עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Lumber_Jack Jim,

ומאיפה אפשר להוריד?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  2. Started by Ameralis Zaiir,

שימו לב! יש באג בחלק מהעותקים של המשחק שגורם לכך שבקווסט של הכלא, אחרי שהרגתם את האיש בחדר עם האנשים המהופנטים (אתם תבינו שתגיעו אם לא הגעתם עדיין) לא מופיע יצור נוסף שאמור להופיע. במקרה הזה מה שצריך לעשות הוא כך: ללחוץ על ~ כדי להפעיל את הקונסולה. להקיש שם DebugMode 1 אח"כ להקיש שם dm_spawncreature M1Q2_DEVOUR והיצור יצטרף לחבורה שלך. כדי להרוג אותו תצטרך להקיש (באותה התיבה ממש): dm_cowsfromhell זה ישלח אליו פרות מעופפות. זה עלול גם להרוג בטעות את הHenchman שלכם אבל זה לא בעייה לחזור למקדש אחרי זה כי אתה צריך בכל מקרה עם המוח של היצור. זה הפתרון הזמני עד שביוויר תוציא תיקון.

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  3. סתם אני רוצה לדעת כמה כל אחד התקדם, בינתיים אני כבר עשיתי את כל הקווסטים שקשורים ל Pennsula District, סיימתי את הקווסט של הכלא, החזרתי את המוח של ה Waterdevien Creature או משהו כזה ל Aribeth, ובדיוק אני בכניסה ל Begger's Nest, שיחקתי איזה 6-5 שעות ברצף, הייתי צריך לצאת מתישהו. ;D אני משחק Rough עם יכולות של Wizard, בשם Taejus Boujeric. בינתיים יש לי משהו בערך כמו 11000 נקודות ניסיון, 15-10 שעות משחק אני מעריך. ה Henchman שלי הוא האורק הלוחם, שכחתי איך קוראים לו, אבל הוא דיי חכם לאורק, בטח אתם יודעים על מי אני מדבר. ת'אמת, זה המשחק תפקידים הראשון שאני משחק בו, ובכלל לא ידעתי ואני גם לא יודע, אולי רק בכלליות מה זה D&D ומה זה חוקי המהדורה השלישית או דבר כזה, אבל המשח…

• 28 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. לא מזמן חזרתי עם שלושת המשחק המקורי (אני לא יודע אם אני הראשון פה) של המשחק. למי שלא יודע, באג מוכרים אותו ב-240 שקל (!!!) אבל קניתי עותק שמישהו כנראה החזיר בגלל שלא עבד לו עם ה VOODOO שלו והם מכרו לי אותו ב170 במקום... (למי שחושב שזאת הייתי טעות כל הדברים בפנים והדיסקים לא שרוטים, בדקתי לפני שקניתי) בזמן שאני כותב את ההודעה אני מתקין את המשחק אז אין לי התרשמות ראשונית אבל מה שמגיע עם הקופסא כבר לא כל כך רגיל למשחק מחשב ;D קודם כל היא לא קופסת DVD כמו שאר המשחקים החדשים, אלא קופסא קצת יותר גדולה מקרטון (לא בגודל של המשחקים הישנים יותר) יש בה מפה של עולם (מבד) שלושה דיסקים, ספר הוראות עם הרבה מאוד מידע על המשחק (218 עמודים) וספרון קטן עם כל CURSORS של העכבר ש…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  5. הרגתי את כל מי שמצאתי ושחררתי את השומרים המהופנטים בקומה הכי תחתונה. מה עוד צריך לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by doorman,

הגעתי לקטע של האוניה, אני צריך למצוא את המטען של הנשק הביולוגי ואני לא מוצא אותו, ישנם חדרים שאני לא מצליח להכנס אלהם. מצאתי כמה כרטיסי כניסה והשתמשתי בהם. בקומת המגורים (איפה שכל המיטות של המלחים) ישנה דלת עם ידית עגולה (כמו דלת בצוללת) ואני לא מצליח לפתוח אותה... מישהו יודע איך לעבור את השלב המעצבן הזה ? תודה The Doorman

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי בעיה קשה, כל פעם שאני משחק משחק אחרי איזה חמש עד עשר דקות פתאום המשחק נסגר בלי שום הודעה וחוזר לחלונות.... אין לי שמץ של מושג מה הבעיה, יש לי כרטיס msi gforce3 ti200 128mb, הוא ממש חדש ולא יכול להיות שהוא לא יריץ את המשחקים. עכשיו שחקתי בwarcraft3 וכרגיל נסגר באמצע המשחק אבל ראיתי שהמשחק יצר דו"ח שגיאות, הקובץ מצורף להודעה. מקווה מאוד שתוכלו לעזור, בתודה מראש! ------------------------------------------------------ דו"ח שגיאות WarCraft3 =============== ============================================================================== Warcraft III (build 4448) Exe: C:\WARCRAFT3\WAR3.EXE Time: Jun 23, 2002 3:41:24.000 PM User: ירמי אופנהיים Computer: YIRMI --…

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  8. Started by avinoam_petel,

יש לי בעיה פעם הפעלתי את הGTA3 והוא (המחשב) אמר לי שיש בעיה 12MB אז אמרו לי לשנות בהגדרות ל16 סביות ושיניתי ואז זה נכנס למשחק אבל ברגע שראו את הGTA3 זה ניתקע אם תוכלו לעזור לי בבקשה אודה לכם מאווד avinoam_petel

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  9. תרשמו מה דעתכם ...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by marking,

אחרי הפירמוט נמחק לי הUT ואיתו כל העידכונים, ועכשיו יש לי גרסה 400, איפה אני מוריד את כל העידכונים?

• 65 תגובות
    • 7.6k צפיות
  11. Started by TNT,

נעלם לי הדם במשחק SOF2 , מישהו יודע למה? מה קרה? משהו???? כי זה ממש לא כיף לשחק ללא הדם והאלימות!!!!

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. יש לי כאמור את שני הדיסקים של המשחק (דיסק התקנה ודיסק המשחק) כשאני נכנס למשחק (ההתקנה הסתיימה בהצלחה) הוא מראה את מסך הפתיחה והסרט ואז מבקש ממני להכניס את דיסק מס' 2 (שהוא בעצם דיסק המשחק) לתוך הכונן, כאשר דיסק מס' 2 כונן, והוא לא מעלה את המשחק! יש לי כבר את כל הפצ'ים האפשריים שקיימים למשחק וזה לא עוזר (יש לי XP) זה מוזר למה כבר שיחקתי במשחק הזה בדיסקים האלה והכל עבד מצוין (חוץ מבעיה של שמירת המשחק שכבר נפתרה ביינתים אחרי שהורדתי את הפאץ' לבעיה הזאת) משהו יכול לעזור בבקשה ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Iron Man,

אתם יכולים בבקשה לתת לי לינק להורדה של CS תודה מראש

14. Started by JAMOOS GADOL,

יש לי בעיה שאני מתאר לעצמי מתרחשת גם לאנשים אחרים דבר ראשון המשחק מצוין והכל עובד חלק. אבל... כשאני טוען משחק ששמרתי (יש פס כזה שמתמלא) הוא עושה בעיה ויוצא לי מהמשחק. כבר רשמתי פו בפורום על הבעיה המעצבנת הזאת ואמרתם לי להוריד את ה patch ואכן הורדתי אבל עדיין שום דבר לא עוזר יש לי xp באנגלית נ"ב יש לי שני משחקי GTA (אחד מהם הוא גרסה רחבה יותר של שתי דיסקים, והשני הוא גרסה של דיסק אחד אולם אין רדיו במשחק) ובשניהם זה לא פועל!!! מה לעשות?! בא לי להתאבד כבר, זה משחק א ד י ר משהו יכול להציל אותי?

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  15. Started by Funkyzord,

צרבתי לחבר שלי את המשחק ממקורי שקניתי :smoke:. ובזמן ההתקנה אצלו הוא כתב שחסר קובץ pc.rkv אז היסתקלתי בדיסק המקורי וגם שם אין את הקובץ. לא יכול להיות שאין את הקובץ בכלל על הדיסקים של המשחק. אז יש לכם רעיון איפה הקובץ יכול להיות, יכול להיות שהוא מוסתר או שהוא לוקח את הקובץ מה ווינדוס כי הוא לא כותב איפה הוא לא מוצא את הקובץ. אגב אצלי בתיקייה של המשחק יש את הקובץ לGhost Dogg ככה יותר טוב

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by Necessary_Evil,

כשמנסים להריץ את קובץ ההתקנה מופיעה ההודעה הבאה: unable to locate exported function registerserviceprocess in Kernel32.dll what to do...? המשחק אגב עובד אצל מישהו אחר... תודה, חציל

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by rosesr,

באיזה משחקים אפשר למכור דמויות ואביזרים? ואיך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  18. המשחק פועל לכם מהר? הוא תופס לי ממש ממש מלא זיכרון מעל כמה שיש לי במחשב וה CPU USAGE ב90%+ אז המשחק נתקע כל הזמן! אי אפשר לשחק בו אצלכם זה גם ככה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by matan_18,

יש לי את המשחק:MOH:AA ! והתחלתי להתקין אותו ובאמצע ההתקנה הוא נתקע...אז איתחלתי את המחשב.. ואז כמו מפגר נכנסתי לתקייה של המשחק ומחקתי אותה בצורה ברוטלית.! ומאז כל פעם שאני מנסה להתקין את המשחק הוא פותח לי חלון שיש לי אפשרות לתקן..ואחריי שאני עושה את הפעולה הזו אז הוא עוד פעם פותח לי את החלון הזה ונות לי רק לתקן את ההתקנה! בקיצור אני לא יכול להתקין עכשיו את המשחק! מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  20. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

יש לי את המשחק ואני כבר כמעט עברתי אותו (לקח לי יום)! ורק רציתי להגיד לכם שזהו משחק מאד מאכזב: גרפיקה ישנה ומגעילה משחקיות ישנה וקו עלילה טיפשי ביותר! מה שכן טוב במשחק הזה זה הסרטים - הם בהחלט דבר מאד מדהים, אני אישית ראיתי אותם כמה פעמים וכל פעם הייתי אחוז התפעלות אבל בכלליות אני מאד מאד מאוכזב מהמשחק! בליזרד פישלו הפעם בגדול! הם משכו את המשחק יותר מדי וכתוצאה מכך הגרפיקה של המשחק התישנה - אולי לפני שנה המשחק הזה יכל להיות משהו! משחק מאד לא מומלץ ומאכזב!!! :-/

• 38 תגובות
    • 4k צפיות
  21. Started by aXe,

שיהיה... אז האם המשחק באמת יצא כבר? האם מישהו כבר הספיק לקנות אותו במידה והוא יצא?? אם כן, צור איתי קשר - אני רוצה לדעת אם שווה להכניס למחשב...

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by MiniMizer,

משתמש יקר, ברוך הבא אל פורום 'משחקים'. פורום זה נועד לדיון על משחקים שונים, חדשים וישנים כאחד. אם אתה מחפש המלצה למשחק טוב ומעניין, אם אתה מתקשה לעבור שלב מסוים במשחק כלשהו, אם אתה רוצה להביע את דעתך על משחק מסוים או אם יש לך רעיון למשחק שאף אחד עדיין לא חשב עליו, זהו הפורום המתאים לשאלה שלך. זהו אינו פורום Warez! הפצת משחקים לא חוקיים אסורה בתכלית האיסור ותגרור הרחקה מהפורומים. שים לב כי זהו הפורום בו ניתן לשאול שאלות בנוגע למשחקי מחשב. שאלות בנושאים שאינם קשורים למשחקים, מקומן אינו בפורום זה. מספר כללים שיש להקפיד עליהם בעת הוספת הודעה חדשה בפורום זה: דאג לכתוב כותרת עניינית; כותרת המכילה את תוכן השאלה שלך באופן מתומצת וללא סימני קריאה ושאלה מיותרים נעימה יותר לעין ותמ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ofer_mat,

למישהו יש ציטים נגד הגבלת אוכלוסיה ב "Empire Eart

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  24. Started by DEMON HUNTER,

מחר אני קונה את המשחק IL 2 אמרו לי שהוא לא רע וגם קראתי עליו קצת בWEB אז אני רוצה לדעת האם יש סימולטור שדומה לו בסגנון ויותר יפה ממנו או שפשוט עדיף לי לקנות JK2 ?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  25. Started by aXe,

שמועה הגיעה לאוזניי שהמשחק כבר יצא... האם השמועה נכונה?? האם מישהו הספיק כבר לפרוץ אותו??

• 1 תגובה
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים