כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
מהי התוכנית הקומית הטובה ביותר?? (היה לי משעמם, ואני חייב 5 הודעות כדי לכתוב הודעות פרטיות )
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, מצאתי את החלק הזה בבית ואני לא יודע מה זה? אתם מכירים את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כולם מכירים פוקר\21\מלחמה..... אני מחפש משחקים שיהיה כיף לשחק אם חברים...(גם משחקי חשיבה זה נחמד...) בבקשה תגיבו..
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן, אחרי בירורים רבים ושיחות רבות, צמצמתי לעצמי את האופציות לכמה מכונים אפשריים אליהם אני אהיה מעוניין להירשם לפסיכומטרי. אני יותר מאשמח לקבל חוות דעת על כל אחד ואחד מהם. והמכונים הם: -יואל גבע -EZ Way -קידום [מסלול אישי \ מועדון 700] -אגודת הסטודנטים כל מי שיכול לתת חוות דעת חיובית ו\או שלילית [עם נימוק למה] יתקבל בברכה! תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחר מבחן באנגלית על past perfect simple ואני חייב את עזרתכם. נכון לעכשיו אני לא יודע כלום בpast perfect simple. אשמח אם מישהו ירשום לי את כל הכללים. מתי לשים ed / d / ied לפועל, ואיך. תודה
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אשמח לתגובות.
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אז ככה יש לי חשבון דואר בוואלה וזה מראה לי שיש לי 43 הודעות חדשות כשאין לי, מחקתי את סל האשפה,דואר ניכנס,ויוצא אבל עדיין שום דבר לא עוזר. אא וכן אני לא יכול לקבל קבצים לשם. תמונה:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב שמעו אני רוצה אחת ולתמיד לדעת את 3 המילים האלו הנה מה שאני יודע box- מקבלים בקופסא מהחברה עם כל מיני תוספות (כבלים וכו...) oem- פה אני לא יודע ממש bulk- מקבלים את הדברים בשקית או אם יש לך מזל אז בקופסת קרטון פשוטה האם צדקתי במה שאני יודע ואם מישהו יכול למלות את החסר?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהו רוק ניו מטאל כזה.. הולך ככה we build it up for you for the year 2000 we make it up for you for the year 2000 משהו כזה..שיר ממש יפה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, יש לי קטע קשה עם A+ רציתי לעבור את הבחינה הזאת לפני שנים עוד כשהייתה במתכונת של 2006 (בדיוק זה היה חדש), בכל מקרה למרות שסביר להניח שהיא חסרת תועלת זה סתם בשביל ידע בסיסית וסיפוק שאיפות. בכל מקרה כשהתקשרתי לברר כמה עולה הבחינה (למדתי לבד יש לי איזה 4 קיטים של הקורס ממהדורה 2006 ועד 2009 החדשה, חוץ מזה שעסקתי בתחום בצורה קלילה ככה שיש לי גם ניסיון מעשי) רצו ממני קרוב ל2000 ש"ח לטופס. מישהו בזמנו המליץ לי דרך אחת המכללות בארץ לבדוק אתר שנקרא VUE או משהו כזה וככה הגעתי אל חברת pearson vue http://www.pearsonvue.com/ , אשר מפורסם באתר שלהם מחירון ובו המחיר הגבוה ביותר לטופס הוע בסביבות ה680 ש"ח לבחינה מה שקוסם לי. מישהו מכיר את החברה הנ"ל? מישהו יודע אם השירו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
וספציפית הכוונה למדעי המחשב תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה מסך טלויזיה אתם ממליצים בגודל 29 אינץ
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני בן 27 יש לי תואר בכלכלה ומנהל עסקים אבל מאוד מעניין אותי תחום המחשבים ( אני יודע שזה תחום מאוד מאוד נרחב). בהתחלה חשבתי לעשות הסבה לתחום של מנהל או מהנדס רשת אבל הבנתי שמאוד קשה למצוא עבודה בתחום הזה לחסרי נסיון/רקע. לאחר התיעצות המליצו לי ללמוד את תחום ה- erp . בדגש על sap. שווה ללכת ללמוד את התחום הזה ? איזה קורס טוב לקחת ? שיהיה בו יחסית יותר ביקוש ומשכורת סבירה. אשמח לכל תגובה תודה.
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני צריך לשאול אותם שאלה עקב בעיה שיש לי עם חנות אשמח אם יש להם תמיכה בארץ את המספר ואם לא מייל לתמיכה בחו"ל תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
ערב טוב, האם מישהו מכיר חנות שתוכל לספק לי מחשב ע"פ אחד המפרט המומלצים באתר זה. אני מעונין באחד המפרטים הזולים 2500-3000 ללא מסך למחשב לצרכים עיסקיים. אשמח לחוות דעת על חנות ועל המפרטים מפרט1: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=1 מפרט2:http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=46
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
חשד: רצח הצעיר ברכסים - בשל ריב על חנייה אישום: הבן תקף את אמו במברג מטפלת מחולון נאשמת שהתעללה בתינוקת צחי יעקב שנדקר על שהחזיר שטר של 100 ש"ח לבעליו מת מפצעיו וזה רק מהשבוע האחרון אנשים יותר דתיים ממני יגידו שדור המבול כבר הגיע אז כמה שווים חיים של בנאדם בימינו אנו, מסתבר שלא הרבה, בכל מקרה פחות ממאה שקל. תסתכלו למה הפכנו? ? ? ? ? :'(
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קיבלתי זימון לצו ראשון לתאריך 18.2.09. הייתה לי בעייה להגיע (לחץ בלימודים ועוד כמה בעיות אישיות) אז מילאתי את הטופס של הדחייה ושלחתי בפקס, התקשרתי כדי לאשר ואמרו בסדר. טוב... עכשיו הגיעה סוף שנת הלימודים אז שוב המון לחץ (אני בי"א עכשיו). תיכנתתי לדבר איתם היום לגבי קביעת מועד לצו לאחר שלא שמעתי מהם כלום עד היום. ואז פתאום היום בצהריים מתקשרים אליי מחסום, 5 שניות בערך של איזו מוזיקה מוזרה (בחיי שכמעט ניתקתי כי חשבתי שמדובר באיזה טרול טלפוני שאין לו מה לעשות) ואז עונה מישהו: "למה לא הגעת ל3 הזימונים ששלחנו לך בדואר? אם אתה לא מגיע או מחר או מחרתיים לצו ראשון אנחנו פותחים עליך {הכנס כאן את השם הזה שאתה עריק, לא זוכר איך קוראים לזה}" ומפה כמובן מתחילה כל הביזארי…
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לאחרונה נזכרתי בסרט הזה והייתי רוצה לראות אותו שוב, הסרט הוא על משפחה עם 2 אחים (בן ובת) באותו הגיל (כנראה) והם עושים מבחנים כדי לקבל רישון בביה"ס, קודם יש להם את התאוריה עם המחשבים הישנים האלה עם המסכים הקטנים (רקע שחור, טקסט ירוק) והנער נלחץ מהשאלות והוא כל הזמן מסתכל על אחותו והוא רואה אותה מצליחה במבחן ואח"כ הם יוצאים החוצה למבחן המעשי והוא נכנס לרכב עם המדריך שהוא בנאדם עצבני והא שם כוס מלאה קפה על לוח השעונים והוא אומר לו שאם טיפה אחת תישפך אז הוא יפסול אותו ואז הוא מסתכל מעבר לכביש וראוה את אחותו בתוך האוטו עם המדריך שלה ואיך היא כזה צוחקת איתו והוא נחמד. הם חזרו הביתה אח"כ והוא לא קיבל רשיון והוא אמר להורים שלו שהוא כן קיבל רשיון ואז הם רוצים שהוא יצטלם עם הרשיון …
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
אני מחפש שתי שירים הראשון הוא בעברית בשיר שר בחור את המילים שוב מרגיש אחר שיר בקצב רוק כזה משהו נחמד והשני הוא מהסרט האחרון של מהיר ועצבני השיר מתחיל עם שריקות כזה אנשים שיודעים את השמות של השירים אלה אני אשמח אם תגידו לי ואם מישהו רוצה לשלוח לי את זה באייסי זה בכלל יהיה טוב 207884363
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מצאתי בבית מוט כיפוף http://bashgal.co.il/images/catalog/9b39e656.jpg יש למישהו מושג איזה תרגילים עושים איתו ומה הוא מאמן ?
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=4077617&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 תכנסו לשם ויש תראו את מה שהמשתמש הראשון שם חחחח איזה קוע זה חחח
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כלומר אם חבר שולח לי כ.מסך לארץ באמצעות fedex האם אני אצטרך לשלם איזה שהוא מס? אם כן אז בבקשההההההה לפרט איזה מס וכמה באחוזים בתודה מראש מנהלים-לא ידעתי לאן לשייך שאלה זו
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מזגן עילי שמתאים לחדר שינה בגודל 10 מ"ר (החדר נמצא חצי קומה מתחת לקרקע, החלון פונה לכיוון דרום וגובה החדר דיי נמוך 2.40 מ'). מכיוון שאני דווקא מחפש במזגן את הרעש המונוטוני הזה של פעולת האוורור של המאייד אבל לא רעש שאינו מונוטוני או רעש בתדר נמוך שנובע מרעידות המעבה (או רעש של קרקושים) אני שוקל את טכנולוגית האינוורטר, חסכון בחשמל עקב פעולת האינוורטר לא מעניינת אותי. הסיבה היא שאני רוצה שבין היתר המזגן ימסך קולות של ילדים שנמצאים קרוב לביתי אבל שלא בעצמו יהווה מטרד מבחינת רעש. סיבה נוספת שאני שוקל טכנולוגיה זו היא מחבינת יציבות הטמפ'. ניסיתי למצוא חוות דעת בנוגע למזגנים השונים בשוק ובנוסף להבין אם מתאים לי אינוורטר או שהטכנולוגיה מיותרת ולא הצ…
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אז ככה ,אני מחפש אתר לאכסון תמונות ברשת ,אבל אחד טוב ,חשבתי על פליקר ,אבל הוא לא מעלה בגודל מלא את התמנות . למישהו יש המלצות ?
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-