עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by GameGems,

בואו לגלות כיצד נוצר המותג הכי מפורסם והכי רווחי של חברת בליזארד מאז ומעולם לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. היה לי ונמחק לי בטעות , ואני לא זוכר את השם

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני רוצה ליקנות סרבר ל COD אבל לא יודע איפה? תודה.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  4. למה אנלא מצליח לשחק עם חבר ברשת בFIFA07? שאני בודק תIP שלי דרך המשחק הוא תמיד נשאר אותו דבר ושאני בודק אותו דרך האתר www.whatismyip.com אז הוא משתנה למה זה ככה? ושאני לוחץ על HOST או CONNECT לא קורה כלום... יכול להיות שהבעיה היא בגלל שיש לי רשת ביתית של בזק? כי בC&C אני כן מצליח לשחק ברשת

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by SweeT_EviL,

סתם מעניין אותי איך הכל התחיל והתגלגל עד 4..

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  6. Started by Aviram,

שלום, המלצתם לי לקנות מחשב: AMD Athlon 64Bit +3000 ATI Radeon 9800 Pro 128MB 512DDR לפני כמה ימים קניתי אותו, והתקנתי א תהמשחק בטלפילד וויטנאם. פתחתי משחק, הוא נתקע לי קצת ב"גימגום" בתחילת המשחק, אבל אחר-כך זה לא נתקע בכלל. אותו דבר קורה לי בחבילות הרחבה של בטלפילד 1942, אבל פחות. בבטלפילד 1942, הרגיל, לא נתקע לי בהתחלה בכלל, אבל לפעמים כשאני לקוח מטוס, ויש הרבה יריות, ופוגעים בי, לשניה אני פתאום לא שומע את המנוע, וקצת נתקע "בגימגום" שוב... כאילו המשחק ממש כבד. למה? זה קורה לכולם או רק לי?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מקור

• 29 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. Started by elad the master,

מישהו ? שיגיד לי ונראה מה קורה..

9. Started by BrolySaiyan,

למי שלא עובד: עושים שטויות בלילה פרק: 8 עם BrolySaiyan ToTa_MaPsoTa MkoPeLeT like comment and subscribe **היה בעיה ברינדור אז המסך יצא ככה**

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by compman112,

איזה אכזבה המשחק מאוד מאוד כבד, הגראפיקה לא ציפיתי לראות כלכך יפה אבל חרא גראפיקה מאוד קל שיחטפו לך את הכדור, לעשות תרגילים זה קשה , כי יש גם את כפתור SHIFT גם Z וגם C וכל אחד נמצא במקום אחר, עדיף כולם בSHIFT כמו ב2005 בקיצור אכזבה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. '>http://www.rylisrael.com"] המשחק שכבש את כולם מגיע אלינו לישראל בחינם ! Risk Your Life Israel כנסו לאתר של המשחק בישראל Http://www.rylisrael.com שלום כולם, למי שמכיר ולמי שלא, ישנו משחק מצויין הנקרא RYL. המשחק הינו משחק שהיה בתשלום ואחרי זה הפך לחינמי וככה כמה פעמים עד שזה יצר בלאגן, ועכשיו הוא בחינם! משחק מצוין עם משחקיות נהדרת ! לא עוד ללכת עם העכבר "כמו דביל" וללחוץ על העכבר בלי לעצור וללא שליטה מלאה על השחקן. Risk'>http://www.RylIsrael.com"]Risk Your Life הינו משחק שניתן לשחק בו גם בעזרת המקלדת [מומלץ ביותר !] וגם בעזרת העכבר בלבד. במשחק ניתן לקפוץ, להתחמק, להרוג, למכור, לקנות, להשתדרג ועוד.. משחק Risk'>http://www.RylIsrael.com"]Risk …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by dfa132,

שלום לכולם. אני חושב לשדרג את המחשב שלי לקראת BF4. כרגע המפרט הוא: i5-2500 CPU 3.30Ghz 3.60 Ghz 8G 1333 DDR3 Gigabyte Geforce 630 GT 1 GB TB1.5 WD Caviar Black אני חושב לשדרג את המעבד ל i7 וכרטיס מסך ליותר חזק..GTX עם 2 GB. מה אתם אומרים? יספיק בשביל להריץ את BF4 במקסימום? או אם לא במקסימום אז לפחות על הגדרות גבוהות ב FPS גבוה?

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by dj_horse,

מישהו מכיר את המשחק WORLD OF SUBWAYS 2? רציתי להשיג אותו אבל לא הצלחתי

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אז ככה, נתקעתי באיזו מסעדה מעצבנת הרגתי שם את כולם וביצעתי את כל המשימות אבל הרדאר הירוק נשאר, וחיסלתי את הטנק הכל!!!!אני עומד ממש איפה שהרדאר מצביע לי ואין שם שום דבר שאני יכול לעשות....תעזרו לי בבקשה!

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  15. Started by The Ball,

אחרי שאני עושה save במשחק ומנסה לטעון אותו, הקובץ ששמרתי לא מופיע לי שם. נכנסתי ל- help and tools ומשם ל- recorded games, והשמירה שלי לא מופיעה. יותר מזה אחרי שאני מתחיל משחק חדש ואני עושה save, אני רואה את השמירה הישנה שלי ויש לי אפשרות לשכתב אותה.. מישהו יודע מה הבעיה? או שאולי אני לא פותח את השמירה מהמקום הנכון?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. מה המשחק האחרון בסדרה שיצא כלומר במספרים 1 עד 5 אני זוכר שהיה את החמישי אם אני לא טועה יצא מאז יותר חדש?

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  17. Started by Ido.G,

חלק 1: חלק 2: הסרט הראשון הוא דיי משעמם. בשני מפורטים השינויים במשחק. חלק מהשינויים: -עוד תוספות לפידבק שעוזר המאמן מעביר למאמן במחצית המשחק. -יותר חדשות. -"מסיבות עיתונאים". -תוספת מבורכת לדעתי- אפשרות לשלוח את השחקנים לאימונים מסויימים באופן פשוט ולא דרך תפריטי האימון המייגעים. -אפשרות משחק כאשה. -תוספות של עוד מדדים של ביטחון (confidence), אהדה וכו'. -כרגיל, הגדלת ה DB. -שיפור (כביכול, לדעתי) הדיוק הכלכלי במשחק. -כתיבה מחדש של מערך ההעברות של המשחק- לדעתי שינוי מבורך. -הרבה תוספות למהלך הצפיה במשחק, כולל התוספת הראשית לדעתי (אם כי לא בטוח שהיא באמת תשפיע על המשחק): לראשונה, אפשרות לצפות במשחק בתלת מימד! (רק שיהיה ברור- עדיין תהיה אפשרות למצב הדו-…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Gotze,

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. אני לא זוכר עוד מקרה כזה, פשיטה של הFBI על אנשים שמריצים שרתים לא חוקיים למשחק ברשת. http://www.gamespot.com/news/6162100.html?tag=latestnews;title;2

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by IlanF,

תקופת הנסיון מתחילה ביום שישי ה-23 [מחר] ב- 10:01 בבוקר בשעון ישראל ועד יום שני ה- 26 בשעה 09:59 בבוקר אני כותב קצת באיחור, אבל עדיין לא מאוחר מידי הרשמו עכשיו ב- https://www.guildwars2.com/en/news/register-today-for-the-guild-wars-2-free-trial-on-august-23-25/ יוצא לי דווקא טוב מאוד כי בזמן האחרון אני חושב אם כדאי לי לקנות אותו, אז עכשיו אני יכול לנסות אותו ולראות אם שווה. מישהו פה משחק או מתכנן לשחק בסוף שבוע?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by sheff2k1,

האם אני חייב להתקין את direct action כדי שאוכל לשחק בhigh treason?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  22. Started by idodos,

לא פתחתי את זה בראשי כי הוא כבר הגיע ל- 90 עמודים ואז מי מסתכל בכלל על שאלות שם. אני צריך לינק להורדת המודים אני מחפש במיוחד את זה של ה- co-op להורדה מאתר של צריך להרשם אליו! אם משהו בבקשה יוכל אולי להעלות לי את ה- co-op שהוא הוריד כבר לאיזה אתר אינטרנט שאני יורד ממנו בקשה אני מבקש מאד אני צריך את זה דחוף. תודה.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  23. Started by Rinkadink,

כן אנשים המישחק שוחרר לא מיזמן אשמח לקבל תגובות \ ביקורות על המישחק. כמה תמונות: דרישות מערכת לביצועים מקסימלים: * מערכת הפעלה חלונות 2000/XP * מעבד פנטיום במהירות 2 גיגה הרץ ומעלה * זיכרון פנימי 512 מגה * מקום פנוי בדיסק הקשיח 6 גיגה בייט פנויים * כרטיס מסך מסדרת GeForce FX5700 או Radeon 9500 ומעלה * כרטיס קול תואם DirectX

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by Toxin II,

אהלן, תמיד חשבתי, מאז הכרזת המשחק הענק הזה, שהוא הולך לצאת רק ל-PS3... ממש התלהבתי מהמשחק הזה [ביחוד אחרי שDMC3 היה אחד המשחקים הכי טובים ששיחקתי בהם עד היום], והתבאסתי שהוא בלעדי לPS3... אבל לפתע שמתי לב למשהו מאוד מפתיע... לפי Gamerankings המשחק יוצא לשלושת הפלטפורמות- גם לPS3, גם לXBOX360 וגם לPC http://www.gamerankings.com/htmlpages2/938687.asp?q=devil%20may%20cry http://www.gamerankings.com/htmlpages2/938686.asp?q=devil%20may%20cry http://www.gamerankings.com/htmlpages2/928376.asp?q=devil%20may%20cry הדבר עורר אצלי תמיהה, אז החלטתי לבדוק ב-Wikipedia: בחיפוש אחר הערך Devil may cry 4 עולה הרבה מידע על המשחק, ולחלק החשוב: Platform(s) - PC, PlayStation 3, Xbox…

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. זה עדיין בשלב הראשון ואחרי שעליתי בסולם וקפצתי בעזרת העצים- הרגתי שני חיילים שלהם ואז יש גם בצד שני עצים אבל אני לא יודע איך להגיע אליהם.. זה אחרי כבר הצלילה של הברז האדום ויצאתי כבר למנהרה גבוהה מאוד עם חלונות סורגים גבוהים ויש לי שם עוד גשר עצים אבל הוא גבוה אז אני לא יודע איך להגיע אליו... [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.