כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
קודם כל אני לא מוכר אני צריך לקנות ודחוף אני בונה מערכת יחודית מסוגה ... דבר שני לא חוסמים שי .... שי אדם חשוב so it with my leader "sheep" no else shell b asked or to burn in hell with the white rabbit so bring it back bring it back dont leave it away .....cause .....
-
-
http://www.spymac.com/index.php הרבה לפני google mail אבל השאלה שלי היא מה הקץ'? איפה האינטרס של מקינטוש ?
-
- 14 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני בונה מחשב לדוד שלי הוא גר בתל אביב ואני רוצה לקנות לו את המחשב בחנות בתל אביב שנותנת שרות מעולה גם אחרי הקנייה שיש בה חלקים טובים והרבה מותגים כמו בחנויות PCH וKSP ואם מחירים זולים מישהו מכיר חנות כזאת? השמח גם לכתובת
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אז ככה תקשיבו טוב. חיפשתי לי נגן יפה וקטן כי אני אוהב לרוץ כל יום. הסתכלתי באינטרנט וראיתי את הנגן הזה: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961026 ראיתי את המחיר והתלהבתי. אז ביררתי קצת והזמנתי ישנם כ14 ימי עבודה. חיכיתי 14,חיכיתי 20,והיום זה 30 יום מהזמנתי ולא קיבלתי את הנגן,אני מבין שהיו הרבה חגים בזמן הזה,אבל בכל זאת התקשרתי אל נטאקשין,שמה אמרו לי תחכה עוד כמה ימים יש להם והם יתקשרו אלייך כמה ימים לפני שזה יגיע אלייך,חיכיתי,ולבסוף נמאס לי התקשרתי אליהם היום ואמרו לי שהדבר הכי טוב לעשות זה להתקשר לספק בעצמי,התקשרתי לספק,ואחרי חצי שעה שאני על טלפון לא ענו לי.לספק קוראים א.מ.ג יבוא שיווק בע"מ למי שתוהה,אחרי זה התקשרתי לנטאקשין ואמרתי להם הם לא עונים לי שמה מה אני…
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם. עוד כ-3 שבועות לאחי הגדול תיהיה יום הולדת ה25 שלו, ואני רוצה להיות מוכן עם מתנה מקורית מאד ומיוחדת, וכמו כל שנה אני לא יודע מה ליקנות לו (רק שהפעם זוהי שנה מיוחדת יותר, 25..) יש לו כבר נגן DVD, טלוויזיה עם מערכת סראונד ועוד כמה גצ'טים.. הסכום הוא כ-300 ש"ח +\- (אלא אם כן העיניין יהיה רציני ואז אני ישתף פעולה עם ההורים ) כל הצעה שהיא תתקבל בברכה Thanks
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היום זה יום המפגש.. עכשיו 11:35 המפגש מתחיל ב14:00 באיזה שעה אתם מתכוונים להגיע לשם ומתי יגרלו הפרסים ומתי יוכרז הזוכה של תחרות התמונות?? אני מגיעה ככה ב16:00 בערך ולא רוצה לפספס כלום!
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היא הייתה אחת הקלות לדעתי כי אפשר היה לנחש את המילה דיי בקלות. התשובה היתה משלוח מנות פתרונות לחידה עצמה 1. באטמן 2. אמולציה 3. 4. אסקייפ 5. שדרוג 6. מלחמת הכוכבים 7. חומרה 8. 9. קוויאר 10. פיפא מנגר את כל השאר ואת הריקים לא ניסיתי או לא הצלחתי. אבל זה לא היו דרושים כדי לנחש את התשובה.
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
מה הזמן הממוצע למכתב בדואר רגיל מגרמניה?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש את יבואן חברת silca בארץ בדקתי באתר החברה ואין להם יבואן רשמי בארץ אבל אני כמעט בטוח שיש יבואן אפור מי שיודע מי היבואן הזה , אני יודה לו מאוד אם הוא יפרסם את זה פה או ישלח לי הודעה פרטית דרך אגב , פרסמתי את ההודעה בפורום הזה כי החברה הזאת היא לא בדיוק חברת חומרה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום רב הזמנתי חלק (זיכרון) מחו"ל מחיר: 1600 ש"ח המכס לא העבירו את החלק אלי עד ששלמתי מס מס: 235 ש"ח בערך: 15 % למה ??? האם מישהו מכיר דרך שבה לא צריך לשלם את זה ?
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
דיסקים של PRINCO, SILVERLINE ושאר מדיות הפריסבי, יכולים להרוס את המכשיר ? וזה נכון שככל שהתחתית של הדיסק כהה יותר ככה הוא יותר גרוע ? WTF
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... תודה
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
UFO http://video.google.com/videoplay?docid=-5767810060260008694&q=UFO
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אז כאן התחרפנו על זה לגמרי http://eepybird.com/dcm1.html
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
חם חם כמו בארץ ובלי מיזוג קבלו תמונה מהבית של היטלר שהפך להיות מסעדה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אחי קרא לי לטלוויזיה ואמר "מדברים על מלצרים". כשהגעתי ראיתי בחורה בלונדינת צעירה שמדברת עם רייכר על המאבק במעסיקים שלא משלמים שכר מינימום למלצרים אלא משלמים להם מהטיפים (אני גם נפגע של הדבר הזה). הספקתי רק לשמוע שבעלי עסקים שעכושים את זה יכולים לקבל עונש של שנה מאסר בפועל או 200,000 ש"ח קנס ואמרה גם "אנחנו נלחמים במקומות האלה" אז אני יוצא מתוך הנחה שהיא נציגה של איזשהו ארגון. מישהו ראה/שמע או יודע איך אני יכול להגיע לפיסת מידע בנושא? תודה רבה. נ.ב לתכנית קוראים הפרלמט של רייכר התכנית שודרה היום ב 10:00 בערוץ 2 וזה היה שידור חוזר.
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום אני גר בבת חפר, ישוב קטן בעמק חפר. אני גר כ30 דק' מנתניה. אשמח לקבל חנות מומלצת אם מחירים סבירים ואמינות ושירות טוב, במרחק של עד 30 דק' מנתניה. אני רוצה לקנות מחשב לפי מפרט שהוצע לי פה. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני אקצר סל הקניות שלי כבר מלא, והאתר מחכה למס' הכרטיס אשראי שלי, שאלתי היא כזאת כשהמשלוח מגיע לארץ, האם הוא מגיע לסניף הדואר שלי, ושם אני "משחרר" אותו? האם אני צריך ללכת למקום ספיציפי כדי לאסוף אותו? בכל זאת, זאת הזמנה ראשונה שלי, ואשמח לקבל טיפים נוספים..
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
קיבלתי את זה עכשיו במייל: זה מה שנותן לנו חוק הספאם? אימיילים מבלבלים שנותנים למפרסם את האפשרות לטעון בזמן התביעה "אמרנו לו להגיב עם המילה"הסרה" ולא "הסרה " לכן הלקוח לא הוסר מרשימת התפוצה. הרי המייל הנ"ל אומר בברור "אם ברצונכם להמשיך ולקבל מאיתנו דיוור אנא הגיבו למייל זה" ויחד עם זאת "במידה ואינם מעוניינים נא להגיב עם המילה "הסרה" " :
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
פארודיה על GTA4 ;D http://www.youtube.com/watch?v=olawRS06E54
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כרגע יש לי מנורה רגילה (צהובה) לא משהו מיוחד רק המנורה עצמה! אני רוצה להחליף לפלורסנט יש לכם משהו מומלץ ? ובכלל עדיף פלורסנט לחדר? תודה..
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הי הזמנתי חבילה מחו"ל בשווי של כ70$, היא הייתה צריכה להגיע לפני כשבועיים, אך לא קיבלתי אותה/ הודעה שצריך לשלם מכס. יותר נכון לומר שהחבילה הוזמנה בשבילי, המזמין רשום בפייפל על כתובת העסק שלו, והוא לא קיבל שום הודעה לגבי זה. החבילה הוזמנה מחנות אמינה כך שהבעיה לא כאן, לפי מספר המעקב של החבילה היא נשלחה כך שבעצם היא איפשהו בארץ ומחכה שאבוא לקחת אותה, ולשלם מכס. השאלה כאן היא- למי צריך לפנות ואיך יידעו שהחבילה שלי? אני מתאר לעצמי שלא נותנים הרבה מידע על פי כתובת בלבד.
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-