עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כשהכנסתי את הכתובת בישראל הוא אמר שיש בעייה עם המשלוח... מישהו פעם הזמין משם משהו ויודע מה צריך לרשום? תודה.

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  2. אני צריך לדעת כמה דברים שאני לא מוצא באינטרנט כמו מיקום גאוגארפי? אקלים אופייני? אשמח לעזרתכם

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  3. מישהו מכיר אתרים בארהב של חומרה ששולחים הזמנות לארץ??? האם מישהו התנסה עם אתרים כאילה??? תודה!

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  4. :lol: (התמונה מפורום Orphaned land)

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  5. Started by HoLy4EvEr,

שלום לכולם יש לי מקלדת של לוגיטק MEDIA ELITE עכשיו אני רוצה להוסיף אותיות ברוסית ושמעתי שהמדבקות ממש חרא...אחרי כמה זמן יורדים... רציתי לשאול אולי יש איזה טוס לא מחיק וממש נגד זיעה וכו כדי שאני ירשום על הכפתורים? מה עדיף? לא בא לי ממש להרוס את היופי של המקלדת

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  6. האם קיים אתר פופלרי כמו בפייסבוק בסין שאפשר לפתוח בו עמוד כמו עמוד בפייסבוק?, אני יודע שקיים משהו שנקרא RenRen אבל לא הצלחתי להרשם לשם , משומה נראה לי בגלל שלא הכנתי את השם שלי בסינית?

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  7. אני זוכר שקראתי כתבה שביטלו את זה ואני לא מוצא את זה עכשיו.. מישהו יודע ?

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by THE FOX,

באיזו שפה/תוכנה הכי כדאי לכתוב אתרי אינטרנט? האם יש מדריכים טובים ללימוד?

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by Bessmertniy,

חחחח אז הבן של הבת דודה שלי רוצה לקנות מחשב... הוא יודע על AMD והכל ואפילו המוכר המליץ לו AMD ועכשיו אני עוזר לו בלהרכיב מפרט ואני שואל אותו , מה דעתך לקחת אינטל אז הוא שואל אותי "מה זה?" :lol: :lol: הנה עוד תגובות שלו לאחר שהסברתי לו מה זה אינטל. "מה אני צריך אני רוצה AMD 64!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" "A-M-D 6-4 !-!-!" :lol: הוא בן 14 .

10. Started by Burned,

יש לי שאלה שאני לא מצליח לפתור אודה לכם את תרשמו את הדרך שלושה כוחות שווים פועלים באותה הנקודה. הזוית בין הראשון לשני שווה לזוית בין השני לשלישי. הוקטור השקול שווה לפעם וחצי כל אחד מהם. מהי הזוית ביניהם?

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  11. Started by Born2Kill,

שלום, במזל טוב תיקנתי את הטלויזיה בחדרי. איני יודע איך לחבר את הממיר לטלויזיה אז התקשרתי ל-YES והם לא עונים לי בכלל, כבר התקשרתי אתמול והיום ואין עונה כאילו המשרדים שלא לא מאויישים בכלל ואני מיואש מהם. : 20 דקות המתנה בפלאפון זה כבר מוגזם מאוד! אז אני מעוניין בעזרתם בחיבור. יש לי כבל ששייך לחיבור שבין הממיר לטלויזיה, כאשר מכל צד יש יש פיצול ל-3 כבלים: אדום, לבן וצהוב. בטלויזיה יש לי 4 סוגים של יציאות: Video IN, Video OUT, Audio IN ו-Audio OUT. לגבי הממיר, יש לי ממיר רגיל (ממה שמשתמע, לא YES MAX) לחלוטין עם 6 יציאות. ממיר שנמצא כמעט בכל בית שיש בו YES. אשמח לקבל תשובות מה לחבר למה...

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  12. היום זה יום המפגש.. עכשיו 11:35 המפגש מתחיל ב14:00 באיזה שעה אתם מתכוונים להגיע לשם ומתי יגרלו הפרסים ומתי יוכרז הזוכה של תחרות התמונות?? אני מגיעה ככה ב16:00 בערך ולא רוצה לפספס כלום!

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  13. שלום! רציתי לשמוע את דעתכם השונות, אנו חיים בימים שבהם למחרת קניית המחשב כבר יצא דור חדש, ושבוע אחרי הוא כבר מאבד שליש מערכו. כיום אתה יכול למצוא את עצמך מוציא עשר אלף עבור מחשב שבעוד שנה וחצי לא תוציא עליו חצי. בהתאם להנחות אלו, מאיזו מחיר הייתם ממליצים לאנשים לא לחרוג עבור קטגוריות המפרטים השונים (משחקים, קולנוע, משרדי...) ?

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  14. איזה מתיחה רעה ביותר שמעתי אני נפלתי מהכיסא הבחור יצא טיפש ענק והמותח יצא דיי מנייק בסוף הבחור היה חוטף התקף לב מרוב הלחץ פשוט חובה (זה דיי ארוך אבל שווה ביותר) http://radio-idan.co.il/metihot/gregori.wma http://radio-idan.co.il/metihot/gregori2.wma עוד מתיחות פה http://radio-idan.co.il/metihot.htm

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  15. Started by 00000,

אני לא מצליח למצוא ביד 2 או באגורה, בעבר היו במחירים באזור ה-500 שקל אבל כבר אין, אני מחפש בכל מקום.. תודה רבה

16. מחר אני הולך לנסות להתקבל לתמיכה טכנית אז אמרו לי לבוא לאיזשהם מבחנים אז מבין האנשים שמכירים את העסק , מה הולך להיות שם.?? ד"א זה לאינטרנט זהב

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  17. Started by eliav-peretz,

כן כן, הקטיושות דפקו לאנשים פה את הראש... פשוט הייית חייב לשתף, מצטער על האיכות הגרועה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  18. ש ליSkype אבל אין לי מישתמשים מישו מעונין לדבר איתי שם מישתמש שלי ב Skype הוא XX3691

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  19. Started by Guyn,

תראו משהו מצחיק שנתקלתי בו בעבודה. שימו לב לשורה 3. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  20. Started by Dark Respect,

נמאס לגלוש בוואיינט ו-וואלה. איזה אתרים חינמיים מגניבים יש לסלולאר? (נוקיה 6120, לא מכשיר ממש כבד)

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  21. כי ביום ראשון הקרוב ויום שני ישודרו שני הפרקים האחרונים של העונה השישית. ורציתי לדעת אם ישדרו גם את השביעית... תסתכלו במדריכי TV שלכם או משהו. נ.ב: ערוץ 22 א-ה 14:00 שידור חוזר ערוץ 23 23:15.

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  22. נפלו עלי שבועיים במקסיקו (איי איי איי) בסוף ספטמבר.. אני לא ממש מכיר את מקסיקו או מקומות טובים לבקר בהם, ולכן אני אשמח לשמוע המלצות אני מעדיף נופים על בטן-גב, ולא ממש רוצה להוציא יותר מדי על הסיפור הזה (זה שבועיים באמצע טיול אחר) אז מי שיכול לעזור - אני רושם נ.ב. האם חובה לקחת מלרון איתי או שחיסונים רגילים מספיקים?

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  23. Started by changchang,

אני רוצה לקנות טלפון מסין, אשר אלה הוא טוב ולמה: http://urlshort.cn/7zm אוhttp://www.aHappyDeal.com/wj_r.asp?lid=1295? תודה על העצה והצעות.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  24. Started by The Dom,

הממ מישהוא יכול להסביר לי את זה? http://www.tapuz.co.il/end/default.asp מלא פרסומות....

• 12 תגובות
    • 851 צפיות
  25. יש לי אחד חוקי. הגעתי לשלב בהרשמה באתר שלהם שזה אומר : Serial number submitted successfully. An email will be sent to ----@walla.com with your user name and password. Once you have received your username and password, you will need to insert your username and password into the NOD32 Control Center. אני פשוט לא מקבל את האימייל

• 6 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.