עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ofer_mat,

http://www.mohcenter.com/ אני מקווה שלא יאשימו אותי ב WAREZ כי זה לא ואם כן אני ישנה את הלינק

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  2. מערכת הפעלה אחת אחת זה XP ואחת ME תודה

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by Doorman404,

היי. יש לי את הדמו של המשחק והוא ממש זוחל פה ... יש לי P3-450MZ 128MB SDRAM ו G3 Ti 200 אני יודע שזה לא שיא הקידמה ... אבל עדיין ... למה אפילו ברמות הפירוט הכי נמוכות וברזולוציות 640 המשחק מגרד בקושי את ה15FPS - וברזולוציות גבוהות יותר בקושי 5FPS ... ?

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by imac,

פתחתי SERVER יאללה להכנס

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by dorman2,

יש לי ADSL של AQUANET - חבילה הכי קטנה - אבל עדיין כשאני עושה בדיקות יוצאות לי תוצאות טובות מאד. כשאני מתחיל לשחק קאוונטר סטרייק בשרת פומבי דרך ASE - מדי פעם הפינג שלי עולה ל-300 ונראה כמו פריימים... אני יודע שזה לא פריימינג כי: א. אני מסתכל בתאב על הפינג ואני רואה 300 ב. כשאנ פותח שרת לבדי אין לי שום דבר... זה פשוט בלתי אפשרי לשחק כך - אז בבקשה תעזרו לי!!! ( אני מת על המשחק הזה... ) :AR15:

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by imac,

לא להאמין הפינג שלי היה 7!!!! (ADSL 0.5)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Shmoolik,

מישהו יודע את השם שלו ? זה כזה כמו טוני האוק והכל , רק בגלישה. היה את הדמו לפני איזה חצי שנה ב וואלה אבל אני לא מוצא אותו שם וגם לא איך קוראים לו. מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הדמו או משהו כזה.. ? או לפחות השם שלו ?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  8. Started by dani,

מספיק להתוקח כל אחד אוהב משחק אחר UT.QUAKE.CS וכו אז מספיק עם כל הויכוחים המיותרים האלו כל אחד והמשחק שלו :saint: :-* ;D

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  9. Started by asili,

איך המשחקים הללו שווים?

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  10. Started by StablyBlade,

איזה משחק מביינהם יותר טוב???

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by cganir,

טוב. אחרי ציפיה ארוכה ומותחת ביותר.... אני חייב לציין - המשחק פשוט מדהים ! אין מה להשוות לדמו ! מסכים חדשים, תמונה חדה וברורה, איזה כיף !

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Ewingum,

משהו מגניב ביותר. מי שזוכר את המוזיקת פתיחה של "ספרות זולה" מיד אחרי הזוג ששודד את המסעדה ובסצינה שטרבולטה נוסע באוטו, אז הכנסתי אותה למרדף מכוניות בשלב הראשון. יצא מגניב ביותר. מה שאני רוצה לעשות זה שהמוזיקה תתחיל בכל נסיעה במכונית, הבעיה היא שבינתיים (כל עוד לא יהיה לי את הקוד מקור של מאפיה ;D ) בשביל זה אני צריך לערוך כל WAV של כל התנעה של כל סוג מכונית במשחק הזה בנפרד.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  13. Started by amit_flame,

איך קוראים לאתר של CS בארץ איפה שרשומים כל השבטים? תודה, עמית.

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by Or ei,

התקשרתי לפריק אמרו מחר בלילה 12-1 יש מכירה מוקדמת מחיר הם לא נתנו סוף סוף!! :jump1: :bigok: ולכל אלה שהורידו\השיגו בדרכים לא חוקית את UT אני לא מבין איך בן אדם יכול להוריד את המשחק הזה בדרך לא חוקית ולהסתכל על עצמו בראי בבוקר בכבוד !

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Bug2000,

קודם כל היתי רוצה לדעת באיזה סגנון המשחק כמה דיסקים הוא לוקח והאם מישהו שיחק בדמו או משהו ונהנה ממנו ?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by imac,

כבר כמה שנים טובות לא יצאו משחקי מכות טובים ואני אוהב את זה משהו אולי יודע על משהו יפה שעומד לצאת או שיצא?

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  17. http://www.x-utclan.de/verrueckt-big.jpg

• 110 תגובות
    • 10.1k צפיות
  18. Started by ym224,

לא מזמן ניסיתי להתקין את אלדר סקרולס3: מורווינד. וכשבאתי להתקין בדיוק כשזה סיים את ההתקנה הקטנה הזאת של האינסטול שילד בהתחלה ההתקנה לא נפתחה והייתה הודעה שהיה כתוב בה שהגרסה של הר.פי.סי סטב(RPC STUB) לא מותאמת או משהו כזה... משהו יודע מה זה אומר? או איפה אני יכול להוריד גרסא יותר חדשה של הRPC STUB?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by ym224,

לא מזמן ניסיתי להתקין את אלדר סקרולס3: מורווינד. וכשבאתי להתקין בדיוק כשזה סיים את ההתקנה הקטנה הזאת של האינסטול שילד בהתחלה ההתקנה לא נפתחה והייתה הודעה שהיה כתוב בה שהגרסה של הר.פי.סי סטב(RPC STUB) לא מותאמת או משהו כזה... משהו יודע מה זה אומר? או איפה אני יכול להוריד גרסא יותר חדשה של הRPC STUB?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  20. Started by N N C,

לא מזמן קיבלתי את האינטרנט המהיר והתחלתי לשחק באינטרנט אתמול נזכרתי שיש לי משחק עלום שם שנקרא קוויק שלוש שאף פעם לא יכולתי לשחק בו באינטרנט או להוריד לו מודים כי זה לקח יותר מדיי זמן. ובכן עכשיו שסוף סוף יש לי אינטרנט מהיר ורציתי להתחיל להוריד מודים למשחק לא ידעתי מה להוריד כי יש כלכך הרבה, לכן אני מבקש ממכם עצה לגביי מודים טובים למשחק. דרך אגב אני רוצה להמליץ לכם גם על מוד שנקרא bid for power שזה בעצם מוד שהופך את המשחק למעין משחק בסטייל אנימה (לא בגרפיקה) ומחליף את הנשקים בכל מיניי קסמים שונים ומשונים, בקיצור מומלץ ביותר... עריכה: מפני שלא יכולתי לשנות את גודל התמונה הסרתי את אחת התמונות... אתה המוד תוכלו למצוא באתר הזה: www.bidforpower.com

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. כפי שהכותרת אומרת , אני רוצה לדעת מתי המשחק הזה מגיע לישראל ,למישהו יש מושג ? :-\ תודה לכל העונים

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  22. Started by goma,

אני צריך קודים תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  23. Started by asafmanor,

שלום לכולם! אני מחפש משחק רולרבליידס בסגנון aggresive (למי שלא יודע - רמפות, סליידים, ריילים, גרינדים - חבל שהשלושה האחרונים הם אותו הדבר... ;D) אני רוצה שהמשחק יהיה בסגנון thps האגדיים (tony hawk's pro skater) או בסגנון mtv sports skateboarding, או אפילו בסגנון dave mirra. עדיף שהמשחק יהיה חדש ככל הניתן (כדי שאני אולי עוד אוכל למצוא אותו בחנויות) אבל אם כבר לא מוכרים אותו בחנויות, אז חבל, אך בכל זאת תתנו לי את שמו. הערה: אני מחפש את שם המשחק ואולי אף ביקורת עליו, לא לינקים לוורז או כל השטויות האלו. ולסיום: קיבלתי כאחת ממתנות הבר-מצווה שלי את רולר הfive-k של roces האיטלקית, רולר aggresive, לא כזה חדש אך עדיין נחשב מעולה, מקום שני בליין המוצרים של roces בסגנון זה, אחרי הgr…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by MINIME,

יש לי את המשחק מקורי שאני לוחץ על קובץ ההפעלה הוא רושם לי CANOT COPY CSHELL.DLL אני מת לשחק את זה אז אם אתם יודעים פתרון כלשהו גם אם אתם לא בטוחים אשמח לנסות. תודה מראש MINIME

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  25. Started by ZigZag,

והוספתי שהורדתי (אסור גם להגיד שאני מוריד ?), למה סתם לנעול...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים