משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אני יודע בוודאות שהמקלדת עובדת כמו שצריך , גם מחוץ למשחק וגם בפנים (תפריטים) , למשל שאני לוחץ על כפתור ונגיד מכוון אותו שמאלה , זה מגיב. אבל אחרי שעשיתי יוזר , קיבלתי הדרכה , התחילה ההדרכה , אמרו לי לפנות למנורה האדומה משמאלי , ואני לא יכול ! רק עם העכבר אני יכול לזוז.. אהה ואפילו אני יכול ללחוץ על F2 שזה נותן לי לכתוב דברים במין קונסול כזה , ושם אני כן יכול לכתוב. מישהו יודע מה לעשות ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
8) אגב, הניק המחודש שלי הוא -=V3l0citY=- וזה בגלל איזה אדמין 'רמד בשם יובל, שגנב לי את הניק האיכותי שלי ויש לו די כוח בקהילת קאונטר הישראלית, So.... He forced me to.... :-\
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה קניתי משחק הטירה הנאצית ושיחקתי בו ברשת הכל טוב ויפה אבל פתאום ביומיים האחרונים שאני מנסה להכנס לשרתים זה כותב לי invalidcdkey המשחק הוא מקורי! עכשיו ניסיתי להתקשר להדארצי והם אומרים לי להתקשר לחברות של השרתים ולהגיד להם את זה!!!!!!! זה כל כך מעצבן ואין לי מושג מה לעשות עכשיו בבקשה תעזרו לי תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
תראד זה נועד להוות לוח מודעות לשחקנים הרוצים למצוא שחקנים אחרים במשחק מסויים, מהפורום, למשחק מולטיפלייר. כל ארגון המשחק יתבצע מחוץ לפורום משחקים, אם בהודעות פרטי ואם בתוכנות כגון ICQ או Messenger. לכן ההודעות היחידות שרשאיות להכתב בתראד זה הינם שם המשחק, פרטי משחק המולטיפלייר, דרך ליצור קשר (מספר אייסיקיו לדוגמא) ושאר פרטים הקשורים למשחק. הודעה לדוגמא:
-
- 104 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
אני פשוט לא יודע מה לעשות, ואני חושב שתמונה תתאר את זה הכי טוב מה לעזאזל עושים שם? ניסיתי עם הDISPONSABLE PICKS, וזה לא פותח את הדלת, וגם לא הצלחתי לקפוץ ולהאחז בקצה של הפיר. מה עושים?
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
אם כן אז בבקשה תגידו איך! הבעיה היא שהמשחק קורא את האייפי הפנימי (10.0.0.1) שלי במקום החיצוני ולכן אני לא יכול להתחבר. :-\
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, יש לי מפרט דיי חזק, (ראה המפרט שלי) והורדתי היום ספלינטר סייל דמו. משום מה, אפילו ברזולוציה הכי נמוכה, מידי פעם יש תקיעות מוזרות (Zה נראה לי כמו תקיעה של טעינה יותר מאשר זה נראה לי שזה תקיעה של חומרה..) למישהו יש רעיון מה זה, ולמה זה קורה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במשימה הראשונה של הסינים, אחרי שפוצצתי את המפעל הכימי ואת הבניין שהם התבצרו בו מה אני צריך עוד לעשות?
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
איך אני יכול להריץ את המשחק DUKE NUKEM 3D על ה WINDOWS XP?
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
סיימתי את המשחק עם כל הצבאות וחסר לי כמה מדליות כדי להשלים את המשחק אז מי שצריך עזרה שייבקש
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
מי שרוצה לשחק נגדי שיצור איתי קשר עד 7:30 היום(21.02.2003) כדאי שנוכל לשחק היום בשעה 8. מי גבר לשחק נגד האלוף???????
-
אני אישי חושב שקאונטר שולט ודלטה חרא משחק !!!
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני אישי חושב שקאונטר שולט ודלטה חרא משחק !!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהוא יודע איך שומרים במשחק הזה תעזרו לי זה מיאש אותי !!!!!! :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש פה thread על משחק רשת ב generals ואנשים נתנו לינקים לריפלי. איך אני צופה בזה? הורדתי את קובץ ה .rep אבל איך אני פותח אותו? האם אני צריך לשים אותו בסיפריה מסוימת ולצפות בו דרך המשחק? אם כן איזו ספריה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בליזארד הוציאו בובות חדשות ע"פ המשחקים שלהם (warcraft, starcraft, diablo) אשר בקרוב יהיה ניתן לקנות אותם. ניתן לראות תמונה שלהם בכתובת הבאה: http://www.blizzard.com/inblizz/actionfigures.shtml לפי דעתי הם נראות מאוד גרוע. במיוחד הבובות של דיאבלו שאין הרבה קשר בינן לבין המציאות, וגם זו של גרום הלסקרים. אבל ארתס נראה לא רע. לי יש דיאבלו שיושב לי כרגע על המסך, הנה תמונה נתוך הכתבה של מינימייזר על העכבר המרחף (זה שלו?) הרבה יותר מוצלח
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רק רציתי ליידע אותכם שאנחנו רוצים לערוך לאן פארטי באיזור חיפה... מי שמעוניין לקבל פרטים שישאיר כאן הודעות...
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
התקנתי את THE SIMS הראשון ואחר כך התקנתי unleashed. נכנסתי למשחק, ואז זה הטעין. אחרי ההטענה זה נכנס והראה לי את השכונה וישר יצא לווינדוס, אולי יש PATCH למשחק אשר מתקן? כי לא מצאתי שום פאצ' אני חייב לשחק, בבקשה תעזרו לי.... נ.ב: שני הדיסקים מקוריים
-
-
היתקנית את THE SIMS הראשון ואחר כך התקנתי unleashed ואז ניכנסתי למישחק ואז זה היתעין אחרי ההתענה זה ניכנס היראה לי תשכונה וישר יצא לווינדוס וזהו,אולי יש PATCH למישחק? כי לא מצאתי אני חייב לשחק בבקשה תעזרו לי.... :-[ ;D
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
גל פעם שאני מנסה להתקין את המשחק הוא כותב לי אחרי 10 שניות שההתקנה הסתיימה לא בהצלחה ובכלל לא מבקש דיסק 2 . מה לעשות??
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-