עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Linkin Park,

תעיפו מבט בתמונה ותנסו לעזור לי.. אני לא מצליח להתקין את המשחק תודה!!

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  2. יש להם אתר ? תודה

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  3. Started by ofer_mat,

אך מגיעים לכנסיה להתוודות הכל חסום שם

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by WarMachine,

המשחק המדובר כנראה וייחשף חודש הבא,בכל מקרה זהו אחד המשחקים המצופים ביותר,כזכור הראשון היה ועדין לדעת רבים משחק הפעולה הטוב ביותר והמשחק ששינה את פני משחקי הפעולה לתמיד שלא להזכיר את המוד המשוחק ביותר בעולם קאונטר סטרייק. אני אישית מאוד מצפה למשחק הזה,מצד אחד יש למשחק מוניטין וציפיות פשוט אדירים שהוא צריך לעמוד בהם,ומצד שני יהיה קשה לעמוד בסטנדרטים שהמשחק הראשון הציב ואף לשפר אותם. בגיימר פרסמו שלפי שמועות המנוע הגרפי של המשחק הציג גרפיקה דומה לזו של אנריל2 כבר לפני שנה,אבל שמעו בכל זאת זה גיימר ולא גיימספוט ככה שאי אפשר להתבסס על כך... כל מה שנותר כעת הוא רק להמתין ולחכות לחודש הבא ולתערוכת E3 השנתית.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by marking,

תראו בתמונה נתקעתי בקטע עם השעון אני לא מצליח לשים את המחוגים במקום (חידה די קשה)

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  6. Started by redti,

אני מנסה להפעיל את הקובץ הפעלה ואז אני רואה שזה מנסה לעלות כמו פקודת דוס כזאת וזה יוצא לא יודע מה לעשות? :-[

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by benor,

שלום, אתם יכולים לעזור לי מה אני צריך לעשות במשימה הזאת? לקחתי כבר את הדלק ואת הנרגילה עם זה מה שזה.

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by darkman,

if u have Battle field/tribes 2 cd key that works on MULITIPLAYER send me private msg ill trade for some HL good cd keys

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  9. Started by eranmor,

המשחק מקרטע בצורה עצבנית... ממש בקושי זז על משחקים אחרים כמו UT2003 המשחק עובד חלק אז למה מקרטע שם???????? תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  10. Started by nao,

תענו

11. לא, זה לא DVD שחילקו אותו ל6 דיסקים אלה ככה יימכר המשחק ככל הנראה. קראתי את הידיעה מפורום בחו"ל שלקח את הידיעה מכאן: http://www.itavisen.no/art/1300821.html האתר בנורווגית אז הנה תירגום קטן שהם סיפקו: "זה יהיה ענק, המשחק בקושי יכנס לDVD בשביל קונסולות הPS2 והXBOX. אצל קונסולת ה GameCube המשחק ישתרע על פני 2 דיסקים בעוד שאצל המחשב המשחק יהיה על 6 דיסקים." הסיבה לגודלו של המשחק היא בגלל שהמשחק יכולל קטעים של למעלה משעה מסרטי מטריקס. *האתר הוא אתר חדשות נורווגי שידוע כאמין אך לא ניתן להיות בטוח בדבריו.

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by עידו16,

הייתי רוצה לשחק ברשת את המשחק ואני לא יודע איך ואיפה אז בבקשה אם מישהו יודע איך ואיפה אני יכול לקבע עם אנשים אם יש אתה של משחקי רשת או משהו כזה תודה. :AR15:

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  13. Started by waizman,

איך קוראים לתוספות? איזו תוספת הכי טובה? מה יש בכל תוספת? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by alexrta,

המשחק מתרסק בשלב השני אחרי שמחזירים את הספר לספריה והמפגינים מעלים אותה באש המשחק פשוט חוזר ל-WIN בבקשה תעזרו!!! אני חייב לשחק בו!!! דרך אגב אולי משזהו יוכל לתת לי SAVE שלו של השלב השלישי או בשלב השני אחרי שהספר הוחזר אחרי הקטע ווידאו שבו שורפים את הספרייה תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  15. Started by alexta-z,

רכשתי את המשחק freelancer אתמול והיום התחלתי לשחק בו , משימה ראשונה הכל היה טוב ויפה ואז במשימות הבאות פתאום כשיש דיאולוגים לא שומעים כלום וזה מאד פוגם בהנאה יש לי gamesurround fortisimo 3 7.1 ואת הדרייברים הכי חדשים וwin xp home edition . אני באמת לא יודע מה אני יכול לעשות , האם לעוד אנשים הבעיה הזאת הופיעה ?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  16. הורדתי מהאתר WWW.GTA3.NET סקינים למכוניות בשביל GTA3, הקבצים הם Zip, פרקתי את הקבצים לתיקיה בשולחן עבודה, לאן אני מעביר אותם במשחק כדי שיפעלו? תודה מראש, מתן.

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  17. Started by KaPuT,

המשחק מעודכן מפרט בצד

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  18. Started by simon 23,

טעות שלי , 20 ליש"ט = 25$ המחיר הוא 25 $ ... אבל איך ?!?!?!?!?!?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. המשחק המדובר פוסטל 2 יצא. ולמרות הכל, אני לא מבין למה אנשים מתלוננים עליו! זהו משחק חינוכי המתעסק בדברים החשובים בחיים ומציג אספקט של כל אחד מהם הדיון כולל תמונות אלימות קשות מהמשחק POSTAL2. אם תמונות כאלו אינן לרוחכם, צאו מהדיון עכשיו ע"י לחיצה על BACK אני לא צריך להיות יצירתי בשביל לעשות את זה? (כמה מכות עם עת חפירה באמת יכולות לעשות פלאים לזרימת הדם ) כל אחד צריך ללמוד, ומי לא זוכר את מבחן הגזירה בקו ישר של כיתה ג'? (או "דוד שוטר! תפוס את זה!" ) ספורט זה דבר טוב לגוף ולנפש, וכשאין עם מי משחקים קירות (הרגל שלי והראש של מישהו שפגש את עת החפירה שלי ) שעשוע. כולנו צריכים את זה בשביל קצת להנות (איש ששפכתי עליו דלק ואחר כך זרקתי עליו גפרורים ) וכמובן אף…

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by eli.g,

אני רוצה לדעת מתי המשחק אמור להגיע לPc כי חשבתי שהוא אמור היה להגיע, או שאולי בחודש יוני נראה לי, לא יודע עזרה בבקשה............

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=6087 הלוואי, זה כנראה יהיה אחד מהמשחקים הטובים ביותר של 2003.

• 1 תגובה
    • 5.6k צפיות
  22. WarCraft 3 התקנתי את המשחק הנ"ל ראיתי את הסרטון בהתחלה אך כאשר ניסיתי לשחק במשחק התמונות והרקעים לא עלו צילומי המסך מצ"ב :saint: :AR15: :asthanos:

23. Started by maayan,

בבקשה תביאו לי סידיקיס פועלים או אתר עם סידיקיס לקאונטר זה דחוף

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  24. Started by domuzy,

התקנתי את 3 הדיסקים ואחרי שאתחלתי את המחשב ולחצתי על האייקון קפץ חלון שאמר להכניס את הCD הנכון. ניסיתי את שלושתם (אפילו שהשלישי רשום כדיסק המשחק) אבל אותו דבר כל הזמן. מה עשיתי לא טוב? נ.ב- התקנתי גם את הדיירקט X גרסה 9.0 ואת הגרסה המלאה למשחק (1.5 GB). תעזרו לי, אני כבר מת לשחק!

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  25. Started by yot,

שלום, לפי הכותרת אתם יודעים שאני רוצה להגיע לקורס הצלפים במשחק AA. אני גמרתי את הקורס הראשון של הM-16A1 עם יותר מ30 פגיעות, וקיבלתי כזאת מדליה שאומרת שאני צלף או משהו...ובכל זאת לא נפתח לי האימון של הצליפות. מישהו יודע למה?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.