משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
מישהוא שאל על מי רוצה להיות מייונר אז אני מציע לו להוריד את המשחק עוד פעם <המשחק הזה לא מופץ חינם ולכן הלינק נמחק. זאת אזהרה ראשונה ואחרונה.>
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס אקס פי , פנטיום 3 550 , 128 RAM וגי פורס טי 200. התקנתי את ג'די נייט 2 והתחלתי לשחק , ישר בטעינה הראשונה של המשחק (של הסירטון הראשון) המחשב יוצא לווינדוס וכותב שהיתה שגיאה ושואל אותי האם לשלוח למקירוסופט דוח על התקלה או לא בקיצור , אני לא יכול לשחק במשחק , המשחק לא מהאינרטנט , מהוא של חבר שלי מקורי תודה
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקנתי DIRECTX 8.1 במטרה להפעיל את GTA3 אחר כך שבאתי לשחק ב מקס פיין הוא לא פעל וכתב שהוא צריך DIRECTX 8 ומעלה ! אם מישהו יכול לעזור שיכתוב ! ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זה לא קשור לוורז!!! כל פעם שאני מנסה לעלות משחק שמור אז המחשב נתקע למה זה?? יש פיקס מיוחד שצריכים להוריד??
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בטעות מחקתי את תקיית המשחק עצמה, וכעת כשאני רוצה להתקין מחדש הוא אומר לי כי המשחק מותקן כבר וכי אני צריך להסיר את הקודם, ואם אני רוצה להסיר אותו אין לי את מה ! עזרה בבקשה, זה דחוף !!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת איך אפשר לתקן מכונית בGTA3 אני יודע שאפשר לתקן במוסך הזה ושזה עולה 1000$ אבל הבעיה זה שמאוד קשה למצוא את זה במהלך משימה (במיוחד כשיש משימה על זמן) האם יש איזה שיטה למצוא מוסכים שמתקנים את האוטו? או אפילו יותר טוב אם משהו מכיר צ'יטים או טריינר שיכול לתקן את המכונית??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה לא קשור לוורז או משהו אני בסה"כ רוצה את הפאץ' שמתקן את הכתוביות בווינדוס XP Home אני יודה מאוד למי שיגיד מאיפה להוריד ביי Benor :AR15:
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשיג DUNGEON SIEGE וגם NEVER WINTER ואני לא יודע מי יותר טוב בגלל שאני רוצה עכשיו משחק תפקידים טוב וארוך שאני אוכל לשחק בו במשך הקיץ ושיספק אותי ( לא במובן הזה ) להרבה זמן אז בקיצור מה עדיף ולמה?
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני משועמם מוות יש למישהו המלצה לאיזה אתר מעניין שאפשר לקרוא בו כתבות מאמרים מידע וכל מיני דברים כאלה בכל נושא הקשור למשחקים וחומרת מחשבים תשובה תיתקבל בברכה. תודה מראש DEMON HUNTER
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שפה משחק כבר את הקמפיין של האורקים בבקשה יעזור לי במסך 3 של האורקים זה בלתי אפשרי!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אולם מחשבים מרושת למשחקים מרובי משתתפים כגון: counter strike, unreal tournament, warcraft 3. 1. האם היית מעונין בפתיחת מקום כזה? 2. כמה היית מוכן לשלם בעד שעת משחק? א - 16 ש"ח. ב - 18 ש"ח. ג - 20 ש"ח. ד - 22 ש"ח. 3. כמה פעמים בשבוע היית מגיע לשחק?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
שלום, כשהתקנתי את המשחק הכל היה בסדר אבל כשיצאתי ממנו וחזרתי אליו שוב, נעלם לי ה-Sound בסרטים... מישהו יודע מה אפשר לעשות? :saint:
-
אני יודע שכל מה שעניתי לי בשאלה הקודמת בפורום היא נכונה-וכל הכבוד על היושר(אבל לא צריך לסגור את הנושא בגלל זה! אבל לא משנה) אבל התחמקת משאלה אחת! למקרה שלא ראית אותה או קראת אותה אני אזכיר לך אותה: כמה משחקים-סרטים-תוכנות "מזויפות" יש לך במחשב?(תזכור שלשקר זה "פשע") אגב לי אין תוכנה אחת אמיתית, אין לי סרט אחד שקניתי(חוץ מ"מת לצעוק" בDVD שהיה בהנחה ;D) ויש לי ממש מספר מצומצם של משחקים מקוריים (שרובם ישנים כשעוד היו בקושי אתרי ווארז) מה איתך?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מבין מה הקטע שלכם?! מה אכפת לכם שאנשים ידברו פו וישאלו שאלות על WAREZ?!!!!!!!! אם אתם לא רוצים אל תענו! אל תעשו את עצמכם צדיקים :asthanos: למה אני בטוח שאין לכם משחק אחד שהוא מקורי (אלא אם קנו לכם) יש פו אנשים שבקושי הצליחו לקנות מחשב! אז אתם רוצים שנקנה משחקים מלאים ב 220 ש"ח??? אם יש לכם כסף, מנהלים יקרים, תקנו אתם משחקים מחנויות, לי אין כסף וזכותי לשאול אנשים אחרים על WAREZ אני קורא לכולם להגיב: כדי שאולי הם (המנהלים) כבר לא ישחקו אותה, ויתנו לדבר על WAREZ בפורומים
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איפה אני מוצא את המפתח שפותח את הדלתות של הפיראטים? את הספינה הנסתרת ואת החדר הזה בבית שמלא פיראטים?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
CS יש לי כבר DMC יש לי DM יש לי משהו אחר יש לכם?
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
לפני די הרבה זמן נרשמתי לבטא ,והתקבלתי שמתי לב ששכחתי לפתוח את תיבת הדואר שלי במשך חודש בערך ומצאתי שם את זה ! דחו את הבטא בשלוש חודשים משמע דחו את המשחק בשישה חודשים ארוכים... לאוהבי המשחק,לקראו ולבכות First of all, this update is a long time coming, so we apologise for that, hopefully information will not be so scarce from here onwards. As you know, the Beta Test has been delayed due to work on the netcode not being complete. Developing a high-quality FPS multiplayer experience is a real challenge, but one the dev team at Innerloop has taken on with a vengeance! Theyve been working flat out on the code, but some QA issues, mainly with server code, have held us …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
משהו יודע אך להתגבר אל הגבלת יחידות ב Empire Earth
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום, יש לי router וכדי שאוכל לארח משחק רשת אני צריך לפתוח פורט בrouter. מישהו יודע איזה פורט צריך לפתוח? מה המספר? ודרך אגב, ניסיתי למצוא את הפורט דרך הnetstat אבל זה לא נתן לי וכן שלחתי אי-מייל לתמיכה של המשחק בUK ולא קיבלתי תשובה :s05:
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
השגיאה הזו צצה בזמן ההתקנה. הורדתי מחדש את ה ISO וצרבתי שוב בכדי לשלול בעייה במדיה ועדיין... יש רעיונות?
-