עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by premier,

רציתי לדעת אם אפשר לחבר עכבר רגיל של מחשב (USB כמובן) ל PS2 ? ו שהוא יפעל טוב. (אם זה לא הפורום המתאים אז מצטער)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. רציתי לשאול אם מישהו יודע איך משלמים לSKYPC ולא ע"י שטרות. הם משגעים את השכל בתקנון שהמחיר הוא על שטרות בלבד אבל מה שהם לא כותבים זה כמה עולה בכ.אשראי. אני שונא שאנשים חושבים שאני הולך לשלם להם 5000 ש"ח במזומן. מישהו יודע כמה זה?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  3. זה דחוף חבר שלי הוריד בטעות ספייוואר והוא לא יכול להפטר ממנו והוא לא מצליח להכנס לאינטרנט אם מישהו שמע על תוכנה שיכולה לשחזר את הווינדוס שיגיד ונ.ב הוא גם לא יכול לעשות שחזור מערכת אם למישהו יש תוכנה או משהו שיכול לעזור שיגיד בבקשה תודה רבה מראש :) :) :)

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  4. Started by MatanFrenkel,

נניח ורכשתי משהו מבן אדם שהוא יחסית מופשט ( משחק PSN דרך חשבון שייר בPS3 למי שמבין) והבן אדם לא קיים את החלק שלו בעסקה, האם יש דרך בה אוכל להחזיר את הכסף? ניסיתי לפתוח RESOLUTION CENTER אבל רשום שאי אפשר בגלל שכנראה פשוט שלחתי את הכסף

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  5. כחובב של CSI MIAMI יש את הפתיח החזק הזה , שתמיד אהבתי ולאחרונה התחלתי לשמוע מיידן , אז נתקלתי בשיר הזה THE NUMBER OF THE BEAST ובום ! ידעתי שאני מכיר את זה אז קיצר CSI MIAMI לקחו את זה מהשיר הזה?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by jakijaki,

שלום האם יצא למישהו לקנות שם מחשב? האם הם אמינים?האם הם עומדים מאחורי האחריות לרכיבים כמו זכרונות ,מעבדים,כרטיסי אם, כרטיסי מסך, כונן קשיח? חלקים מקוריים חדשים? הם אגב לא מוכנים לתת הצעת מחיר כתובה אלא באם תקנה.בכל אופן בחנות בראל"צ יש קונים מתעניינים.

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  7. חג שמח , לפני שיא החום צריך לקנות מזגנים. קראתי קצת ,דיברתי עם קרובי משפחה,בקרתי בחנויות אך לא הצלחתי לגבש דעה. בעבר היו במשפחה 2 מזגני LG, אחד טוב למדי (לא זוכר את הדגם) שעבד ללא תקלות , לפעמים נאלצנו לכבות כי קפאנו מקור. אחרי הניסיון הטוב החלטנו לקנות LG נוסף לסבא וסבתא ז"ל, המזגן השני כל הזמן הרעיש ולא קירר. לקרובי משפחה יש תדיראן שעושה את העבודה אבל מרעיש (מצאתי מידע דומה לפיו בתדיראן מייצרים מוצר סביר+ אבל מרעיש-בחדר שינה לא שמים מזגן שאינו שקט וזה לא משנה עד כמה הוא מקרר\אמין או יפה. בחנות המליצו על אלקטרה\טורנדו . על פי המוכר לשתי החברות ישנם דגמים סיניים ודגמים תוצרת הארץ-על פי מה שהצלחתי למצוא ברשת ,מדובר ב"אותה גברת בשינוי אדרת" דגמי הטורנדו …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by SoHoN BuChO,

שלום אני בקרוב מתגייס לצה''ל פרופיל 97 מצד אחד אני כן רוצה ללכת לקרבי אבל מצד שני אני לא חושב שמנטלית אני מוכן לזה גם שכן יש לי מדי פעם חולשות ובעת מאמץ אני פשוט נשבר. הייתם ממליצים שאני בכל זאת אגש לקרבי אולי השירות יתקן את זה או לגשת למשהו אחר?

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by chris_u16,

http://absolutelyagency.com/asp/per.asp?pcode=110857&kod=a3960377&pic=1 תסתכלו על הסעיף Weight, מזה, מה היא מוצר שמודדים אותה לפי Lbs? WTF?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  10. Started by Lost Spirit,

http://www.hayadan.org.il/wp/ibm-bluefire-supercomputer-1205082/ נהדר Bluefire של יבמ, או בשמו הרשמי IBM Power 575, משלב 4,046 מעבדי Power 7 של יבמ במהירות שעון של 4.7 ג'יגה-הרץ, וכולל גם 12 טרה-בייט של זיכרון פנימי ו-150 טרה-בייט של דיסקים. Bluefire מסוגל לבצע 76 טריליארד פעולות נקודה צפה בשניה (76 טרה-פלופס).

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by user12345,

שלום, החלטתי שבמקום ללכת כל חודש בערך לספר ולשלם 40 ש"ח על תספורת שלוקחת בדיוק 5 דקות (אני מסתפר על מספר 3 בכל הראש), כדאי שאני אקנה מכונת תספורת ואעשה את זה בעצמי, מה גם שבקרוב אני מתגייס אז אני לא יודע כמה זמן יהיה לי ללכת לספר. 1. זה אפשרי להסתפר לבד או עם עזרה מינימלית ממישהו ושזה יצא בסדר? יש המלצות או טיפים כלשהם? 2. אני צריך המלצות למכונה - כמו שרשמתי השימוש בה יהיה בערך אחת לחודש אז אני לא מחפש משהו מקצועי מדי, אלא מכונה שתעשה את העבודה כמו שצריך ושתשמש אותי לכמה שנים (שוב, השימוש שלי מינימלי יחסית). אני מוכן להשקיע עד 200-250 ש"ח, אבל שאוכל להשתמש בה לאורך זמן בלי שתעשה בעיות. אני גר במרכז אם זה רלוונטי. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by D@nny,

שאלום נדלקתי על הפלאפון SAMSUNG 990 שיש עכשיו ברשת אורנג'.. מבקש מכם חוות דעת ואם אפשר סקירה... תודה

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  13. Started by asiofjiojqwr,

שווה להשקיע את ה 45 שקל לחודש? יש להם דברים להציע שלאתרים החינמים כגון JOBMASTER וכו אין?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני צריך לגמור עד מחר בערב ספר באנגלית בשביל בוק ריפורט (אבל יש רק 2 שאלות- המלצה ועוד שאלה מתוך רשימה) ועדיין אין לי ספר לקריאה.. אז יש למישו פה המלצה חמה לאיזה ספר טוב באנגלית? מז'אנר מעניין (עדיפות להרפתקאות ולדברים אחרים מעניינים ) ושהספר יהיה לפחות 100 עמודים.. ובקשה אחרונה חשובה!!- אין לי זמן ללכת לקנות ספר אז עדיפות לספר שקיים בגירסת אודיו או אם אין ברירה אז בPDF.. תודה רבה רבה רבה מראש..

• 4 תגובות
    • 6.6k צפיות
  15. Started by xytkhi,

היי מאחר ופה בארץ החנויות חומדות לי את הממון בצורה אגרסיבית על כל צעד ושעל רציתי להזמין את הפריט [ בקר IDE TO SATA ] דרך אתר EBAY. פה בארץ מחיר הבקר 75- 120 ש"ח ודרך EBAY אני מביא אותו כולל משלוח בפחות מ 20 ש"ח ! כולל כבלים. השאלה שלי : אם אני מזמין והכל, אצטרך לשלם על זה מכס? או כל מס אחר שיעשוק אותי? לינק למוצר : http://cgi.ebay.com/IDE-TO-SATA-100-133-HDD-CD-DVD-Converter-Adapter-A091_W0QQitemZ230288977077QQihZ013QQcategoryZ41993QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ShippingPayment

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני מחפש שיר מאוד מפורסם שאני לא יודע את שמו ואת שם הלהקה שמבצעת אותו מה שכן אני יודע זה בפרסומת החדשה של בזק בינלאומי הוא מושמע והוא הולך משהו כזה:פה פו פה פה פה פה פה פה.... ואומרים בשיר את המילה SCAT MAN משהו יודע ? ???

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  17. הסרטון הוא כמו שעושים בסרטים מצויירים שמישהו פותח את הדלת, אז נופל הכדור, גורם לכדור היותר גדול ליפול, משחרר את המספריים שחותכות את החוט שמחזיק את הבלון, הבלון עף למעלה, פוגע הסיכה, הבלון מתפוצץ ומפיל את הביצה על הראש של הבנאדם, אתם בטח מכירים את זה, קיצר אז השאלה שלי זה שפירסמו פה לא מזמן סירטון שיש כזה דבר אבל אמיתי, כיאילו שבנאדם עשה את זה במציאות, אפשר אותו בבקשה...?

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  18. Started by STRENGTH,

מי רוצה נגדי סומו באיי סי קיו? אני מת לקרוע את כולם ;D

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by משתמש כבד,

טוב בגלל שהסקר ההוא לא שיקף באמת את מה שהוא אמור לשקף אז הכנתי חדש עם אפשרות להצביע 3 פעמים ולשנות את ההצבעה

20. Started by superginiman,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2790

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by darkman,

אני גולש לי בתארד הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=113537.from1111843219;topicseen#msg948292 כאשר עברתי לעמוד השלישי העברתי חלון לקאזה(תנחשו מה הורדתי...) פתאום אני שומע מהרמקולים תשיר שיש בתארד באשמת ENCODER אף פעם לא קרה לי כזה דבר ופתאום אני שומע תשיר חשבתי שהMPAA עלו עלי :-[ זה היה כל כך מפחיד התחלתי לבדוק מה רץ במחשב איזה תוכנות פעולות ובסוף במקרה גיליתי שזה מאותו FLASH ENCODER תיזהר פעם הבא לפני שאתה שם משהו כזה.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by תמיד מחייך,

http://www.ourcolony.net/index.aspx

23. Started by ngc224,

שלום. אני מלואימניק ורוצה לטוס לחו"ל, בעקרון לא הזמינו אותי שנתיים, וספק אם יזמינו עכשיו... אבל רציתי לשאול האם צריך ליידע את הצבא שברצוני לנסוע לחו"ל ולקבל אישור לזה ? או שאם אין לי צו אז אני יכול לצאת חופשי ? (ברור שאני יגיד למפקד שלא יזמין אותי בטעות)

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by Shadowman,

אני כבר כמה חודשים מחכה למכשיר הזה, הבנתי שבאוגוסט. תקנו אותי אם אני טועה.

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  25. ?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.