משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
-
אני צריך לשים patch שנקרא Q306676, כדי לשחק ב-GTA 3. הבעיה היא, שיש PATCH רק לגרסה האנגלית של XP, ולי יש את הגרסה העברית. בדקתי במייקרוסופט, ולא מצאתי את הקובץ להורדה בעברית. מישהו יודע על מה אני מדבר? איפה אפשר למצוא אצ ה-PATCH?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני בא להפעיל את המשחק הוא אומר לי: the appliction has failed to start becouse OpenAL32.dll was not found העתקתי את הקובץ לספרית system וזה גם לא עזר... וזה זה גם אומר UT2003 Build [2002.05.31.18.31] OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1577 MHz with 511MB RAM Video: NVIDIA GeForce4 MX 440 Can't find file for package 'ALAudio' History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine מה לעשות???
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Flyby = 107 Botmatch - 42 ברזולוציה 1024X768 [xp1900, 512DDR, Hercules 8500le]
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היום יצא הדמו של המשחק No one lives forever 2 ויש בו ארבע שלבים חדשים, הדמו שוקל 157 מגה וניתן להוריד אותו מ: www.fileshack.com ו www.3dgamers.com
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה לפני קצת פחות משבוע פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את ווינדוס XP. עכשיו הכל בסדר- עובד חלק ואני מאוד נהנה (כמובן שגם מאנריל), חוץ מבעיה אחת מעצבנת מאוד שאני משתגע כבר ממנה: אני מתקין את פיפא 2002 הכל עובד בסדר ואני אפילו משחק בו הכל פשוט נפלא בפעם השניה שנכנסתי לפיפא הוא רושם לי : "FIFA 2002 is not installed correctly/ please reinstall" אמרתי שאולי במקרה משהו השתבש אז הסרתי את הפיפא (uninstall) והתקנתי מחדש, אבל זה קרה עוד פעם- בפעם הראשונה אני מצליח לשחק באופן מושלם אבל מהפעם השניה הוא רושם לי את ההודעה הזאת. ניסיתי כבר אינספור פעמים את התהליך הזה- אבל לשווא ניסיתי להתקין לספריות ותקיות שונות אבל כלום לא הועיל אני רשום באיזה טורניר פיפא מסכן (שאני מקום ראשון ;D) ו…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
GILAD THE KING IS COOMING. DOOM 3 יצא בחצי שנה השנייה של 2003. :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד חלומי תרכיבו לי דברים במעבד כדי שיהיה לי מחשב חלומי
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
ולמי שיש את החיבור הכי מהר יארח למה כל דבר בארץ צריך לקחת שנה? ??? ??? ???
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לכל מי שאמר שהיא לא יצאה אז היא כן !! המשחק הוא על שני דיסקים! יש לי את הראשון ואני מוריד את השני!! iso !!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מת לקרוע ישראלים אז אם יש פה שחקינים שרוצים שלק עכשיו שיגידו ונשחק
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו את Empire Earth: The Art of Conquest שווה לקנות?? יש לי את הראשון מקורי אך ההרחבה? תנו פרטים מה חדש
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אנשים אחרי הסקר הקודם תוצאות ההצבעה היו: אקס בוקס 14 פליסטישון2 14 אני רוצה להכריע מי הקונסולה הטובה ביותר? או העדיפה ביותר?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יצא הדמו של Earth& Beyond ?????? אני חייב לדעת ואם כן אולי תביאו לי גם לינקים יהיה נחמד.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אנשים פה הולכים לאהוב אותי על זה. ;D בקובץ ut2003.ini שבתיקיית system תערכו תחת [D3DDrv.D3DRenderDevice] את השורה שרשום בה ReduceMouseLag=True ותחליפו את הערך ל False. התוצאה: כ 10- 20 יותר FPS אבל בחלק מהמקרים זה גורם לתנועה אי חלקה של העכבר ומה שנקרא mouse lag ברשת. ודווקא לחלק מהאנשים מרגישים שהעכבר דווקא נהיה יותר מדוייק... תנסו, תגיבו. נ.ב: זה לא ישפיע על benchmark.exe כי הוא משתמש ב ini משל עצמו. ובשביל לראות את\ קצב הפריימים תלחצו על TAB או ~ ותרשמו stat fps. בבקשה :-*
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היום מצאתי אותו, כתוב שהוא מסדר את הבעיות עם כרטיסי Voodoo וגם משנה חלק מההגדרות של הנשקים, הוא גם מתקן חלק מהבעיות עם משחק הרשת ועוד כמה דברים קטנים לינק: ftp://212.20.149.111/ingame/planetquake/temp/ut2003-demo-patch-1rc4.exe
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדלים ביניהם? אני חושב שיש לי את הרגיל פשוט בהתחלת ההתקנה מופיע FLIGHT SIMULATOR 2002 ולא מצויין שזה PRO EDITION!!! האם ככה ניתן לדעת?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום! ??? אני כבר מחפש את המשחק MEDAL OF HONOR חודשיים ואני לא מוצא. אמרו לי שזה משחק רשת פצצה.... ואני מת להשיג אותו. אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג אותו אז אם הוא יכול ליגיד לי.? ואם אתם יודעים בכלל אתר טוב של משחקי רשת טובים תגידו לי. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אנשים הגיוני שיצאה הגירסה הסופית של המשחק? כי אם כן אני מוריד אותה...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למרות שזה מוקדם מידי אבל לפי הדמו אני אהבתי את UT2K3 יותר למרות שיש כאלו שלא אהבו את הנשקים וכאלו שאמרו שהיא קרובה יותר לקוויק מ UT אבל אני אהבתי את האווירה של המשחק ונשקים (כן הנשקים!) ואהבתי מאוד את הטרקים החדשים של הקפיצות והאדרנלין! וכמעט שכחתי אהבתי מאוד את הגרפיקה ! מוכן לקרוא תגובות שלכם!
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
שמעתי שכשאתה מקבל כמות מסויימת של אדרנלין נפתחות לפניך כל מיניי תרגילים כמו סלטות,תנועות מהירות ועוד.. אני אישית רק יודע לעשות סלטה (DOUBLE SPACE) אם הינכם יודעים משהו אתם מוזמנים לכתוב כאן ודרך הגב היתי לי עוד שאלה: מה הפקודה בקונסול שאני יוכל לראות את השחקן שלי ממבט שלישי.. בBETA זה היה F4 עכשיו זה לא זה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עם כל הכבוד לו, לדעתי אבדה לה ההרגשה של UT ואותה החליפה יותר הרגשה כאילו אנחנו ב Quake4Arena או משהו. בפורום הרשמי של המשחק יש פורום Demo Feedback עם אשכולים לכל נושא. בנושא של Weapons Balance, זה מה שאני כתבתי, כי גם לדעתי זו המגרעה הכי גדולה שלו. עדיין זה משחק גדול ומצויין, אבל לאחר יומיים של משחק שכבר אבדה ההתלהבות הראשונית אפשר לקום ולפרוס את הקלפים על השולחן, כפי שהם באמת. קישור לפורום הרשמי של המשחק: http://www.ina-community.com/forums/forumdisplay.php?s=&forumid=249 פיצלתי את התגובה שלי (שאותה פרסמתי בפורום) לשניים מחמת ההגבלה על אורך הודעות.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
מישהו יודע מתי המנג'ר 2003 יוצא לא הדמו המלא וגם מתי יוצא הסימס החדש זה אם החיות אני לא זוכר איך בדיוק קוראים לו תעדכנו אותי בבקשה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-