאו סרט שלם על מהלך המשחק אבל בתור סרט, עם בא לכם הוא ניכנס יפה מאוד בתור סרט אנימציה איכותי, הסרט כמובן ברוסית כי זה מתרחש ברוסיה, לכן כמו שהבנתם הסרט הוא מי גוף שלישי ותהנו http://komapz.net/movies/171677-metro-2033-metro-2033-http.html כן נכון צריך להוריד אותו, ולא זה לא WAREZ זה סרט של חברה מסוימת שפרסמה בחינם, אז לכל המנהלים לא לדאוג.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראו את זה ואת התגובות הטמבליות :http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2940306,00.html פשוט אי אפשר להבין מאיפה יש להם יכולת לדבר שטויות כמו שאבא שלי אומר מי שיודע שותק ומי שלא יודע מדבר כנראה שצריך לעצור את זה מה דעתכם שכל אחד יתן 5 שקל וניתן כתבה מקצעוית לאתר גדול או משהו כזה עם הסבר על חומרה ובכך לעלות את רמת ידע בארץ פשוט אני שונא שמרעילים את השכל לאנשים הפשוטים כמו שמישהו אמר ישראלים לא פריארים אבל במחשבים הם גם לא הם פשוט newbies(לא כולם ברור) תגובות מליצות עוד
-
- 54 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן www.tiket.co.il עוד חודשיים TNA מגיעים לישראל ואני רוצה לקנות 2 כרטיסים למופע ואני רוצה לדעת אם האתר הזה אמין ואם מישהו כבר הזמין דרכם כרטיסים ולפי מה שקראתי בתקנון אני מזמין דרך האינטרנט ואני צריך ליסוע לחיפה לקחת תכרטיסים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי לפני מספר ימים ממיר DTT ממחסני חשמל של חברת אלקטרה יש לציין שזה ממיר מצוין במחיר סביר (200 ש"ח),רק הבעיה היא שלא קיבלתי כבל SCART (רכשתי כבל כזה במחיר של 20 ש"ח מהום סנטר) וגם האנטנה שמקבלים בדר"כ בשאר הממירים לא קיבלתי (לא שהיא עוזרת,אבל לי זה לא משנה כי יש ברשותי אנטנה גדולה ישנה שעובדת עם הממיר מצוין). אחרי כל החפירות (זה היה יותר המלצה לכל מי שרוצה לקנות ממיר דיגטלי של ה5 ערוצים). ברשותכם אשאל מספר שאלות: 1.האם יש אפשרות לחבר דיסק און קי לממיר ודרכו להפעיל סרט כל שהוא שהורדתי מהאינטרנט? 2.האם ניתן להעביר פרק שהקלטתי ע"ג הדיסק און קי ולצפות במחשב?(יש אפשרות להמיר או משהו?) 3.הקליטה אצלי היא על 75% בערך,יש אפשרות לקליטה גדולה יותר אבל צריך להרים את …
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
טוב אני לא ידוע אם זה בדיוק תארד חוקי.. אבל אם לא אז אני ישנה אותו בהתאם. אז חבר שלי יכול להביא חומרה מחול דרך המפיצים בהרצות הברית. אבל הוא לא כל כך מבין בחומרה כמוני אז הוא שאל אותי מה כדי לו להביא כדי למכור בארץ (בכמויות קטנות של איזה 10 יחידות). זאת לא מכירה מה שאני עושה פה. זאת רק שאלה מה נראה לכם הכי כדי לו להביא? כאילו למה יש כרגע הכי הרבה שוק? אני אמרתי לו שיביא את הnvidia 6800GT כי יש הרבה אנשים שיקנו אותו. אני מבקש את הדעה שלכם מה כדי לו להביא? (על תגידו לי פה "אם אתה מביא את _____ אני קונה. תגידו רק למה נראה לכם יש הכי הרבה שוק בארץ)
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יכול להיות בגלל שאני צריך להתקין איזה משהו, בכל מקרה אני לא יודע מה צריך להתקין. מישהו יודע מה הבעיה? עריכה: פתרתי את הבעיה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אז מתי באמת אין תחבורה ציבורית יחד עם החנויות שכולן סגורות? ועד מתי?
-
- 1 תגובה
- 8.1k צפיות
-
-
כבר כמה ימים שמישהו מגרמניה מתקשר אלי, ואין לי משפחה בגרמניה או מישהו אחר שמכיר אותי ויכול להתקשר אלי. הטלפון הוא לא מחסוי והמספר +49-152-18024010 יש איזה שירות שאני יכול לדעת מי זה שמתקשר אלי/כתובת/משהו מזהה אחר? לא עניתי לזה כי מבחינתי זה גם יכול ליהיות סקאם או קו פרימיום כלשהו שבסופו של דבר אני אצטרך לשלם על השיחה...
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אנשים, למישהו יש איזהשהו ידע בעניין נפקדות בצה"ל - מתי בערך העונש הופך לכליאה ואיזו מין כליאה? (מה זה המחבוש הזה? האם מחבוש = פשוט בית כלא צבאי כמו כלא 6 או מה?) נניח שאני נפקד למשך 10 יום, ואז רופא מחליט לשלוח אותי לועדה רפואית עם המלצה לשחרר אותי משירות, והועדה הרפואית מחליטה לשחרר אותי משירות, לא יענישו אותי, נכון? ואם אני מחליט להתגייס לצה"ל אחר כך (לא בתור מתנדב) כשאבריא, האם יהיה רשום לי שהייתי נפקד או שיפתחו לי דף חדש? תודה
-
- 27 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
יוצא לכם לפעמים לפנטז על כאלה דברים? http://www.metacafe.co.il/watch/62283/incredible_fishing/
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-