עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by e.s,

למישהו יש מושג אולי מתי יוצא הטוני הוק הבא-tony hawk underground ?????

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by SubX,

עכשיו אני היתקנתי על המשחק תוכנה שקשורה לרשת ותמיד שאני עושה משחק חדש או אפילו טעינת משחק זה משמופיע. אה ויש לציין המכוניות במשחק נעלמו! יש רק משטרות אם אתה הורג את הכפילים.. איך פותרים את הבעייה?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by BuNKeR,

שלום לכולם אני משחק כרגע ב Ghost Recon Island Thunder הורדתי אתמול מודים שונים למשחק אבל אין לי מושג איך להתקין אותם חיפשתי עזרה באתרים שמהם הורדתי את המודים אבל לא רשום כלום יש רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by Kenny,

או'קי , אז לפני שתתקפו , באמת שחפשתי עוד מישהו עם בעיה כמו שלי , ולא מצאתי , וחשבתי שעדיף לפתוח ת'רד חדש מאשר להקפיץ ת'רד מלפני הרבה זמן. בכל מקרה , אני תקוע וזה בשלב הראשון , אני חושב שזה באג או משהו ממש מעצבן. הוספתי תמונה של איפה שאני נמצא , יש שם 4 חדרים ששניים מהם זה מעין חדר חקירות שבאחד מהם יושב מישהו מת. בכל מקרה יש קטע שאני יכול לצאת מחוץ לביניין , אבל שם זאת חצר קטנה שמוקפת בגדרות שלא ניתן לתפס עליהם! (יש שם מעין דגל והתורן של הדגל בצבע לבן , חשבתי שאפשר לתפס עליו אבל הוא לא עושה כלום שאני מנסה לתפס) תודה.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

רוצה לקנות את זה לאח שלי אבל חושב שמה שיש בחנות מזוייף (החנות הזאת אף פעם לא הייתה אמינה כל כך) אז האם זה דיסק אחד או יותר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מישהו יכול לתת לי קישור ל VC Patch?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by zgd,

משחקי MMORPG הם משחקים בעלי תשלום חודשי. אלו משחקי אינטרנט מסיביים על שרתים חזקים במיוחד. משחקים כדוגמתם:STAR WARS GALAXIES, NEOCRON ועוד. רציתי לדעת מה דעתכם על משחקים אלה ועל התשלום עליהם. שווה? לא שווה? פתרון אחר? הביעו דעתכם.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  8. Started by Sifo Jen,

היי, בזמן האחרון נמאס לי מכל המשחקים ואני מת למשחק "QUEST" לרשת. משחק שבו אני וחברים שלי נפתח דמות ויש עלילה... (מצרך מאוד נדיר בימינו :-\ ). יש הצעות? תודה רבה, יאיר.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by demonshlomo,

אני מחפש נאשות אחרי חנות שמוכרת מדריכי אסטרטגיה (STRATEGY GUIDE) של משחקים בארץ... מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by MDK,

שלום! רציתי לדעת אם רק אצלי (ראה מפרט) המשחק עובד גרוע - מקרטע מחוץ לבניינים ועובד לאט (בלי AA\AF) ועובד לא חלק בתוך בניינים - לפעמים יש קפיצות - והכל ברזולוציה של 1024X768 @ high details.

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by Roces,

[NEED HELP.TXT] [--DECODING--] AVGVAGHVFSGHAVGVDAGHVFASGKRCBYTSYBCLYQWCPBRYIQWB CHAGBRQTOYERCGDFASBHHVGFXCVCACSWTYFQWTYQWEEGOTBSGFSDJGS EHSGRVBSYUTRWOBQVYERVBNVUHNRENFNEJFNNFJANDJANJENJWNJEN :lamer: שלום לכם! לאחר בדיקה מעמיקה של כל תכונות ההאקינג במשחק מטריקס (גמרתי את ההאקינג במעט מאוד זמן), ולאחר בדיקה באינטרנט, הגעתי למסקנה שאמור להיות לי שלב TRAINING שנקרא SWORD... השלב אמור להימצא בRAM:\PROG אך משום מה, התיקייה ריקה ??? אני מנסה להריץ את הפקודה אבל הוא לא מוצא לי את השלב! :-\ למה לא קיבלתי אותו? אני משחק עם GHOST, ואני בקטע שאחרי שמגיעים למשאיות ומצילים את מורפיוס (ממש לא הבנתי מה שקרה שם, איבדתי את כל העלילה!) :auto: תודה לעונים! כמו כן, למישהו יש …

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  12. זה הפרק שצריך לעצור ואן ירוק שזורק פצצות. הבעיה היא שגם צריך לירות בפצצות, ואיך שמתפוצצות פצצה או שתיים, הרייטינג צונח ישר ותוך שניה מגיע לאפס ונפסלים. גם כשניסיתי להשאר מאחורה ולהתמקד רק בפצצות, הצלחתי להחזיק טיפה זמן אבל בכל מקרה לא עשיתי שום נזק לוואן. מישהו הצליח את זה? ניסיתי 5 פעמים והתייאשתי...

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by game kILLer,

התקניתי את המשחק לפני שבועיים הכל טוב ויפה היום אני נכנס לשחק ואין שרתים....... יש איזה פאץ או חידוש למשחק שצריך??? תנו לינק אם אפשר ??? :'(

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by eranmor,

אני גיימר מושבע בנושאים האלה ואני מחפש משחק מאתגר בעל סיפור מקורי (לא משהו נטחן) ודרך משחק מעניינת. משהו בסגנון היטמן 1/2 שכבר סיימתי. אני מבקש לא להציע משחקי רשת כמו UT2003 תודה מראש

• 38 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by שלוימי,

יש לי את המשחק IAF (חיל אויר), ואני צריך שתענו לי בבקשה על כמה שאלות; 1. אם אני סגרתי על מישהו את המכ"ם, אין אני משחרר את הטיל שהוא יעוף אליו? 2. אותו דבר כמו באחד, אבל פשוט איך אני פוגע בטיל באיזה מקום באדמה? 3. אחרי שנחתתי, לאיזה צריך אני צריך להפנות את המטוס? (אמרו לי פעם "האחרון" אבל איזה "אחרון"???) סליחה על הניסוח, כי אני לא הכי טוב בזה. תודה מראש על התשובות

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

BF 1942 המוד החדש Desert Combat מה הוא עושה\מוסיף? שמעתי שיצא מוד בשם זה והוא שוקל 300 ומשהו MB האם אפשר לתת הסבר קצר לגבי המוד וגם לינק להורדה? תודה.

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  17. Started by zag_zag,

נתקעתי במשימה שנקראת The driver. צריך לנצח שם איזה מישהו במרוץ, אבל אני לא מצליח לנצח אותו. ניסיתי לירות לו בגלגלים (עם M16 וסנייפר) איך שהמרוץ מתחיל, אבל אפילו כשנראה לי שאני פוגע הוא ממשיך לנסוע מהר. ניסיתי אפילו להקים מחסום בנקודה שהוא עובר בה, ואז לפנצ'ר, אבל גם זה לא הלך. למישהו יש רעיון?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by daniel666,

אני תקוע בשלב ב3 עם גוסט מתי שיש את המסוק

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  19. Started by michael_brosh,

הורדתי את המשחק הידוע - America's Army Operations משחק חיה אחלה גרפיקה ובעיקר מציאותי מאוד ! אני רוצה לבנות חדר אבל אני לא מצליח ניסיתי כל דבר - התייאשתי חשבתי אולי אתם יכולים לעזור לי ! אם אתם כבר יודעים איך אז תסבירו לי גם איך להיכנס לחדר (עדיף עם כתובת IP) תודה מראש, מיכה.

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by Shlomi32,

כשאני מתחיל לשחק במשחק, כל המשחק קופץ. יש לי Ge-Force 2 Mx 200 64Mb דרייברים הכי חדשים. עזרו לי בבקשה לגלות מה הבעיה כאן....

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by MotoCross,

מתי יוצא Flight Simulator 2004?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by LaMotta,

יש לי כבר רשימה חלקית, שכוללת את סאגת הwastelands, הלא היא wastelands+fallout1&2, פליינסקייפ (אני יותר אוהב את פולאאוט, אבל רק בקצת. פליינסקייפ הוא בהחלט מהמשחקים המדהימים שהיתה לי הזכות לסיים), מורווינד (סוף סוף אני אוכל לסיים כמכשף, וגם לשחק בטריביונל ובלאדמון), ואולי הגות'יקים(עוד לא שיחקתי). אכן, אין באלדורס גייט ברשימה. אני אמנם מעריץ ענק, אבל אני חושב שכבר טחנתי את כל הסדרה, מכל כיוון אפשרי... אז אני מחפש המלצות למשחקי תפקידים נוספים מהסוג הזה - עמוקים, חכמים, ארוכים, מסובכים, ומספקים - כלומר לא דיאבלו ודאנג'ן סיג'. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by alexrta,

שלום לכולם!!! רציתי לדע כדאי לשחק ב- Elder Scrolls III: Bloodmoon צריך את חבילת ההרחבה שיצאה לפני זה? או רק את המשחק המקורי הראשון? נ.ב עשו אחלה שידרוג לפורומים תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  24. Started by benor,

הנה הלינק בשביל הסרבר והקליינט: http://www.gtat.org/downloads.html והנה ההוראות: http://mx-host.de/vcmods/gta3t/wbboard/thread.php?threadid=50&boardid=2&styleid=1&sid=ee8de13134e1acd1d24b01f5e174f551 אתם יכולים לנסות לעזור לי להבין מה צריך לעשות בשביל לשחק באינטרנט/רשת? מה שהבנתי זה שצריך לשדרג את הגירסא של ה - GTA ל 1.1 לפני שמנסים לשחק.

• 9 תגובות
    • 4k צפיות
  25. Started by tal^_^,

הזמן האחרון פתאום שמתי לב שאני לא רואה חתימות ב Counter-Strike. מישהו יודע למה, ואיך לסדר את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים