כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן בעוד כמה חודשים לטייל עם 2 חברים טובים, לאפריקה. השאלה מחשב נייד שימושי שם? יש שם Wifi או כל תקשורת חיצונית בעולם. או שכדאי להצטייד באינטרנט אלחוטי, יעלה בטח המון. אשמח לקבל כמה שיותר מידע על מקומות שאפשר להשיג מהם אינטרנט וחלק שלא. ודבר שני איך כדאי לטייל שם? יש כמה דרכים, אופניים, לישון באוהלים, או להצטייד ברכב ולטייל בערים מרכזיות ובקיבוצים שונים. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
בגלל שהחברה לא עונים בפורום המתאים אני מחפש מתקן לאופניים לסלולרי שלי( galaxy s4) משהו שאני גם יוכל להשים בזווית שאפשר לצלם (מעין ghetto go pro)
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
http://www.spymac.com/index.php הרבה לפני google mail אבל השאלה שלי היא מה הקץ'? איפה האינטרס של מקינטוש ?
-
- 14 תגובות
- 872 צפיות
-
-
ממליצים עליה? איך היא? אם אני ממש לחוץ בתקציב ללכת עליה או שיש אחרות? הבנתי שהיא מריצה HD מעולה עם כתוביות והכל. עולה איזה 1800 אם אני לא טועה עם אחריות והכל מה תגידו עליה? בעיקר אשמח לשמוע את הסרונות שלה שכבר הספקתם להכיר תודה
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
הוגש מסמך הצהרת כוונות רישמי (שמשמש כ"זיכרון דברים מחייב") לרכישת החברה שמייצרת את כרטיסי הפיסיקה והתוכנה שמתלווה אליהם הידועים בשמם המסחרי PhysX, הנמצאים בשימוש או בפיתוח בפלטפורמות רבות, בינהן: Playstation 3, Xbox 360, Nintendo Wii וכמובן המחשב האישי. מקור: http://www.gamershell.com/companies/nvidia/396106.html האם זו חדשה מספיק שווה כדי לשים אותה בחדשות? (ולתת לי קרדיט ) HF Integrale
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
קיבלתי מאחי חבילה של איזה 50 דפים כאלה שעל כל דף יש 2 מדבקות שאפשר להדפיס כדי להדביק על הדיסק. הבעיה שלי היא שבתוכנה שבא אני משתמש להדפסת עטיפות של קופסאות - coverXP יש המון המון תבניות ואף אחד לא ממש מתאימה לדף הזה.. איך אני מוצא את האחד הנכון בלי לבזבז סתם דפים על הדפסה ?
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
לא האמנתי שאני הגיע למצב כזה אבל גם לי נמאס אמא שלי מורה וקבלה לצורך עבודתה מחשב נישא מתנה מחברה גדולה של נירון היא כמורה לא יחסה חשיבות לפס ירוק במרכז המסך אולם אחרי חודשיים כאשר נשבר התפס של הסגירה היא נגשה למעבדת החברה הדבר קרא בדצמבר 2001 אחרי חודש המתנה נמסר אחרי שיחות רבות שהמחשב בצרפת ןעדיין בבדיקה לפני כמה ימים אחרי אין סוף טלפונים עם כל אנשי "שרות הלקוחות " התברר שהמסך שבור והתיקון הוא של 550 דולר (מחשב חדש בדגם זה בסביבות 1000 דלר) נכון להיום המחשב עדיין לא אצלנו יותר מחודשיים ואנשי שרות הלקוחות עדין לא נתנו תשובה מה קורה או איפה המחשב בכלל (מנהלת שרות לקחות בחופש ו"הם לא יודעים") קצת חומר למחשבה :AR15:
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
עקב הת'רד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=154490.0 החלטתי לפתוח נושא שבו יקובצו כל התגים שנוצרו בשביל האתר/שאנשים יצרו. למשל יש את: hwzone 2005 ו-r.i.p tech tv . את התגים שישימו, אני אעביר להודעה המקורית וכל מי שיחפוץ ב"תג" יכנס לת'רד זה ויבחר אחד (או כמה). הערה: כמובן שיהיו קרדיטים, אז אם אינכם היוצר המקורי אנא כתבו של מי התג. תהנו והנה הם: 1. (נוצר ע"י overload) 2. (נוצר ע"י CeleRay) 3. (נוצר ע"י overload) 4. (נוצר ע"י Headrush)
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש דבר כזה בנק לא מחייב כל חודש סכום כסף יחסית קטן? כל חודש אני מקבל מהבנק מכתב שבו פירוט העמלות שהם כביכול גובים מחשבון הבנק שלי בצורה אוטומטית כגון: עמלת מסלול 10 ש"ח הגבלת אחריות 21 ש"ח ויש עוד... מה זה לעזאזל!? אי אפשר לבטל את הדברים האלה? גם לכם יש את זה?
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-
-
hi ppl! im here from the biggest internet cafe in the world! it has over 800 pc's i ordered most of the compoments for my new comp, it should arrive in few days. it's really fun here, this is my second day here in NYC. i watched cnn, i saw what goes in israel. thats it, i just wanted to say hi. i have 15 minutes left here, i think i will read one of the new articles.. i'll beback in a week, bye...
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היבואן שלח אותה לחו"ל לתיקון (החלפת CCD) והיא חזרה 6 שבועות אחרי באותו מצב ששלחתי - עם נקודה ורודה ענקית (300 פיקסלים) ומעצבנת תקועה בתמונה. מה לדעתכם אני צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
לא יודע מה אתכם, אני חושב שזה עדורבל! http://blogs.adobe.com/photoshopdotcom/2012/09/the-girl-with-the-photoshop-tattoo.html לחדי הזכרון מבינכם (בטח לא אני) היה גם אחד שקיעקע MX-500 אדמדם על הזרוע בזמנו...
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
לכו תנסו את מזלכם. [אין לי שום קשר לזה פשוט יש פה הרבה מבינים]. http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=144&id=1142
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
ש ליSkype אבל אין לי מישתמשים מישו מעונין לדבר איתי שם מישתמש שלי ב Skype הוא XX3691
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
חוץ מספרים על מדע בדיוני, לא אוהב סוגים כאלו, יותר בכיוון של ספרים פסיכולוגיים, עם משמעות או ספרים שמבוססים על חיים של מישהו, או על איך לעשות בסף , בקיצור כל מה שקראתם והגעתם למסקנה שזה ספר שהיה שווה לקרוא וחבל שמישהו יפספף ולא יצא לו לקרוא אותו. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי, אני צריך מכם המלצות איך לחגוג יומולדת 17. דברים שלא דורשים אירגון של כמה ימים מראש. משהו מהיום להיום...... בהתחלה חשבתי סתם להזמין את החבר'ה הבייתה ולראות סרט או משהו. חשבתי גם על ללכת לחוף עם החבר'ה, יחד עם בקבוק שנאפס + בקבוק וודקה פינלנדיה, ו.... יש למישהו הצעות? זה די דחוף.
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
חוששים מעליית המחירים המסתמנת בשוק הזכרונות הדינאמיים? זו ההזדמנות שלכם להצטייד לפני שזה קורה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
- 1 follower
-
-
היי. אני מבקש לדעת איך מעלים לפורום תמונה כלינק קטן שכשלוחצים עליו הוא מציג את התמונה בגודל המקורי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
אני רוצה לארגן לו תגובה.מעין פארודיה לשיר THE WALL (we dont need no education).הבעיה היא שאין לי מושג איך מכינים סרט ומעלים אותו לyoutube. איפה יש מדריכים פשוטים ברשת.
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי אחד חוקי. הגעתי לשלב בהרשמה באתר שלהם שזה אומר : Serial number submitted successfully. An email will be sent to ----@walla.com with your user name and password. Once you have received your username and password, you will need to insert your username and password into the NOD32 Control Center. אני פשוט לא מקבל את האימייל
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אלהן, רציתי לדעת איך אני מוסיף לסרט תרגום (יש לי כבר את התרגום) כדי שאני יוכל ליראות את הסרט עם תרגום???
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
על אף שהוא חווה את אחת מהירידות התלולות ביותר בהכנסות שנראו בהוליווד עבור שובר קופות, ההצלחה של סרט גיבורי העל הטרי מביאה ליצירת פרוייקטים חדשים ביקום העלילתי של DC Comics Batman v Superman ייכנס כנראה לספרי ההיסטוריה של הוליווד בתור עוף מוזר במיוחד. אחרי שרשם הצלחה שוברת שיאים בסוף השבוע הראשון שלו בבתי הקולנוע, על אף "קטילה" מרוב המבקרים והמלצות מפה לאוזן של רק מעט יותר מחצי מאלו שצפו בו (לפי סקרים שבוצעו בידי מספר חברות העוסקות בתחום) – נתוני הפתיחה הבעייתיים החלו לתת את אותותיהם עם צניחה בהכנסות, מכ-425 מיליון דולר בסוף השבוע הראשון ברחבי העולם, לכ-25 מיליון דולר בלבד בסוף השבוע הבינלאומי הרביעי. למרות המצב הלא ממש מזהיר הזה, ההכנסות הכוללות של סרט גי…
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-