כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
שלום, נזכרתי בסרט שראיתי מזמן בערוץ הסרטים אבל שכחתי את שמו. הוא עסק בהשפעה של האדם על הסביבה, זיהום הסביבה וכו'. לא היו בו דיבורים, רק צילומים. אם אני זוכר נכון הוא זכה באוסקר על הפסקול. הסרט הוא משנות השמונים/תחילת שנות ה-90. נשמע מוכר למישהו? תודה, עדי.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
מין סרט פילוסופי כזה יש שם 3 דמויות מרכזיות (2 גברים ואשה, אם אני זוכר נכון), שמטיילות במין איזור של טירה על חוף ים, נראה לי איפשהו באירופה. הסרט באנגלית, ומורכב כולו משיחות בין הדמויות על כלמיני רעיונות וכאלה - למשל על הסביבה. אין בו יותר מדי עלילה - פשוט הרבה דיאלוגים מעניינים. לפי הלבוש, הייתי ממקם את הסרט בסוף שנות ה-80 תחילת ה-90, אבל יכול להיות שאני טועה. יצא לי לראות את הסרט לפני משהו כמו 3 שנים בערוץ 4 בכבלים, אבל אף פעם לא ידעתי את השם שלו... אם מישהו מזהה, או יכול לתת לי משהו שיעזור לי בחיפוש ... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לפני 20 שנה ראיתי סרט אימה שפשוט הרג אותי מפחד (הייתי בן 13 ) אני זוכר שמישהו נסע במכונית והוציא את ידו מחוץ לחלון . מכונית שבאה מהכיוון הנגדי פשוט כרתה לו כף היד . כף היד התעופפה לשדה ליד ולא מצאו אותה . עכשיו אותו כף יד כרותה התחילה לרצוח אנשים . מישהו יודע על איזה סרט מדובר ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש סרט ילדות שנחקק בזכרוני וחיפושי אחר שמו נכשלו... אני זוכר מספר סצנות, אחת בה הגיבור עובר סדרת אימונים מהמאסטר הסיני שלו, הוא לומד לרוץ מהר יותר, הוא קופץ דרך תלוליות חול לצד השני וממשיך לרוץ... בסוף הסרט המאסטר של הגיבור בורח מהרעים ומראים איך הוא רץ בקלילות על מי האוקינוס בדרכו אל החופש. מצלצל למישהו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני לא זוכר איך קוראים לסרט אבל הסרט מדבר על זה שאיזה זוג נוסע לאנשהו ואז הם עוצרים בתחנת דלק נידחת בארה"ב והבחורה נכנסת לשרותים ואז שהיא יוצאת חבר שלה נעלם ביחד עם האוטו וחוטפים אותו חבורה של פריקים מוזרים עם אוטובוס, ובשרותים שהבחורה נכנסה רצחו שם איזה מישיהי ובתוח התא שרותים השם שלו חרוט והכל מזוהם .זה הדבר הראשון . דבר שני שאני מחפש אם מישהו יכול להכוין אותי זה תמונות של חנויות בתחנות דלק, בדגש על פוסטאפוקליפטיקה, בסגנון של אחרי הפצצה גרעינית, אני חיפשתי בגוגל ופשוט לא מצאתי, תודה על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש שם של סרט לא חדש, בו אדם לבוש בחולצה לבנה ומכנס שחור פוטר מעבודתו במפעל ליצור פצצות והוא חוזר לביתו, שבעצם הוא כבר לא נשוי ואסור לו להתקרב לאשתו לשעבר ולבתו. בדרך הוא עובר במכולת, שם הוא לא בדיוק מרוצה ממחיר של פחית והורס את כל החנות. אח"כ נכנס לחנות מוצרי צבא של נאצי והורג אותו וגם מבקר בסוג של מקדונלס. בסוף שוטר יורה בו והוא נופל למים כשבידו רובה מים. ככה בערך הולך הסרט, מישהו אולי ראה אותו וזוכר את שמו? תודה!
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום ראיתי איזה סרט עם חייזרים בשם השינוי,אבל לא מצאתי את השם שלו באנגלית ומן הסתם השם שלו זה לא change או משהו כזה. אז תודה
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לאחרונה נזכרתי בסרט הזה והייתי רוצה לראות אותו שוב, הסרט הוא על משפחה עם 2 אחים (בן ובת) באותו הגיל (כנראה) והם עושים מבחנים כדי לקבל רישון בביה"ס, קודם יש להם את התאוריה עם המחשבים הישנים האלה עם המסכים הקטנים (רקע שחור, טקסט ירוק) והנער נלחץ מהשאלות והוא כל הזמן מסתכל על אחותו והוא רואה אותה מצליחה במבחן ואח"כ הם יוצאים החוצה למבחן המעשי והוא נכנס לרכב עם המדריך שהוא בנאדם עצבני והא שם כוס מלאה קפה על לוח השעונים והוא אומר לו שאם טיפה אחת תישפך אז הוא יפסול אותו ואז הוא מסתכל מעבר לכביש וראוה את אחותו בתוך האוטו עם המדריך שלה ואיך היא כזה צוחקת איתו והוא נחמד. הם חזרו הביתה אח"כ והוא לא קיבל רשיון והוא אמר להורים שלו שהוא כן קיבל רשיון ואז הם רוצים שהוא יצטלם עם הרשיון …
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
טוב אז ככה: פעם ראיתי בערוץ 2 סרט קומי מצחיק ובדיוני על יצורים קטנים ושעירים כאלה שדומים לפרבי ואם אני לא טועה נקראים גובלינים (אבל אני לא בטוח), אני זוכר שלסרט הזה יש גם סרט המשך אבל אני לא זוכר שחקנים ושמותיהם או את שם הסרט אם מישהו יכול לכתוב את שם הסרט או להביא לינק אליו מ imdb.com אני אודה לו מאוד.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ראיתי אותו לפני המון זמן, מה שאני זוכר, הוא שהיו חיילים שאומנו מגיל צעיר, החלשים שביניהם מתו. אחרי מספר שנים שהתבגרו, האיגוד הציע חיילים אחרים מהונדסים גנטית והרבה יותר טובים מהם. לאחר מכן האיגוד זרק את החייל המסויים והלא מהונדס גנטית לאיזה כוכב זבל - ששם הוא התחבר עם אנשים או משהו כזה ונלחם באלה שמהונדסים גנטית. מישהו זוכר את השם של הסרט? (אני זוכר שזה היה עם חייל שדומה לאיוון דראגו [ וזה כנראה לא הסרט "חייל אוניברסלי" ] )
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא כול כך זוכר את הסרט. איזה סיני אילם הופרד מחברה שלו שהם היו קטנים כי אימצו אותו מבית יתומים הם שיחקו בגן והוא שבר את השן שלו והוא שם אותה בחוט והפך את זה לשרשרת לצוואר ונתן לה את השרשרת, אחרי זה הוא בחיפוש אחרייה ועם השנים הוא שכח אותה, והוא הכיר מישהו שכיר חרב, הוא לימד אותו את אומנויות הלחימה ואיך להחזיק סקין והוא נחשב בסרט Pro, אחרי זה הוא ניפגש עם מישהי והיא מתחילה איתו וכוליי, והוא מלמד אותה לבשל וביגלל שהוא טוב בסכינים הוא למד בישול והוא שף, קיצר בערך בסוף הסרט הוא רואה את אותה השן תלוייה על הצוואר שלה מיתחת לחולצה, והוא ניזכר שזואתי החברה שלו. קיצר את החבר שלו הרגו והוא והוא נישבע נקמה, אז האילם הזה נקם בזה שרצח את החבר שלו ובסוף עם אני לא טועה הוא מת. יש למ…
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מדובר קודם כל בסרט לא ישראלי. הסרט עוקב על חבורה של פאנקיסטים/אנרכיסטים שעושים הכל כדי למרוד במערכת ומציג את ה"חיים" שלהם במשך כמה שנים, את החיים בשכונות, את המלחמות בין הכנופיות והקבוצות (כמו שאצלנו יש פריקים וערסים להם יש כל מיני סיווגים שהולכים מכות כל הזמן) והכל... ובסוף החבר הכי טוב של הדמות הראשית נרצח (אם אני לא טועה... אבל הוא מת) ובסופו של דבר הדמות הראשית הולך להפוך לעורך דין - שזה בדיוק הניגוד המוחלט של מה שהוא רצה לעסוק בו.. ובסוף הסרט יש מונולוג על זה שזוהי הדרך היחידה בשבילו למרוד במערכת, מבפנים... חשבתי שאולי קוראים לסרט America X אבל לא נראה לי שזה זה... חיפשתי גם קצת בimdb. תודה!
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום! מדובר על סרט שבו נער מגיע לתיכון חדש וביחד עם חברו החדש נכנס לעולם של קרבות לא חוקיים (מחתרתיים), הוא מתחיל ללמוד אומנות לחימה, ומנצח בקרבות רבים. לאחר מכן חברו שהיה המלך של התיכון בקרבות רוצה נגדו קרב... זה סרט די חדש (אני אפילו לא סגור אם הוא יצא עדיין), חרשתי את טורק ולא מצאתי את השם שלו. אם מישהו יודע מה שמו של הסרט זה יהיה מאוד נחמד.
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אחר צהריים טובים לכם אנשים. אני מחפש את השם של הסרט מהקליפ "KING OF MY CASEL" אם מישהו יודע הוא יעזור לי מאוד. בתודה מראש אלדד כהן. ;D
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
ערוץ ישראלי שבו בובה שמנסה להביא טיעונים בעד ליגלזציה של גראס.
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
טוב שאלה קצת דבילית אבל כל מי שאני מכיר יודע על מה אני מדבר אבל לא יודע איך קוראים לזה , אתם מכירים את הצעצוע המשרדי הזה עם הכדורים שזה כמו מטוטלת שכדור אחת מכה בכדור השני ואז נוצרת תגובת שרשרת שכולם זזים ביחד? משהו כזה: ____________ | | | | | | | o o o o | איך קוראים לזה? אני צריך תמונה של אחד כזה לפרוייקט ואין לי אחד בהישג יד
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני מחפש קומדיה שמסופרת על אדם עשיר בעל חברה מצליחה שיש לו בן (אדם סנדלר) והוא טמבל גמור, והאבא לא רוצה להוריש לבן את החברה, אז הבן עשה הסכם עם האבא שאם הוא מצליח לעבור 12 שנות לימוד חדשות, רק שעכשיו כל שנה זה שבוע, הוא יתן לו את החברה... מישהו מכיר את השם? תודה
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הוא הולך בערך ככה: WE JUST DEEPER COULD BE ANYWHRE... LIFE GOES ON... SO BRING IT ON SO BRING IT ON... השיר הוא מן האוס\דאנס כזה בסיגנון של השירים של LASGO ועוד דאנסים מוכרים אולי קוראים לשיר DEEPER אך לא הצלחתי לזכור את השם של הזמר\פרוייקט תוכלו לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שיר שרץ הרבה ב MTV בקליפ של השיר יש בחורה שחורה כזאת לבושה שמלה שחורה ויש פסנטר גם שיר רגוע כזה היא שרה כזה I WONA BE A METERIDE או משהו כזה
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש שיר שיש לו תמישפט הזה ומיתחת לפני השטח קול גופם רועד מאוד לא יוכלו ליפרד שוב לנצח כי ליבם יקום וימרוד אני חושב שזה שיר של יהודית רביץ מישהו מכיר תשם של השיר?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש את הפרסומת של הכרטיס השראי שיש להם ברוואזה שמטילת ביצי זהב.... איזה שיר יש/ ברקע [נראה לי משהו ישם מאד]?
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש שיר ראפ חדש זה הולך ככה: Come on! you ready you ready go! משהו כזה
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
הפזמון הולך ככה... I Feeling for you boy to touch me all over my body when the DJ slow this party down just hold me don't let go oh baby you should know i want you when the dj slow this party down... ת'אמת יש לי את השיר אבל לא בפורמט שאני צריך ואין לי איך להמיר... מישהו יודע איך קוראים לשיר? בת שרה את הפזמון אבל גם בן שר בבתים
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
מחפש מין האוס כזה שיש בו את המילים הנ"ל Put my dick in your head move it left move it right ... תודה מראש בן ..
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-