עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by urich,

אין לי גרוש על התחת ואני יחכה עוד כמה שנים טובת למחשב חדש בינתיים אין לי שום דבר שאפשר לשחק עליו (laptop ישן שלא טוב למחקים + מחשב ענתיקה pentium 2) לכן אני קונה קונסולה שחוסכת לי מסך וכמה אלפי שקלים. אני מתלבט בין ps2 בין xbox היןם גם לxbox יש הרבה משחקים והקונסולה סורדת בכל מקרה היא אמורה להיות יותר טובה מהps2 עכשיו מה אתם אומרים יותר כדי כשכסף הוא שיקול עיקרי.

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. כל משחקי הסדרה המעולה, לא כולל Fallout 4, יוצעו יחד במארז דמוי פצצה מיני גרעינית שגם משמיעה קול. האם זה שווה 50 דולר? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לסדרת-fallout-יש-חבילת-אנתולוגיה-מרשימה-ובלת/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם אני טל. לפני שבוע קניתי רדאון 9800 פרו. ואני מחפש משחיקם כבדים מבחינה גרפית ומענינים. אשמח לקבל המלצות למשחקים .

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by TeaTime,

התקבלתי לבטא של דרגוןשארד, והם אמורים לשלוח דיסק עם הבטא אליי, אבל זה היה לפני שבועיים וחצי... עוד מישהו בבטא וקיבל את הדיסקים/יודע מה מצבם? עריכה: טוב הם לא ממש מאורגנים, מסתבר שהתאריכים שם לא מכוונים למשהו והבטא בעצם נפתחה היום...

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  5. קרדיט ענקי לTAI מgamer הכתב דיון זה החלטתי לפתוח דיון חדש כדי להגדיל את קהילת השחקנים הישראלית. וגם למעריצי האנימה (סדרה שולטת) Ragnarok Online הוא משחק תפקידים ברשת מגוף ראשון, אתה משחק דמות, מעלה אותה רמות, מצטרף לקרבות על טירות, יוצא לצייד אחרי מפלצות נדירות, מצטרף לחבורות וגילדות וכו'. Ragnarok Online שם יותר דגש על משחק בחברה לעומת משחקים אחרים וזה מה שעושה אותו למשחק ממכר ומהנה עם מגוון רב של דמויות שונות. מדריך ידידותי לשחקן המתחיל: המשחק פועל על שני מערכות: מערכת העבודה (שזה הJob Level) וככל שאתה עולה בו רמות אתה מקבל Skill Points שאיתם אתה יכול לקחת יכולות בשביל הדמות שלך, עד שאתה עולה לרמה מסוימת בעבודה שלך ואתה יכול לשנות אותה דוגמא: מלוחם לאביר. המערכ…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אני חיפשתי בחנויות בארץ אבל נדה יש אולי חנויות נוספות באינטרנאט אולי גם מהעולם אבל שמקבלות כרטיס אשראי ישראלי

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

למישהו יש מושג מתי יוצא Tropico:Pirate Cove???

8. Started by kobi_af,

פשוט אחרי פירמוט של סי המשחק נשאר לי בדי והוא עובד אז בטח השמירות של ניד פפור ספיד היו בסי שמרתי אותם אבל עכשיו אני לא יודע איפה לשים אותם שהמשחק יפעל עם השמירות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by AntiVir Guard,

אני אשמח לקבל מידע איך להחליף בין סוגי הפלסמידות? יש לי עכשיו את סמי הכוחות [קרח,חשמל , טלקינסיס וכד'] ורציתי איך להפוך אותם לסמים הפיזיים או סמי יכולת ואחרים. נ.ב לא מצאתי את הפורום שנפתח על ביושוק ובגלל זה פתחתי את זה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  10. Started by mrraz,

קשה לי לחכות !!!

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. כמו בכותרת אני צריך קראק למשחק Alliance Future Combat אם מישהו יכול בבקשה להביא לי קראק טוב אנהי ממש יודה לו תודה מראש

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  12. כמה שבועות לאחר הודעה בה היא מספרת על האתגר הגדול שמציבה מערכת ה-Denuvo להגנת קבצים, מודיעה המייסדת של קבוצת הפריצה הסינית 3DMGAME על הפסקת הפעילות למשך השנה הקרובה אפקט Denuvo או סתם צירוף מקרים? המייסדת של קבוצת הפריצה הסינית הנודעת 3DM, שהתמקדה בפריצה והפצה של שלל משחקי Steam נודעים יותר ופחות ובעיקר באלה שנמצאים בשלבי בטא ובתוכנית ה-Early Access, הכריזה כי תשהה את כל פעילותה למשך שנה לפחות – לכאורה בכדי לבדוק את מידת ההשפעה של פריצות המשחקים, ובעיקר היעדרן, על רמת המכירות בשוק הגיימינג. לא ברור מדוע פורצי המשחקים "הצמיחו לפתע מצפון" כאשר די ברור שעיסוקם אינו חוקי ואינו אתי, אך ברשת משוכנעים שההכרזה וההחלטה הנוכחית מגיעות בהקשר ישיר להודעה שפירסמה אותה מייסדת…

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  13. הפרק הבא של סדרת הפעולה ינסה לרענן את הנוסחה עם יותר קונפליקט בין-כוכבי, לצד גירסה מעודכנת ל-Modern Warfare המהולל כמובטח, אקטיוויז'ן ו-Infinity Ward חשפו את משחק מספר 13 (לא כולל כותרי ספין-אוף לקונסולות ניידות) בסדרת Call of Duty, שיקרא Infinite Warfare ויתרחש פעם נוספת בעתיד, כשהפעם גוף בשם Settlement Defense Force פוצח במתקפה על כדור הארץ כולו, בדרך למלחמת אזרחים שתתרחש בחלקה הגדול בחלל ועל כוכבי לכת שהם לא כדור הארץ. בטריילר החשיפה של המשחק החדש ניתן לראות הרבה מקטעים שבהם "העניינים כרגיל", עם לחימה בשטחים פתוחים לצד בני ברית למיניהם וברקע שלל פיצוצים בומבסטיים, זאת לצד קרבות חלל בכלי טיס עתידניים. Infinite Warfare מיועד להגיע למחשבים האישיים ולקונסו…

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  14. היי, טרם עשו על כך כתבה, משער שהיא תגיע אחרי הפוסט בקיצור יש באנדל יפה של באנדל-סטארס , וניתן לבחור 3 ב10, מה שנקרא... יש משחקים, יש הרחבות, מבחר נאה ושווה בהשוואה למחירי השוק [של המשחקים עצמם בכל אופן!] LEGO Jurassic World LEGO Marvel Super Heroes LEGO Harry Potter: Years 1-4 LEGO Harry Potter: Years 5-7 The LEGO Movie - Videogame LEGO Batman …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by mx5,

אני באמצע המשחק ועושה ESC ואין אפשרות לשמור... מישהו יודע איך שומרים?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  16. פעם ב.. פתאום אני יכול לשחק. אבל לרוב זה יוצא לי אחרי כמה שניות שנכנס למשחק. לא נגעתי בכלום. האמת עברתי מברק ל014 אבל הייתי איזה שבוע עם 014 והמשחק לא יצא. ועכשיו זה שבוע וחצי זה ככה עם הבעיה הזאת.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  17. Started by com555,

תראו ראיתי באיזה אתר את זה: -=המדריך המלא להפעיל את XIII=- בהוראות של קובץ ה-NFO רשום : Boil the cds for about 5 hrs under a low heat to remove the protection. עכשיו חלקכם חושבים שהם אמרו את זה בצחוק אבל תתפלאו זה אמיתי ! יש עכשיו הגנה חדשה שעובדת על טמפ' הדיסק וכדי לעקוף אותה צריך לחמם עד גבול מסויים שבו עוקפים את ההגנה של הדיסק. מה שאתם צריכים לעשות זה לצרוב את ארבעת הדיסקים... עכשיו תעטפו אותם עם נייר כסף (כן,כמו שעוטפים תפוח אדמה בל"ג בעומר) עטפתם ?! אחלה...עכשיו מה שצריך לעשות זה לקחת תנור חימום לא משנה איזה סוג...(זה שמפזר חום או זה עם הברזלים-לא משנה!) עכשיו תסובבו את הידית על 90 מעלות חום ותחכו 5 דקות שיגיע למקסימום...הגיע ? אחלה תשימו בעדינות את ארבעת הדיסקים…

18. Started by Black Knight,

שלום אשמח לקבל לינקים לאתרים עם אינדקס גדול של משחקי פלאש כמו MiniClip MouseBreaker ואשמח גם אם תמליצו לי על משחקים מתוכם שאפשר לשחק בהם עם שני שחקנים (ויותר) או פשוט משחקים שאהבתם. תודה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  19. ^^ תודה לעוזרים!! כל מיני מכוניות ושיפורים להכניס למשחק!! http://gta.gamigo.de/news.php אפשר להוריד מכוניות אמתיות לSA

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by Grim Reaper,

ראיתי בהרבה אתרים שקטלו אותו אבל ראיתי כמה טריילירים, זה משחק מדהים.... או שלא?

• 49 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by boaz_aha,

התקנתי אתמול ושחקתי. היום כשאני מנסה להעלות מופיעה ההודעה: Conflict with Emulation Software detected. פתרון למישהו?.

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  22. פעם שיחקתי במשחק והגעתי עד הקטע שבו אני עם הבחורה במין מרתף כזה וקפצו עלינו מלא זומבים עד שברחנו לתוך מעלית. מאז פירמטתי את המחשב ואין לי את השמירה של המשחק בשלב הזה. למישהו יש שמירות של המשחק? אם אפשר של כל המשחק ואם אפשר רק של החלק הזה... הכל מתקבל בברכה. תודה!

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by 3d7,

הורדתי והתקנתי את Steam. עכשיו, השאלות שלי הן: 1. איך אני יכול להגדיר לאיזו מחיצה ותיקייה להוריד ולהתקין משחקים? 2. באיזה פורמט אני מוריד משחקים מ-Steam (קובץ ISO או משחק שמותקן על הדיסק הקשיח)? 3. האם משחק שנקנה דרך Steam עובד רק באמצעות Steam או שאפשר להריץ אותו כמו שמריצים משחק רגיל? 4. האם כשאני קונה משחק דרך Steam אני יכול להריץ אותו רק על המחשב שבו הורדתי את המשחק או גם על מחשבים אחרים שיש לי בבית? 5. איך אפשר לגבות משחק שקניתי דרך Steam? יש אולי עוד משהו שאני צריך לדעת?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  24. תודה על הצפייה! אשמח לפידבק

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by ofer1928,

מהי דרישת המינימום שאפשר להפעיל איתה את המשחק? (הכוונה היא למהירות אינטרנט)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.