עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by itad,

שאני נכנס למשחקים לא משנה לאיזה משחק ואם הוא חדש או ישן אני משחק בערך 10 דקות ואז זה פשוט יוצא לי מהמשחק זה לא מראה לי שום הודעה עם בעיה אני משתגע! מה לעשות?? ???

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  2. אוקיי אז הבעייה היא במשחק מדל אוף הונור.....זה בעיקר קורה כשאני לא לבד אלא באמצע קרב עם מישהו....ויותר רציני שאני קרוב אליו ממש שמתי לב שזה קורה בעיקר שה-mtex יורד מתחת ל-3 וכשזה מעל 4 אין בעייה בכלל ....ה-mtex אני מתכוון שעושים fps1 בקונסול המערכת שלי היא p4 1800 1gb ram and ati radeon 8500 all in wonder דרך אגב עידכנתי דרייברים ועשיתי איחוי להרד דיסק וזה לא עזר ...{עזר לכמה ימים וחזר עוד פעם} תודה רבה רבה למגיבים

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  3. Started by demonshlomo,

יש לי WARCRAFT 3 מותרן ועדיין לא סיימתי אותו.... ויש לי גם את חבילת ההרחבה לא מותקנת... השאלה שלי היא כזאת: אם אני יתקין את החבילת הרחבה זה ישנה משהו מהמחק הרגיל? מה היא מוסיפה בדיוק?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  4. Started by Sweet_Tooth,

כמעט שחכתי כמה אני שונא את סידרת המשחקים הזאת והמשחק הזה מזכיר לי למה!! אוקי אז החידוק יפות אבל השליטה במשחק פשוט מעצבנת but what the hell, lata is hot

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  5. אני צריך את הקוד וניראה לי שהגיע הזמן ליקנות את המחשק!!! אז עם מישהןא יודע בטוח שיש באיזו חנות בחיפה אז שיגיד לי. אני חיפשתי בכמה חנויות גדולות ולא מצאתי!!

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by url,

אהלן, אני תקוע במשחק, נגמרו לי כל המשימות אבל המשחק לא נגמר המשימה אחרונה שלי היתה publicity tour, זאת שצריך להסיע את הלהקה הדפוקה הזאת בלימוזינה והלימוזינה ממולכדת ואסור לסוע לאט (דרך אגב זה ההעתקה מספיד!!!!! אבל לא משנה). בכל אופן אחרי שגמרתי את כל המשימות ועשיתי גם את זאת לא נשאר לי כלום אבל מדפדוף פה בפורום ראיתי שיש משימות שבכלל לא שמעתי עליהם והבנתי שאי אפשר לפספס את הסיום כי הוא משהו גדול. למישהו יש מושג על מה אני מדבר או דרך לפתור את זה?

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. מהי כתובת האתר שממנה ניתן להוריד את המשחק של צבא ארה"ב????????

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

למישהו יש מושג כמה לוקח המישחק Enter the matrix וכמה דיסקים במדויק. וכמה הוא לוקח אחרי התקנה? תודה.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  9. Started by Kenny,

היי , התקנתי את המשחק גירסא 1.6 ואז ישר התקנתי את גירסא 1.7 (את ה upgrade) לא בדקתי אם 1.6 עובד , ועכשיו שאני מנסה להריץ את הגריסא החדשה יותר , הוא כותב לי את זה : No Label OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1760 MHz with 255MB RAM Video: RADEON 9700 PRO (6360) Failed to enter Entry: Can't find file for package 'M-FX' History: UGameEngine::Init <- InitEngine יכול להיות שלמישהו כבר היתה את הבעיה כאן , ניסיתי לעשות חיפוש , אבל האתר הזה עובד לי כל כך לאט שהחיפוש פשוט נתקע :-\ תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  10. Started by שלוימי,

למה כל הזמן החיות לא שמחות אפילו שהם שבעים, בריאים וכו'??? (אני שם להם אדמה ועצים הכל לפי מה שהם רוצים)

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  11. האם זה נכון? במידה וכן, אפשר לקבל קצת פרטים על זה? תודה מראש... ...

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  12. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם שמי זאב, אני מחפש משחקי רשת מומלצים ביותר , אז בבקשה תרשמו לי את המשחק הרשת הטוב ביותר שיש לכם או שאתם ממלצים לי. אני מחפש בעיקרון משחקי פעולה, סימולטורים ,ומעט אסטרטגיה. אבל משחקי פעולה הם לפי דעתי הכי טובים למשחקי רשת. אז בבקשה תרשמו לי בכנות מה אתם ממלצים לי או מה שיש לכם ואתם משחקים בו מידי יום ויומו. תודה תודה תודה רבה זאביק 8)

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by User_Name,

לחברי יש את המשחק Diablo II (מקורי !!!) לאחר ההתקנה ,הוא נכנס למשחק והכל עובד, אך כשהוא מכבה את המחשב, ומדליקו מחדש, ומנסה לשחק במשחק, המשחק אומר שהוא לא מוצא את הדיסק. וצריך להתקין את המשחק מחדש כל פעם שהוא רוצה לשחק. בגלל הבעיה החבר שלי פירמט, אך זה לא עזר, ועכשיו הוא כל יום מסיר את המשחק ומתקינו מחדש על מנת לשחק. מבאס אה..... מפרט המחשב : P4 1600 128 sdram לוח אם Mainboard לא ידוע כרטיס מסך ATI Rage 128pro 32mb כונןCDrom x54 HD 20gb לא ידוע. בקיצור מחשב מסתורי שרוב חלקיו בלתי מזוהים..... כיצד חברי יוכל לפתור את הבעיה ? תודה מראש לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אפשר לינק ל-Sof 2 MP Test?

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  15. Started by BrAvE_HeArT,

אני quester מושבע ובזמן האחרון אני לא מצליח למצוא איזה quest טוב להעביר איתו את הזמן :'( אז אם יש פה מישהו שיכול להמליץ על quest טוב אני מאוד אשמח ;D

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אורח Si-Nom

כשאני מנסה להתקין את ה PATCH של VC זה כותב לי את הודעת השגיאה. האם צריך מישחק מקורי כדאי לשחק באינטרנט?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש תאריך יציאה למישחק Republic?

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. עם משהוא רוצה לשחק אז שיצור איתי קשר באיציק 158860650 נ.ב בזמן האחרון אני מנסה ליבנות מפה..... הצלחתי להבין איך פועל בונה המפות... בניתי מפה מיסכנה... אבל הייתי רוצה מאוד לשפר אותה... רק באסה שיש כמה דברים שאני לא מבין בבונה מפות של המשחק... עם מישהוא יודע אז אפשר להיעזר בו???? ;D ;D ;D

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  19. מישהו שיחק בזה פעם? (חוץ ממני) יש לי כמה מוסיקות יפות שעשו למשחק. מין מיקסים כאלה בשילוב של טרנס עם מוסיקות מהמשחק... אז אם מישהו מכיר את המשחק זה יכול להישמע נחמד בשבילו ואם מישהו אחר רוצה אז תבקשו אני אהבתי אותם...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by urich,

אין לי גרוש על התחת ואני יחכה עוד כמה שנים טובת למחשב חדש בינתיים אין לי שום דבר שאפשר לשחק עליו (laptop ישן שלא טוב למחקים + מחשב ענתיקה pentium 2) לכן אני קונה קונסולה שחוסכת לי מסך וכמה אלפי שקלים. אני מתלבט בין ps2 בין xbox היןם גם לxbox יש הרבה משחקים והקונסולה סורדת בכל מקרה היא אמורה להיות יותר טובה מהps2 עכשיו מה אתם אומרים יותר כדי כשכסף הוא שיקול עיקרי.

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Mortar,

רציתי לדעת אם מישהו פה משחק AGE OF KINGS המורחב... משחק ההמשך לAGE OF EMPIRES הקלאסי, מה אתם חושבים על המשחק ? אהבתם אותו ? ומה אתם חושבים על המחשק החדש AGE OF MYTHOLOGY. 8)

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  22. Started by e.s,

איך אני אומור לדעת שסיימתי את gta vice city אמורה להיות לי הודעה כלשהיא או סימן??משהו??

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  23. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

זה משחק אסטרטגיה, יחסית ישן, אני מעריך שהוא מסביבות שנת 98, אולי 97. מדובר במשחק שבני אדם נלחמים בחייזרים, החייזרים נראים כמו חייזרים, אתם יודעים...עם העיניים הענקיות והכל...לא מדובר במשחק "מלחמת העולמות" אלא במשחק אחר, אבל את השם שלו שחכתי :-( מודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  24. מהו המשחק הטוב ביותר מז'אנר המירוצים (כולל ראלי) ששיחקתם בו עד היום ? אם התחשבות בגראפיקה ובריאליזם ? NFS6 היה חמוד למשל, לא יותר מזה, קודמיו היו יותר יפים (לאותה תקופה כמובן) בקרוב אני אנסה את מייקרוסופט ראלי צ'לנג' ואת קולין מקריי 3 ואז אולי אני אוכל לשפוט...

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by dino,

אני תקוע בשלב ראשון ב-Enter The Matrix... איזה מאבטח זרק גז מדמיע וצריך לעבור איזה קיר ואני לא מצליח - העלתי תמונה אז מי שיוכל לעזור גדול. תודה, מתן.

• 6 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים