עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני אשמח למשחקים בסגנון של POP ו- AC, אבל גם משחקים אחרים ילכו... תודה..

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  2. Started by netamp5k,

http://community.callofduty.com/thread/200397140#205674719 Confirmed. you wont get banned from it. download: http://rapidshare.com/share/3911FB584A246D473147270C77C430BE and http://www.mapmodnews.com/filemgmt/index.php?id=290 , need to wait for confirmation from esl inorder to use it in their cup. other wise do not use it when running ESL wire. They refuse to talk about it in public and they twitted that its considered none-legit but they are still discussing about it, go read the STEAM COD forums and you'll understand. its still uncertain that its allowed at all in ESL or in general but they said they will announce it in the near future. also they already banned people …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by sherlock1212,

Prince Of Persia Revelations או Prince Of Persia Two Thrones

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  4. שלום, יש לי battlefield 2 (עם עידכון משחק v1.41) והבעיה היא שתוך כדי משחק ב single player (10 דקות פחות או יותר מתחילת המשחק) פתאום המסך מפסיק לעבוד והנורית הירוקה שלו הופכת לכתומה,ובמסך עצמו רואים רק שחור. המקלדת והעכבר כמובן לא מגיבים וחייבים לכבות והלדליק את המחשב. עד אותה שנייה שזה קורה-המשחק רץ חלק בלי תקיעות בלי בעיות! המחשב שלי: amd athlon xp 2500 1.5gb ram כרטיס מסך : radeon 9600 hard-disk : 370GB דרייברים: nvidia + ati מעודכנים. מערכת הפעלה xp pro sp2 . המסך עצמו מוגדר לרענון של 85HZ,הcontrol center של ati מוגדר ב3d לsame as desktop , והמשחק עצמו מוגדר ברזולוציה ורענון כמו המחשב עצמו 1280 על 1024 . תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  5. Started by Asakura,

בדקתי בכמה אתרים תאריך יציאה לDivinity 2: Ego Draconis באנגלית וקיבלתי הרבה תשובות לא ברורות..נכון לעכשיו עד כמה שידוע לי יצאו גירסאות בגרמנית רוסית וגם גירסאת RIP כשהכתוב מתורגם לאנגלית והדיבוב חתוך, אבל גירסה מלאה באנגלית לא ברור מתי תצא אם בכלל... למישהו יש מושג מה הוא תאריך היציאה לגירסה באנגלית אם בכלל?

6. היי, עם הזמן אעלה עוד ועוד פרקים. בנתיים יש שלושה פרקים פרק ראשון: פרק שני: פרק שלישי: מוזמנים לעקוב ביוטיוב להמשך הפרקים הקרובים המשך שבוע נעים! אורון

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  7. הגעתי למשימה שאתה יוצא ממעלית וסגור בבית, כשמבחוץ יש מסוק שמפציץ את הבית כל הזמן. הבית מלא נינג'ות שאותם כבר הרגתי, איך אני יוצא מהבית הזה, ישנה דלת שמובילה החוצה אבל זה רק לבריכה ולעוד חדרון קטן ם נשק ו-medik. יש למישהו רעיון ? תודה על העזרה. The Doorman

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by amit123,

שלום! משום מה כשאני בא לשחק במולטי(יש לי מקורי...)המשחק לא נכנס וכותב לי את הסנד דונט סנד...(זה קרה לי גם בסינגל,אבל אחרי שהתקנתי מחדש זה נפתר שם...) מה אני יכול לעשות?(כבר שיחקתי בזה פעם...פשוט סיימתי אותו ועכשיו רציתי לשחק שוב....פעם זה לא עשה בעיות...) נ.ב כבר שכחתי כמה בלתי נסבל זה לשחק בשלבים הראשונים של הסינגל(fps נמוך טילים....לפעמים אפילו פחות מ-10 בלי סיבה מיוחדת...)...מישהו יודע אם עובדים על פאץ'?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  9. מחפש XBOX360 לקנייה עם צ'יפ

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  10. Started by kobipk,

שלום לכולם פתחתי שרת והכול עובד מצוין חוץ מזה שאנשים לא יכולים להיכנס למשחק איך אני מסדר את זה שאנשים יוכלו להיכנס ולשחק תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by AtR,

http://google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.beareyes.com.cn%2F2%2Flib%2F200701%2F29%2F20070129078_3.htm&langpair=zh-CN%7Cen&hl=en&ie=UTF8 איך שהבנתי הבחור מריץ את המשחק על 8800GTX SLI אבל לפי מה שאני יודע אין עוד דרייבריםלויסטה שתומכים במערך SLI. התוצאות נראות בסדר גמור אמנם לא מדהימות... האם זוהי נק' התורפה של הכרטיס החזק ביותר שהכרנו עד היום?

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by Impreza,

שאני משחק זה כאילו יש ממש תקיעות, כאילו הגרפיקה נתקעת כזאת, חלק מהר מאוד גם לא יודע איך להסביר מישהו יודע?

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  13. http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=307462 קיצור אנסמבל (החברה שהביאו לנו את אייג' אוף אמפיירס ומפתחים את הספין אוף השני של היילו) הודיעו כי נתננו אור ירוק להתחיל בפיתוח של משחק תפקידים מבוסס וורלד אוף וורקרפט רק...בעולם של היילו

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by black T.I,

תנו לי בבקשה משחק אסטרטגיה או פעולה ברמה!

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  15. Started by Symbore,

שלום לכולם מחפש משחק שיצא לפני שנת 2000. ממה שאני זוכר משחקים גיבור עם נשק גדול. המשחק הוא בדו מימד והגיבור עובר מסכים משמאל לימין. ונדמה לי שהורגים שם אורקים או יצורים ירוקים כמו כן נתן לפגוע ולהרוג אנשים חפים מפשע הכלואים בשלשלאות. מה שנחמד במשחק שניתן להתחבא אל תוך הצללים ואז האויבים לא רואים אותך ולא יכולים לפגוע. וזה לא דיוק ניוקם מן הסתם מישהו זוכר, מכיר? תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by Xardas,

הגעתי לענק ההוא שצריך לדקור לו ת'עניים ויש שם קטע של תזמון, אז אני מנסה כל פעם.. בהתחלה יש כזה קטע של הילוך איטי... אני לוחץ..טוב נתפסתי עליו... אחרי זה אני לא מצליח... ואני לא מבין מתי צריך ללחוץ... תעזרו לי בבקשה! תודה רבה

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  17. Started by pp12,

מה דעתכם על המשחק flat out2?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by duk4u,

שאני מנסה להתקין את המשחק למקום מסויים. יוצאת לי הודעה path contains invalid characters ולא נותן לי להתקין. ברצוני לציין שהתיקייה אליה אני מנסה להתקין את המשחק נושאת את שם המשחק. אז מה פה לא תקין?. אשמח לתגובות.

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  19. Started by wooper,

שלום היה לי חשבון בsteam ואיבדתי את הסיסמא עכשיו יש לי את הסיסמא למשחק אבל לא לsteam והוא לא נותן לי ליצור חשבון בסיסמא של המשחק איך אני מחדש את החשבון

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by noam_m,

שלום לכולם, אני נעם ואני מאוד אוהב סטרקרפט מאז אוגוסט 2010 אני מקריין משחקי סטרקרפט2 ישראלים ומעלה אותם לערוץ היוטיוב שלי. מדי פעם אני גם משדר טורנירים בשידור ישיר בערוצי הסטרימינג השונים שלי. בנושא הזה אני ארכז את כל הסרטונים שאני מפרסם לנוחיותכם. קישורים שימושיים: ערוץ היוטיוב שלי: סטארקראפט ערוצי הסטרים שלי: own3d justin regame ערוץ הצ'אט: sc2.il @ QuakeNet טוויטר: HecticSC@ אם אתם רוצים לשלוח לי הודעה עדיף דרך הפורום, אבל תרגישו חופשי להוסיף אותי בבאטלנט: hectic.288 תודה

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אני משחק במשחק , LINEAGE2 ורציתי לשאול איך אפשר לפתוח את המשחק בתוך חלון ? תודה.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  22. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/crew-%d7%9b%d7%9e%d7%94-%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%91%d7%93%d7%99%d7%95%d7%a7-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-25/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shaul,

בשלב של הנמל(כן כן השתמשתי בחיפוש ולא ממש קיבלתי תשובה שמה) נראה לי רובכם עברתם אותו כבר, אבל אני רק לא מזמן קיבלתי את המשחק

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  24. Started by doc-kwl,

תגידו מישהו בדק כבר את האקס שופ (X-SHOP) החדשה ברעננה?......היתה על זה כתבה בגיימר....המקום באמת שווה? קצת פרטים בבקשה...

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by nadav1379,

אני צריך את הפקודה שהופכת אותך להיות אדמין אמרו לי שזה setinfo אבל אני לא בטוח וגם לא יודע איך לכתוב את כולה אם זו הפקודה אני מדבר על CS 1.6 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.