עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by MishaK,

אם אתם מתעניים בקונסולות ומתים לדעת שמועות/עובדות חדשות על ה-PlayStation 3 אשר נמצא כבר בתהליכי עבודה ע"י Sony - הת'רד הזה במיוחד בשבילכם. בחיפושי אחרי חדשות מעניינות היום וחומר לקריאה מאצתי את הידיעה הבאה אשר כוללת בתוכה את כל השמועות הקיימות על ה-PS3: המעבד הראשי יקרא Cell וייוצר ע"י IBM ב-0.10micron וירוץ במהירות 3GHz, ה-Floating-Point Performance (מישהו מוכן להסביר לי מה זה בבקשה?) יעמוד על 196GFLOPS, מספר הפעולות לשניה שהמעבד יוכל לבצא יהיה כ-2 טריליון, יאפשר 2 מיליארד פוליגונים (Polygons) לשניה. כמות הזיכרון תיהיה 512MB עם רוחב פס של 24GB/s. המעבד המשני (לתמיכה במשחקי PS2) ייצור ב-0.13micron וירוץ במהירות של 300MHz או 375MHz (לבחירתכם). המעבד הגראפי (GS3 (Graphics …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by MishaK,

(לפני שאני מתחיל, כל שאלות שיש לכם למה אני ממשיך את זה, לפרטי בבקשה) ונמשיך במסורת, הפעם רשמים מהמשחק NBA Live 2003, המשחק שהכי ציפיתי לו השנה וכנראה הראשון שלא איכזב אותי. נתחיל בתפריטים, מאז NBA Live 2000 החליטו EA SPORTS לשלב קצת גראפיקה אמיתית בתפריטים, זאת אומרת שחקנים אמיתים שקופצים, עושים תנועות וכו', פה תמצאו רק שחקן אחד באותו זמן אשר מדגים כמה תנועות ריאליסטיות. אבל EA SPORTS כנראה למדו סוף סוף משנים עברו והחליטו להטיב עם בעלי המחשבים ה"לא חזקים" וניתן למצוא את השחקנים המדגימים הללו רק בתפריט הראשי בתור תוספת נחמדה לאפשרות "Next Song". התפריטים עצמם לא מסובכים כלל וכלל ובעלי אנגלית פשוטה ביותר. דבר אחד שלא אהבתי בהם זה שהאפשרות Load/Save נמצאת דווקא תחת Options, …

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  3. אני לא בטוח שזה הקטגוריה והמקום לפרסם את ההודעה הזאת - אז אם זה לא בבקשה תפנו אותי למקום הנכון.... יש לי את משחק קאוונטר סטרייק - ומדי פעם כאשר אני מפעיל אותו הוא נתקע - ואני צריך לעשות ריסטרט.... יש לי WINDOWS XP - ואני יודע שכל כך הרבה ריסטרטים יהרגו את המחשב שלי בסוף. בבקשה תעזרו לי... (אם תרצו עוד מידע רק תבקשו - אני אגיד הכל... ) תודה...

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  4. Started by NOSTREDAMUS,

שלום, לאחר התקנת המשחק הנ"ל נתקעתי בבעיית סאונד חמורה במשחק :'( שומעים כמו קצרים חשמליים בעת המשחק יש לי כרטיס קול SB LIVE! וכעת אני על WIN XP איך אוכל לפתור את הבעייה ? תודה, אסף.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by Or ei,

נתקעתי בשלב שאתה צריך להרוס בו את הגנרטור של המגן של איזה ספינה (איפה שהוא מוצא את JAN בחזרה) יש שם איזה אחד מגודל עם שריון ומגן שאני בקושי מזיז לו הצלחתי לפגוע לו במגן ולבטל לו אותו לכמה שניות אבל הוא תמיד מתחדש יש איזה דרך להשמיד אותו ביותר בקלות חוץ מאשר לגמור עליו את כל התחמושת ולא לעשות הרבה נזק?

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  6. Started by DaniDin,

התקנתי את הדמו של גמס בונד החדש ויוצא לי הודעה שחסר לו Indeo Video 5, איך זה יכול להיות ?? זה אמור להיות מובנה המדיה פלייר של XP. מאיפה אפשר להשיג את הקודד של Indeo Video 5?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  7. Mortal Kombat: Deadly Alliance- האם זה יוצא גם ל PC ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. אדון יקר, אתה שטוען כי VOODOO הוא לא כרטיס תלת מימד מאחר והחברה פשטה רגל, אתה טועה בגדול.... ישנם מלא דרייברים תואמי XP וDIRECT X, לכל המעוניין : www.geocities.com/bansheedrivers www.voodoofiles.com תעדכנו ותהנו! אני מריץ עליו פיפא 2003, ואין חדיש מזה... אז תנסו... בכלל לכל האוברקלוקרים זה יכול להועיל..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by jj516,

כן אני יודע שהמשחק הוא ממש ממש ישן אבל אחרי שעוברים מקבלים את כול המכוניות ואז זה ממש פיצוץ לדרוס את כולם עם ש SURPRESSOR!!! בכול אופן המשחק משתגע לי כשאני מעדכן דרייברים לכרטיס מסך, המכוניות, האנשים, הפנסים והמים נראים טוב. אבל הכביש, השמים והרקע צצמו נעלמו. השחק עובד, ואני לא יודע מה הבעיה, מישהוא נתקל בזה??? וכשאני מחזיר לדרייבר הקודם הוא עובד בלי בעיות.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  10. Started by Boomer,

למי שלא יודע, במשחק Rainbow Six - Raven Shield יש את הרובה "תבור" או בשמו TAR-21 שפותח ע"י התעשייה הצבאית ויכנס לשירות מלא בצה"ל תוך שנתיים. אז אם אתם רוצים לירות בו לפני הרבה חיילים (שהם לא מגבעתי) אז תורידו את ה-MP דמו שיצא אתמול. שווה ביותר - המשחק, הרובה לא כזה מדהים במשחק בשביל Balance...

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. איפה אני מוריד אותו והאים זה חוקי?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  12. Started by amit_flame,

איפה אני יכול למצו את הpatch של ati לcs שנותן לי truform? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  13. Started by Debugger,

הורדתי דום 3. אני יודע את הפקודות שמשנים מפות אבל אני לא מצליח לשנות רזולוציה האם יש לזה פקודות? מהן בבקש!!!

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  14. Started by Pure-Gold,

מתי זה יוצא ????????? יש דמו של זה או רק 3000 איש נבחרו לשחק בו ?

15. Started by le cat,

אני מחפש כבר תקופה ממושכת משחק "מכות" סטייל Tekken (שקיים ב- PS2) שאוכל לשחק ב- PC שלי. :AR15: מלבד Mortal Kombat אילו משחקי מכות קיימים? בברכת !kick ass, ותודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by nice-1,

האם שווה לקנות בחו"ל ולהסתכן באובדן אחריות (וגם יש בעיה עם האיזורים) או לקנות בארץ ולשלם מחיר מופרז?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by redti,

יש לי את הגרסת אלפא שמפעילים את זה עולה לוגו של ID וחוזר על עצמו בלי סוף איך אני מתחיל לשחק ???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Arturh87,

איפה אפשר להשיג FIX של VOODOO 3 לHITMAN 2

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Sweet_Tooth,

ואני לא מתכוון להזמנות מוקדמות.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  20. Started by Bug2000,

כשאני נכנס למשחק אז לפעמים פשוט נעלם כל מה שכתוב, זה דומה לבעיה של GTA3 עם WIN XP אבל לא מצאתי שום PATCH לזה וזה לפעמים קורה ולפעמים לא . יש רעיונות :-\?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by GamePad,

לא בטוח שזה המקום אבל.. ראיתי שהולך לצאת בקרוב starcraft ghost אבל הח@#$^#ת מוציאים אותו רק לקונסולות, אז קודם כל האם יש בכלל דבר כזה ואם כן איפה אפשר להוריד?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by redti,

אני מת לשחק בזה ושאני מריץ את קובץ ההפעלה הוא רושם לי את הבעיה הבאה KODKOD לקחתי את בקשתך ברצינות. OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 936 MHz with 255MB RAM Video: No Video Setup: Missing version number <?int?Core.Errors.History?>: USetupDefinition::Init <- WFilerWizard::WFilerWizard <- Setup יש לי PIII 933MHZ 256 SDRAM GAINWARD GEFORCE 4 4200 128 MB GOLDEN SAMPLE VIVO RETAIL DRIVERS: 40.03 אשמח לשמוע פתרונות או הצעות Text יבורכו העונים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by amit_flame,

שלום לכולם ידוע כי יש 2 מודים (mod) ל half lafe איד מהם הוא ה blu shift (אם כתבתי את זה נכון) ומשחקים שם את השומרים שבמעבדות (תקנו אותי אם אני טועה) מה המוד השלישי ומה עושים שם? תודה

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by FatherBoard,

איך שמים לטוני הוק 3 וי-סינק לעזאזל? המשחק נחתך לגמרי כאשר עושם איזה תנועה חדה.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by itayze,

אני משתמש ב win2000 כשאני מנסה להפעיל את דום , הוא נותן לי הודעת שגיאה , שהתוכנה ביצעה טעות והוא צריך לסגור אותה . או שהוא פשוט נתקע , עוד מישהו נתקל בתופעה ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים