עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. המחשב עבר פרמוט והשמירות נמחקו מישהו יכול להביא לי את השמירות שלו ? אין לי כוח להתחיל מחדש די מבאס..

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  2. Started by mrsph666,

אני מת על Mafia, ונורא מקווה שתצא Mafia 2! מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. יממה אחרי שהגיע היום הארוך ביותר בשנה, בפלטפורמת הגיימינג של Valve פוצחים בעוד מיזם הנחות מאסיבי. בואו להכיר את הדילים החמים ביותר נכון לרגע זה כמובטח, מבצעי הקיץ המסורתיים והגדולים של חנות פלטפורמת ה-Steam החלו היום, וימשיכו איתנו למשך עשרת הימים הקרובים. הנה דוגמאות לעשרה דילים שווים שכדאי לכם לשקול. משחק הפעולה-פארקור עמוס הזומבים Dying Light, בגירסת ה-Enhanced Edition המשופרת והמורחבת שלו, נמכר בחצי ממחירו המלא – 30 דולר. משחק ההישרדות הפופולרי עד מאוד Rust, שעדיין נמצא בתוכנית ה-Early Access אך בהחלט מרגיש כמו משהו שקרוב מאוד באיכותו למוצר מוגמר, נמכר בעלות של 10 דולר. משחק הבנייה והניהול הייחודי Prison Architect נמכר ברבע ממחירו המלא – 7.5 …

4. טוב, לא יודע למי מכם אני עומד לחדש משו, אבל אישית הפתרון עליו עליתי הבוקר די הפליא אותי. בהגדרות הגבוהות ביותר של המשחק ופילטרים מכובדים (A.A X4 A.F X8), הצלחתי להשיג משחקיות מעולה, שלא יורדת מה 80 FPS. הכיצד?... פשוט מאוד. שימוש ברזולוציה של 800x600. ההבדל באיכות התמונה לא כזה נוראי (ואני עוד על 19"), אבל מבחינת ביצועים, שמים וארץ, לא חושב שצריך יותר מזה בשביל להינות ממשחק Multi. נסו ותראו.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by e-d-a,

התקנתי את המשחק אני מנסה להכינס למשחק הוא נכנס מראנ לי את המסכים הלבנים עם כל השטויות של הספונסרים, ואז קונאמי באדום נהייה מסך שחור ואז כלום נתקע. הצעות\רעיונות?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. ועוד אני חשבתי שהוא יהיה יפה... תראו מה קרה לי (כמה פעמים!): פעם אחת היה לי מחנה חזק מלא מבנים תוקפים ואנשים והכול ואיזה 6-7 מבנים יורים באוויר, ואז באה לי איזה מתקפה של SCRIN עם הדברים המעופפים הענקיים האלה ששולחים חלליות קטנות והרגו לי מלא ובסוף הרגתי אותם. ליריב היה 3 בניינים שמייצרים אותם וכל אחד זה 320 שניות, ותוך 2 דקות באה לי איזה מתקפה של 10 כאלה והם רצחו אותי (למרות שבינתיים בניתי איזה 10 מבנים נגד אוויר ומלא אנשים נגד זה. זה פשוט משחק מפגר! אפשר לבנות צבא גדול מאיש 1 בלבד ולהרוג לגמרי את היריב שלך, לא משנה כמה הוא מנסה!!!!!!!!!! גם עכשיו עוד פעם, הייתי מצויין ואז באו לי ה-VENROM המעופפים האלה של NOD כל פעם איזה 5-6 ולמרות כל מה שניסיתי הם הרגו אותי.. זאת אומרת ש…

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by liorturg,

טוב, מי שכבר שמע על המשחק סימולטור הזה יכול בהחלט להבין.. את הבעייה אליה אני נקלעתי משחק מאוד נחמד עם גרפיקה סבירה.. הבעייה שלי מתחילה בכך שבמשחק יש אופיצה לנהל חברה מובילים זה דורש ממך בהתחלה לקנות מוסך חנייה לעוד משאיות.. ואחר כך לקנות משאיות ולבסוף גם לחפש נהגים הבעייה שנתקלתי בה היא, איך נותנים לנהגים שכפופים לי משימות... חרשתי על האינטרנט בחיפוש אחר תשובה לבעייה שלי, ואשמח אם מישהו יעזור לי תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. אני יגדיר את זה כך: משחק מהמם! , הגרפיקה הפס קול שמגיע בדיוק בזמן הנכון,האווירה.ממליץ לשחק בו משחק מאוד יפה ומהנה.לבעלי מחשב חזק בלבד!הציון שלי 9+

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by אמיר יצחקי,

http://www.youtube.com/watch?v=gmfQt0QahFQ&mode=related&search= זוכרים את המשחק האדיר הזה שכולם היו משחקים על האינטל 386 שלהם? אני זוכר שאחי היה משחק בזה אני הייתי ממש מפחד כתבו פה מה אתם זוכרים וחוויות ואם בא לכם שזה יהיה תר'ד על משחקיי פעולה מאותם הזמנים 8)

• 43 תגובות
    • 4.6k צפיות
  10. Started by TheReaper,

להפתעתי הרבה שוחרר היום הדמו של OVERLORD 2 משחק ההמשך למשחק באותו שם שהיה תענוג לשחק ומשעשע ביותר וכלל מספר רעיונות מקוריים מאוד הדמו שוקל 972MB אאל"ט ואפשר להוריד אותו מפה http://www.fileshack.com/file.x/14574/Overlord+2+Demo

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  11. מי שמכיר את המשחק אני נכנס למשחק ובתפריט בוחר 'multiplayer ' ואז זה מבקש ממני לעשות 'update ' למרות שכבר יש לי את העידכון החדש ביותר שזה הגרסה 1.4.1 וזה לא נכנס לי לטבלה הזאת של ה 'multiplayer ' מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by oren99,

מי משחק? איזה תענוג.

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  13. Started by vl2,

הגעתי לאיזה שלב כזה שאחרי הכלב הזה של השקרח הענק הזה קיצר יש מקום אים הרבה קומות עשית את כל המישימות סיימתי הכל כל מה שאפשר ועדיין יש דלת אחת בקומה הראישונה שלא רוצה להיפתח היא כולה מכוסה באש הוא כותב לי כידי שהיא תיפתח אני צריך לעשות משהו אני לא מבין מה כבר עברתי על כל החדרים פעמייים ניסית הכל עדיין לא מצליח ליפתוח תחדר תודה לעוזרים ;D

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  14. Started by MODY69,

שלום, יש לי את Far Cry V1.0 ומשום מה כשרק הפעלתי אותו שמתי לב שה- HDR מופעל... אני רוצה להעיף את ה- HDR ולהפעיל AA אבל אני לא יכול.... האופציה של ה- AA פשוט מושחרת ואני לא מוצא בשום מקום אופציה של HDR בכלל... מישהו יודע איך לבטל את זה? האם אני צריך לעדכן ל- 1.3?

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  15. זקוקה לעזרה נואשות ! הורדתי מייפל סטורי למחשב חדש עם כרטיס מסך צלצ מיימד ואני לא מצליחה לראות דבר ! רק לשמוע. מה עושים ??? אנא עזרתכם

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  16. פלטפורמת ה-Steam לא מפסיקה לצמוח וחוגגת 67 מיליון משתמשים רשומים פעילים באופן חודשי ברחבי הרשת לכתבה

17. Started by zobi12,

הורדתי את הדמו עכשיו אני מסתכל בתיקיה יש את הקבצים שתי רבצי התקנה הראשון בצורת דיסק אם מחשב והשני appliciton בשביל להתקין את זה אם הדיסק צריך את הקובץ אפליקציה להתיקן ואז אני לוחץ עליו וזה לא עובד אז בבקשה אם הורדתם מאיזה שרת מסוים שההתקנה הייתה קלה ולא מסובכת תנו לי תקישור בבקשה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by oren99,

זה מה שמושך אותי תמיד לחזור לkings bounty ולפוקר. אני אוהב לשבת בערב עם סיגריה ביד אחת ולשחק משהו רגוע שמפעיל קצת את הראש. יש המלצות נוספות?

• 59 תגובות
    • 10.6k צפיות
  19. Started by vini,

אני לא מצליח למצוא קראק לHitman Contracts ,אם מישהוא יודעה איפה אני יכול למצוא אותו שיגיד לי

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  20. עם כל המדינות

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  21. שלום לכולם הגעתי לשלב ב- Fahrenheit שבו אתה נמצא באיזה חנות ספרים של איזה סיני עתיק שמבקש ממך למצוא לו איזה ספר אבל אני לא ממש מצליח למצוא אותו ונראה שיש אין סוף ספרים בחנות.. איך אני מוצא את הספר?? תודה מראש לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני תקוע בשלב שבו אני אמור למנוע מהמורדים לעבור דרך הפורטל ע"י חדירה תת- קרקעית לבסיס שלהם... העניין הוא שלפני שאני מספיק לזוז הם מכסחים לי ת'צורה... לא משנה כמה תותחים בניתי בבסיס וכמה חיילים אני מנסה לשלוח אליהם לבסיס, הם פשוט תוקפים אותי מכל עבר ומחסלים אותי. מה אני צריך לעשות כדי לסיים את השלב הזה ולחזור להלחם בג'וקים או מה שלא יהיה בשלב הבא?

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

התחלתי לשחק בזה אתמול ומהר מהר מאוד הבנתי שזה משחק חולני במיוחד!! לא חשבתי שזה חולני עד כדי כך חחחח אני כבר בשלב 9 במשחק אני שומר אל איזה זקן אחד אבל כל הזמן הורגים אותו ואני ניפסל אוףףף קיצר מה אתם אומרים אל המשחק מישהו כבר סיים? הסוף מעניין כמה שלבים יש?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by hardgore1,

הי, אשמח לכמה שמות מרוצי אופנועים, מכוניות, וגם חלליות / שונות מהחדשים ביותר, לאלה שפחות PC אם יש גרסה מחודשת / משהו דומה ל road rash, stunts, stunt car racer , מעולה! תודה : )

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  25. Started by Shasoosh,

http://www.gamespot.com/pc/adventure/globalconflictspalestine/index.html?tag=result;title;0 בתמונות הוא נראה מעפן אבל בכל זאת מעניין אותי אם מראים רחובות מדוייקים של ירושלים וכו'. (יש כמה תמונות של ירושלים בגיימספוט) מישהו שיחק?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.