משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
הנה מדריך קצר איך להשיג אקספי מהר וקל בוארזי http://www.youtube.com/watch?v=nPlKnVfZLBs&feature=youtu.be
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי בעית פינג בקאונטר. הנה המחשב שלי: PIII800 400MB ram voodoo3000 creative live platinum 5.1 בגרסה הקודמת של קאונטר 1.3 הייתי עושה disable לכרטיס קול ולא היתה לי בעית פינג. בגרסה החדשה 1.4 אין אפשרות לבטל את הקול אצלי, ובעית הפינג חזרה, כאשר אני נכנס למשחק עם קול. התקנתי עדכון של הכרטיס קול מקריאטיב ל XP, והשארתי רק את eax מסומן במאפייני קול של קאונטר. לא עזר. למישהו יש פתרון נוסף?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
הכותר אומרת הכל ועדיף שרתים אם שחקנים ישראלים ופינגים נמוכים
-
מראש מצטער אם זה צריך להיות בשרשור העיקרי של הנושא, ואם כן אז שהמנהלים יעבירו. (פשוט ראיתי כמה שרשורים על המשחק ולא ראיתי תשובה לשאלה) השאלה היא, איפה בישראל אני יכול להזמין את המשחק (מעדיף שלא לקנות אותו דרך STEAM) ככה שביום שהוא יוצא כבר יהיה לי אותו בבית יחד עם KEY חוקי ואוכל להתחיל לשחק ולהנות ממנו?
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
היי, כבר תקופה די ארוכה שלא שיחקתי בשום דבר, והתחלתי להתגעגע לתחביב הזה שהזנחתי. די מיציתי את משחקי הפעולה הצבאיים כמו Call Of Duty וBattlefield, ומתחשק לי לנסות משחקי פעולה יותר אורבניים, מהסגנון של GTA. פשע מאורגן, משטרה, מכות, דקירות וכו'... אשמח להמלצות מהסוג הנ''ל משנת 2008 עד היום תודה!
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום אני לא חושב שלמישהו היה את הבעיה הזאת, אבל אני אשאל בכל זאת: מחקתי את rome total war הרגיל לפני כמה זמן (מסתבר שמחקתי אותו ידנית ולא דרך הcontrol panel) ועכשיו שאני מנסה להתקין את RTW gold יש הודעה שאומרת שאני צריך למחוק את RTW קודם. אז אני נכנס להסר\הוסף תוכניות ומנסה למחוק, אבל יש בעיה בקובץ שבכלל לא נמצא (מה שבדר''כ קורה אם אתה רוצה למחוק את זה אחרי שמחקת ידנית). אז אני תקוע בפרדוקס קטן. למישהו יש עצה איך אולי לעקוף את המחיקה האוטומטית של הוסף\הסר תוכניות, או איך בכלל לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
עם כל ההסברים תלחץ פה תלחץ שם הדדו נופחל לים אחרי 20 שניות גג יש אזה ציט לזה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קודם כל איני מתכוון ל- ZERO HOUR , אלא למשחק הרגיל והמקורי עכשיו לפי מה ששמתי לב יש שתי אופציות האחת : משחק רשת פנימית כשבה מגדירים יחד עם עוד משתתפים על יוצר משחק וכל אחד רושם את האיי פי של היוצר השנייה : משחק גלובלי שאין לי בו כל כך מושג ( אני מניח שזה משחק שמבוסס על שרת של המשחק מהחברה EA ) אני ישמח אם ייצרו איתי קשר ו/או ייתנו הסבר
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אצלי המשחק תקוע על Success! בהתחברות. הבעיה התחילה לפני מספר ימים, הפסיקה ואתמול הופיע שוב. אני יומיים לא מצליח להתחבר.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי! אממ , אני לא יודע כמה ממכם שיחקו במחשב בתקופה ההיא ,אבל לפני אממ , 8-9 שנים בערך , היה משחק אימה אני זוכר שקניתי אותו , ואני מת לשחק בוא שוב (אל תשאלו איפה הדיסקים) , אני יספר לכם כל מה שאני זוכר עליוו תגידו לי אם מישהו מכיר. השם שלו (אני לא בטוח בזה ואני אכתוב את זה בעברית) פנטז דה-מגוריה או פנטז דמגוריה fantaz the magoria זה השם שאני זוכר , אני לא בטוח צודק. בקיצור , היו 2 משחקים כאלה , 1 ו 2. שניהם הגיעו על איזה 7 דיסקים בערך. זה מספר על משחק אימה , בראשון , אתם משחקים אישה , שבבעלה נכנס הסטן , המשחק היה עם גרפיקה יחסית טוב לתקופה זה היה משחק קווסט , שמידי פעם במהלך המשחק , היה קטע וידאו של רציחה כלשהי. אז הזקנים ביננו , נסו להזכר!
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי NFL 2003 וצריך בשביל לשחק להרשם בEA SPORTS וצריך סידיקי... והסידיקישהתקנתי איתו לא עובד לי.. :'(
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
תודה.
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, (יצא לפני כמה ימים) זהו דמו למשחק סימולצייה שתוכל לשלוט במטוס ובספינה.... משחק מאוד מהנה חבל"ז, לא דורש הרבה מהכרטיס מסך, ניתן לשחק במולטיפלייר עד 8 שחקנים בחדר אני אישית נהנתי מאוד מהמשחק להורדה: http://gamershell.com/download_17456.shtml :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את הדמו, נדפקו לי הפינגים ב CS . לא עזר ה UNINSTALL מישהוא ?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
תורידו ותהנו אחלה משחק רשת אני יוריד הלילה וישחק מחר בצהריים יאללא ביי שכחתי לצין מורידים מSTEAM
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
אז ככה התקנתי את המשחק ואת הסריאל והכל ואז כשאני רוצה להיכנס אז אני רואה חלון כזה:
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
לא משחקי מחשב. (לא מצאתי איפה אפשר לשאול) אני יודע שיש הרבה משחקים כאלה. מחשבה\אסטרטגיה\פנטזיה בקלפים. יש איפשהו חנות אונליין?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשחק באיזשהו משחק ואני נכנס לשרתים שלו (נניח גרמניה - הכי קרוב לישראל שיש שם) וכולם יש להם פינג 50 70 מקסימום ורק אני 400 (MS) איך אני מוריד אותו? אפחד לא רוצה לשחק איתי :-[
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שהצלתי את הילדה הראשונה, קניתי מהמכונה בחדר עוד מקום כדי שאני אפתח יוכל להשתמש ב-3 יכולות. הגעתי לנפטון. אני עומד מול המכונה שנותנת לי אופציות להחליף את היכולות שלי. כרגע יש לי 3 יכולות (אש, חשמל וטלקינזיס), אבל פתוחים לי ר 2 סלוטים (בחרתי בחשמל וטלקינזיס). למה לא פתוחים לי 3 סלוטים?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
-
אני מניח שכולם פה מכירים את התופעה שמשחקים מסויימים רצים רק אם המחשב עונה על הדרישות... קניתי מ GOG את המשחק the witcher ומכיוון שיש לי כרטיס מובנה של אינטל (שלמרות הכל לא רע בכלל) המשחק נותן לי הודעת שגיאה ולא רץ כי המערכת שלי לא מתאימה לדרישות (אני מניח שזה בגלל הכרטיס, יש לי מעבד נורמלי וכל השאר...) השאלה איך אני יכול לעקוף את זה? אני מניח שיש שני פתרונות א. לגרום לכרטיס שלי להפוך לכרטיס אחר שזה נראה לי כרוך בשינוי איזה פרמט ברגיסטי או משהו כזה? ב. לגרום לכרטיס להתאים לדרישות שזה נראה לי יותר קל אני מניח שיש קובץ דרישות כל שהוא שבא עם המשחק ופשוט צריך לערוך אותו מישהו יכול לעזור בעניין? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעו ראיתי עכשיו סירטונים מ SM3 וזה ניראה מזה כיף ! אבל חבר שלי אמר לי שהמשימות מעפנות ושזה נמאס אחרי כמה ימים אז ויתרתי.. אחרי זה נזכרתי בספיידרמנים היישים, אז התקנתי את 2 אבל יצאתי ממנו אחרי דקה, הגרפיקה פשוט זוועה... אז למישהו יש שילוב כזה טוב של שניהם ? לא חייב ספיידר מן אבל שיהיה משהו כיפי כזה שאתה מרחף כמו מטורף או עם כל מיני גאדג'טים... ד"א, את מרוול אולטימייט אליאנס ניסיתי, ממש לא אהבתי.
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-