כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
השיר נוגן גם ברצועה כשכולם שם רוקדים כמו רובוטים ויש את המילים: if u wanna ride משהו HORSE ???
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש שיר שאני שומע כבר איזה שבוע בגלגל"צ.. זה שיר בספרדית יחסית חדש והזמר נקרא פדרו או פדרוב (כל החיפושים שלי בגוגל לא הניבו כל כך תוצאות). תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלומות. שמעתי ב AXN שיר יפה כזה ששמו אותו בזמן שמראים את ניקיטה בתקציר פרסומות כזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
מדובר בשיר בסגנון אירי כזה עם קצב של שירים אירים. בשיר מופיעה זמרת שאין לי מושג מה השם שלה, שיער שחור ארוך, הבמה עגולה והקליפ כולו בחושך, ויש רקדנים בבמה וכל הקליפ מתרחש בבמה העגולה. למישהו יש מושג מה השם של הקליפ, של הזמרת?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ביום שישי בשעות הצהריים שמעתי אחלה שיר ברדיו, רק הבעיה שאני לא מוצא את השם של השיר/להקה. זה היה קול של אישה, והיא אמרה בפיזמון it's so unreal משהו בסגנון. אני גם משום מה זוכר את המילה lay אם זה עוזר בצורה כלשהי... שיר רגוע ושקט יחסית. אם מישהו מכיר את השיר אודה לו מאוד.
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
לא יודע איך קוראים לו אבל משמעים אותו הרבה ברדיו...
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכוונה היא לקובץ מוסיקה בעל הסיומת mp3 (רצוי מפורמט זה), לא התכונתי ל'שיר' השני. בכל אופן.. הנה כל הפרטים שאני יכול לתת על השיר הנדון: בשיר תמצאו את המלים הבאות- "Get back to your mom.. Get out of my life.. You will.." (זהו חלק מהפזמון) זוהי בחורה ששרה את השיר, השיר מז'אנר הפופ. פופ מדכא שכזה ולא עליז ומשעמם, משהו חביב ויפה שאני מאוד אהבתי. (שתבינו, רוקיסט שכמוני חובב שיר-פופ דכאוני) אם מישהו מכיר את השיר, מחזיק בו ו/או שמע אותו.. אתם מוזמנים לכתוב לי פה על ידיעותיכם לגביו. לעזאזל, הייתי יכול להיות בטוח ששמו הוא"Get Back To Your Mom", אך לא. בבקשה, עזרו לי בחיפושים. זהו שיר מאוד יפה, לדעתי, ומציאתו תעלה חיוך על פני. אני אודה לכם מאוד. בתודה מראש, Nike.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, כבר הרבה זמן אני מחפש איזה שיר, טראנס ליתר דיוק. אני לא יודע אם הוא חדש פשוט בזמן האחרון אני שומע אותו הרבה בברים ובמעודנים למינהם. הטאנס הולך כמובן עם בומים ויש ברקע זמר ששאומר מש'ו כמו Fresh Up או Pursh up או מש'ו בסגנון. אני מודה מאוד לעוזרים, מתן
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
לא יודע עם נכון לקרוא לזה שיר אבל אני מחפש איזה טראנס כזה אוו משהו בסגנון שמתחיל בתופים כאלה כמו משהו אפריקאי כזה ואחרי זה נכנס בזה איזה נגינה חזקה זה שיר שקשה מאוד להשיג אותו עם לא תוכלו להשיג אני יבין תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש שיר או יותר נכון מוזיקה אלקטרונית. יש שם משהו עם שומאכר. מישהו מכיר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אהלן שמעתי ברדיו שיר שנשמע בו כזה דבר " איי לה דר לה דדה .. " עכשיו , זה לא הישן יותר זה המחודש ויש פזמון של מערבון כזה ברקע תודה לעוזרים!!!
-
אני לא יודע איך קוראים לו... שר אותו גבר והוא בסגנון טראנס - דאנס... "Girl step into the pary..." תודה, ניאו
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בסרט "משחק מכור" יש את השיר של נלי שהוא שר ויש קול שעושה כאילו boom here comes the boom עכשיו יש שיר רוק על זה כאילו הוא המקורי.. מה השם שלו? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שי רומנטי כזה, המילים שאני יודע Sometimes I Think Myself Im better Of Without you.... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
כאמור - אני מחפש שיר שהווידאו שלו היה בMTV לפני כמה שנים. ( מה לעשות...) זה קליפ אנימציה כזה, תלת מימדי. בקליפ איש אחד מגיע לבורסה ומתחיל לרקוד, ואז כל האנשים נאספים סביבו ולפיו מעלים או מורידים \ מוכרים קונים מניות.. הוא רוקד ומצביע למעלה ולכל מיני כיוונים עם הידיים... בסוף הוא מפסיק לרקוד והולך או משהו..... זה כל מה שאני זוכר. מזכיר משהו למישהו? בתודה ובתקווה... Qtec
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מחפש שיר של בועז שרעבי שיר ממש יפה יש לי כמה מילים עם הם יעזרו לכם הנה המילים: "בעודך נפלו שירי" משהו כזה יש את זה בפרסומת של תנובה תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
השיר נמצא בשוקס הזה. http://www.shox.co.il/uf/566/432/Udi_HaKmOn.html
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מחפש שיר או את הקטע שהם שרים את שיר הבוידם. אם אתם לא יודעים.. אז בבקשה תגידו לי איך רושמים כמו שצריך
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש זמנית אצל השירות של בזק אך לצערי בשירות הענן הזה אפשר להעלות פעם אחת כל פעם - מה שהופך את השירות למתיש. מחפש שירות ענן שאפשר להעלות תיקייה שלמה או אף לסנכרן כונן שלם. מן הסתם מעדיף שירות חינם, אך אם אין בנמצא אשמח לשמוע שירותים בתשלום שלא יעשו חור בכיס יותר מידיי.
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אהלן, מישהו יכול להמליץ על אתר טוב? לספר על אתרים לא טובים? תודה, עדי.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שיהיו שירי שנטי...(רגועים+ליריקה יפה..)\ או שירי סמים... :anim-jjd: :anim-jjd:
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אנשים שמכירים שירים טובים למסיבות מהסוגים שהזכרתי בכותרת שירים כמו Sexy Cherry או Candy shop וכל מיני רימקסים יפים שאתם מכירים אשמח אם תשתפו אותי תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. מישהוא יכול לתת לי שמות של שירים כדאי שאני יוכל להוריד אותם. פשוט קניתי mp3 ואין לי שירים. אני אוהב שירים בסיגנון כזה......... לא עצוב או ישראלי. בלועזית (אתם יודעים כל השאקירות האלה והמאדונה הזאת). אז..........תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-