משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
כותרת אני צריך לתכנן את הנסיעות ורוצה לדעת מתי הגמר של ה MW3 מתחיל ונגמר
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני לא הצלחתי למצוא עליו שום דבר. ראיתי אותו בהדגמה של physX באתר של AGEIA ניראה מישחק מדהים אז אם למישהוא יש פרטים עליו אני אשמח מאוד. לינק לAGEIA (המשחק האמצעי): http://physx.ageia.com/footage.html
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מה לדעתכם יותר יפה..? מזמן היה לי דיאבלו 2 וזה נראה לי קצת דפוק אבל מחר מביאים לי עוד פעם דיאבלו 2... ולא יודעת אורמים זה מאוווד יפה.. מה דעתכם? מה יותר ממכר וכיף??
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקטים DVD. אני שם דיסק מספר אחד ולא עולה לי אוטומטית חלון משחק. לחצתי על מחשב שלי ---> לחצתי קליק ימני בעכבר לחצתי "פתח" ופתאום אני לא רואה מלא קבצים רואה רק קובץ אחד autorun. הוצאתי דיסק ונקיתי על דיסק DVD. והכנסתי שוב לכונן DVD וכמה שניות לא עולה לי חלון אוטומט.ועשיתי פעולה שוב קליק ימני בעכבר על כונן DVD ולחצתי "פתח" ולפתע אני רואה מלא קבצים.אני לחצתי קובץ SETUP ופתאום ניפתח חלון של מיקרוסופט כתוב "אירעה בעיה בשגיאה..." ולמטה ליבחור 2 כפתורים "תישלח" או "אל תישלח". לחצתי על "אל תישלח" ושום דבר לא עולה לי. בדיסק משחק ניכנסתי לתיקייה וחיפשתי קובץ התקנה directx ומצאתי והיתקנתי. ושוב נסיתי לילחוץ SETUP ואותו דבר בעיה תקלה "אל תישלח" המחשב שלי בן…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לאח שלי בעיה במחשב כשהו מפעיל את המשחק, לאחר זמן מה שנע בין 15 דקות לשעה וחצי , פתאום המשחק יורד לאיזה 8FPS זה מפרט המלא : DUAL CORE PENTIUM D 925 3GHZ GA-945GZM-S2 ספק שבא יחד עם המארז atx400 2GB זיכרון 9600GT 512MB אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שהמעבד מהווה צאוור בקבוק למרות שהסימנים מוכרים לי ממקרה שהיה לי עם קריסיס 2 במחשב שלי , שהייתה תוכנה שהגבילה את הכרטיס מסך שלא יתחמם יתר על המידה וזה הוריד את ה-FPS לאחר כמה זמן (GEST אני חושב זה שמה) אצל אח שלי לא מצאתי תוכנה שמגבילה את הכרטיס מסך , חיפשתי ב-TASK MANASGER ב-PROCESSES מה אתם אומרים ? אם הוא יוריד את ההגדרות יפעל חלק כל הזמן ? יש אולי איזה הצעות לפתרון הבעיה ? תודה מראש ! פרסמתי תגובה באכול הרישמי אבל…
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
האם בשביל לשחק במשחק הרחבה של Act of War צריך את המשחק הראשון
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
???? תודה לכל העונים!!
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
טוב אני ממש גרוע במשחקים האלו, אז ככה, אני תקוע בשלב השלישי(שזה רק משימה שניה) אני חקרתי את הנהג הזה של הגרוזיני הזה...עכשיו אני אמור לחדור לאגף הדרומי בבניין...עכשיו אני מטפס על תעלת הניקוז(או מה שזה לא יהיה) ופתאום משום מקום- יש אזעקה...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Call of Duty: Black Ops כך יקרא המשחק הבא בסדרת המשחקים המצליחה Call of duty. סיפורו לא הולך להמשיך שום סיפור בסדרה כגון MW וMW2 אלא העלילה תתחיל מבראשית. לפני זמן לא רב חשפה מפתחת המשחק Treyarch את שמו של המשחק ותאריך יציאתו. ככל הנראה ישוחרר המשחק באירופה ובצפון אמריקה ב-9 בנובמבר, 2010. המפתחת לא מסרה שום פרטים לגבי המשחק עצמו, אך סביר להניח כי יגיע בפלטפורמה המוכרת, Ps3 Xbox ו-PC מי שבכל זאת רוצה להתעדכן יוכל להיכנס לאתר החדש של המשחק, בו אתם מופנים גם לבלוג המשחק ולעמוד המשחק בפייסבוק ובטוויטר - http://www.callofduty.com/blackops/ כאן. לפי דברי נציג החברה "אנו שמחים להציג את הפיתוח האחרון שלנו, אתם מוזמנים להיכנס לאתר (הנ"ל) ו-למצוא פרטים שייחשפו בקרוב...…
-
- 1.6k תגובות
- 175.1k צפיות
-
-
שלום.. יש לי את המשחק ריימן הראשון(והטוב מכולם לדעתי) ומערכת הפעלה אקס פי... כנראה הפעם האחרונה שהוא היה מותקן אצלי זה היה במערכת 98.. עכשיו אני לא מצליח להתקין אותו! לא הצלחתי לא עם קומפטביליטי (האפשרות הזאת בתפריט של המאפיינים) ולא עם דוסבוקס... למישהו יש רעיון? בתודה, שי
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אם בפורום פה יש שחקני מאדן אז תגיבו פה שנוכל לארגן משחקים ביננו מדי פעם, ואם יהיו הרבה אולי גם לעשות ליגה (תלוי בהיענות כמובן). אני בכל מקרה משחק מאדן מ- 2004. כרגע בעונה שלישית עם האטלנטה פלקונס במאדן 2006. עונה ראשונה: זכייה בסופרבול עונה שניה: מקום שני ב- NFL (הפסדתי לאינדיאנפוליס קולטס) כרגע ב- off season של העונה השלישית וקצת בפיגור תקציבי... ;D
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קניתי את המשחק דרך סטים במחיר 29 דולר וראיתי שאין כל כך שרתים , אני רואה שכתוב שמחכה לעוד משתמשים ואין שום תגובה , האם יש בעיה עם המשחק הזה? רוני
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המשחק מאוד קשה לפחות בשבילי אני נתקל בהמון המון אויבים ולא מצליח להתקדם אני משחק על normal
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בNFL STREET 2 מתי שאני משחק משחק ונגמר המשחק אז יש אחרי היציאה שלי מצב של טעינה ותמיד זה נתקע בטעינה ואני לא יודע מה לעשות למישהו יש פיתרון לבעיה הזאת אולי ? (נ.ב - זה קורה לי בכול המצבים של המשחק לא רק במשחק רגיל זה תמיד נתקע בטעינה!)
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
לא מצאתי בחנויות לא מצאתי מאיפה להוריד help me
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
הורדתי את הGTA הראשון בחינם מהאתר שלהם ואני לא מצליח להעלות את ההתקנה זה כותב לי 16 bit windows subsystem - c:\windows\system32\autoexec.nt. the system file is not suitable for running ms-dos and microsoft windos application ויש לי close ו Ignore ושתיהם פשוט סוגרים את ההודעה. איך מתקינים את המשחק על XP?
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
Empire Earth 2 מפיצים: VU Games מפתחים: Mad Doc Software ז'אנר: Strategy תאריך שיחרור: 04/26/2005 תוכן מידע מקדים: משחק ההמשך ל-Empire Earth הלוקח אותכם משחר ההיסטוריה האנושית ועד עתידה. משחק אסטרטגיה הזה שם אותכם בנעליו של מנהיגם של עם כזה או אחר, בין אם תבחרו לשחק את הבריטים, הקוריאנים, הטורקים ואחרים, בתחילת דרכם בשנת 10,000 לפני הספירה ועד להגומוניה הארצית, מאות שנים לאחר שנות ה-2000. המשחק שונה בצורה ניכרת מקודמו ומשלב אסטרטגיה בזמן אמת עם תכנון ופיתוח נרחבים הנראים רק במשחקים מבוססי תורות. תוכלו לשחק במערכה המרכזית שהוזכרה לעיל, להילחם מול היריב בקרב גראנדיאוזי במצב Skirmish, או לנסות את מזלכם באחת מבין שלוש מערכות קטנות יותר: קוריאה העתיקה, מלחמת ה…
-
- 27 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
LOL חבר שלי הראה לי משהו קורע בOBLIVION הוא קנה קסם לכאורה רגיל,אבל הקסם הזה מכיל באג ממש מוזר בפיסיקה של המשחק בכל פעם שאתה יורה אותו על משהו,זה מעיף את החפץ לעזאזל [וזה קסם מקורי מהמשחק,לא ממוד כלשהו] בכל מקרה,הלכנו לWIZARDS TOWER וירינו את הברקים על הספרים בארונות זה מעיף את כל הספרים ביחד לעזאזל למאות מטרים,משהו קורע העליתי לכם לינק להורדה: http://rapidshare.de/files/24632699/______1_.3gp.html הערה:סליחה על האיכות הירודה,זה צולם במצלמת פלאפון שלי הקובץ ווידאו הוא מפורמט 3GP [third generation partnership[ ניתן להפעיל את הקובץ הזה ע"י נגן quicktime או פשוט ע"י פלאפון שתומך בהרצת ווידאו.
-
- 14 תגובות
- 932 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות כל מני מדריכים של קהילות בחו"ל אבל זה לא ממש עובד... למישהו יש ניסיון עם זה?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
כמה שחיכינו לשחק במשחק הזה על המחשב, עכשיו כשהוא סוף סוף הגיע, זוועה. הרגע שיחקתי כחצי שעה ופשוט נמאס לי כבר מכל השטויות של המשחק אז מחקתי. איפה להתחיל.. בגראפיקה בטח, היא פשוט נראת כיאילו אחי הקטן שיחק עם צבעי פנדה והתחיל למרוח אותם עם האצבעות. זה פשוט מגעיל, שום טקסטורה לא נראת כמו שצריך. AA ו AF לא עוזרים בגרוש, אגב. נמשיך בכל שזה מקרטע לא משנה מה עושים, זה פשוט מקרטע! בקטעי אקשן הכי מסכנים זה זז על 10 פריימים מקסימום, ושלא תגידו שזה המערכת שלי, אתם מוזמנים לבדוק את המפרט. ובכלל.. לפני כשבועיים שיחקתי אצל חבר שלי את Halo ארבע שעות שלמות על X-Box, היה כיף לא נורמאלי. לא האמנתי איך הזמן זז. על המחשב... מגעיל. בכל מקרה, אכזבה מצד מייקרוסופט, במיוחד אחרי שהם שיחררו לאחרונה…
-
- 129 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
יש לי בעייה שנבדקה בימתיים בשני משחקים. האחד הוא וגאס 2 והשני הוא AC. הבעייה היא שהFPS שלי לא עולה מעל 20 בוגאס (המשחק חלק מרגיש הרבה מעלה 20) ובAC קרוב לזה. עכשיו החכמים יגידו לי "תוריד הגדרות ותראה איך הFPS יעלה פלאים" אז זהו שזה לא קרה. שיחקתי על הגדרות בינוניות בוגאס, חשבתי שזה המקסימום של הכרטיס שלי. ואז רציתי לנסות את ההגדרות הכי גבוהות. וראיתי שהFPS לא ירד בכלל! הוא אפילו עלה ב1-2 FPS. מה יכול לגרום לזה? (בAC אותו סיפור) תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה nfs הכי חדש אני יכול להריץ במחשב שלי ושיעבוד טוב שלי תקיעות? זה המחשב שלי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725088
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
צוות תוכן משחקים מחפש כתבים שייצטרפו אלינו וייעזרו לסקר, לבקר ולדווח על עולם הגיימינג, חושבים שיש לכם את זה? תמיד התגאתם בידע הנרחב שלכם? רציתם להפוך את התחביב שלכם לעבודה? זו ההזדמנות שלכם! דרישות התפקיד: - יכולת להתבטא ברמה גבוהה בעברית הן בכתב והן בעל פה. (אנגלית ברמה גבוהה - בונוס) - בקיאות וידע נרחב על עולם ותעשיית הגיימינג - התעדכנות שוטפת בחדשות ועדכונים מעולם הגיימינג חושבים שאתם מתאימים? אתם מוזמנים לשלוח הודעה פרטית פה או להשאיר הודעה כאן בתר'ד ונסחו בכמה משפטים מדוע אתם חושבים שאתם תהיו כתבי גיימינג טובים. אנא צרפו את גילכם, שם פרטי + שם משפחה, יחד עם שם משתמש בסקייפ. שימו לב - לאחר התעניינות ראשונית וקבלת כתובת מייל ייעודית תדרשו לכתוב כתבת ניסיון במידה ואתם מ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-