משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
היה לי פעם משחק של סנטה אני חושב, שצריך לאסוף נקודות ולהתחמק מאויבים, זה היה בדו מיימד כמו דייב, והיה אפשרות לבנות שלבים. אני זוכר שהלבנים שם היו בצבע אדום והיו גם מדרגות נעות, והיה איזה קטע עם מקלות סבא (זה נראה לי מה שהיה צריך לאסוף) מישהו זוכר את השם? ???
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הגעתי לשלב של השדה תעופה עברתי את החלק הראשון והגעתי למקום שאני לא יודע מה צריך לעשות בו, מישהו עבר את השלב הזה ויכול להגיד לי מה אמורים לעשות שם? כי ניסיתי כבר הרבה מאוד פעמים לעבור ולא הצלחתי, יש שם מצלמות ומעליות שלא עובדות.
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
המולטי עולה ממש אבל ממש לאט,הוא נתקע זמן רב במסך פתיחה ו הסינגל פשוט עף לא מבין את זה יש לי עוד מחשב בבית שהוא יותר חלש ושם זה רץ חלק. Help please
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
??? בקשה אני חייב מודים למשחק אבל מודים טובים מי יכול לעזור לי אולי מהשיו יודע איפה אפשר להוריד???????? :s05:
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Splinter Cell : Chaos Theory מי משחק? ומה הכינוי שלו? הכינוי שלי במשחק: XPHUNTER אני בטוח שהרבה מכירים אותי כי פתחתי שרת מעל 20 פעמים. קבלו תמונה שצילמתי היום מהמשחק היתי SPY נגד 2 MERC ב- DM עמדתי על ה- LEDGE ותפסתי MERC שבידיוק עמד למעלה ואז בידיוק בשניות האחרונות של המשחק אני משכתי אותו למטה ובידיוק הMERC השני היה בצד ופוצץ את שנינו עם רימון ד''א הודעה ראשונה שלי בפורום
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש את השלב שצריך להשתלט על ארבעה מכרות נפט ואז לשאוב מהם את הנפט ושאלתי היא אני שאבתי כבר מכל המכרות את הנפט ניקיתי את השטח מאוייבים אבל הוא ממשיך להבהב בסימון מטרה ליד המכרה הראשן ובמסך המשימות הוא מסמן שלא עברתי את המשימה הנה תראו תמונה אני חושב שהבעיה היא שצריך לבנות איזה בניין שמתקן טנקים כי כשאני לוחץ על התמונה של האישה (באמצע המסך בצד ימין) הוא מראה לי בניינם שאני מכיר ושבניתי ויש איזה אחד האחרון שאני לא מכיר ולא בניתי רק שאני לא יודע איך לבנות אותו ניסיתי עם הרכב של הבניה אבל ברשימה הוא לא מופיע (נאם אני לא טועה זה המשימה השלישית)
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני משחק ומשום מה כל בניין עולה לי כפול ממה שרשום.. הנה דוגמא עם תמונות: אני רוצה לבנות בניין שעולה כמו שמתואר, באי יש לי את כמות המשאבים המתאימה ואפילו מעבר לזה.. http://www.siz.co.il/view/eomn4d2minm2.jpg.htm ברגע שאני לוחץ על הבניין כדי למקם אותו זה מראה לי שאין לי מספיק משאבים, זה כאילו מוריד לי את העלויות של הבניין ומראה לי את המצב החדש.. אבל בעצם דורש כפול.. פה לדוגמא יש לי כפול ממה שדרוש בהכל חוץ מאבנים.. שם יש לי 24 במקום 28 (14 המחיר המקורי). http://www.siz.co.il/view/tzddk3jcdjzn.jpg.htm ואז אני בעצם צריך להביא משאבים כפולים כלומר 28 וזה מוריד לי את כולם..
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
http://eu.blizzard.com/wwi08/news.xml#11.02.08
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני בשלבים הראשונים, אני נמצא בתוך תעלה כזאת, שמשני צידיה עומדים חיילים שלי שחוסמים לי את הדרך, ומהצד השני יש פתח שאני לא מצליח לעבור בו. זה כאילו הוא לא מצליח להכנס לפתח, עכשיו אני לא יכול להתרומם ובקושי יכול לזוז שם. איך אפשר להכנס לפתח הזה?
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי משחק של PS2 והורדתי אימולטור שאמור להפעיל לי את המחשק במחשב (nSX2) יש למישהוא מושג אזיה סוג של קובץ אני צריך להכניס לו כי פתחתי את המשחק והוא לא מוכן לקחת לי שום קובץ ממנו? אז איך בעצם מפעילים את המשחק תודה רן
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
האם יש סרבר PVE שיש בו אוכלוסיה גדולה מאוד של שחקני הורד? כרגע אני באליינס בסילברמון יש לי פלאשבקים כל הזמן וזה גורם לי להתגעגע להורד אבל יש בעיה בשרת סילברמון אוכלוסיית השחקנים בהורד מאוד מאוד קטנה ותמיד אין הרבה שחקנים שירצו לעשות את הקווסט או הדבר או מה שלא יהיה כמות החפצים בAH מאוד פיצית, בקושי יש נשקים טובים במחירים טובים אולי אי פעם במיליון שנה היחס שחקנים בין הורד לאליינס שם זה 1הורד ל3.5 אליינס שזה מטורף וגם בקושי בהורד שם יש איזה 2-3 גילדות רציניות שעושות ריידס ועם תנאי קבלה מטורפים ואנשים מפגרים וילדותיים שמתווכחים על כל דבר אז מה שאני מחפש סרבר PVE עם הורד שיש לו מלא מלא חפצים בAH כל הזמן ומלא שחקני הורד אם אפשר הפוך מהמצב בסילברמון שלהורד יהיה יחס גדול יותר וה…
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם !! יש לי בעיה עם משחקי הטיסה הבאים: Flight Simulator x and Flight Simulator 2004 התקנתי תוכנות לשיפור הגרפיקה. במחשב הקודם לא היו לי קיטועים וקיבלתי בסביבות ה-25 עד 30 פריימים ועכשיו קניתי מחשב חדש שנמצא בחתימה והוא עושה בעיות עם הגרפיקה אלוהים יודע הבעיה!? ועכשיו פניתי עליכם כדי שתעזרו לי להבין מה הבעיה והמפרט של המחשב הקודם הוא:מעבד:AMD Athlon 3800+ כרטיס מסך:NVIDIA 8500GT זכרון: KINGSON 2GB RAM DDR2 והמחשב שיש לי עכשיו נראה לי קורע את זה אז אני לא מבין מה הבעיה בכלל והתקשרתי לחנות ופירמטתי את המחשב ולא עזר האם כדי לקחת את המחשב לחנות או עם יש פתרונות אחרים לבעיה המוזרה הזאת שאלוהים יודע מה הבעיה ?!?! והבעיה היא שאני טס עם עננים כמובן ותוס…
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/32515.html :lol: :lol:
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שיש heroes 3 ורוצה לשחק אז ..... Heroes III The Shadow of Death
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום אנשים, רכשתי רמקולים של לוג'יטק X530 ואני חייב לשבח אותם יחסית למחירם. מאוד נהניתי לשחק COD4 בסאונד היקפי ובכלל מהז'אנר הזה,אודה להמלצותיכם. המחשב חזק מאוד-כל משחק יתקבל בברכה.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי את המשחק, וניסיתי לשחק בו למשל איזו שעה או שתיים, זה נראה משחק עם הרבה פוטנציאל אבל מאוד קשה להיכנס אליו ויש הרבה מאוד דברים שלא ברורים לי. הרבה בהרבה מהמשימות לא ברור בכלל איך אפשר לעשות אותם. לדוגמה - במשימה השניה אני צריך לעשות Space Jump אבל הוא אומר לי שאין לי מספיק אנרגיה בשביל זה, אז ניסיתי לקנות כמה Energy Cells אבל אז הוא אומר לי שאני לא יכול לקנות אותם מסיבה שהיא לא כל כך ברורה לי. אז בקיצור, אם למישהו יש איזה מדריך (לא Walkthrough) שיכול להסביר בערך על הבסיס (מסחר, תיקונים, Targeting נורמלי וכו...) אני מאוד אשמח כי אני רוצה באמת לנצל את הפוטנציאל של המשחק הזה קצת תודה!
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היום פתאום נזכרתי במשחק... ראיתי כתבה עליו ב Gamer, והתפלאתי לראות שהיא נכתבה באמצע 2005! http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=85628 עוד מעט נגמרת 2007... ואין שום רמז על המשחק. אם תגגלו עליו קצת, תראו שתאריך היציאה בוטל?? מה זה אומר? ואם מישהו יודע משהו אחר עליו זה יהיה מצויין. נראה לי משחק פצצתי.
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני ממש בהתחלה,עברתי שלב אחד ואז אני בקטע שאני בתחרות שאני צריך לעוף גבוה עם המכונית,מישהו יודע באיזה כפתור עפים? גרסת PC
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם! ובוקר טוב, מה נסגר עם הפינגים לאירופה מהארץ בכמה שנים האחרונות. היה לי גם 40MB וגם עכשיו יש לי 10MB, שניהם של בזק... בשניהם הייתי חוטף פינגים של 100+ בBNET ו90-100 בLOL. עכשיו אני עובר דירה ואני לא בטוח איזה אינטרנט אני רוצה לשים שם... אין תשתית סיבים (זה בשדרות הדירה), אני חשבתי סלקום טריפל או אורנג' (בגלל ההתקנה הפשוטה וכיו"ב) כי יש טלוויזיה ואני אוהב את התוכן של סלקום למען האמת ואורנג' לא דורש התקנה. אולי משהו מכיר את הפינגים שמקבלים אצלם. או יכול להמליץ חברה שתתן לי פינגים ראויים של של פחות מ-60 לאירופה. לחוץ על התשובה, כי בדירה אין אינטרנט עדיין ואני מתחיל לפתח חרדה שאני אהיה תקוע בלי אינטרנט :((( ואני לא רוצה לזרוק כסף על מת…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני משחק במשחר הרבה זמן. בכל הטבלאות אני רואה תוצאות של יונדאי סובארו טויוטה ועוד.. אבל אף פעם לא קיבלתי מהם זימון לבדיקות. אני תמיד מקבל הצעות מאותם החברות:פיג'ו, וולטסווגן, פיאט ואופל. השאלה שלי היא: האם הצלחתם עם/או קיבלתם מהחברות סובארו או טויוטה הצעה/זיומון?
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
התקנתי את באטלפילד 2 שחשוב לדעת שיש לי באטלפילד 2 מקורי, כשאני רוצה להיכנס לסרבר אז הוא נותן לי את ההודעה הזאת, מישהו יודע למה זה אומר לי את זה, כי כבר שנה וחצי שיחקתי על זה ולא היה לי את ההודעה הזאת.... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבר שבוע עPATCH 1.06 UK לFEAR ואני לא מוצר מישהו יודע איך ניתן להשיג? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש משחק צוללות אבל שאפשר לשחק בו ברשת... מצאתי את זה http://classics.gamerival.com/gameplayview/navy-battles.html?fromint=1&randint=354 הוא נחמד מאוד אבל אין לו אפשרות למשחק באינטרנט... מישהו מכיר אולי? תודה
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שהצל של האנשים היא כאילו בריבועים כאלה.. (לא חלקה).. למה זה ככה? שמתי את ההגדרות הכי גבוהות.. תראו את המערכת שלי בצד.. (מפרט שלי) איך לסדר את זה? ועוד שאלה.. שמעתי שיש פאצ'ים למשחק? מה הם עושים?
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-