עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by t d,

מישהו ניסה את הדמו של XIII?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  2. כי אני לא ראיתי הבדל?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by N.S,

אוקיי יש לי בעיה ....כל פעם שאני נכנס לקאונטר ואחר כך יוצא אז המחשב נהיה איטי כמו אני לא יודע מה ... מישהו יכול לעזור לי ...בבקשה ???

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by B.D.B,

I have a problem with Street Legal Racing: Redline it's not the low FPS nor the constant crashing nor the tottaly lack of grip above 200km/h in RWD cars. the problem is that I can't get my car's prestige over about 450 points and there for can't enter the Race Of Champions. it doesn't matter if I win, my car's prestige won't go up over 450 points. btw, just in case it got anything to do with the car you drive, I drive a 900HP Emer Nonus.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ליפני כמה ימים הורדתי את המישחק Pirates of the Caribbean והתחלתי לשחק ומה זה היתמכרתי מישהו פה משחק? תגובות שאלות.

6. Midnight clubII

7. Started by dabab,

אני חייב את המשחק COLIN MACRAE RALLY 2 הורדתי אותו מקאזה גרסה של 178 מגה ואחרי שהוא מתקין והכל הבעיה היא שאיך שאני לוחץ על קובץ המשחק עם הקראק הוא מעלה לי חלון קטן שרשום בו: "settings configurtion to defaults" אחרי זה מסמנים אישור הוא מתחיל להעלות את המשחק וישר כותב שצריך להכניס דיסק... אני ניסיתי מגוון קרקים וזה לא יוצא לי... כל עזרה תתקבל בשמחה אם יש לכם מקום שממנו אני יכול להוריד את המשחק או שאתם יכולים לעזור לי בבעייה בבקשה תעזרו לי!!!!!!!

8. Started by t d,

יש למישהו מושג מה הרמה של האמולטורים של xbox gamecube playstation 2? פשוט אני זוכר שבזמנו אם התכנה שהייתה אמולטור של פלייסטיישן 1 הייתה bleem אני חושב, היא הייתה די גרועה... האם האיכות של האמולטורים עלתה? אני לא מתכוון להוריד כלום... אני פשוט סקרן...

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  9. וזה לא בגלל המחשב ולא בגלל הרזולוציה. תודה לעוזרים

10. Started by MishaK,

היי, ניטרלתי את כל הפצצות בתחנת כח, ועכשיו אני צריך לחזור לספינה שלי, אבל הבעיה שכאשר אני מגיע לדלת שנכנסתי ממנה, היא נעולה ותקועה. אני לא מצליח למצוא שום דרך אחרת להגיע לשם, סרקתי את כל החדר עם ה-Sense ועדיין לא מצאתי כלום... מישהו הצליח לעבור את זה?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by stingeR-,

חפשו לי בבקשה ציטים למשחק הזה

12. Started by arikbo1,

או שנצטרך לחכות לאמולטור?

13. Started by The Shark,

יוצרי יצירת האמנות The Matrix, האחים ווצ'ואוסקי (Wachowski Brothers), מלבד היותם במאים מצליחים, הינם גם חובבי משחקי וידאו מושבעים. כאשר הסרט הבא שלהם בסדרת The Matrix (הלא הוא The Matrix Reloaded) היה בתיכנון, עלתה בדעתם מחשבה להעניק לגיימרים (איתם הם מזדהים כ"כ), אשר גם חובבי מאטריקס, מתנה חגיגית - הם ישתפו פעולה עם חברת Infogroms (חברת תוכנה העוסקת בעיקר בפיתוח משחקים) בדרך להשקת משחק פעולה מגוף שלישי אשר יבוסס על סרט הבא בסדרת מאטריקס האהובה כ"כ. משחק שיקרא Enter The Matrix. על מנת להעצים את החגיגה וההתרגשות לקראת השקת המשחק, האחים ווצ'ואוסקי החליטו להוציא לאור את המשחק בזמן מקביל ליציאת הסרט, ולדברם אף יהיה קיים קשר ישיר בין עלילת הסרט לעלילת המשחק. כלומר המשחק והסר…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by .AloN,

במקרה שמעתי על זה עכשיו בפורום בחו"ל לינקים: http://www.gamershell.com/download_3201.shtml http://files.worthplaying.com/files/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=142 http://www.3dgamers.com/dlexit/torrent/games/commandos3/c3nodx.zip.html http://www.filefront.com/r.b/page__file_info/_filepath__/gamershell/demo/c3.zip/_output.html עוד לא גמרתי להוריד ככה שאין לי הרבה מה לספר...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by TUCG,

Hitman 2: Silent Assassin (PC Version) - Reader's Review "יש לי מגע חזותי וזיהוי חיובי." הצמדתי את העדשה האופטית לעיני, העברתי לזום רמה 3 ויריתי. המטרה נפלה מיד. כל שאר הנוכחים בפגישה במהירות נמלטו מהחדר. נפטרתי מרובה הצלפים, טענתי את אקדח הברטה המושתק שהיה לי מתחת למעיל ופסעתי בזהירות לעבר הדלת. לפתע נכנס לחדר אחד מהחיילים הרוסים המהודרים בכובע ו-AKSU-74. בזמן שהוא ניסה להבין מה לעזאזל קורה כאן ומאיפה הגיע רעש הכדור שיריתי קודם לכן, הוצאתי את האקדח ויריתי חמש כדורים לעבר חזו. התפשטתי, לבשתי את בגדיו, ולקחתי את הנשק שלו. יצאתי מהבניין, התחמקתי במהירות לתחנת הרכבת וקיבלתי את הדירוג הנחשק אך לא המושלם Ghost. אלו היו כחמש דקות משחק ב-Hitman 2: Silent Assassin. כפי שב…

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. שלום, קניתי Joypad של חברת (TI (Technology Innovasion, ויש לי כמה שאלות. הבקר משחק בכלליות כמו הבקר של הPS2 ,אותם כפתורים והוא רוטט. התקנתי את הדרייבר לרטט, ואיפשרתי את הFeedback Force במשחק Wolverins Revenge, אך הרטט לא עובד... אוף... חיפשתי דרייבר עדכני לא מצאתי.. אם מישהו ימצא אני מאוד אשמח. חיפשתי גם עידכון למשחק ולא מצאתי... יש בכלל? ועוד שאלה, האם גוט'יק 2 תומך בבקרי משחק? כי לא ראיתי אופציה לזה במשחק ??? ודווקא נראה לי מאוד כיף לשחק עם שלט במשחק כזה. האם Morrowind תומך בבקרי משחק? כי אני מעוניין לקנות את המשחק וזה מאוד חשוב לי. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by לביא,

אפילו הכי ישן

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  18. Started by roei88,

שלום אני רוצה לקנות ג'ויסטיק בתקציב בסביבות 300 ש"ח חשבתי על Top Gun Afterburner II איך הוא? זה ליציאת usb? לא בטוח שיהיה לי מאיפה לקנות אותו אז איזה ג'ויסטיק אחר כדאי? מה ההבדל בין ג'ויסטיקים זולים ליקרים יותר? נגיד בין זה http://www.pch.co.il/docs/pd-1551998843.htm לבין מה שנתתי למעלה? איזה משחק מומלץ למתחילים? עדיף לא usb כי כל היצאות של זה אצלי תפוסות (עכבר ומודם) אז אני יצתרך לקנות כרטיס הרחבה לזה שעולה 80 ש"ח וגם התקציב לג'ויסטיק ירד.. וכתבתי את זה כברבפורום ציוד הקפי ולא ענו לי שם.. תודה בה מראש 8)

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by Stranger,

תודה!!!

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  20. Started by SuB,

Delta Force: Black Hawk Down דרישות המערכת (עפ"י האתר הרשמי של המשחק): מעבד: פנטיום 3 733 מגה הרץ (מומלץ- 4 1.4 ג'יגה-הרץ ומעלה) זיכרון פנימי: 256 מגה-בייט ומעלה. מקום בדיסק: 750 מגה-בייט פנויים. כרטיס-מסך: כרטיס תלת-מימדי בעל 32 מגה-בייט זיכרון (מומלץ-בעל 64 מגה-בייט ומעלה) סידירום: במהירות 4X ומעלה. כרטיס קול: כל כרטיס תומך Windows. הסקירה: בביקורת זאת נסקור את המשחק מסידרת Delta Force שמבוסס על סרט הפעולה המצויין (לפחות בעיני) Black Hawk Down בכיכובו של Josh Hartnett (פרל-הארבור). המשחק כאמור מסידרת Delta Force הותיקה והמצליחה ולכן עוד לפני שהתחלנו לשחק בו, אנו יודעים שהוא מגיע מבית טוב במשחק אתם תצטרפו ליחידת Delta שממקומת במגדישו, סומליה, במטרה להילחם בר…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

חיפשתי חיפשתי ומצאתי רק טרינרים והשמועות אמרו לי שיש צ'יטים למשחק. אז למי שיש צ'יטים למשחק המבדר הזה, אני מודה מראש.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  22. הנושא אומר הכל.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by 114508534,

מה המספר של המשחק SERIAL NO כדיי להפעיל את המשחק

24. Started by eranmor,

MEDAL OF HONOR ALLIED ASSULT (או בקיצור MOHAA), זהו משחק אשר לוקח אתכם דרך קרבות שונים נגד הצבא הגרמני במלחמת העולם השניה. אתם תתפקדו בתור לוטננט פאול, חייל צרפתי בצבא הברית נגד הגרמנים, אשר נשלח, ולעיתים גם נקלע למשימות שונות במהלך מלחמת העולם הראשונה. בין משימותיכם תלחמו פנים מול פנים בחיילים גרמנים, תהלכו בינהם בתור חייל משלהם, תפציצו בניינים מתוך טנק וגם תקראו לעזרה אוירות להרוס את הטנקים שלהם. דרך המשחק היא די פשוטה ומוכרת לגיימרים המשחקים בדרך כלל במשחקי גוף ראשון: תנועה על ידי המקלדת וכיוון הנשק/ההליכה על ידי העכבר. החלפת נשקים וכדומה נעשית דרך המקלדת. תנועת השחקן היא מאוד ריאליסטית ובעלת קצב הגיוני. אפשר לשמוע את הצעדים בבירור (דבר שלעיתים יסגיר אתכם לאויבכם), …

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by W0lverine,

מעבד סלרון 2.4 גיגהרץ לוח אם אסוס P4-S533-X 512 די.די.אר 333 מגהרץ הרדיסק 7200 אר.פי.אם - 8 מגה באפר כרטיס מסך ג'יפורס4 אמ.אקס 440 - 128 מגה של חברת צ'אינטק טמפרטורת מעבד מתחילה ב45 אחרי כמה דקות משחק עולה ל 54-56 כרטיס מסך מתחמם אבל בצורה נורמלית לפי דעתי, הרכבתי עליו מאורר קטן (מה שלא בא עם המוצר עצמו) אני משחק נגיד בוויס סיטי או מידלנייט קלאב2 אחרי כמה דקות משחק, המשחק צולע אבל ממש צולע יש לו קטעים כאלה שאני רואה את האוטו נוסע 4 שניות לאט, לשניה אחת "משתחרר" כזה והוא נוסע טיפה יותר מהר ושוב 4 שניות נוסע לאט יחסית, שניה משתחרר ונוסע יותר מהר, וחוזר וחוזר וחוזר... מה עושים ? יש לי יחסית מחשב סביר אני לא רואה סיבה שהמשחק לא יעבוד כמו שצריך

דיונים חדשים בפורומים