עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום יש לי את המשחק ולפי מה שהבנתי הרוב המוחלט (לפחות כאן בפורום) מאוד אוהבים את המשחק והכל... למרות שרואים שהמשחק מושקע מאוד (לפי סרטון הפתיחה , והתחלת המשחק) : לא הבנתי מה העלילה של המשחק? מה המטרות שלי? וגם אם אפשר טיפים קצת שאתם יכולים לתת לי (איזה דמות לבחור, האם להרכיב דמות וכו') משהו יכול לענות לי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by omri_ro,

אבל ממש ממש ממש ממש מעצבנת! אני שומר משחק אבל לא יכול אח"כ לטעון אותו (הוא פשוט זורק אותי החוצה! יש איזה FIX או משהו לGTA?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  3. Started by yuvalkob,

שלום אני מחפש כבר קרוב לחודש את המשחק סידני 2000 . נכון שחלק מכם יגידו שזה משחק ישן וגרוע אבל בכל זאת אני צריך אותו. תודה מראש ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. אז ככה יש לי את המשחק וכל מי שרוצה את הכתובת שיפנה אליי בפרטי או בICQ או שאם מנהלי האתר ירשו אני יפרסם כאן את הכתובת (הרי זאת רק גרסאת ביטא) טוב אז ככה לידע כללי ההתקנה עצמה לוקחת בסביבות ה2 גיגה והמשחק עצמו אחרי ההתקנה בסביבות ה4 גיגה אני עצמי לא התקנתי את המשחק כי יש לי בעית מקום אז אני לא יכול לתת פרטים שלכם איציק ;D

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Gnome,

ריציתי לדעת איך אני יכול לשחק בDUKE 3D ברשת עם עוד אנשים אחרי שהתקנתי את המשחק. ואם כבר מדברים על המשחק הזה אז, הוא עובד בכלל על WINDOWS XP?

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  6. Started by Bug2000,

כי בינינו אני רוצה להוריד את זה ואין לי כוח להוריד סתם אז תגידו כמה הגודל המשואר ;D (מצטער היתי חייב) של ההתקנה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by DEMON HUNTER,

אז מי רוצה לארגן נגדי משחק כזה ממש עכשיו נישלח אחד לשני את הכתובות ונשחק באים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by מושון,

איך גומרים את המשימה PAYDAY FOR RAY שצריך לענות לכול הטלפונים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אין לי מושג למה זה קורה, יש לי את הדרייברים הכי עדכניים שיש.......... יש לי כרטיס מסך msi geforce 3 ti200 128mb והוא אמור להריץ את המשחק הזה יופי יופי......... ככה אני רואה כשאני משחק ברשת, אבל גם במשחק רגיל כל מה שקשור למים במשחק אני רואה ככה......... מוזר.... מישהו יכול לעזור? זה מבאס לאללה........

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by computer,

Textשלום חברים אני מקבל משחקים תותחים למחשב והם: .חבילת התוספת soldier of fortune2,gta 3,unrel 2003, m.g.s 2, metal of honor ועוד דבר אחד יש לי ps2 וההורים שלי מסכימים לי לקנוןת או xbox או gamecube. ועוד דבר אחד עם יש עוד משחקים טובים כיתבו לי.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. בבקשה זה מזה דבר מגניב חובה לראות: http://irulethe.net/~neppyman/dndwho/index.html אני יצאתי Lawful Evil Human fighter mage ואני מבקש בבקשה לא להעלות פה תמונות כי זה סתם לוקח זמן פשוט תיכתבו מה יצאתם.

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by Tomerico,

זה עדיין בגדר חשיבה אבל זה נראה לי יכול להיות מאד מגניב המשחק בסגנון FPS (פעולה למאותגרים באנגלית ובקיצורים) המשחק יהיה בכאילו לפני אלפי שנים בעולם פנטזיה ובמקום לבחור T/CT אתה בוחר אלף/גמד/קוסם/גנב... הנשקים הם חרב קשת ופיגיון הקטע של הקוסם אוליי יהיה מסובך מידי בשביל FPS מהיר אבל נניך גנב שיכול להתגנב מאחוריי דמויות בשקט ולתקוף אותו מאחור עם פגיון לאלף תהיה קשת ובגלל יכולת הראייה המצוינת של האלף יהיה לא אחוזים גבועים לפגוע הגמד יהיה חזק מה אתם אומרים?

• 27 תגובות
    • 5.6k צפיות
  13. המשחק קצת יקר אבל שווה http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/stores/detail/-/videogames/B000065SQJ/qid=1027877340/br=2-4/ref=br_ts_th_4/103-8194081-2944653

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by a12beat,

אהה הויכוח הנצחי westwood או blizzard . :AR15: (באותו נושא amd או intel ) (microsoft או unix ) (star trek או star wars )

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Iron Man,

סוף סוף הורדתי CS, אחרי מיליון ניסיונות, ואני פשוט לא מבין מה כל כל כיף בCS ? אולי תסבירו לי אתם? נ.ב TFC RULEZ

• 37 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. Started by mb7,

מי שרוצה לשחק משחקי רשת בחיבור IP משחקים כמו- EMPIRE EARTH AGE OF EMPIRE 2 TA-KINGDOMS שיכתוב לי !!!!

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  17. שלום!!! בצפטר השני כשאני הולך לכיוון EAST למקום שקוראים לו בניסוח לעיברית מחנה הדרואידים אני נתקל בבעיה שהייתי רוצה לדעת אם היא איזה שהוא באג או שזה אמור להיות ככה הבעיה היא שכאשר אני נכנס למחנה הזה ומדבר אם כמה אנשים אז כולם אומרים לי לדבר אם המנהיג שם ששמו (תאמת שחכתי איך קוראים לו) אבל הוא כאילו הממונה שם זה אחד שיכול להפוך לחיות וכל הבולשיט הזה קיצר לאחר שכולם אומרים לי לדבר איתו ושהוא יעזור לי אני מתקרב אליו והוא תוקף אותי עכשיו אני מנסה לפגוע בו אבל הוא כאילו דמות שאי אפשר להרוג כל הזמן אני מוריד לו 0 מה אני עושה או יותר נכון מה אתם עשיתם? השם שלו הוא Archdruid Aawill תודה!

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  18. Started by captaincaveman,

יש פתרון?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by fim,

אני במשימה הראשונה -הגעתי לרכבת בפראג ואני מחפש את החדר בקרה כדי לגרום לרכבת לנסוע אבל אני לא מוצא כלום לאן ללכת מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  20. Started by penny_hardaway,

צישהו יודע מתי יגיע Mat hoffman pro bmx 2

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  21. Started by ofir_16,

איך אני נפטר מהמשטרות בgta 3? הבנתי שיש מקום מסוים שאם הולכים אליו אז השוטרים כבר לא עוקבים אחריך, זה נכון?

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. כמובן שהכוונה לכאלה שאין כבר אפשרות בנויה בהם... לדוג': Capitalism 2

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by Gnome,

לפני שאני אקנה את המשחק SOF2 רציתי לשאול אתכם אם זה משחק שווה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Gnome,

הייתי רוצה לקנות את השחק SOF2 ו SOF1 אבל לפני שאני קונה אותם רציתי לדעת אם הם עובדים בכלל על WINDOWS XP?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אהלן חבר'ה אני כתומך נלהב של desperados שוטתי בvgames ומצאתי חדשה לגבי פיתוח המשך רוחני של desperados הלא הוא robin hood: the legend of sherwood לפי התמונות המשחק הולך להיות שווה לאללה הנה קישור http://www.strategyfirst.com/games/GameInfo.asp?sLanguageCode=EN&iGameID=59&sSection=Overview

• 1 תגובה
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים