משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום!! ראשית, אני מצטער אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא מצאתי פורום אחר... מצאתי לנכון לגשת לפורום שזזה משום שיכול ליהוית שעוד אנשים פה נתקלו בבעיה... אני משחק במשחקי רשת כמו-America's Army ויש לי בעייה,"הפינג" אצלי נורא גבוה. (אוייבו הגדול ביותר של כל גיימר מתחיל). דבר המקשה נורא על המשחק, ומוריד משמעותית את רמת ההנאה. אין שום תוכנות שעובדות באינטרנט חוץ מהפייר וואל שגם כאשר אני מכבה אותה הפינג נשאר גבוה. (גבוה ז"א כאשר לכולם יש בסיבות 100 אצלי יש בסיבובות 300 וכך הלאה) התיעצתי עם ספקית האינטרנט והם לא נתנו לי פתרון. (בטענה שהם לא תומכים בנושא) שאלתי היא, כיצד ניתן להוריד את ה"פינג" ??? אני חייב עזרה! מצב זה בלתי נסבל... *לצורך העניין מדובר במחשב חדש (חודשיים) וחי…
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
קישור להורדה: http://pod.icast.co.il/cf613e40-95bd-4103-88e8-3f7583883493.icast.mp3 שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 2 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אהלן אהלן אהלן אהלן (יש לקרוא מהר ובמבטא ערבי) לא יודעים מה איתכם אבל אצלנו השבוע לא זז! הוא הרגיש לנו ארוך, קשה ותקוע (Ha…Ha…!!!Pun Intended) בעיקר כי חיכינו בקוצר רוח להקליט כבר את הפרק השני. יש לנו תכנית מעניינת ועמוסה במיוחד עם הופעת אורח מיוחדת של סיב (אם כי בעל כורחו), המון חדשות (מבצעים בXBOX, הפריצה של הPS3, שירות הCLOUD החדש מבית סוני, הפלייסטיישן פון החדש ועוד) יש לנו סקירות על משחקים (AC3 , R&C) והכי חשוב רשמים ראשונים מהבטא של KILLZONE3! בנוסף יש לנו המלצות לכמה משחקי אייפון (TRENCHES ,…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לא מיזמן התקנתי קומנדוס 3 (מעריץ קבוע של הסידרה) ורציתי בפעם הריאשונה בחיי לשחק איתו ברשת אם יש מישהו שמעוניין לחסל את הנצים ביחד שישאיר פרטים ונשחק ברשת מעניין איך זה יראה. מי שיש לו תמישחק מוזמן להיצטרף... בדקתי וברשת אפשר לשחק עד 8 שחקנים*
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
איך אני מגדיר מכייל את ההגה הנ"ל על מנת שאוכל לשחק במישחק התקנתי את הדרייבר אבל שום דבר לא זז במישחק אין לי מושג מה לעשות תודה לכל העונים משה
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6600 GT המחשק Need for Speed Underground 2 אמור לעבוד בו בהגדרות הכי גבוהות ולמרות הכל הוא לא עובד בהגדרות הכי טובות. הוא רושם לי גם שגיאה:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות לשמור ידנית או שזה רק שמירה אוטומטית??? כי זה מעצבן שהמשרות ממש רחוקות אחת מהשנייה!
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
TOP SPIN 4 יגיע למשחקי מחשב ?אם כן מתי ? http://www.games.co.il/Wii/Top-Spin-4
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
פעם אחר פעם חברות המשחקים מבטיחות משחקים פורצי גבולות: AI מדהים, גרפיקה מדהימה, חידושים ועלילה מדהימה. במשך תהליך הפיתוח מאכילים אותנו עם פירורי מידע (תמונות וסרטונים) וגורמים לגיימרים רבים בעולם לחכות למשחק בקוצר רוח. בסוף, אחרי חודשים ולעיתים שנים אנחנו מקבלים משחקים חצי מוכנים, מפוצצים בבאגים ורוב אותם חידושים נשארו על שולחן הסרטוטים. אני אספר על Master of Orion 3: בתור מעריץ אסטרטגיה מהדור הישן חיכיתי שנים להמשך לאחד ממשחקי האסטרטגיה הטובים בהיסטוריה. המשחק נדחה במשך שנים, בוצעו שינויים מקיפים בצוות הפיתוח, המשחק הגיע לרמת פיתוח מסוימת, נזרק לפח ונולד מחדש פעם נוספת. הבטיחו לנו, המעריצים, כל מה שרצינו: AI מדהים, עץ טכנולוגיה מורכב ומעניין, פוליטיקה פנימית, קרבות בזמן…
-
- 67 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
http://www.3dgamers.com/dl/games/farcry/farcrypatch12.exe.html בהצלחה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק מאפיה 2 הוא עולה לי בצורה מוזרה שאני רואה מין עירבוב של צבהים כזה אדום כתום ואני רואה את שולחן העבודה ברקע השאלה היא אם זה מה שקורה שהדרישות אולי לא תואמות את המחשב או שהמשחק לא טוב?? גם קורה שהמשחק כאילו נכנס..עולה מסך שחור ואז הוא חוזר חזרה לשולחן עבודה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤ 418 1 לוחות אם Gigabyte M52S-S3P AM2 GM52SS3P ¤ 388 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤421 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 304 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1576 1 צורבים Samsung DVD-RW S183A Sata Black Dual Layer X18 S183A ¤ 169 1 אני יודע שזה לא פורום מפרטים אבל זה קשור למשחקים אז שמתי את זה פה ... =] =] =] וד'ר עם אתם ממליצים על משו ששחקים \ עדין משחקים תכתבו ..
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי פעם במקרה באתר מאד חביב שלקח לי זמן רב למוצאו שנית וכמעט אף אחד לא שמע עליו, למרות הרעיון המאד יעיל שלו. מדובר באתר שמכיל רשימה של משחקים (הרשימה די עדכנית). כשאתה בוחר משחק מהרשימה, הוא משווה את דרישות המשחק עם מפרט המערכת שלך (כדי שיוכל לעשות זאת, יש בפעם הראשונה לאשר התקנת רכיב DIRECTX) ואז מציג את התוצאה לפי דרישות המינימום והדרישות המומלצות. יותר אין צורך לנחש אם משחק כלשהו ירוץ על המחשב שלכם ואם יעשה זאת בצורה טובה... מקווה שהוא יהיה יעיל עבורכם: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
-
- 2 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול מסך סמסונג 226BW והתקנתי את הכל(אני חושב) לפי ההוראות נסיתי להפעיל את GTA San Andreas ולא הצלחתי,חיברתי את המסך הישן 17'אינצ והמשחק פעל. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
קיבלתי באן מיוט בשרת שלכם , אני לא יכול לכתוב כלום בצ'אט... אם אפשר להוריד את זה אשמח למה יש הרבה דברים שצריך לכתוב לפעמים ואני לא יכול להגיב.. טנקס
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אבל לא מהאימיול כי אני מחפש את הגירסה v2.1.8 אתם חייבים להשיג לי אותו תודה ענקית לכם
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
it's written below... !!!! !!!! !!!! !!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!! !!!!! !!
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
חברים איך ניתן לשנות את השם המשתמש קרי הכינוי שלי בBF? לקראת הBF4 אני רוצה כינוי חדש ולא את הכינוי של מBF3..תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
הורדתי את ששת החלקים של PROPER-FLT ואחרי שסימתי להוציא את כל הקבצים מהRAR אז כל הקבצים שיצאו הם ככה: איך מתקינים את המשחק הזה?
-
- 1 תגובה
- 423 צפיות
-
-
בנסיבות מצערות אחותי גרמה לי לקנות שני עותקים של simcity Cities Of Tomorrow בטעות, אין לי אפשרות להחזיר את הסריאלים אז אני מציע אחד למכירה. אם מישהו מעוניין שייצור איתי קשר בפרטי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פלטפורמת Metacritic מסכמת שנה עם היצירות שקיבלו את ממוצעי הציונים הטובים ביותר בכל פלטפורמה - ועם אלו שבלטו לרעה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
המשחק הוא משחק עסקים + אסטרטגיה והוא כולל משתתפים מכל העולם. הסיבוב החדש נפתח לפני יום והוא כולל פרסים שווים למנצחים xbox360. יש בריתות ישראליות במשחק אז שווה להצטרף! www.windsofconquest.com סרטון הירשמות:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. ראיתי טריילרים ועניינים בנוגע למשחק. רציתי לדעת כמה דברים למבינים כאן. קודם כל אני נמצא כרגע בחו"ל. רציתי לדעת במידה ואני קונה (סתם לדוגמה ברוסיה) את המשחק, אמרו לי שהמשחק יהיה ברוסית. יש אפשרות בתוך המשחק לשנות את השפה? דבר שני רציתי לדעת בכללי עוד פרטים על המשחק, מי ששיחק כמובן. שמעתי שיש COOP מעניין, שאפשר בסינגל לבנות בתי עסק וכו'.. אשמח אם מישהו יספר לי קצת על המשחק ויתן חוות דעת שלו עריכה: המשחק מיועד ל PC.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-