משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
הי לא שיחקתי המון זמן ב battlefield bad company 2 עכשיו שאני מנסה להתחבר ע"י email וסיסמא אני מקבל הודעה שהחשבון בשימוש יכול להיות שמישהו פרץ לי לחשבון? עריכה:לא משנה איפסתי את החשבון והכל עובד כשורה
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול לעשות משחק רשת עם כמה חברים בRed Alert 2 Yury's Reveng? או איזה הגדרות צריך? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
אם אתם משחקים בSOF2ברשת ואתם רוצים לעשות תחרות תשלחו אליי תגובה וגם הייתי רוצה לשמוע דעה על המשחק תודה
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אם כן נא פרסמו את הIP אני כבר מת להביס ישראלים :lol: ;D
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
לפי השני שלבים ראשונים ששיחקתי, הוא נראה כמו אחלה משחק, עלילה אדירה והומור ענק כמו בראשון, הדבר הכי ענק שם, אלו הקטעים שקייט מתגנבת ושומעת שני אנשים או יותר מדברים... , הדו-שיח בין הדמויות פשוט ק-ו-ר-ע! אגב, מישהו שם לב שהדיבוב של קייט נעשה על ידי שחקנית אחרת מאשר במשחק הראשון? יש עוד דעות?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
זה רק אני או שאני כ"כ מה לשחק עכשיו? נמאס כבר מLeague of Legends ו Dota 2 עד שלא תצא ההרחבה הבאה אין מה לחפש ב World of Warcraft אין בארץ קהילה ל CS:GO Battlefield 4 עובד לסירוגין Wildstar איכזב בטרוף Heathstone זה יותר מידי מזל מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
- 1 follower
-
-
הגעתי לשלב שאחד זורק עלי פצצות מהגג הירוק ואני לא יודע מה צריכים לעשות שם?
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אוקיי חברים-נזכרתי במשחק דיי מאוחר-סיימתי אותו שלשום ואני חייב לומר אחד המשחקים היותר מהנים שיצא לי לשחק.נכון,זה לא כמו הסדרות הקודמות,לדעתי זה הכי מגניב שיש אקשן בשילוב קליל של התגנבות.אהבתי מאוד את הגרפיקה,השליטה קצת פחות,והסיפור ממש ממש מדהים. משחק מעולה לטעמי!הדאבל אייגנט בסגנון או שבכלל לא קרוב?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם משהו יודע איפו אודה לו מאוד .. אם זאת תהיה חנות וירטואלית יהיה נחמד יותר .. אני באזור חיפה תודה :smoke:
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום התקנתי pes 2014 ויש לי בעיה כשאני מנסה לשחק. הוא לא מוצא קובץ dll מסוים. איפה אני יכול לקבל עזרה? תודה ארי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי על המשחק PROJECT ENTROPIA? לפי מה שהבנתי זה משחק רשת המוני שמתצע בו סחר בחפצים ונדלן בכסף אמיתי, יש היום 180 אלף שחקנים והעולם הזה קיים מאז 1995 (!!). השבוע נקנה שם אי ב 25K דולר ( ), שהם רבע מליון דולר במשחק. אני מוריד עכשיו את המשחק מהאתר שלהם (שעתיים על 90KB/S). אני לא מבין מה בדיוק המטרה במשחק, והאם אפשר לשחק בלי כסף בעולם הזה. אם מישהו מכיר את המשחק אז בבקשה שיסביר קצת. תודה.
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
המשחק כ"כ דומה לחבורת רוסים הולכים מכות לפני משחק כדורגל. או שההפך? LOL! LOOK AT THE FIRE ARROWS! MAKE THEN FLEE! KILL THE GENERAL! בסוף ריחמתי על האלה ששכבו למטה והכניסו להם בעיטות בבטן ]:
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
במילה אחת: אכזבה! פורסמו הזוכים בתחום "Special Achievement" ויש 22 קטגוריות. אף זכיה של The Witcher , אפילו לא מועמדות. איך S.T.A.L.K.E.R. נכנס לקטגוריה של "Most Surprisingly Good Game" וThe Witcher אפילו לא מועמד? מחר יפורסמו הזוכים בDubious Honors למחרת הזוכים בGenre Awards לאחר מכן (אחד בכל יום) הפלטפורמות, משחק השנה, בחירת הגולשים.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
סיכום נוסף של מעללי 2023 מגיע אלינו מהפלטפורמה שמרכזת את דעותיהם של המקצוענים מכל רחבי המרשתתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 365 צפיות
- 1 follower
-
-
מאז פאטץ׳ 1.3 משום מה כל דרקון שאני הורג נשאר כגופה ולא נשרף, ואני לא מקבל את הנשמה שלו... עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני תקוע שם בתוך החללית חייזרים או מה שזה לא יהייה קצת אחרי שמגלים אותה לראשונה שההר הענק מתחיל להטמוטת אני לא מבין לאן ללכת שם אני אוכל סרטים... אולי מישהו מכיר אתר עם SAVE לאחר היציאה משם?
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
אהלן חברים טובים אני חייב את עזרתכם הפעם כי המבוי סתום לגמרי כאן מה אני עושה הגעתי לאיזהשהו שלב שפשוט בלתי אפשרי לעבור תיאורו של השלב : אני נכנסתי לתוך הכור האטומי ואחריי שאני עובר מסדרון מופוצץ חיילים שיוצאים בדיוק כשאני מתחיל לעבור אני מגיע למין חדר כזה שאיך שאני נכנס אליו אני מאחוריי שולחן כזה ואז מתחילים לבוא אליי מכל כיוון + יש אחד מהמוטציות הענקיות שבכלל אין מה לעשות מולו והגרוע מכל הוא שאין לאן לשגת כי הדלת שממנה נכנסתי ננעלה חברים בבקשה תעזרו תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סתם שוטתתי לי בגיימספוט וראיתי שהתאריך של המשחק הוא 5.8.07 יענו עוד חודשיים בערך.. כמה חבר'ה בגיימספוט כבר שיחקו במשחק והם אומרים שזה תענוג.. הדרישות מערכת של המשחק די גבוהות: 2GHz CPU 1GB RAM OS: Vista Only DirectX 9 video card המשחק לא DX10 למי שחשב. הם גם אומרים שאת המשחק לא צריך להתקין אלה פשוט להכניס לכונן ולשחק (כמו קונסוליה). אחד היתרונות של VISTA. :xyxthumbs: :xyxthumbs: הפתיע אותי התאריך... קישור למאמר: http://www.gamespot.com/pc/action/halo2/news.html?sid=6166892&om_act=convert&om_clk=multimodule&tag=multimodule;picks;title;1
-
- 43 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
המשחק נתקע כל כמה דקות ב xp. ניסיתי להשתמש ב compatibilty mode לכל os אפשרי אבל זה לא עזר. יש למישהו רעיון מה לעשות? במחשב השעבר שלי (Pentium 3 450MHz) המשחק פעל ב xp. למי שלא מכיר, warlords 3 וההמשך שלו darklords rising הם משחקי אסטרטגיה בתורות שקצת דומים לheroes אבל לדעתי הרבה יותר טובים. דמו של המשחק
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה אם אני רוצה לנפעיל משחקים שהדרישות המומלצות שלהם ג'יגה ולי יש 512 ראם וכרטיס עם זיכרון של 256 mb כיצד יעבדו המשחקים? האם כדאי להתקין ולשנות רזולוציה?
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
הי, הילד שלי הוריד כל מיני משחקים. הוא מנסה להתקין אותם אבל הם לא רצים. מניסיוני אני יודע שרק קבצי EXE הם קבצי הרצה ואלו אכן רצים אבל הוא טוען שאפשר להתקין גם קבצים מסוגים אחרים. האם יש איזו תוכנה מיוחדת שמאפשרת הרצת קבצים שכאלו? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי את קרייסיס המקורי אבל לא ממש אהבתי את המולטי.... ורציתי להחליף אותו בHL.... בטים פורטרס 2 איפה אפשר לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-