עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by אלוויס,

שלום יש שיר מפורסם בצרפתית וזה הולך ככה: אלה אלה לולו אלה אלה. משהו כזה חחח

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  2. Started by אמיר יצחקי,

שלום. זה הולך ככה בערך: Move bitch backup the way bitch ???

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  3. Started by אמיר יצחקי,

מהסרטון מכות הזה http://www.yikers.com/video_collection_of_kimbos_knockouts.html תוTה

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by אמיר יצחקי,

שיר ראפ משהו כזה: Pumpin like a star pumpin like a ster

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  5. אני מחפש שיר שהוא מוכר שמים אותו בחתונות וכו' אני לא יודע איך קוראים לשיר אבל המילים הם ככה(סליחה עם אני כותב את זה לא טוב כי אני פשוט לא הבנתי ממש את המילים): אמלו,אמלו בדולה אמלו אוליווה...... זה שיר משהו כזה אני צריך את השיר הזה תודה רבה לעוזרים אלי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם , מדי פעם אני שומע את השיר הזה..אבל אני לא מצליח לגלות את שמו. הוא היה ב"שעת שיא 2" אם אני לא טועה, וקטע מהפזמון: Freeze! don't stop!" come on let's make it hot..." והוא חוזר... מישהו אולי מכיר את השם של השיר?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  7. שלום רב! לפני כמה זמן שודרה התוכנית של אדיר מילר (לקט) ושם היה סירטון של אדיר ואפרת בוימולד(או איך שקוראים לה.. בקיצור חברה של יהודה לוי). אדיר מילר משחק שם את רפי גינת וסירטון הולך מהסוף להתחלה. יש שם שיר רקע מגניב משהו כזה : just nineteen... מישהו מכיר? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by Alexkmr,

מחפש שיר שהיה פעם בסידרה רמזור

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  9. Started by Vidati,

אני מחפש את השם של השיר שהיה בסוף הסרט השני נראה לי... כאשר היה את המלך האכזרי הזה ששלח את הבן שלו פארמיר שהוא אף פעם לא אהב לקרב כי הוא חשב שהוא אף פעם לא ישתווה לאח הגדול שלו בורימיר ואז יש את הקטע שבזמן המלחמה המלך יושב ואוכל לו ארוחה והוא כולו בגועל כזה אוכל ופיפין שר לו שיר עצוב כזה... אני מחפש את השיר הזה אבל עם הביצוע של פיפין.. ולא של מישהו אחר. אני יודע שאני מבקש הרבה אבל תנסו בבקשה. תודה.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  10. Started by GUNZ,

השיר הרגוע שבו היא שרה כזה NUCK NUCK ANY MORE או משהו כזה מישהו יודע אולי?

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by אלוויס,

משהו כזה סוואתמה לי לה לי.....אסוווווותמה חחח תודה

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  12. איך קוראים לשיר? וסליחה עם הקללות בנושא של ההודעה תודה

• 1 תגובה
    • 4.6k צפיות
  13. Started by evman007,

השיר נוגן גם ברצועה כשכולם שם רוקדים כמו רובוטים ויש את המילים: if u wanna ride משהו HORSE ???

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by אמיר יצחקי,

משהו ככה: מחר היה טוב ....זה מה שנשאר...תא תא ....

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  15. Started by CASIOMAN,

שלום, אני מחפש שיר שאני שומע כבר איזה שבוע בגלגל"צ.. זה שיר בספרדית יחסית חדש והזמר נקרא פדרו או פדרוב (כל החיפושים שלי בגוגל לא הניבו כל כך תוצאות). תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by kinggil,

שלומות. שמעתי ב AXN שיר יפה כזה ששמו אותו בזמן שמראים את ניקיטה בתקציר פרסומות כזה. תודה

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  17. מדובר בשיר בסגנון אירי כזה עם קצב של שירים אירים. בשיר מופיעה זמרת שאין לי מושג מה השם שלה, שיער שחור ארוך, הבמה עגולה והקליפ כולו בחושך, ויש רקדנים בבמה וכל הקליפ מתרחש בבמה העגולה. למישהו יש מושג מה השם של הקליפ, של הזמרת?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by The Ball,

ביום שישי בשעות הצהריים שמעתי אחלה שיר ברדיו, רק הבעיה שאני לא מוצא את השם של השיר/להקה. זה היה קול של אישה, והיא אמרה בפיזמון it's so unreal משהו בסגנון. אני גם משום מה זוכר את המילה lay אם זה עוזר בצורה כלשהי... שיר רגוע ושקט יחסית. אם מישהו מכיר את השיר אודה לו מאוד.

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  19. Started by navk2,

לא יודע איך קוראים לו אבל משמעים אותו הרבה ברדיו...

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by 1_Nike_1,

הכוונה היא לקובץ מוסיקה בעל הסיומת mp3 (רצוי מפורמט זה), לא התכונתי ל'שיר' השני. בכל אופן.. הנה כל הפרטים שאני יכול לתת על השיר הנדון: בשיר תמצאו את המלים הבאות- "Get back to your mom.. Get out of my life.. You will.." (זהו חלק מהפזמון) זוהי בחורה ששרה את השיר, השיר מז'אנר הפופ. פופ מדכא שכזה ולא עליז ומשעמם, משהו חביב ויפה שאני מאוד אהבתי. (שתבינו, רוקיסט שכמוני חובב שיר-פופ דכאוני) אם מישהו מכיר את השיר, מחזיק בו ו/או שמע אותו.. אתם מוזמנים לכתוב לי פה על ידיעותיכם לגביו. לעזאזל, הייתי יכול להיות בטוח ששמו הוא"Get Back To Your Mom", אך לא. בבקשה, עזרו לי בחיפושים. זהו שיר מאוד יפה, לדעתי, ומציאתו תעלה חיוך על פני. אני אודה לכם מאוד. בתודה מראש, Nike.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by SD Project,

אהלן חבר'ה, כבר הרבה זמן אני מחפש איזה שיר, טראנס ליתר דיוק. אני לא יודע אם הוא חדש פשוט בזמן האחרון אני שומע אותו הרבה בברים ובמעודנים למינהם. הטאנס הולך כמובן עם בומים ויש ברקע זמר ששאומר מש'ו כמו Fresh Up או Pursh up או מש'ו בסגנון. אני מודה מאוד לעוזרים, מתן

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by eli_a2006,

לא יודע עם נכון לקרוא לזה שיר אבל אני מחפש איזה טראנס כזה אוו משהו בסגנון שמתחיל בתופים כאלה כמו משהו אפריקאי כזה ואחרי זה נכנס בזה איזה נגינה חזקה זה שיר שקשה מאוד להשיג אותו עם לא תוכלו להשיג אני יבין תודה רבה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by eli_a2006,

שלום לכולם אני מחפש שיר שבאמת קשה להשגה הוא בעיברית זה בסגנון ראפ דתי משהו יפה כמה מילים מהשיר שאני זוכר: "אני בוכה אלוהים אותי רואה" אוו משהו בסגנון ואז יש ראפ זה שיר יפה מאוד אני לא יודע איפה למצוא אותו תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  24. Started by Black_eagle,

שלום. אני מחפש שיר או יותר נכון מוזיקה אלקטרונית. יש שם משהו עם שומאכר. מישהו מכיר? תודה.

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  25. אהלן שמעתי ברדיו שיר שנשמע בו כזה דבר " איי לה דר לה דדה .. " עכשיו , זה לא הישן יותר זה המחודש ויש פזמון של מערבון כזה ברקע תודה לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.