משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מדובר בהמשך למוד מפורסם ל - HALF LIFE, המשחק מזכיר לי את AVP/DOOM 3 ואולי גם קצת את סדרת HALO ו - UNREAL 1,2.
-
- 14 תגובות
- 5k צפיות
-
-
הייתם זקוקים לעוד המחשה ליכולותיו המדהימות של מנוע המשחק מבית Epic Games? כנסו, צפו ותוכלו גם להוריד ולהתנסות באופן אישי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-והורידו-הדגמה-חדשה-ומעולה-למנוע-ה-unreal/
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ACTIVISION הודיעו על סגירת הסטודיו שעמד מאחורי PROTOTYPE, Scarface, The Simpsons: Hit & Run, Hulk, חלק מסדרת Crash Bandicoot וזוג משחקי Mario שיצאו למחשב. http://kotaku.com/5922129/prototype-creators-shutting-down המפתחת שנפתחה ב 1991 הייתה המפתחת האחרונה של ACTIVISION שלא עבדה על COD או משחקים שמבוססים על סרטים. הסטודיו לא יסגר לגמרי אבל גם לא יפתח משחקים יותר, במקום זה תשאר שם קבוצה קטנה שתעזור בפיתוח של מפתחות אחרות. עצוב לראות מפתחת כזו (וגם את RAVEN שלא במצב הרבה יותר טוב) במצב כזה בזמן שמפתחות כמו Beenox ו FreeStyleGames נהנות מיחס שונה למרות הזוהמה שהם הוציאו בשנים האחרונות.
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
האם יש עוד מישחקים בסיגנון של Black & White? ממש ממש כמו המישחק שאתה אלוהים וכאלה אם יש תנו לי שמות. אאא וכן מתי יוצא Blakc & White 2???
-
לפני כמה ימים פירסמתי פה אשכול שהכרטיס מסך שלי לא פועל טוב וזכרונות וכו' ... עכשיו אני גייליתי למה יש לי את התקיעות גם אחרי החלפת המעבד ! וגם אחרי החלפת זכרונות והוספת זכרונות ! תקשיבו טוב : המשחק שאני משחק בו למשל TESTDRIVE UNLIMITED דורש דרישות מערכת של 3.4 GHZ.... ולי יש Amd athlon 4200+ 2/2GHZ והוא לא מספיק לעבד את המידע.... ובASSMED ASSULAT משהו כזה הוא מריץ לי אותו עם פי שתיים תקיעות והמשחק דורש 3.6 GHZ.... ועוד פעם לי יש רק 2200 MHZ.. אז עכשיו עשיתי ככה נכנסתי לBIOS עשיתי OC לBUS מ200 ל227 והופ .. כמעט ואין תקיעות בTESTDRIVE רוב המשחק רץ חלק ... אז אם טעיתי תקנו אותי.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שלי משגע אותי הוא רוצה שאני יפתור לו את הבעיה שלו בקאונטר סטרייק סורס במחשב שלו המשחק רץ לו על 8 fps במערכת הזאת p-4 3 ghz lga775 512 ddr intel graphics media accelerator 915g 128 mb pci-express (הכרטיס הזה מובנה בלוח אם) הרצתי 3dmark והוא קיבל 1336 ובמחשב השני שלהם בבית המשחק רץ על 40-50 fps במערכת הזאת p-4 2 ghz 256 ddr g-force fx 5200 ושהרצתי 3dmark במחשב הזה קיבלתי 1082 המשחק עובד על אותם הגדרות בידיוק ואותה רזולוציה ! אני חשבתי יותר בכיוון של הכרטיס מסך שהוא צריך לשדרג אז מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום חברים אני מנסה לכנס למשחק הוא ניתק ויוצא שאני מפעיל אותו לא על כל המסך עובד חלק בלי בעיות מחקתי ותקנתי מחדש לא עוזר. איך אני פותר את בעיה?? כי על מחשב שני בוא עובד בלי בעיות שגם המחשב חלש יותר ממחשב הראשון
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מוסיף בוטים במשחק רשת נגיד אני וחבר רוצים לשחק ביחד נגד המחשב וזה לא אפשרי כול כך אולי יש מוד או משהו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
בבקשה: https://store.na.square-enix.com/product/281196/hitman-2-silent-assassin-pc-download צריך חשבון Steam
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
סיכמתי בעברית מקור http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39930 -המשחק יפעל טוב עם כרטיסי GeForce 7 Nvidia ATI X1k -למי שיש כרטיס DX10 יהנאה מפעולות של DX10 -המשחק ינצל כרטיסים עם 512MB+ מה שאומר טקסטורות מפורטות מדהימות ביותר -המשחק ינצל מעבדים עם ליבות מרובות [אין לי כח לתרגם את כל זה] "There is a primary thread for the gameplay and a second one for rendering. On systems with more than two cores we run additional threads to speed up various calculation tasks, including physics and data decompression. So the overall performance benefits greatly from a quad-core processor." -בנתיים המשחק לא פועל במערכות 64 ביט
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
תודה לגולש yoel14 שהביא ראשון את הידיעה לפורום. במפיצה האמריקאית ממשיכים לפנק את בעלי החשבונות בשירות ה-Origin, הפעם עם משחק המירוצים המוצלח בגירסת 2012 שלו כולם אוהבים משחקים שאפשר לקבל בחינם, ובחברת EA בהחלט מבינים את זה וגם מנסים למנף את הרעיון לתוספת של פופולריות עבור פלטפורמת ה-Origin שלהם, שמתחרה ב-Steam. אחרי שחילקו את Red Alert 2 האלמותי ואת משחק התפקידים הייחודי Jade Empire חינם לכל מי שיש לו חשבון Origin בחודשים הקודמים, במפיצה מתפנים לקרוץ גם לאלו שמעוניינים בכותרים עדכניים יותר – ומציעים את משחק המירוצים Need for Speed Most Wanted (בגירסת 2012 המשודרגת, ולא בגירסת 2005 המקורית) בצורה חינמית לחלוטין. Most Wanted פותח בידי סטודיו…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
אהלן. כן אני ידוע שזה באיחור גדול אבל החלטתי לנסות את הקרב על הארץ התיכונה 2 של סדרת LOTR ובגיימספוט מקשרים להורדת הדמו,1.4GB,והעניין הוא שהוא מוריד במהירות של בין 15 ל-30KBS ואין לי שמונים שנה לבזבז על זה.. ככה שמישהו מכיר או יודע על לינק שעובד במהירות נורמאלית? החיבור שלי יכול להוריד בכ-300KBS תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מעוניין במשחק דמו נחמד לא משנה הסיגנון רצוי first person shooter שיהיה Multiplayer שיהיה אפשר לשחק אם חברים . שלא יהיה כבד שירוץ טוב על radeon 9250 מעפן תודה לכל העונים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנראה שאולי יש עוד אחד בגילי בפורום שממש שיחק וגמר את המשחק המקורי(למרות שיש אותו כיום לאייפד ואייפון). אבל אם אתם מחשיבים את עצמכם כגיימרים שאוהבים פלטפורמרים(משחקי קפיצות דו מימדיים עם קצת חשיבה)- זה ממש, ממש חובה לפחות לראות את הסרטון ולהחליט לבד. מה יש במשחק? גרפיקה מדהימה, מוסיקה מהמלחין המקורי של המשחק בקומודור/אמיגה ומשחקיות מתוחכמת ומאתגרת מאוד. זול 50 שקל וזה אצלכם. גם אפשר לשחק בדמו ולראות בעצמכם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות פורום משחקים, לא מזמן רכשתי את המשחק Call of Duty ואני נתקל בכמה בעיות.... קודם כל ברגע שאני בוחר רמה, המשחק פשוט לא רוצה להתחיל הוא פשוט לא עושה כלום כנ"ל בעת לחיצה על קרדיטס, פשוט לא קורה כלום אותו דבר לגבי המולטיפלייר, אני לא מצליח להפעיל.. עכשיו עוד דבר המסך שלי במשחק כולור אפור + שחור בלי שום תמונת רקע, זה צריך להיות ככה? (אני יצרף תמונה למקרה שזה לא יהיה מובן) תודה מראש לעוזרים ממני, DrowNz
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש חנות שמאפשרת הזמנת משחקי מחשב און ליין. אני מחפש באופן ספציפי את ההרחבה של דיאבלו 2 (Lord of Destructio) - בשביל לשחק ברשת. אבל זה משחק ישן, לכן , אין את זה בחנויות הקרובות אלי. חיפשתי קצת ומצאתי את החנות pcgames.co.il לפני שאני קונה שם, רציתי לבדוק אם מישהו מכיר את החנות וזה לא סתם איזו הונאה ... : כן פרנואידי מצידי, אבל אף לא קניתי ברשת... תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון אחלה משחק-אומנם אהבתי יותר את השני , אבל ללא ספק משחק טוב.. בכל מקרה הגעתי לשלב שכבר הרגתי די הרבה אורקים -אם לא את הרוב.. כבשתי הרבה ערים , הרבה משימות.. מה הלאה?...מה המסימה הראשית כביכול?...(להשמיד\להגן על 12 הגביעים?..) שאלה שניה- בשמירה של אח שלי , אין את הבחור במונסטרי שאחראי על איסוף הגביעים , מה אמורים לעשות כדי שהוא יהיה במקום שלו...? תודה רבה גל.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מפתחת המשחקים הצרפתית Ubisoft ממשיכה לחלק מתנות ללא עלות, והפעם מדובר בכותר הפלטפורמה המצוין משנת 2012 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום (: בקשר למשחק ברשת של Crysis אני גיימר שמאוד אוהב משחקים בעלי הרבה skills כמו שאומרים ולאו דווקא גרפיקה... זאת אומרת משחקים בסגנון counterstrike 1.6 וwarcraft 3 tft ניקח לדוגמא את cs1.6, הוא משחק בעל גרפיקה מכוערת אבל אני ועוד מליוני אנשים אוהבים אותו בגלל עניין הaim וחומכת המשחק... זה לא משחק שאתה הולך מרסס בלי לחשוב אלא זה מן קרב מוחות בין שתי קבוצות שכוללות כעשרה שחקנים שהקבוצה היותר חכמה ובעלת הaim הטוב יותר גם בייחד וגם לחוד היא זו שתנצח אז השאלה שלי אם crysis online יהיה כמוהו מבחינת הקישורים ששחקן יצטרך לצבור? והיו קלאנים קהילות וכו'? יהיו ליגות lan כמו cpl ו eswc? כי אמרתי כבר שלא ממש מעניין אותי הגרפיקה למרות שאם תהיה גרפיקה יפה וגם יצטרכו לצבור game skills …
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לאחרונה כ.מסך חדש 8800GT ומאז התקנתי מס' משחקים וכולם עובדים מצויין פרט לבעיה אחת שנתקלתי בה גם בCrysis וגם בAssassin's Creed בזמן ה tutorial בשני המשחקים אני מקבל ריבוע ריק או אייקון במקום המקש לביצוע הפעולה וכך נוצר מצב שאני לא יכול לדעת באילו מקשים אני צריך להשתמש. במקרה של Crysis כבר ניחשתי את המקשים אבל הבעיה חזרה על עצמה גם בה בAC צילום מסך http://img95.imageshack.us/my.php?image=24126856uu5.jpg אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה עריכה: אגב זה קורה גם כשאני מנסה לשנות בעצמי למקש כלשהוא, אני רואה רק את האייקון..
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היום התקנתי את WARCRAFT 3 (כן כן בפעם הראשונה) והוא לא פועל. מופיעה לי שגיאה: המשחק לא מצליח לאתר את הDX שלך, אתה צריך DX 8.1 ומעלה...בלה בלה בלה. הבעיה היא שבדקתי בDX DIAGNOSTIC TOOL ויש לי DX 9.0B ודריברים מעודכנים 53.03 (אם אני לא טועה), בבקשה תעזרו לי. :-[ נב: גם הפעלתי מחדש את המחשב.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ולא מצליח - בקטע של איפה שאני בוחר איפה להתקין אותו הוא אומר לי ש"התיקיה לא יכולה להכיל את ההתקנה על כל תקיה וכל מקום הוא עושה לי את זה. מה אני עושה?? אני מת לשחק את זה כבר.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני מחפש ליגה ישראלית למנג'ר הישן cm0102 בבקשה לינק תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-