משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
http://store.steampowered.com/sub/469/ זאת הזדמנות נהדרת למי שעדיין אין, כל משחק שם לבד שווה יותר מ10 דולר.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל מי שלא בעיניינים: IDF:FFI הוא מוד למשחק הFPS ברשת, Battlefield 2, אשר יבוסס על מלחמות ישראל וצבא ההגנה לישראל (IDF ) כיום אנו בעיקר צריכים יוצרי מפות ויוצרי קוד. כל מי שמעוניין, אנא להגיב כאן... כמו כן, אם אתם מכירים אנשים שיכולים לעשות דברים אלו, אנא, הפנו אותם לכאן או לכאן. :xyxthumbs:
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה קורה אצל חבר שלי, מחשב p4 1.8 gf2... זה התחיל בGTA3, קטעים קטנים מהרקע נמרחים ללמעלה... המשיך בNFS6, חלקים מהרקע שוב נמרחים ללמעלה, וגם חלקים מהכביש (כאילו הכביש עולה ב90 מעלות ללמעלה, אבל בפועל נוסעים "דרכו" ואז על דרך "שקופה" שמופיעה בקטע שהיה אמור להיות הכביש , עד שהכביש ממשיך כרגיל) משם זה ניהיה רק יותר גרוע, מיד נייט קלאב וNFS7 רואים רק מכונית נורמאלי, כל שאר הטקסטורות מרוחות ללמעלה... איך אפשר לסדר?? ד"א, כל הדרייברים מעודכנים, DX9 מותקן. נ.ב. קניית כרטיס מסך היא לא אופציה! אז כל האנשים עם ה-9800 שאומרים לכל אחד שהכרטיס מסך שלו הוא חרא, מתבקשים לא להגיב, תודה.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי! אני מנסה לארגן הזמנה מסודרת מחו"ל של משחקים וציוד לקונסולה (זול כמעט בחצי מבארץ). אז ככה, כל מי שרוצה להשתתף רושם מה הוא רוצה ובעיקר איזה קונסולה יש לו? (אמריקאית או אירופאית). כמו כן המלצות על אתר טוב יתקבלו בשמחה. אותי ניתן להשיג במסנג'ר: geforce@zahav.net.il
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
בהתחלה כשמתקינים את המשחק, כשהוא יוצר את "רשיון הנהיגה" שלך הוא שואל אם יש לך מצלמת אינטרנט כדי להוסיף את הפנים שלך לרשיון הנהיגה. בזמנו כשהתקנתי את המשחק, המצלמה שלי לא היתה מותקנת. עכשיו התקנתי אותה ואני רוצה להוסיף את הפרצוף היפה שלי לרשיון הנהיגה מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
פלטפורמת הגיימינג ממשיכה לבצע שינויים שנועדו לגיימרים לקבל בדיוק את מה שהם רוצים וצריכים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
מפרט המחשב בצד. על XP הייתי יכול להגדיר עד 2048X1536. (75 HRZ בויסטה אין לי אפשרות להעלות מעל 1600*1200. בעבודה רגילה על המחשב אני יכול להגדיר. וכשאני משנה את הרזולוצייה של המשחק ידנית דרך הCONFIG המשחק לא עולה.
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי, אני ועוד 2 חברים משחקים בזה, המשחק הוא חינאמי למי שלא יודע, המשחק הוא בדמוי World of Tanks אם נשמע לכם מוכר - משמעות היא tactical team arena, משחקים בצוות של 5 נגד 5 - הקטע המעניין במשחק לעומת WoT זה שאתה צריך ליצור לעצמך את המכונת קרב הכי אפקטיבית שאתה יכול והכי יצירתי שאתה יכול - אם מישהו מעוניין - תגיבו פה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בpes 4 במצב ניבחרות כן. אבל לא במצב קבוצות החץ מופיע רק לצד שמאל ואין אפשרות לשנות. מה אפשר לעשות.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. הרבה פעמים חברים באים אליי ושאנחנו משחקים במחשב, זה לא כיף, כי כל פעם צריך לעשות תורות. אני רוצה משחקים שיהיה אפשר לפצל את המסך לשניים ושאחד ישחק בשלט (XBOX360 אלחוטי) ואחד במקלדת, או שניים בשני שלטים(עדיף על האופצייה הראשונה) אגב משחקים שהם לא SPLITSCREEN אבל אפשר לשחק שניים על מחשב אחד גם יהיו מצויינים. אה כן ושיהיו משחקים טובים. ועוד שאלה- היום השגתי PES2008 למטרה זו, כי חשבתי שיש בו אופצייה לזה- אך לא הצלחתי למצוא אותה. מישהו יכול לכוון אותי איך לשחק SPLIT SCREEN ב PES2008? או אפילו לא SPLITSCREEN, העיקר שני שחקנים על מחשב אחד. על GOW אפשר לעשות זאת? כי לא מצאתי שם אפשרות לזה.
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אחרי שסדרת Battlefield זכתה להצלחה מרשימה כשבחרה לחזור אל העבר, נראה שגם במותג המתחרה מתכננים מהלך דומה שיזכיר לנו איך ומדוע הוא קיבל את שמו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני במשימה שאני נוסע על אופנוע עם ביג סמוק והוא צריך להרוג את האנשים שעומדים על הרכבת (תמונה מצורפת). אני כל הזמן נשאר צמוד לקרון הראשון של הרכבת וביג סמוק כל הזמן יורה עליהם אבל בסוף כשמגיעים לגשר והרכבת ממשיכה לנסוע, נשארים עליה 2 אנשים ו"נכשלתי ובמשימה". איך עוברים את זה? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסיפור שלי הוא קצת מוזר (מזכיר לכם שיר) ...סתם... אני מעריץ משובע של משחקי קווסטים למינהם וכשגליתי שלאחד הקווסטים שאני הכי אוהב ומעריך (TLJ) יצא המשך ידעתי שאני חייב לשם את ידי על המשחק הזה... לפי כבערך 4 חודשים כשקיבלתי את המשחק הבנתי שבעצם אני לא מסוגל לשחק בו , עקב דרישות מערכת גבוהות ורק בשביל המשחק הזה בעצם החלטתי בחופשת הקיץ להשקיע כסף ולשדרג את המחשב עכשיו כ-4 חודשים אחרי וכיום יום אחרי שסיימתי את המשחק אני חייב לציין שההשקעה היתה שווה, אומנם סוף המשחק משאיר אותך עם פה פעור והרבה שאלות לא פתורות (שיפתרו כנראה במשחק השלישי) אך משחק זה החזיר לי את האמונה ביכולת של משחקי מחשב לסחוף ולרתק אותך לעולם אחר, בדיוק כפי שספר או סרט טוב עושים התחושה שאתה חלק אינטר…
-
- 13 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בנתיים שוחררו מספר תמונות איכותיות לרשת, המפתחת כמובן Ubisoft (שמפתחת חצי מהמשחקים האיכותיים האחרונים שנחתו עלינו בזמן האחרון), נראה משהו שהולך לקרוע את Call of Duty (ואני מעריץ נלהב של המשחק!). אני, שראיתי כל פרק בסידרה לפחות 5 פעמים, לא יכול לחכות! תמונות:
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק בגירסאת הDVD שלו. כל פעם שאני מנסה להפעיל את המשחק אז אני מגיע למסך הראשון שבו רואים את הגבר והבחורה עומדים ביחד ואז המשחק לא מגיב. כל לחיצה על מקש כלשהו שולחת אותי חזרה למסך הראשי בלי שום הודעת שגיאה או משהו כזה. ניסיתי להתקין מחדש הרבה פעמים. המחשב אפילו עבר פרמוט מלא (בלי קשר למשחק) ועדיין אני לא מצליח לשחק. בעבר הצלחתי לשחק במשחק בלי בעיות. הבעיות התחילו רק כשהתקנתי את הWIN מחדש. לא התקנתי תוכנות שאני יכול להצביע עליהן שהן גורמות למשחק לא לפעול או משהו כזה תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
את המשחק הזה הורדתי כי הציון שלו מאד גבוהה .ואני אוהב אסטרטגיה מאד .אבל רק שבונים בסיס ומתקיפים בסגנון גנרלס. בקיצור חבל שעל השלב הראשון אני לא יודע מה צריך לעשות מי שיודע שיגיד לי....
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם המשחק הראשון דרוש כדי להפעיל אותו או שזה משחק משל עצמו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי יש להורדה את הדמו, גרפיקה מדהימה ........................ http://www.bigdownload.com/about/age-gate/?destination=http%3A%2F%2Fwww.bigdownload.com%2Fgames%2Fdarkest-of-days%2Fpc%2Fdarkest-of-days-demo יתרון מאוד מיוחד לכרטיסיי NVIDIA פיסקס תמיכה מלאה , עובד גם טוב על ATI. רוני
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
נכנסתי למשחק וההודעה הזאת עלתה לי הבנתי שצריך פא'צ הורדתי התקנתי לא עזר עדין ההודעה הזאת עולה איך אני יכול לשחק במשחק אני משתגע
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
משחק חדש בשם [glow=red,2,300]Dawn of War Dark Crusade[/glow], יצא בחודש שעבר מבית THQ ו- relic. המשחק הוא אסטרטגיה בזמן אמת,אך הפעם מדובר במדע בדיוני בניגוד ל COH. בנוסף שוחרר הדמו למשחק - http://gamershell.com/download_15306.shtml אני אישית לא מעריץ במיוחד משחקים לא מציאותיים, אבל בגלל ההצלחה של company of heroes, המשחק בהחלט שווה בדיקה.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני צריך להתקין את מערכת הXP שלי מחדש והתקדמתי די יפה במשחק DIRT, כמובן אני מעונין לשמור על מצב המשחק שלי (מדובר בהמון שעות משחק עד עכשיו). בדקתי את ההתקנה (שנמצאת בכונן בו אין שום מערכת הפעלה) על מערכת הVISTA שמותקנת אצלי על מחיצה ניפרדת והמישחק התחיל ממצב של חדש ללא שום PROFILE וללא ההישגים שהשגתי עד עכשיו, אני חושש שזה מה שיקרה כשאתקין מחדש את מערכת הXP. כדאי לציין שבזמן ההתקנה הגדרתי את ספריית שמירת המשחק (SAVE) בתוך המחיצה שבה מותקן המישחק אבל זה לא עזר במיקרה של הVISTA. כיצד אני שומר על מצב המישחק שלי לאחר התקנת מערכת ההפעלה מחדש ? (ובלי שום קשר, למיקרה שאפספס משהו -חוץ משמירת הFAVORITS, דואר, סיסמאות לאתרים - יש עוד משהו ששכחתי שצריך לגבות לפני התקנה מחדש של הXP?)
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אהלן, כשאני מפעיל אותה,קופץ לי ה ERROR שציקפתי למטה. מישהו מכיר מה עושים? הפיפא שהורדתי דפוקה?משהו בהתקנה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מה קרה לכם?! להכרזה: http://www.gamespot.com/news/6178587.html לסרטון: http://www.gametrailers.com/player/24818.html
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
מחפש עוד שני אנשים שרוצים לקנות מי שרוצה צריך לשלוח הודעה לאמייל שלי yshaiy98@gmail.com עם הפרטים הבאים: (כדי לדעת שהם רציניים) שם פרטי פייסבוק איימיל ופלאפון התשלום יהיה דרך Paypal כל אחד צריך לשלם 66 שקל שזה במקום 90 אם הייתם קונים יחיד....
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-