משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך בודקים קצב פריימים במשחק הזה ....כי ניסיתי עם FRAPS וזה לא פועל יש איזו פקודה ? או תכנה אחרת שאני יכול להשתמש בה? אני רוצה להוסיף שהמשחק כבד בטירוף ושמפעילים אותו על 32 בוטים הגרפיקה הכל על הכי גבוהה וסאונד על הכי גבוהה זה 330 מגה בזיכרון ... והכי הרבה בוטים זה 64 ואז זה בכלל לא זז!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שאני נכנס למשחק אני רואה רק את המקלדת ולא את השלט כך שאני יכול לשחק רק נגד המחשב. למישהו יש פתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
PUBLISHER: THQ DEVELOPER:Volition, Inc. GENRE(S): Third-Person Shooter PLAYERS: 12 RELEASE DATE:March 1, 2009 הסידרה היתה לא רעה בכלל , בעיקר המשחק הראשון אך סבלה מכמה בעיות בעבר כמו אורך חיים קצר ולינאריות בכותר החדש חברת וולישן מבטיחה סביבת עולם פתוחה שתציב אותנו 50 שנה אחרי הכותר הראשון בסידרה מירי בגוף ראשון המשחק יעבור למצב של גוף שלישי וכל זאת יקח אותנו לחלל-מאדים לשיפוטכם Multiplayer Beta Jetpack Gameplay Fly the unfriendly skies and toss some explosive justice on the opposing team. http://www.gametrailers.com/player/37891.html Team Anarchy Multiplayer Beta Gameplay When V Jack Thomson is in your sights, don't let him get away. http://www.gametrailers.com/playe…
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
המליצו לי על Heroes 3 אז אני צריך עזרה כי אין לי כל כך מושג במושגים של המשחק... מוסגים (דוג...כשאתה נכנס לקרב איך אתה יודע אם זה קרב עבוד או לא\או מה כמות היצורים...) עוד עזרה במושגים שונים תעזור...
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הדמו אמור להיות משוחרר היום... מישהו כבר הוריד?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשעה טובה יש לי את ה Black and White 2 אתמול הפיצו אותו משחק מדהים רק שנתקעתי בשלב של הכפר עם החצי אדם חצי חיה :-\ אני לא מצליח לקבל את הקורבנות מישהו יכול לעזור לי בנוסף שמעתי שיש איזה Secret Creature Unlocker אבל אני לא מצליח למצוא אותו
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8600 ולא מפעיל לי טוב את ה- DMC 4 זה עושה את כולו בצבע ירוקקק משהו דפוקק.. אצל חבר שלי זה עובד ויש לנו אותו כרטיס מסך .. מה עושים ?! תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
המונטאג' שלי ! תעזרו לי להגיע ל1000 צפיות ?
-
- 4 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
דיונים ראשיים - מעוניינים לפתוח דיון ראשי למשחק? אנא תקפידו על הכללים המנחים לפתיחת דיון ראשי. - אם נתקלתם במשחק שחסר כאן לדעתכם, פנו בבקשה בהודעה פרטית אל אחד מאחראי הפורום וצרפו קישור אל הדיון של אותו משחק. A Age of Conan: Hyborian Adventures Alien Swarm America's Army 3 ArmA II Assassin's Creed Assassin's Creed: Brotherhood B Battlefield 2 Battlefield 3 Battlefield 2142 Battlefield Bad Company 2 BioShock BioShock 2 Bionic Commando BloodRayne 2 Borderlands Brothers in Arms: Hell's Highway Brink Bully: Scholarship EditionBurnout Paradise C Call Of Duty Call of Duty 2 Call of Duty 4: Modern Warfare Call of Duty (5): World at War Callof Duty (6): Modern Warfare 2 Ca…
-
- 2 תגובות
- 24.1k צפיות
-
-
-
כרגע סיימתי את דום 3 ואני לא יודע האם כדאי לי לשחק קודם בהרחבה של דום 3 או בהאלף לייף 2 קודם. (שמעתי שיש בהרחבה של דום חיקוי לרובה הגראביטציה). מה אתם אומרים?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 17 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה למעלה, כלבות? וואו וואו איזה פרק גדוש יש לנו בשבילכם השבוע, מה זה גדוש? מפוצץ! מה זה מפוצץ? אפילו אפשר להגיד “עמוס לעייפה אחושילינג!” בדיוק בגלל זה החלטנו לעשות אותו נא, כלומר לא ערוך, יענו – בלתי נימול! יש לנו משחקים ששיחקנו השבוע (רוקבנד, מאס אפקט 2, בורדרלנדס, סינגולאריטי ועוד…) המלצות על משחקים לאייפון (iKungFu, Skateboard, DonutGame) ים של חדשות חמות (אקסבוקס, פלייסטיישן, PSP, GeOW 3, MW3 ועוד..) ואוקיאנוס של שאלות מאזינים. תחרות הלייקים שלנו בפייסבוק נכנסת לשבוע השני, הכנסו לדף ה…
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-
עזרה!!! שאני משחק במשחק Titan Quest מופע לי המסך זה..... http://img244.imageshack.us/img244/2935/dsc01019pn3.jpg מה בעיה ואך פותרים את בעיה!! תודה על עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
לכל בעלי הv2 של CS:S(מי שיש לו יודע למה אני מתכוון ) , שאינם מסוגלים לשחק בסרברים הרגילים , כנסו לכאן , רשמו את שמכם , ונארגן משחק...
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלןן אני תקוע בשבלב 4 בפאר קריי בקטע שמגיעים לבסיס שצריך לפוצץ בו בונקר נשק, הצלחתי להרוג את כולם לקחתי את kay card מהאוהל,לקחתי את הפצצה אבל הבונקר לא נפתח ואין לי מושג מה לעשות בשביל לפתוח אותו!! תודה לעוזרים!!
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
בעיקר מענין אותי ה II medieval - אבל המלצות ל SHOTERS ועוד משהו בסגנון TOTAL WAR יתקבלו בברכה... AMD 3000 64 ג'יגה RAM 6600U תודה....
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את SPLINTER CELL CHAOS THEORY . בקובץ MDF וMDS. כאשר קובץ הMDF לאחר פתיחת הRAR שוקל כ-4.4 ג'יגה. כאשר אני מנסה להתקין אותו דרך הוינראר זה רושם: There is not enough space on the disk. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה המצערת הזו? אם מישהו מכיר מקום יותר טוב ואמין להוריד ממנו את המשחק אשמח אם הוא ימליץ לי
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום תשמעו יצרתי עם חבר שלי LAN בעזרת תוכנה בשם Hamachi וכשאני נכנס למשחק NFSU2 או NFSMW ויוצר חדר הוא ניתקע אצלו על מתחבר ולא זז(יש לו ראווטר אם זה משנה משהו) למה זה אך אפשר לסדר את זה בNFSMW התקנתי פאצ' 1.3 ולא עזר אתם מכירים אולי תכנות אחרות או דרך אחרת לשחק ברשת בשחקים האלה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , אז עבר חודש כבר מאז יציאת ה COD האחרון וכולנו עדים לאחד המשחקים הפחות טובים בסדרה , אם מבחינת הביצועים והמשחקיות עצמה , ( נתון לדיון לא אפתח את זה כאן ) . בתור עובדה מוחצת מספר שחקניי PC גם בחו"ל לא גדול ואת זה אפשר לראות גם ב ESL . אז כרגע אנחנו נמצאים בסוג של דילמה מאוד חשובה וגדולה ואני רוצה לשתף את כל שחקניי הקהילה בה : מה אנחנו מתכוונים לשחק כדיי לא להעלם מן המפה .... אז האפשרויות הם : COD 4 , MW2 , MW3 , BO , BO2 אנחנו ממש לא מתכוונים ללכת לאף מקום , אבל כרגע המצב שנוצר הוא שהמון שחקנים וקבוצות עוזבים למשחקים אחרים וזה לא " כיף ככה " שאנחנו מצטמקים בגלל המשחק . נכון תמיד יהיו את האנשים שיעדיפו לשחק GHOSTS אבל כל אחד יעשה את מה שהכי טוב לו ולקבוצה של…
-
- 43 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני מקווה שזה בסדר לשאול פה שאלות כאלה, על משחקים "לא חוקיים" כביכול. בכל אופן, הורדתי NBA 08 מאימיול, דרך LALA. הקובץ הוא קובץ WINRAR בגודל 3.5GB והוא מכיל 60+ RARים נוספים. מה לעזאזל אני עושה עם זה על מנת להפעיל את ההתקנה של המשחק? בתודה מראש, דימה.
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
א. אין שום שרת עם פינג נמוך מ 300! הלאגים מזוויעים! אולי שמישהו יפתח שרת ישראלי ונארגן משחק (עדיף בנטוויזיון)? ב. כל כתב נראה מרוח. אני מתכוון למקום בו מסבירים על ה OBJECTIVE של המשימה או למשל בצ'ט בתוך המשחק (כל הכתב הירוק הקטן מרוח לחלוטין ולא מבינים כלום). מישהו נתקל בזה?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש דרך כלשהיא להעלות FPS ב FEAR? אולי איזה PAtch?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
מישהו יודע האם הסרטונים בתוכנה 3DMARK05 של בדיקת הגרפיקה לקוחים ממשחקים אמיתיים ???
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-