משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
Aion פותח מספר שנים על NCsoft, אחת המפתחות הגדולות והחזקות בתחום ה-MMORPG. החברה אחראית, בין היתר, למשחקים מעולים כגון Lineage I&II, Guild Wars, City of Heroes. כל המשחקים זכו לביקורות מצויינות ולבסיס מנויים גדול. Aion הוכרז ב-2006. המשחק יעבוד על מנוע גרפי מעולה בשם Crytek 1. המשחק הושק לפני חצי שנה במזרח הרחוק. תחילה בדרום קוריאה, מדינת האם של NCsoft ובהמשך בסין, יפן וטיוואן. המשחק זכה לביקורות מעולות ובסיס המנויים חצה את רף המיליון במהרה. בחצי השנה האחרונה Aion עבר תרגום מקצועי והתאמה לשוק המערבי. (עיצוב בעיקר) Aion הושק לפני מספר ימים בצפון אמריקה וזכה לביקורות מעולות בקרב הלקוחות. נכון לעכשיו המשחק נמצא בראש הרשימה ב-MMORPG.COM. ביום שישי, ה-25, המשחק יוצא לשוק ה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש משהו שמחרפן אותי מאז שהתחברתי לאינטרנט וזה למה תמיד החברות הקוריאניות עושות משחקים עקומים. המשחקים שלהם (לרוב mmorpg) פשוט נראים נורא גרפית ויש משהו עם הטקסטורות של הריצפה שממש הורג לי את העיניים. בנוסף הUI שלהם גרוע והגיים פליי לא רחוק. למה זה נראה כאילו הם בונים משחקים עם תוכנת "בנה משחק בעצמך" לילדים שרוצים לפתח משחק. יש לי הרגשה שאחת הסיבות זה שלרוב החברות יש מלא מלא משחקים שהם מנהלים בו זמנית במקום להשקיע במשהו אחד איכותי. תסתכלו למשל על המשחקים של המערב, הם עולים על המשחקים הקוריאנים בכמה רמות.
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הקישור לקליפ המשחק שלדעתי הוא מדהים. מצאתי אצל אותו בחור מחונן שמשתף בו הרבה ציורי מנגה יפניים מקוריים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום!. אני מת לשחק משהו ואין לי כלום על המחשב חוץ מ XIII ישן.... אני מחפש משחקיי פעולה שיש להם עלילה טובה זה העיקר. תודה.
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
סוף סוף, אחרי תקופת המתנה ממושכת יוצא המשחק הנהדר הזה. להזכירכם, דמו מולטיפלייר יצא לפני מספר ימים והיום יוצאת הגרסה המלאה של המשחק, שמתפרסת על פני שני דיסקים. איזה בעסה שאני אשיג את זה רק אחרי פורים :'(
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למשחקי 4X4 נחמדים משהו בסגנון של SCREAMER שהיה פעם ו 1NSANE שהיו ממש נחמדים יש רעיונות מישהו מכיר משהו שיצא לאחרונה ואפשר להריץ על VISTA?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה שלא ממש יודע איך לפתור.....
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי גויסטיק ומקלדת ואני יכול לשחק בניהם לשנות להם את המקשים אבל זה לא עושה מסך מפוצל אלא או שאני נגד המחשב עם בגויסטיק או עם המקלדת אז איך אני משחק נגד חבר שיהיה מסך מפוצל?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
סרטון השקה עדכני ותמונות מרשימות מקבלים את פנינו לקראת נחיתת הכותר המפורסם בחנויות בהמשך השבוע לכתבה
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
- 1 follower
-
-
gta liberty city stories ה GTA החדש ? מתי תצא .?
-
- 28 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מלמעלה מחודשיים מנסה להכנס לחשבון שלי בORIGIN וזה אחרי שינוי סיסמאות וכו , וזה עדין מראה לי את ההודעה הזאת " "We're sorry, but we're having some technical difficulties. Please try again later." אשמח לעזרה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
איזה משחק מכות אתם יכולים להמליץ לי חדש אבל נגיד כמו מורטאל קומבט אבל שיהיה חדש וגם נורא אהבתי את WWF.... יש עוד דברים כאלה בסגנון למחשב?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 29 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה, כפרות? יוגי התאושש וחזר אלינו בכוחות מחודשים. אנחנו שמחים לארח בפרק גם את אופיר נמצוב, שהוא מעריץ אהמ מאזין שלנו כבר עוד מלפני שהקמנו את הפודקאסט בכלל. אופיר היה על הכיפאק ובכלל כל הפרק יצא מצחיק וזורם, אמה מה יש מצב שתשמעו את המילה “מיינקראפט” (טינג!) פעם או פעמיים במהלך הפרק… מעבר לכך סקרנו בקצרה את Enslaved, רובוטריקים, סטארקראפט 2, לימבו, טררררררראררריה [שזה קצת כמו מיינקראפט (טינג!)], ומורטל קומבט. לוני כבר חולה סופנית בקדחת החתונות וזה משפיע על בחירת האפליקציות שלו לפינת האייפון השבוע. יש לנו סקירת מאזין על …
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הקונסולה המובילה בדור החדש של מיקרוסופט מקבלת מחיר יום אחרי חשיפת האחות הקטנה - 500 דולר בארה"ב ו-500 יורו באירופה, עם הזמנות מוקדמות החל מהחודש הנוכחילכתבה
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
http://forum.eagames.co.uk/viewtopic.php?t=15600 מה שקיצר לי משמעותית את זמני העלייה זה סעיף 2 , אבל זה מוחק את רשימת הFAVORITS והSERVER LIST, כלומר צריך לעשות UPDATE כול פעם שנכנסים למשחק (רצוי לגבות את הקובץ לפני זה).
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן , בתור מעריץ מושבע של סדרת המשחקים , דאגתי לקנות גם את Thief :DS אך גדולה היתה האכזבה לראות שהמפתחים (מה לעזלזל קרה לוורן ספקטור?) פשוט הרסו את המשחק. ישר רצתי לפורומים שונים וראיתי שיצא מעין פאטצ' (מעריץ כתב אותו , הוא לא רשמי של מפתחת המשחק) שנקרא : Minimalist Project שמחזיר קצת את המודלים לאיך שהם אמורים היה להראות (כלומר כמו במשחקים הקודמים) ולא כמו החרא שהמפתחים חידשו. על כל פנים , הורדתי את הMinimalist Project , הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה להתקין את הפאטצ' , בחלון שבו הוא שואל אותי איזה בדיוק Component אני רוצה להתקין , ברשימה אין לי שום Component ואז הוא כותב לי שכנראה שכבר התקנתי את כולם למרות שאף פעם אפילו לא הורדתי את הפאטצ' . עוד מישהו הוריד את הפאטצ'? מיש…
-
שלום לכולם, הקמתי "פלוגה" בבאטלפילד 3, מיועדת לכלל השחקנים הארד-קור וגם כאלה שיותר בקטע החברתי, כל מי שמעוניין להצטרף מוזמן . לפלוגה קוראים KINGS, http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391367049960/#!/bf3/platoon/28326553913670499 הבאטל-לוג בplaton פתוח וכל אחד יכול לדבר על מה שבא לו ולהציג הישגים או לשאול שאלות שקשורות במשחק , בנוסף מי שמעוניין למצוא אותי במשחק מוזמן לפנות אלי, גם שם אני מופיע כ- lala-blade. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי שיצא פאטץ' תיקון למשחק Need For Speed: Most Wanted. קודם כל, מאיפה אפשר להוריד את הפאטץ', ומה הוא בדיוק מתקן?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי חבר'ה, בתור חובב משחקי אסטרטגיה ותיק כבר עבר המון זמן שלא נתקלתי במשחק אסטרטגיה איכותי בסגנות של RA\Generals. יש למישהו מושג מתי יצא המשחק האחרון בסגנון? רוב המשחקים הישנים לא עולים לי בכלל במחשב כיום בגלל תאימות של דרייברים או רזולוציה . נ.ב אני מחפש משחקים דיי ראליסטים כלומר בלי יתר מידי יחידות הזויות .... גם משחק מימי הביניים יכול אולי לעבוד תודה
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מישהו יודע פרטים על S.T.A.L.K.E.R:Call Of Pripyat שווה ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איך הוא כדי להשיג ????? http://www.war-front.de/en/home.html
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
היי חברים , המחשב שלי עבר לאחרונה שדרוג רציני המטרה שלי שהוא יוכל להריץ פיפא 15 וג'יטיאיי. המפרט שלי הוא כדלקמן: מעבד core i7 860 כרטיס מסך r9 280x זיכרון 8gb ran. כשאני נכנס לדמו של פיפא 15 המשחק מתחיל לצלוע לי , הכוונה שאי אפשר בכלל לעשות משחק כל הזמן יש תקיעות קטנות כאלה שמטריפות את השכל ): התקנתי את כל הדרייברים הכי חדשים לכרטיס מסך ללוח אם ולdirect x וגם עשיתי את כל העדכונים הדרושים של הווינדוס אני ממש לא יודע מה עוד אפשר לעשות כרגע.. אשמח אם למישהו כאן תהיה איזו הברקה בנדון תודה רבה מראש (:
-
- 11 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
תוכנת סטים של Valve, שעד לא מזמן הייתה זמינה רק לפלטפורמת ווינדוס, מקבלת רענון עם עיצוב חדש לדף הבית, שיתאים את עצמו למשתמש לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%99%d7%98%d7%95%d7%a8-%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%91-%d7%a1%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c-%d7%9e%d7%aa%d7%99%d7%97%d7%aa-%d7%a4%d7%a0%d7%99%d7%9d/
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-