עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by pc4u,

שלום חברים אני תקוע במרתף לא יכול להמשיך לפני מחשול מלא דוקרנים ממול על הקירות מקבל סימן כאילו פתיחה ולא קורא דבר מה פספסתי ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by asili,

אני רוצה משחק של 4 אנשים ניתן לשחק עם הבטא? או שצריך להוריד את הדמו?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by marking,

יצא פאץ המאשר מולטי! מישהו רוצה לשחק?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  4. אני מאמין שהדמו של UT2003 כבש רבים שלא יכולים להפסיק לשחק בו... אך בעיה כואבת אחת, רוב השרתים נמצאים מעבר לים והפינגים אליהם ממש לא איכותים, שלא נדבר על הלאגים. ישנם כמה שרתים ישראלים, אך אלו קשים למציאה.. החלטתי לפתוח ת'רד זה במטרה לאסוף פה את כל השרתים הישראלים של המשחק. מי שמכיר כאלה מתבקש כמובן לתת את ה-IP שלהם וכמו כן לציין איזה סוג הם (DM/TDM/CTF/BR), תודה מראש על שיתוף על הפעולה למשחק נעים וכיפי לכולנו!

• 34 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. ואני לא מדבר על המשחק זה Monopoly Tycoon, אלא אני מדבר על המשחק המקורי שמטילים במו קובייה שיצא לפני כמה שנים. או שאתם יכולים להמליץ לי על משחק דומה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Sweet_Tooth,

אני רוצה "לצלם" קטעים מהמשחק בזמן שאני משחק ולשמור אותם כקבצי MPEG זה כמו SCREENSHOT אבל עם וידיאו! איך בדיוק אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by Triple-X,

שלום אחים שלי... שמעו יש לי VOODOO 4 4500 כשאני מעלה את המשחק דרך הbenchmark אני רואה את תחילת הסרטון ממש 5 שניות והוא נתקע...... וזה כל כך מבאס... מישהו יכול לעזור לי איך להפעיל..... ניסיתי את כל הרזולוציות......

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. למה אי אפשר להשתמש בעם היהודי ב Medieval - Total War???? זה מה זה מבאס

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by sxs,

אני בשלב שנקרא Lucky Bastard (האחרון) ואני מגיע לנמל ענק והמשימה היא להרוג את הבן **** עכשיו, איך שאני נכנס יש סרטון כזה והאיש שאני צריך לההרוג יוצא מהאוטו שלו ולא מראים לאן הוא הולך... בקיצור, הרגתי שם את כווולם, בכל הנמל המזויין, אני רואה את המכונית שההוא נסע בא, אבל הוא לא נמצא בשום מקום ולכן אני לא יכול להרוג אותו ! HELP ! ! ! ???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by plXy,

איך אני בודק FPS במשחק הזה? תודה

11. Started by mulderfox,

לא את הדמו.. את המשחק המלא מ1998 מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  12. Started by cganir,

שלום לכולם ! חשבתי לפתוח פה THREAD כמו בפורומים הגדולים, בו נוכל להשוות ביצועים של המשחק המדהים החדש הזה. אז קודם כל, צריך להוריד את הדמו. אני לא אתן פה לינקים, כי יש הרבה כאלה, ואפשר למצוא בקלות. אחרי ההתקנה, יש לגשת לספריה שבה התקנו את המשחק, ולהקליק על קובץ שנקרא Benchmark.exe. לאחר הבדיקות יופיע מסך קטן ובו התוצאות. כל אחד שבודק, שישים את התוצאות שקיבל + מפרט מזורז של המכונה עליה רץ המשחק ! בהצלחה ! אז הנה הראשון : FlyBy:108.93 BotMatch:38.32 Resolution : 1024x768 AMD T-Bird 1.4 GHz Gigabyte 7VRXP 256MB DDR PC2700 memory Hercules FDX Radeon 8500LE with Catalyst 2.3 Drivers.

• 32 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by MINIME,

הורדתי מכוניות למשחק עם המכוניות באים קבצים של BMP שזה גלגלים חדשים לאוטו מישהו יודע איך אני מוסיף את הגלגלים שיהיו במשחק. תודה מראש MINIME

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  14. Started by asili,

תגיבו ותגידו כל מה שבא לכם על המשחק

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מישהו יודע כמה לוקח המישחק המלאה! :-\

16. Started by Tomerico,

אני רוצה לקנות לחבר שלי לבר-מיצווה זה דיי דחוף הבר מיצווה מחר... בבקשה תגידו לי אם אפשר להשיג את זה בארץ? : ואם כן האם המחיר של זה הוא בין 180 ל 220? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מישהו יודע במיקרה כמה לוקח מאפיה המלאה? :-\

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  18. Started by pc4u,

הי נתקעתי בחדר התת קרקעי לאחר חיסול כמה מוטציות איך מתקדמים או יוצאים מישם ? תודה

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  19. Started by Delux,

שאני מפעיל את המשחק הוא כותב לי CANNOT CREATE 3D DEVICE למה? :'(

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Crash5,

שלום. יש לי בעיה עם הרזולוציה במשחק. בכל רזולוציה שאני בוחר ישנו פס שחור לכל אורך צד שמאל של המסך ובצד ימין של המסך חתוך וקטוע, כלומר חסרים פרטים. ברשותי GeForce2 GTS עם גירסאת דרייברים של 30.82. אודה לכם אם תעזרו לי בפתירת הבעיה.

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  21. Started by THE KING,

מי שיודע את האתר שיש בוא את הסימס החדש UNLISHEAD הוא אתר אם מישחקים מלאים שהם חדשים שירשום תגובה!!!

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  22. Started by Delux,

:'(

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by DXT,

ואחרי זה יש הוראות איך להוריד וססמא וכו' וכו' זה הורדה של 1GB !!!! כמובן אתם תהיו הראשונים לקבל תמונות אקסקלוסיביות מהמשחק ;D (זה חוקי בכלל לעשות את זה? ???) נ.ב: כמובן שאני לא מתכוון לתת לינק לזה לאף אחד אז לא לבקש, גם לא בפרטי. קבלו את האתר הרשמי של המשחק מאת WESTWOOD.

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  24. Started by THE KING,

למי שיש אתר בוא יש את הקראק למישחק Us_Open_2002-iMMERSION אז בבקשה שיביא לי את האתר או מישהו שיש לו את זה במחשב שיגיד לי מאיפה הוא השיג

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  25. Started by DJO,

אהלן, חבר שלי היה אצלי היום והחליט לעשות לי אופטימיזציה להגדרות.. דבר ראשון שהוא שינה זה ה vsync שיש על זה אשכול כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=18405 אני אשמח לדעת איך אתם משחקים. הדבר השני והמשמעותי באשכול הזה זה המושגים הבאים, הוא נכנס לי לקונסול ושינה כמה דברים אשמח לדעת מה פירוש הדברים הללו ומה ההגדרה המתאים לדעתם (אני על P2 350 GF2MX400, כבלים). rate, היה 5000 הוא שם 9999. cl_updaterate, היה 20 הוא שם 30. cl_cmdrate, היה 30 השאיר 30. מאוד מסקרן אותי, תודה מראש על התשובות! =]

• 0 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים